Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לראשונה אני מתכוון לרכוש אלפא , הג'ולייטה האוטומטית נראית לי האופציה הכי טובה לי או חדשה או בת שנה.

לאחר שעיינתי במספר מבחנים במגזינים היא קיבלה ציונים טובים(למעט המחיר שהוא יקר מאוד ביחס למתחרות).

מעולם לא נהגתי על רכבים של אלפא.

אשמח מבעלי ניסיון לדעת איך האמינות של הרכב ומה התקלות העיקריות?

ידוע לי שהסחירות שלה לא בשמיים ולקחתי זאת בחשבון.

ובלי קשר איך הרכב באופן כללי?

האם אפשר לקבל חוויה ספורטיבית מרכב זה?

אני מתכוון לדגם 170 כ"ס.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

פורסם

הג'ולייטה אמורה להיות מכונית אמינה בהחלט. לגבי הגיר TCT קצת קשה להתנבא כי הוא חדש, אבל אפשר להניח ברמת סבירות גבוהה שהוא לא פחות אמין מגירי דואל קלאטצ' אחרים (DSG ושות').

אני מניח שהצע ה-TCT המשומשות נמוך ביותר, ורוב הסיכויים ש"תיאלץ" לחפש חדשה, אבל שווה לנסות ולחסוך כמה (הרבה) שקלים.

אם אפשר, כדבריך, לקבל חוויה ספורטיבית ברכב הזה? אפשר. לא חוויה טוטאלית, אבל אפשר. אם זה יספק אותך או לא, תלוי מאיזה רכב אתה מגיע, מה הציפיות שלך, וכמה היית מוכן להקריב (מבחינת נוחות, שימושיות, הוצאות וכו') בשביל חוויה ספורטיבית משמעותית יותר.

לדעתי ולדעת רבים, הג'ולייטה אינה מרגשת, היא מספקת חוויה גרמנית למדי מבחינת תחושת נהיגה - מאוד דבוקה לכביש, לא מאוד שובבה. יש מהוקצעות ממנה בסגמנט אבל יש לה עיצוב ייחודי ומקבלת כמה נקודות בונוס על סגנון. אגב מבחינת בעלות על הרכב, גם שירות סמל"ת מוסיף נקודות - באמת, לפחות השרות שלהם הולם רכב פרימיום והם בד"כ הולכים לקראת הלקוח בכל מיני דברים, מעל הממוצע בארץ.

נציגי סמל"ת בדרך כלל ספורטיביים ברוחם ואם אתה עושה רושם רציני, יתנו לך את הרכב לנסיעת מבחן שבה תוכל לנסות את החוויה הספורטיבית בעצמך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ערן היטיב לתאר.

לי היתה אחת ידנית למשך כמה חודשים.

רכב נעים, חסכוני באופן מפתיע, מרווח, יחודי וספורטיבי יותר מהמתחרות הסטנדרטיות.

אם אתה רוצה עדויות טריות יותר (אני נהגתי על אחת לפני יותר משנתיים) כנס לפורום מועדון אלפא רומאו http://www.iaroc.org.il יש שם די הרבה חברים עם ג'ולייטות.

פורסם

יש לי ג'ולייטה 170 כ"ס אוטומטית, בת חצי שנה, שהחליפה מיטו.

נרכשה חדשה מסמל"ת.

מאוד ממליץ !

אמינות של האלפות בשנים האחרונות גבוה מאוד והשרות מעולה.

יש לך אחריות מלאה לשנתיים כולל שרות מקצה לקצה למשך שנתיים אלו. זאת חווית פרמיום אמיתית.

בנוסף למראה, לצליל, לזריזות ולתחושה הכוללת.

אז תלך ותיקח את הרכב לנסיעת מבחן - תהנה :)

פורסם

יש לך אחריות מלאה לשנתיים כולל שרות מקצה לקצה למשך שנתיים אלו. זאת חווית פרמיום אמיתית.

בלי לזלזל חלילה בשירות של אלפא, מה ההבדל בין מה שכתבת לבין אחריות שנתיים -שלוש של יבואנים אחרים?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש לי ג'ולייטה 170 כ"ס אוטומטית, בת חצי שנה, שהחליפה מיטו.

נרכשה חדשה מסמל"ת.

מאוד ממליץ !

אמינות של האלפות בשנים האחרונות גבוה מאוד והשרות מעולה.

בנוסף למראה, לצליל, לזריזות ולתחושה הכוללת.

אז תלך ותיקח את הרכב לנסיעת מבחן - תהנה :)

גם לי יש את הרכב הזה בערך שנה, סך הכל אין תלונות אחלה רכב.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בלי לזלזל חלילה בשירות של אלפא, מה ההבדל בין מה שכתבת לבין אחריות שנתיים -שלוש של יבואנים אחרים?

תיקנה אלפא...אתה כבר תבין

בקיצור: מתנות בחגים, לא מתעסקים עם כל שטות במוסך פשוט מתקנים/מחליפים, לוקחים את הרכב לטיפול...ועוד דברים ששכחתי

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

דעתי קצת שונה.

לגבי אמינות - אני לא צופה לך שום בעיות. חברים עם פיאט מדווחים על אפס תקלות בשלוש ואפילו ארבע שנים.

לגבי הגיר - אני חושב שהוא מאוד נסבל, אבל פחות טוב משל VW או MERCEDES ואפילו משל FORD ו- RENAULT. אמנם, ל- VW היו בעיות פה עם הגיר, אבל לגבי אופן התקפוד שלו אני חושב שהוא עדיף. לגבי FORD, אני ביצעתי נסיעה קצרה יחיסת על הגיר שלהם, אבל בעלי הרכבים עם הגיר הזה מתלוננים פה מידי פעם. אולי זה עניין של טעם ולכן אתה חייב לבצע נסיעת מבחן. מנהל המכירות שלהם הוא בחור חביב ואוהב רכב, שגולש פה בפורום, ואולי ייצור עימך קשר.

