Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

זו לא שאלה אם הם בעיה. השאלה איך 1500 מחבלים חוצים את הגדר בלי שאף אחד מזהה את ההכנות ואיך אין כוחות במרחק גג רבע שעה כדי לפגוש אותם.

שאלה טובה

עש תשובות שאנשים יטענו שזאת קונספירציה 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 11 דקות, garicho כתב:

הנקודה היא שמבחינתם (ומבחינת מוסלמים רבים בעולם) ההבחנה בין יהודי לישראלי (או ציוני) לא באמת קיימת. הם נלחמים נגד היהודים.

אני לא מוסלמי. זה לא פורום של מוסלמים.

הם רצחו ישראלים, לא יהודים.

עובדים זרים הם לא ישראלים ולא יהודים. לא מכיר טענה שתאילנדי הוא גם יהודי.

גם חברי פרי פלסטיין לא טוענים שערבים ישראלים הם יהודים.

לפני 9 דקות, hans כתב:

עוד לא הבנת את השפה

דווקא אני חושב שהבנתי טוב מאוד, רק שאני לא משתמש בשפה שלהם בפורום שלי. למה שאעשה את זה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

שאלה טובה

עש תשובות שאנשים יטענו שזאת קונספירציה 

סמוטריץ כבר אמר שהם (הממשלה)  לא שלחו את הצבא דרומה עד הצהריים כי חשבו שזו הטעיה.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

ישראלים

Tomato, tomato כמו שאומרים.

זכורה לי היטב ההקלטה של מחבל ארור מתקשר להוריו בשמחה על כמה יהוד הוא שחט במו ידיו. עושה קווץ' בכל פעם מחדש.

להגיד ישראלים זה אולי נכון סמנטית, אבל האנטישמיות נטועה עמוק וחזק מאוד בתכני החינוך והתרבות של חמאס.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

כנראה שהממשלה לא שלחה אף אחד כי היא היתה בהלם מוחלט וחסרת מידע. הרי אפילו המטכ״ל פעל באפילה.

ואני בכלל לא בטוח ששליחת הכוחות צפונה היתה טעות, ושלא מנעה מנסראללה להצטרף כעבור 12-24 שעות, כשהוא מגייס את כוחותיו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 22 דקות, Night Driver כתב:

סמוטריץ כבר אמר שהם (הממשלה)  לא שלחו את הצבא דרומה עד הצהריים כי חשבו שזו הטעיה.

אתה שואל על השעות  לפני או אחרי 6 וחצי בבוקר 

סמוטריץ אמר את זה על השעות אחרי אתה שאלת על השעות לפני

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

ואם זה לא ה1500 מעזה זה 2000 מאיוש בפעם הבאה.

נשמה, התחלנו את הדיון הזה שאתה רוצה להתגונן מפני דוקר אקראי בסופר. עכשיו פתאום אתה רוצה שהציבור יתגונן נגד אלפי מחבלים חמושים ובשביל זה אתה רוצה שכולם כולל כולם יהיו חמושים. גם השכן שמאיים על אשתו, גם ההוא שסובל מדיכאון, גם העארס שנוטה להתחמם ולאבד את הראש כל פעם שמישהו חותך אותו בכביש.

אם אתה באמת חושב שכולנו צריכים לשאת נשק כי לטעמך הפעם הבאה שיפלשו לישובים שלנו מאות חמושים היא רק עניין של זמן, אתה למעשה מכריז שזו מדינה שכל חפץ חיים צריך לברוח ממנה כמה שיותר מהר.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

אתה שואל על השעות  לפני או אחרי 6 וחצי בבוקר 

סמוטריץ אמר את זה על השעות אחרי אתה שאלת על השעות לפני

זה מסביר על הלך הרוח גם לפני.

פורסם

אני חושב שבגלל שהרבה אנשים חושבים שזה תלוי בבן גביר ושיהיה שר אחר כבר יהיה ממש קשה לקבל רישיון נשק אז מובן למה אנשים רצים על זה.

אם הנשק נועד להציל חיים אז למה למנוע מאדם רגיל לקנות נשק בגלל שיש אנשים אחרים מסוכנים?

פורסם

כי הליכי הסינון והבקרה הופכים הרבה פחות קפדניים, הרבה יותר נשק יגיע לידיים לא נכונות.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אני חושב שבגלל שהרבה אנשים חושבים שזה תלוי בבן גביר ושיהיה שר אחר כבר יהיה ממש קשה לקבל רישיון נשק אז מובן למה אנשים רצים על זה.

אם הנשק נועד להציל חיים אז למה למנוע מאדם רגיל לקנות נשק בגלל שיש אנשים אחרים מסוכנים?

תקבע כללים ברורים שלא מבוססים שרירותית על מקום מגורים ולא תהיה בעיה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

אלה אנשים שמחבלים נכנסו אליהם הביתה ובמזל הם נשארו בחיים.

תיקנתי לך. זה היה שרירותי לחלוטין, היו מאות אחרים שנכנסו אליהם הביתה ורצחו, שחטו, שרפו, קטעו איברים כאשר הם עוד בחיים, אנסו לפני ההורים.... חלק מהחטופים, בעיקר מהנובה, נחטפו לעזה עם פציעות מירי ורק "במזל" הם רק נפצעו ורק במזל הם רק נחטפו ולא הוצאו להורג במקום כפי שקרה לאחרים. 

לכן גם ברור כי אם בכל בית בעוטף היה נשק, גם אם זה רק אקדח, היו הרבה פחות נרצחים, גם אם זה רק בגלל שהיה דורש יותר זמן להרוג אותם. 

