Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול ליונדאי ולוסטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Keyser , על מה התנפחת? לא מדובר כאן בריקול שהוא סכנה לחיי אדם. סך הכל גג שמש. CHILL.

כדי שתהיה מבסוט - גם הגיר עובר עדכונים (והרבה) על מנת לשפר את התפקוד שלו ולמנוע רעשים מוזרים . נו ו? מה לעשות, זה מה שיש. לא מעלימים שום דבר תהיה בטוח.

אה, זה "לא סכנת חיים". והכפתורים המתקלפים שטורחים לציין בכל אשכול הם כן?

וואו! אתה מקסימום בן 10-12, אה?

אתה נותן לי יותר מדי קרדיט. לא יותר משנתיים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
Here we go again :-D

לא יכולתי לתאר זאת יותר טוב.

עוד שרשור טויוטה נפתח לו, בניצוחו הנאמן של מחזיק המניות וראש הדירקטוריון הנודע

פורסם

לא אומר שזה רע, אני רק מצביע על הדיסוננס שיש פה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה מצחיק, פשוט מאוד. אגב, אתה גם לא נופל מהילולים על יונדאי כמו שאני על טויוטה.אז בחייאת, דור, בפורום שאתה יודע את שמו היית מנהל כמו שצריך, אבל גם שם היללת את יונדאי לא פחות ממה שאני מהלל את טויוטה.

כל מה שאתה אומר זה תמיד על יונדאי אקסנט, הלו???חבר??יונדאי זה לא רק אקסנט כמו שטויוטה לא רק קורולה (האמינה ביותר שלה), אז תהיה רציני.

כן, בגלל זה בצבא למשל מעדיפים לקחת יונדאי אקסנט שמחזיקה מאות אלפי ק"מ על מנוע וגיר מקוריים ולא טויוטה קורולה. מעניין. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קצת מביך הלהט הזה בו כל אחד מגן על מה שחונה אצלו בחצר ולועג למכונית החונה בחצר של השכן. הרי אנחנו לא מקבלים משכורת מהיצרן או היבואן, להפך, הם לרוב פוערים אצלנו חור לא קטן בארנק. וגם למסע קידום המכירות של האוטו הפרטי שלנו בשוק המשומשות, זה לא באמת עוזר. פשוט יותר לקבל את ההנחה ההגיונית שאוטו זה אוטו לא משנה איך קוראים לו ומי ייצר אותו ולמרות שמכונית אחת נבדלת מרעותה בכל מיני נתונים מדידים ויש ללא ספק מכוניות טובות יותר וגם פחות, הרי שבכל הקשור לאמינות, ריקולים וכאלה דברים, כולם אותו דבר.

פורסם

מסכים איתך, אבל אותי מסקרן מה כל כך עושה טוב לאנשים כמו KEYSER שיש ריקול ליונדאי והוא שמח ומאושר מכך. מישהו דיבר על כפתורים שמתפרקים בכלל? מערב כאן נושאים לא קשורים בעליל. בסך הכל ריקול כמו שכתבתי מקודם, מה הביג דיל? אף אחד לא כתב עוד מלכתחילה שהוולוסטר חפה מבעיות ומכונה מושלמת מבחינת אמינות. מאזדה 2 כן :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן, בגלל זה בצבא למשל מעדיפים לקחת יונדאי אקסנט שמחזיקה מאות אלפי ק"מ על מנוע וגיר מקוריים ולא טויוטה קורולה. מעניין. :roll:

מאות אלפי ק"מ, כן. כאילו שקורולות לא עברו את ה400 וה500 אלף...

אל תצטט אותי למה אין טעם להגיב לך.

נ.ב הצבא לא צריך רכבים כמו קורולה והם עושים מכרזים שלא אני ולא אתה יודעים מה הרצונות שלהם.

פורסם
קצת מביך הלהט הזה בו כל אחד מגן על מה שחונה אצלו בחצר ולועג למכונית החונה בחצר של השכן. הרי אנחנו לא מקבלים משכורת מהיצרן או היבואן, להפך, הם לרוב פוערים אצלנו חור לא קטן בארנק. וגם למסע קידום המכירות של האוטו הפרטי שלנו בשוק המשומשות, זה לא באמת עוזר. פשוט יותר לקבל את ההנחה ההגיונית שאוטו זה אוטו לא משנה איך קוראים לו ומי ייצר אותו ולמרות שמכונית אחת נבדלת מרעותה בכל מיני נתונים מדידים ויש ללא ספק מכוניות טובות יותר וגם פחות, הרי שבכל הקשור לאמינות, ריקולים וכאלה דברים, כולם אותו דבר.

לא מקבלים משכורת מהיצרן או מהיבואן, אך כל אחד מנסה להוכיח למה הרכישה שלו חכמה יותר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
מאות אלפי ק"מ, כן. כאילו שקורולות לא עברו את ה400 וה500 אלף...

אל תצטט אותי למה אין טעם להגיב לך.

נ.ב הצבא לא צריך רכבים כמו קורולה והם עושים מכרזים שלא אני ולא אתה יודעים מה הרצונות שלהם.

יש לי קשר עם כמה קציני רכב, בעיקר זה שאני משרת איתו בבסיס, אז אני יודע קצת מה אני אומר.

הצבא מחפש פשוט רכבים אמינים וטובים שעושים את העבודה ולא מתקלקלים ומבלים במוסך כל שני וחמישי.

ובזה כל הריו, האקסנטים וכו' עושים אחלה עבודה, למרות שהן עוברות חיים קשים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני נותן שנה מחיי ומתערב שאין שום יצרן בעולם שלא נאלץ להתמודד עם העובדה שכלי רכב מתוצרתו יצא משערי המפעל עם שגיאת תכנון כזו או אחרת.

רק אותי מעניין איך ניתן לגבות את הפרס במקרה של הפסד בהתערבות ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמינות היא עניין די יחסי, לרוב תלויה בנהג יותר מאשר ביצרן. תיקח סיטרואן C3 או מאזדה 2 או פורד SMAX. בהנחה שהרכבים יצאו שלמים מהמפעל, אמינותם תהיה תלויה בנהג בלבד (טיב הטיפולים, מרווחים, אופי נהיגה וכדומה). כאשר יש ריקול, והיצרן מתקן אותו, אין עם זה שום בעיה, ולדעתי זה לא משקף על אמינותו של מותג כזה או אחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
רק אותי מעניין איך ניתן לגבות את הפרס במקרה של הפסד בהתערבות ?

תצטרך לסמוך על המילה שלי :)

The older you get, the better you used to be

• תוכן חדש...