Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגיע לי פעמיים מזל טוב . . .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי לעצמי אוטו- אופל מנטה שנת 75 (דגם A), אני הבעלים העשירי, הרכב במצב על הפנים דורש שיפוץ רציני (לפי הערכתי יקח כשנתיים), הרכב בצבע חום, עם מנוע 1200 סמ"ק (ידני מובן!!!!) שבעתיד (כשיהיה קצת כסף) יוחלף במנוע 1900 סמ"ק (יכול להיות מוגדש) :shock: . . .

אם מישהו מכיר את הרכב (או שפעם היה הבעלים של מנטה) מוזמן לספר כל מני חוויות וחוות דעת עליו (אני מכיר את הרכב אבל אני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד עליו) . . .

והמזל טוב השני הולך להורים שלי, החלטנו ללכת על קורולה מליסינג, הרכב יגיע עוד כחודש, בזמן הזה נצטרך לעשות את הבלתי יאומן (למכור את האומגה) 8) . . .

קשה לי להיפרד מהאומגה :cry:, הרכב הזה פשוט מדהים ואני מאוהב בו :oops: . . .

מה שהכי מעצבן שאני צריך להיפרד ממנו לטובת קופסת סרדינים/מקרר יפאנומטית שאני מרגיש בה כמו לנסוע בפחית :mad: !!!!!!!!!!!

אין, פשוט אין, אתם חייבים לנהוג לפחות פעם אחת באוטו בסדר גודל הזה, זה פשוט חוויה לנסוע בכביש עם רכב כבד (טנק/ספינה במילים אחרות), הרגשה מיוחדת של יציבות ובטחון, משהו שמאוד לא מאפיין את המשפחתיות. אני כבר מתחיל להתגעגע ל"הגה חמאה" של האומגה, עד כמה שהוא לא מתקשר וכו' אני מעדיף אותו פי 1000 מאשר הגה כח של כל רכב אחר . . .

ד"א, פייזר ורועי, הבטחתי לכם נסיעות מבחן אז כדאי לכם לממש את האופציה ביום שישי הקרוב כי אני לא יודע עוד כמה זמן הרכב ישאר אצלנו . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מזל טוב!! אני מחכה לתמונות של האופל :-)

ולאמא שלי הייתה מנטה שעברה השתלת מנוע 2000 ,הוא היה אוטומט אבל זה היה אוטו חבל על הזמן, תהנה איתו

Vw Polo GTI

פורסם

אני מקווה שהפעם זה על אמת לא כמו הקורטינה....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באמת רציתי לשאול מה קורה עם קורטני??

ומזל טוב על האופל מנטה וניחומים על הקורולה..!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

באמת רציתי לשאול מה קורה עם קורטני??

ומזל טוב על האופל מנטה וניחומים על הקורולה..!

ראלימן

בקשר לקורטינה, לאחר שאני סרבתי לקנות אותה הבחור (או יותר נכון הסוחר) פרסם אותה ב"לוח פוקוס" לפי מה שאני ראיתי אף אחד לא קנה אותה, יש לי את הטלפון של הסוחר (והבעלים שלה עכשיו עבר לגור קומה מעליי) ועוד כמה חודשים כשיהיה לי קצת יותר כסף יכול להיות שאני אחזור להתעניין בה (אני עדיין מאוהב באוטו הזה) . . . .

אין לכם מה לחשוש, הפעם זה באמת, ההעברת בעלות כבר נעשת ועכשיו אני מחכה שהרכב יגיע אליי, אני מקווה שזה יהיה עוד השבוע, מקסימום שבוע הבא (חבר שלי הוא גרריסט שעובד על קו ת"א חיפה, מכיוון שהרכב נמצא בקריות אני מחכה שלגרריסט תהיה קריאה בת"א ואז בדרך הוא יביא לי את המנטה) . . .

"ניחומים על הקורולה", אהבתי :lol: . . .

פורסם
היי אלעד

Welcome to the Manta group !

לדעתי השיפוץ של המנטה ייקח יותר מהר מכפי שאתר חושב .... :D

אדאג לך לגרר כמו שדאגתי לך לאוטו !

בהצלחה רבה

דרור .

[email protected]

ביי ביי

ווווואאאאאיייי, איך שכחתי אותך דרור !!!! אני מזכיר אותך כמעט בכל מקום שלא קשור ודווקא עכשיו שכחתי . . .

מגיע לדרור ח"ח (ותודה ענקית ממני) קודם כל על זה שהוא מצא לי את המנטה וגם על תקופה מאוד מאוד ארוכה שאנחנו מתייעצים בנוגע לכל מני מציאות שאנחנו מוצאים וגם על זה שהוא עוזר לי להעביר את המנטה בשלום לר"ג (מהקריות) . . .

אז תודה רבה לך דרור . . .

• תוכן חדש...