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

מה המטרה שלהם היתה בהתקפה להרוג 79 אזרחים זרים+ מספר בודד של מוסלמים או להרוג יהודים?

לא יצא לי לדבר איתם, אבל זה בדיוק מה שהם עשו (בין היתר).

לפני שעתיים, hans כתב:

עוד לא הבנת את השפה.

מעולה! סוף סוף יש לנו מתורגמן משלנו!

לפני שעה, עדי-אל כתב:

קודם כול בגלל הפאניקה שאחזה ברבים אחרי 7/10, וגם בשל ההקלות בתבחינים.

לפני שעה, עדי-אל כתב:

משום שכמעט ואין סינון, מספיק שאתה גר במקום "הנכון", גם אם הוא לא בהכרח אזור שנועד לפורענות.

לפני 19 דקות, madmaxx כתב:

תיקנתי לך.

תשמור את התיקונים שלך לעצמך.

זה היה שרירותי לחלוטין, היו מאות אחרים שנכנסו אליהם הביתה ורצחו, שחטו, שרפו, קטעו איברים כאשר הם עוד בחיים, אנסו לפני ההורים.... חלק מהחטופים, בעיקר מהנובה, נחטפו לעזה עם פציעות מירי ורק "במזל" הם רק נפצעו ורק במזל הם רק נחטפו ולא הוצאו להורג במקום כפי שקרה לאחרים. 

אני לא גר בזנזיבר, וגם לאף אחד אחר לא חידשת כלום. אז בשביל מי כל ההצגה?

לכן גם ברור כי אם בכל בית בעוטף היה נשק, גם אם זה רק אקדח, היו הרבה פחות נרצחים, גם אם זה רק בגלל שהיה דורש יותר זמן להרוג אותם. 

אני לא מתווכח איתך על מה ברור ומה לא. רק תסביר, מה הקשר למה שטענתי? אולי כדאי קודם לקרוא קצת לפני שאתה קופץ ומצייץ כאילו גילית את כל האמת?

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, mikyl כתב:

טכנית? אז לפי ההיגיון שלך, כל 146 החטופים שכבר חזרו, וגם ה-20 שעדיין אמורים לחזור עד מחרתיים נחשבים מבחינתך כמו מתים? נשאר רק שתגיד שהיה עדיף שהיו הורגים אותם ב-7 באוקטובר. אני באמת מקווה שכשמדובר בקרובי משפחה שלך, אתה מתייחס אליהם אחרת.

אני מבקש סליחה, אבל אני חושב שבשל מגבלת שפה אתה לא מצליח להבין את מה שכתבתי ואת ההקשר של זה. 

בבקשה אל תיקח את זה אישית כמו שאתה נוטה, 4 אנשים שונים כתבו לך ונדמה שהנקודה לא עוברת. 

העניין היה הדיון בנשק, ואתה התעלמת מכל החלק הזה שוב ושוב רק כדי לצאת צודק בנקודה שהיא טכנית לחלוטין. 

קשה לנהל כך דיון שכלתני ולא אמוציונלי (היחס שלי למשפחה שלי והצלילה החופשית שלך למסקנות לא מבוססות, למשל). 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתאריך 10.10.2025 בשעה 12:52, mikyl כתב:

בבקשה. צפון אירלנד חוותה עשרות שנים של סכסוך בין IRA, כוחות בריטיים ופרוטסטנטים. תהליך מדיני שכלל משא ומתן בין ממשלת בריטניה, אירלנד, IRA והפרוטסטנטים, הוביל להפסקת אש ולהקמת ממשל משותף.

דוגמא מצויינת, רק שהיא לא קשורה לטרור ג'יהאדיסטי איסלאמי ולמטרות של אותו סוג של טרור, שאיתו אי אפשר לדבר בהיגיון. 

לפני 10 שעות, פינדר כתב:

גם השכן שמאיים על אשתו, גם ההוא שסובל מדיכאון, גם העארס שנוטה להתחמם ולאבד את הראש כל פעם שמישהו חותך אותו בכביש.

מבחני אישיות, מבחנים פסיכולוגים ומה לא. 

אני לא מבין למה בגיל 18 עד 21 הייתי חייב להסתובב עם רובה ארוך, ובגיל 21 ויום פתאום אני לא כשיר להיות עם אקדח. אני זה אותו אני, מה השתנה בדיוק. 

יש דרך נכונה לעשות את זה. 

אבל בישראל כמו בישראל- קודם כל, שוללים את הזכות מכו-לם. ואז אולי נותנים משהו במשורה. 

(מקרה עדכני: תווי הנכה, לדוגמא).

לפני 10 שעות, פינדר כתב:

אם אתה באמת חושב שכולנו צריכים לשאת נשק כי לטעמך הפעם הבאה שיפלשו לישובים שלנו מאות חמושים היא רק עניין של זמן, אתה למעשה מכריז שזו מדינה שכל חפץ חיים צריך לברוח ממנה כמה שיותר מהר.

קודם כל- כן, כל עוד לא השלמנו את העבודה, ויצאנו עם הסכם שמשחרר רוצחים, זה רק עניין של זמן עד שיחטפו גם אותי. 

אני שב ואומר, שבמקרה שאני אחטף אני מצפה מהצבא להתגלגל על גופתי החיה או המתה לתוך קן הטרור.

וכן, זו מדינה בלי עתיד, תודות לחברים הנחמדים שלנו מכנופיית חובשי השועלים המתים. אם האיסלם לא יגמור עלינו, הדת שלנו תגמור עלינו. משהו בסגנון המהפיכה של איראן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...