Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערך בשעה 11 לאייפון 4 שלי נקטעה הקליטה, אין שיחות, אין SMSים ואין רשת 3G.

דיברתי עם חבר שמבין עניין והוא בדק כל מיני שטויות ולא עלה על משהו מסויים.

הגעתי הביתה ודיברתי בטלפון עם נציג של פלאפון, שלא עזר.

עברתי לצ'אט באינטרנט והנציג אמר לי לעשות מלא דברים (תוציא את הSIM, תחזיר, תכבה, תדליק, תסנכרן עם אייטונס ותבדוק) שלא עזרו בכלל.

החלטתי לקפוץ למרכז שירות.

התקבלתי מהר מאוד והצגתי את הבעיה.

הנציג שיחק 20 דקות עם המכשיר, לקח למעבדה לכמה דקות שיבדקו, החליפו לי SIMים על שמאל וימין.

שיחקו עם ההגדרות ולא מצאו כלום.

אמרו לי להשאיר אותו לתיקון של המעבדה לא לפני שהציעו לי חבילה אחרת לאייפון שלי (במהלך התיקון של המעבדה מוחקים את כל הנתונים של האייפון וטרם גיביתי אותו באייטונס בגלל שהייתי בטוח שזו לא בעיה במכשיר עצמו אלא ברשת שלהם), אמרתי שאני אחזור הביתה לגבות את המכשיר ואחזור למרכז שירות למסור אותו לתיקון.

בדרך הביתה שמתי לב לאופציה בהגדרות שהייתה כבויה שנקראת "הפעלת שירותי דור שלישי" (בדקתי את זה עוד קודם ולא ידעתי מה זה ואם זה אמור להיות פעיל או כבוי, אז העדפתי לא להתעסק עם זה), החלטתי שאין לי כבר מה להפסיד והפעלתי אותה.

הפלא ופלא, כל השירותים חזרו לעצמם, אינטרנט 3G, שיחות, ו-SMSים.

מצד אחד צחקתי מאוד ומצד שני התעצבנתי.

התעצבנתי כי יכולתי לפתור את הבעיה המציקה עוד בבוקר.

צחקתי כי אף נציג שדיברתי איתו (3 נציגים שונים) לא חשב לבדוק את זה, אפילו החבר'ה במעבדה של פלאפון לא בדקו את זה.

אני לא יודע מה הסיבה שהנציגים לא בדקו זאת בהתחלה והיו חוסכים לי את הבאסה הזו של לנסוע לשם ולוותר על משהו חשוב שהייתי אמור לעשות באותו זמן.

וכאן מגיעה הכותרת לסיום, האם זו אדישות או טמטום של חברת פלאפון?

לא משנה איזו תשובה תהיה, אני כבר שוקל לעבור לחברה אחרת.

ס'ה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

ברור. הרשת החלופית לדור 3 היא רשת הGSM הישנה שלא נתמכת בפלאפון מאז ומעולם (גם מלפני השקת הרשת החדשה). חלמאות של הנציגים, טמטום לשמו.

פורסם

לידידה שלי קרה אותו דבר לפני כמה שנים.

באותה תקופה היא עבדה בפלאפון, נתנה למישהו שביקש לבצע שיחה ומאז הפלא הפסיק לעבוד.

ישר בוצעה שיחה לטכנאי ומחלקת הונאות(לייתר בטחון, אולי זה שהוציא שיחה עשה משהו).

רק אחרי 4 שעות נפל לי האסימון וגם זה אחרי שה sbsettings נפתח בטעות כשניסית לשחק עם הפלא ולהבין מה הבעיה.

קיצר, חבל שלא שאלת בפורום, זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש אחרי קריאת השורה הראשונה.

פורסם
לא לפני שהציעו לי חבילה אחרת לאייפון שלי

מה אתה רוצה, לא מלמדים אותם לתת שירות, מלמדים אותם למכור, ובעיקר על זה הם נמדדים (המדד השני זה כמה לקוחות הם ניפנפו בשעה). תהיה בטוח שאותו הנציג שהציע לך לשדרג חבילה וסירבת לו, כבר "זכה" לשיחה חמה אצל מנהל הצוות שלו.

ואולי כן דחפו לך משהו בלי שידעת, ואתה משלם כפול עכשיו.