לגבי הספורטיביות של הרכב - אני פחות מתלהב מהאחרים. הוא עדיף, נניח על גולף 160 (שאני לא יודע אם בכלל עוד נמכרת), אבל אין פה את הספורטיביות שיש במגאן RS או GTI, אפילו לא קרוב לטעמי, ואלה רכבים שבמחיר של ג'ולייטה חדשה אתה יכול לקנות כאלה בני שנה. מצד שני, אם אתה נעול על אלפא כי זו אלפא (וזו בהחלט סיבה טובה), אז הייתי בוחר בידנית.

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני כבר שנה וחצי עם הג'ולייטה TCT,מוכרח לציין שהשירות של אלפא מדהים ואין תלונות לגביו.

שלי עשתה 52 אלף ק"מ היו כמה בעיות לידה בדרך אבל התגברנו ונשארנו עם קצת קרקושים בפלסטיקה אבל נתגבר עליהם.

Vw Polo GTI

פורסם

הבדל עצום. יש יחס אישי וסבלני במוסך, לוקחים לך את הרכב לטיפולים או שמשלמים על מונית מהמוסך וחזרה, יש מוקד alfa way שעוזר לך בכל מיני דברים (גם כאלה שלא קשורים לרכב). אתה מקבל הרגשה שאכפת להם ממך ומזה שאתה לקוח שלהם.

emotion of motion

פורסם

אבא שלי עבר מאודי של צ'מפיון ללנצי'ה של סמל"ת וגם אני לקוח של סמל"ת עם האפסילון.

השירות שלהם בהחלט שונה מהסטנדרט. מעבר לשירות והיחס האישי במוסך כפי שכבר כתבו, יש מספיק דברים שעושים את ההבדל כמו למשל שנשרפה נורה ברכב, התקשרתי רק כדי לשאול לסוג הנורה ומסתבר שמגיע לי שירות עד הבית. הגיעו, החליפו נורה ואפילו לא חייבו עליה או שאבי נתקע עם פנצ'ר והחליט לנסות אותם. תוך פחות משעה הגיע נציג והחליף לו את הגלגל.

עוד לא ניסינו אותם בבעיות אמינות אמיתיות כי לא היו כאלה אבל בהתנהלות היום יומית מגיעות להם הרבה מחמאות.

פורסם
דעתי קצת שונה...

1. לגבי הגיר, אצלי למעט תקלה נקודתית אחת (באחריות), אין תלונות.

מעבר לכך, אני מאמין שאתה די במיעוט בעניין אופי העבודה של הגיר. הוא בהחלט עדיף על הגיר של פורד וגם על הDSG7 מבחינת אופי פעולה. גם מבחינת אמינות בינתיים לא שמענו שום דבר שמזכיר את הבעיות של הDSG7 ו/או את הגיר של פורד.

2. לגבי ספורטיביות, בסגמנט שלה, היא עדיפה על כל המתחרות שלה, כולל ב.מ.וו סדרה 1.

להשוות ג'ולייטה 170 (ידני/TCT) לGTI או מגאן RS לא רלוונטי. לגבי משומשות, כמו שיש GTI או RS משומשות במחיר נמוך יותר, כך קיימות גם ג'ולייטות משומשות.

*אגב, GTI לא כל כך רחוקה ממנה.

לפותח השרשור,

אמנם אני בהחלט מרוצה מהגיר האוט' של הג'ולייטה, בהשוואה לגירים אוט' אחרים, אך אם יש לך אפשרות, קח ידני!

בהצלחה :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אחריות מתייחסת לתקלות ברכיבים שונים ועל התיקון/החלפה שלהם ללא חיוב. במהלך השנתיים הראשונות האחריות היא לא מוגבלת וזה יתרון חשוב.

שרות מתייחס ליחס שמקבל בעל הרכב, היחס קודם כל כפי שמגיע ללקוח על פי אמנת השרות/חוזה. כאן סמל"ת מספק כיסוי הנקרא AlfaWay שבאמת מחבק ומפנק. לוקחים/מחזירים את הרכב (חינם) או מקבלים מוניות לכל כיוון (חינם).

אתן לך דוגמה מהמיטו - לאחר שנה וקצת הסוללה שבקה חיים, תוך 50 דקות היה אצלי רכב שרות שהרכיב לי סוללה חדשה לחלוטין (במסגרת האחריות) - חשוב לציין שזה היה בשעה 12:30 בלילה.

דוגמה נוספת בשישי בצהריים בשעה 17:00 עם אוטו מיטו - פנצר. תוך שעה היה אצלנו טכנאי שהחליף את הצמיג לצמיג הרזרווי.

בנוסף יש גם את הפן הלא פורמלי, היחס באלפא הוא מאוד אישי וניתן להגיע בקלות גם בתהליך הרכישה וגם בתהליכי השרות לכל גורם מרכזי בחברה.

אתן לך דוגמה, כאשר ביקשתי להחליף את המיטו לגיוליטה, קיבלתי פעמיים רכב חלופי ו/או לניסיון למשך 24 שעות כולל הדלק. פעם ראשונה כאשר המיטו נלקח להערכת שווי לקראת טרייד אין. פעם שניה כאשר רציתי לדעת אם הגיוליטה מתאימה לי.

יש עוד רכבים ועוד יבואנים שנותנים שרות כזה אבל מדובר על מיעוט.

פורסם

בשביל להשוות לGTI, אני חושב שכדאי להשוות את גרסת ה235 כ"ס של הג'ולייטה.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

• תוכן חדש...