Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ביתי מתחילה ללמוד בצפון הרחוק ומחפשת רכב בתקציב עד 14000 שח.מאחר ובחיפושיי ניתקלתי בלא מעט גרוטאות שחוטות מנוע...הוצעה לי לבסוף סניק 2004 עם 130000 קמ יד 2 שמורה ומטופלת בטווח המחיר שלנו.

שאלתי היא:האם כדאי ורצוי להפקידה בידיי ביתי,מבחינה בטיחותית על הכביש אני שקט,רכב מפנק וגדול מאובזר ובטיחותי,ביטוח זול מאוד אחזקה די זולה[לא במורשה...]נסיעה בנעירונית בלבד.

נסועה של 20קמ ביום ופעם בחודש מטולה-ירושלים.

האם זהו צעד נבון?

תודה לעונים :roll:

דודי

פורסם

הייתי נזהר מלהגדיר את אחזקת הסניק "די זולה". אם אתה מוכן להתמודד עם הוצאות (יקרות) בלתי צפויות שעלולות להיות - כל מה שכתבת נכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למרות שגם אני רציתי סיניק ורק עם מנוע 2000 ממליץ לך רק רכב יפני .סובארו אימפרזה תעשה את העבודה בקלות .חלקים יש בשפע וזולים יחסית לרנו או לרכב ארופאי אחר.

פורסם

עכשיו מכרתי סניק, הדבר היחיד שאני יכול לומר לך, חבל על שכר הלימוד שלך!

שלי הייתה במצב נדיר עם קילומטראז' נמוך מאוד, והוצאתי רק על מוסכים בחצי שנה מעל ל- 7000 ש"ח!

עדיף יפני לפחות החלקי חילוף זולים

פורסם
למרות שגם אני רציתי סיניק ורק עם מנוע 2000 ממליץ לך רק רכב יפני .סובארו אימפרזה תעשה את העבודה בקלות .חלקים יש בשפע וזולים יחסית לרנו או לרכב ארופאי אחר.

במקום את הכסף שהוא ישקיע במוסך עם הסניק,

הוא ישקיע על דלק באימפרזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...