תברח מהם, ויפה שעה אחת קודם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה אתה רוצה, לא מלמדים אותם לתת שירות, מלמדים אותם למכור, ובעיקר על זה הם נמדדים (המדד השני זה כמה לקוחות הם ניפנפו בשעה). תהיה בטוח שאותו הנציג שהציע לך לשדרג חבילה וסירבת לו, כבר "זכה" לשיחה חמה אצל מנהל הצוות שלו.

ואולי כן דחפו לך משהו בלי שידעת, ואתה משלם כפול עכשיו.

תברח מהם, ויפה שעה אחת קודם.

ברור לי שהכל בא מלמעלה והנציג לא סתם הציע על דעת עצמו חבילה חלופית.

הייתי כבר אצל סלקום ושם העניינים מתנהלים באופן הרבה יותר גרוע מאשר בפלאפון, אז מבחינתי סלקום לא אופציה.

יש כל מיני אפשרויות שאני שוקל כרגע.

פורסם

קרה לי בדיוק אותו דבר, ושעה לא הבנתי מה קרה לאייפון, ואז נכנסתי לקניון ובדיוק היה שם דוכן של חברת פלאפון,

והם פתרו לי בחצי דקה את הבעיה. נראה לי שזה עניין של מזל, על איזה נציג אתה נופל.

פורסם
נראה לי שזה עניין של מזל, על איזה נציג אתה נופל.

כנראה נפלת על כזה עם רגל אחת בחוץ.

הייתי כבר אצל סלקום ושם העניינים מתנהלים באופן הרבה יותר גרוע מאשר בפלאפון, אז מבחינתי סלקום לא אופציה.

אתה יכול גם להוסיף את אורנג' (ובמידה מסויימת הוט מובייל, לא כי הם מנסים לדחוף לך דברים, אלא כי הם הוט) ל-SHITLIST.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה יכול גם להוסיף את אורנג' (ובמידה מסויימת הוט מובייל, לא כי הם מנסים לדחוף לך דברים, אלא כי הם הוט) ל-SHITLIST.

אצל אורנג' אין לי שום ניסיון, אני אבדוק קצת.

בתור לקוח הוט, אין לי שום סיבה להצטרף לעוד שירות שלהם, עושים את המוות אלה.

גם יש כל מיני קומבינציות שאני לוקח כאופציה.

נקווה לטוב.

פורסם

קטע מצחיק, אבל לאבא שלי קרה היום משהו דומה,

אתמול פתאום נעלם לו הגלישה (כל היתר עובד).

הוא דיבר עם נציג שירות בטלפון, שהציע לו חבילת MMS (מסתבר שאבא שולח הרבה תמונות בMMS), חבילת מיוזיקס, חשבונית במייל ומה לא - רק מה - שום פתרון לבעיה!

אבא שלי עובד קרוב למרכז שירות, אז הוא קבע תור, והגיע לזמן שלו... אממה - מסתבר שבדיוק באותו זמן נפלה המערכת של התורים.

אז אבא שלי אמר שזה לא ממש מעניין אותו, והנציג בקבלה התעניין על מה התקלה?

אבא שלי הסביר - והנציג לקח את הטלפון, שלח SMS ל9999, קיבל את ההגדרות האוטומטיות של הגלישה, והפלא ופלא - הכל הסתדר!

אז לשאלתך - או שמדובר באותו תומך מטומטם (או עם הרגל בחוץ), או שרמת התמיכה בכללי שם על הפנים.

מצחיק שעל תקלת גלישה היה צריך להגיע עד למרכז שירות, כדי שבסוף ההוא מהדלת כניסה שמחלק תורים ימצא פתרון לתקלה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מה שפותח השרשור מתאר, זה חוסר מקצועיות מוחלט !

כמי שמבקר הרבה בתחנות שרות פלאפון, אני רוצה לומר שהשרות שמקבלים שם, הוא מאוד מאוד "בלתי אחיד". יש מצב שתקבל שרות מעולה (אם כי זה נהייה קצת נדיר לאחרונה) ויש מצב שימחקו לך את תוכן המכשיר (כי כל דבר זה אצלם "גירסה") ללא כל צורך ותשאר עם התקלה שלך (שבכלל לא נובעת מגירסת המכשיר).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...