Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות לצבע רצפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

עד כה היינו צובעים את הרצפה במחסן עם צבע אפור שנירכש אצל יעקבי - http://www.ronseal.co.uk/products/diamond-hard-floor-paint Ronseal Floor Paint heavy duty תוצרת אנגליה. החסרונות - מחיר, והפסקת הייבוא של הצבע :shock: .

אני מבקש המלצות לצבע תואם שידרוש צביעה על השכבה של הקודם ללא יישום מיוחד, כלומר אני לא מעוניין בצבע שידרוש פריימר, או עירבוב עם חלק שני וכו'.

הדרישות: שמירה על השכבה הקיימת, עמידות קלה בפני שחיקה (לא מדובר במוסך).

תודה מראש על כל עזרה :-D

פורסם

סתם תהיה- לא עדיף לך לעשות פרויקט חד פעמי של בטון מוחלק/איפוקסי ולקבל שקט לשנים רבות?

באופן כללי ציפויים דו-רכיביים עמידים משמעותית מאשר כאלו שהם חד-רכיבייים.

פורסם

אני לא יודע כמה אתה מתכנן להוציא אבל צבע אפוקסי זה עסק יקר (100 ש"ח בערך למ"ר), דביק ומסריח בייבוש.

לעומת זאת לאחר היישום מתקבלת שכבה עמידה כמעט לנצח בגימור יפה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
סתם תהיה- לא עדיף לך לעשות פרויקט חד פעמי של בטון מוחלק/איפוקסי ולקבל שקט לשנים רבות?

באופן כללי ציפויים דו-רכיביים עמידים משמעותית מאשר כאלו שהם חד-רכיבייים.

צודק, אבל כרגע לא מעונינים כאן לבצע זאת (בנין בשכירות).

אני לא יודע כמה אתה מתכנן להוציא אבל צבע אפוקסי זה עסק יקר (100 ש"ח בערך למ"ר), דביק ומסריח בייבוש.

לעומת זאת לאחר היישום מתקבלת שכבה עמידה כמעט לנצח בגימור יפה.

כפי שביקשתי - אני פתוח להצעות ואפילו משווע להן.

תודה.

• אחראי פורום
פורסם

אני גם מתלבט בענייני ציפוי לרצפת החניה. עם כמה שפנטזתי על אפוקסי, מעבר לעלות הצבע,

כבר נדרשת החלקה וביחד זה כבר מעבר למה ששווה להשקיע שם כרגע.

כמובן שלא חייבים אבל חבל על ההשקעה אם הרצפה מחוררת או לא ישרה. יראה רע.

בנתיים כנראה שאצפה אותה עם pvc עבה לרצפות שיוצא בין 30 ל-60 ש״ח למ״ר, ללא דבק.

בעסק שלי צבענו רצפת חדר באונירלק של נירלט וזה תופס די חזק. החיסרון הוא שגם פה הרצפה

צריכה להיות חלקה לגמרי, אם הפיניש חשוב לך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני חושב בכיוון של פשוט בטון, או פשוט לק שקוף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...