Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול ליונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ריקול? להיונדאי?! לא יכול להיות! זו חברה מושלמת!!! זה כמו שתגיד שיצא ריקול לטויוטה...

נראה כמה זמן יקח לאשכול הזה להעלם בתהומות הפורום כאשר כל-מיני מתעלמים ממנו באלגנטיות

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ריקול לטויוטה?! השתגעת? הרי זו החברה הגדולה בעולם כאילו דא? כולם יודעים את זה שזו החברה הכי מושלמת והכי מושי מושי כיף ושהרכבים שלה לעולם לא מתקלקלים, אף פעם, גם אם תזרוק אותם מצוק, תשרוף אותם, תפוצץ אותם עם דינמיט, ואחרי זה עוד תזרוק פצצה חודרת בונקרים, רק ככה בשביל הכיף, ברור שלרכב לא ייקרה, כלום, הרי זו טויוטה - יצרית הרכב הכי גדולה בעולם הכי מושלמת, שגם רכבים שלה שנת 92 לוקחים פרארי 2013 בלי להתאמץ בכלל כשהנהג בטויוטה בכלל לא מתאמץ להעביר את ההילוכים והוא בכלל עסוק עם בר רפאלי ומייגן פוקס ולא שם לב לפרארי העלובה שמתאמצת בכול כוחה להתקרב אליו, נשבע לך, תבדוק ביוטיוב, יש שם סרטון שמראה את זה....

בעצם זה גם תופס על מאזדה 3 מנוע 2000.

(למי שלא הבין, ציניות טהורה!!)

ולענייננו - מקווה שזה הריקול היחיד שייצא לדגם, ואין מה לעשות, ריקולים קורים לכולם, רק אתמול קראתי כתבה על התקלה בסיאט איביזה והריקול שעשו בקשר למכסה מנוע.

פורסם
היחיד שייצא לדגם, ואין מה לעשות, ריקולים קורים לכולם, רק אתמול קראתי כתבה על התקלה בסיאט איביזה והריקול שעשו בקשר למכסה מנוע.

חחחח נו אבל איזה מצחיק אתה. סיאט זו חברה מחורבנת שמחברת את חלקי המתכת ברכב עם סופרגלו והמנוע בכלל עשוי מפלסטיק והבוכנות מפייברגלאס. להעיז להשוות טויוטה או -רחמנא לצלן - היונדאי לחברה המצ'וקמקת הזו זה לא פחות מפשע.

עלאק ריקולים קורים לכולם...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני רואה שאדון א' עם הקורולה טורבו הצליח להכניס בכם זעם רב :lol:

אבל מספיק, מדברים כאן על יונדאי. וכן ריקולים קורים לכולם, יש כאלה קטנים ויש כאלה גדולים.

העיקר שהיצרנים יקחו אחריות והלקוח לא יצטרך לשלם מכספו על הפאשלה.

פורסם

חבר יקר, ציניות :wink:

ידוע וברור גם לי וגם לKeyser שריקולים יש לכול חברה, לחלק יותר ולחלק פחות, רכב זה מכונה בסופו של דבר וקורה שרק לאחר זמן מה מבינים ורואים שיש תקלה בייצור/תכנון, לדעתי ריאלי, אני אישית עובד בתחום התוכנה וכמו שבתוכנה יש עדכונים ותיקונים של באגים, גם ברכב זה ריאלי.

פורסם

Keyser , על מה התנפחת? לא מדובר כאן בריקול שהוא סכנה לחיי אדם. סך הכל גג שמש. CHILL.

כדי שתהיה מבסוט - גם הגיר עובר עדכונים (והרבה) על מנת לשפר את התפקוד שלו ולמנוע רעשים מוזרים . נו ו? מה לעשות, זה מה שיש. לא מעלימים שום דבר תהיה בטוח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני רואה שאדון א' עם הקורולה טורבו הצליח להכניס בכם זעם רב :lol:

אבל מספיק, מדברים כאן על יונדאי. וכן ריקולים קורים לכולם, יש כאלה קטנים ויש כאלה גדולים.

העיקר שהיצרנים יקחו אחריות והלקוח לא יצטרך לשלם מכספו על הפאשלה.

מי זה האדון א' הזה?

זה רק מוכיח שככל שחברה מתקדמת יותר ומצליחה יותר ככה סיכויים לריקולים גבוהים יותר. כן, יונדאי היא עדיין לא בליגה של כמה אחרות,(כן, גם לא של טויוטה) אבל בוא נגיד שאת השם שלה היא כבר קנתה ממזמן ואני אומר את זה ביושר.

פורסם
ריקול? להיונדאי?! לא יכול להיות! זו חברה מושלמת!!! זה כמו שתגיד שיצא ריקול לטויוטה...

נראה כמה זמן יקח לאשכול הזה להעלם בתהומות הפורום כאשר כל-מיני מתעלמים ממנו באלגנטיות

וואו! אתה מקסימום בן 10-12, אה?

פורסם

למה RECALL מצליח תמיד להוציא בפורומים ישראלים כל כך הרבה לעג וצדקנות?

אני נותן שנה מחיי ומתערב שאין שום יצרן בעולם שלא נאלץ להתמודד עם העובדה שכלי רכב מתוצרתו יצא משערי המפעל עם שגיאת תכנון כזו או אחרת. מה הסיפור? אודי Q5 סבל מאותה תופעה בדיוק, אז מה? כשזה יונדאי, שונאי הקוריאניות באושר, כשזה אודי, שונאי האירופאיות באטרף וכשזה טויוטה יש חגיגות לאומיות... מה הסיפור הגדול, חבר'ה?

לתשומת לבכם, ככל שהיצרן גדול יותר, בדרך כלל ה RECALL עלול לכלול מספרים אסטרונומיים של מכוניות - מה לעשות, היצרן מייצר יותר כי הוא מוכר יותר וחוזר חלילה - ובטוח היה פחות באזז אם סנרוף של בוגאטי היה בעסק, הרי אף אחד לא מתרגש משתיים וחצי מכוניות שנקראו לתיקון אבל MASS PRODUCTION - וואו, כל האמוציות בחוץ!

יאללה, מותר כבר להתבגר בכל מה שקשור ל RECALL.

The older you get, the better you used to be

פורסם
מי זה האדון א' הזה?

זה רק מוכיח שככל שחברה מתקדמת יותר ומצליחה יותר ככה סיכויים לריקולים גבוהים יותר. כן, יונדאי היא עדיין לא בליגה של כמה אחרות,(כן, גם לא של טויוטה) אבל בוא נגיד שאת השם שלה היא כבר קנתה ממזמן ואני אומר את זה ביושר.

אדון א' זה אתה.

לפי התיאוריה שלך כנראה שכל קונצרן VAG ובכללי רוב המכוניות האירופאיות, היו צריכות להיות בריקולים כל היום וזה לא המצב ממש.

יונדאי לא בליגה של טויוטה? טוב אחי.

היא מעליה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אתה מצחיק, פשוט מאוד. אגב, אתה גם לא נופל מהילולים על יונדאי כמו שאני על טויוטה.אז בחייאת, דור, בפורום שאתה יודע את שמו היית מנהל כמו שצריך, אבל גם שם היללת את יונדאי לא פחות ממה שאני מהלל את טויוטה.

כל מה שאתה אומר זה תמיד על יונדאי אקסנט, הלו???חבר??יונדאי זה לא רק אקסנט כמו שטויוטה לא רק קורולה (האמינה ביותר שלה), אז תהיה רציני.

• תוכן חדש...