Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, פינדר כתב:

היו צריכים להיות עוד מאות כלי נשק בעוטף. בידיים של חיילים. קוראים לזה צבא. וזה תפקיד של המדינה לדאוג שהם יהיו שם.

בוא ואגלה לך משהו על אבטחה - הנחת המוצא היא שתמיד היתרון אצל התוקף.

בתרחיש 7.10 - כן היה צריך עוד חיילים.

אבל אם היו נכנסים "רק" 300 מחבלים בספרינט לנחל עוז, החיילים לא היו מגיעים בזמן.

וגם אם זה היה רק 100. כשאתה מחליט לתקוף, אתה לומד את האויב ומוצא את הדרך להשחיל אותו, אין הגנה הרמטית.

זה יכול 1500 מחבלים על הגדר או מטח של 300 רקטות שמציפות את כיפת ברזל, זה לא משנה.

ואם זה לא ה1500 מעזה זה 2000 מאיוש בפעם הבאה.

וגם אם אני מתעלם מזה לגמרי לגמרי לגמרי, מקים מדינה פלסטינית ואומר "יחי חמאס!", זה לא ימנע ממוחמד לעלות על אוטובוס לעזריאלי, להגיע למשביר לצרכן, לקנות סכין שף ולהתחיל לשחוט אנשים כי הוא החליט *היום* שהוא חולה נפש.:

https://www.haaretz.co.il/news/politics/2018-09-05/ty-article/0000017f-e1e8-d75c-a7ff-fdedbb080000

תבדוק את המרחק של עקרבה מירושלים.. אם הוא חולה נפש יש מספיק אנשים שיכל לדקור, בטח בכפר שלו.

אתה יכול לשים חייל חמוש בכל מטר?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, yaniv572 כתב:

ירו באנשים כי הם יהודים.

לא רק ביהודים.

באותו "יום"  שלט הכאוס.  אנשים עם נשק וללא נשק נרצחו.

לא היו חוקים.

-------

"אקדח מול נשק ארוך בשטח פתוח לא ממש יעיל"  באמת ? אז תן להם נשק ארוך.  מדובר בישובים, לא בנובה.

עמרי מירן חיכה בממד עם סכין מטבח, לפני שנחטף.

היו בעלי אקדחים שנלחמו בהצלחה בקרבת הבית.

הנקודה היא, שאם היתה התנגדות גדולה יותר התוצאה היתה שונה.

חוסר המוכנות פשוט משווע..

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

וגם אם זה היה רק 100. כשאתה מחליט לתקוף, אתה לומד את האויב ומוצא את הדרך להשחיל אותו, אין הגנה הרמטית.

זה יכול 1500 מחבלים על הגדר או מטח של 300 רקטות שמציפות את כיפת ברזל, זה לא משנה.

ואם זה לא ה1500 מעזה זה 2000 מאיוש בפעם הבאה.

וגם אם אני מתעלם מזה לגמרי לגמרי לגמרי, מקים מדינה פלסטינית ואומר "יחי חמאס!", זה לא ימנע ממוחמד לעלות על אוטובוס לעזריאלי, להגיע למשביר לצרכן, לקנות סכין שף ולהתחיל לשחוט אנשים כי הוא החליט *היום* שהוא חולה נפש.:

https://www.haaretz.co.il/news/politics/2018-09-05/ty-article/0000017f-e1e8-d75c-a7ff-fdedbb080000

תבדוק את המרחק של עקרבה מירושלים.. אם הוא חולה נפש יש מספיק אנשים שיכל לדקור, בטח בכפר שלו.

אתה יכול לשים חייל חמוש בכל מטר?

נכון אבל יש הבדל עצום בין אבח בנחל עוז לבין כיבוש כל יישובי העוטף ופשיטה על אופקים ושדרות.

לפני 7 דקות, רוןS כתב:

היו בעלי אקדחים שנלחמו בהצלחה בקרבת הבית.

והיו הרבה שנרצחו יחד עם כל המשפחה. מכיר 2 משפחות כאלה אישית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

להגיד שמי שנחטף זה אנשים שנכנסו אליהם מחבלים והם יצאו בחיים זה כמו להגיד שמי שמת "השתחרר מבית חולים". זה טכנית נכון, אבל הקשר של זה לנקודה שהועלתה בדיון רופף עד לא קיים. 

טכנית? אז לפי ההיגיון שלך, כל 146 החטופים שכבר חזרו, וגם ה-20 שעדיין אמורים לחזור עד מחרתיים נחשבים מבחינתך כמו מתים? נשאר רק שתגיד שהיה עדיף שהיו הורגים אותם ב-7 באוקטובר. אני באמת מקווה שכשמדובר בקרובי משפחה שלך, אתה מתייחס אליהם אחרת.

אני לא יודע באיזה אתה חי, אבל אתה מדבר שטויות.

לפני שאתה אומר למישהו שהוא מדבר שטויות, תנסה קודם לקרוא כמו שצריך, וגם להבין את מה שקראת.

https://www.ynet.co.il/news/article/skbbsvwmt

זו רק דוגמה אחת.

אני יכול לשלוף לך עוד עשרות.

קראת בכלל למה הגבתי? איפה בדיוק אמרתי שבכל מקרה מי שהתנגד עם נשק נהרג, או שכל מי שנלחם נהרג? אתה טוען שהיו עשרות מיקרים? הבאתי לך 166 דוגמאות של אנשי שנשארו בחיים אחרי שמחבלים נכנסו אליהם הביתה. 

ירו באנשים בין אם היה להם נשק או לא.

אמרתי שלא? אבל מי אני שאצפה שתבין מה שאתה קורא.

ירו באנשים כי הם יהודים.

יהודים? ב־7 באוקטובר חמאס רצח כ־79 אזרחים זרים שלא החזיקו באזרחות ישראלית כפולה. הקורבנות הגיעו מתאילנד, נפאל, הפיליפינים, סין, בריטניה, קנדה, טנזניה, מקסיקו וסרי לנקה. הוא גם לא נמנע מלהרוג ערבים ישראלים, למרות שידע את זהותם.

בנובה הוציאו להורג ילדים שהיו ללא נשק.

במיגונית המוות זרקו רימונים למיגונית מלאה אזרחים כשהם ללא נשק.

כדי לא להיראות טיפש, תקרא ותבין קודם למה אתה מגיב.

פורסם (נערך)

גרטה תונברג מתלוננת שקבלה יחס לא אנושי במעצר.

כתב:  יכולה לתת דוגמה ?

אתוןברג "לא נתנו לי להיפרד".

אני בשוק.  מה הפלא שלא אוהבים אותנו בעולם.

🥵

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

לא ממש.

Criticism continued about the programme's subtitling choices – including contributors using the Arabic word for "Jews" on camera, which was translated in the subtitles as "Israelis" or "Israeli army". Some argue that the BBC covered up antisemitism. Others have claimed the subtitles are closer to what the speaker intends rather than a literal translation.

https://www.bbc.com/news/articles/c2d4egk17l2o.amp

בשבילם - זהה.

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

יש הבדל מהותי בין צבא לבין מאבטח, ובמיוחד כשמדובר במיליציה נגד צבא מודרני.

הצבא נכשל ברגע שמחבלים הצליחו להגיע לנחל עוז, תפקידו היה למנוע את זה מלכתחילה.

אתה יכול לתקוף רק אם אתה יותר חזק. 

אם צה"ל ערוך כראוי, 1500 מחבלים אינם אמורים להוות עבורו בעיה.

• מעניין 1
פורסם

זו לא שאלה אם הם בעיה. השאלה איך 1500 מחבלים חוצים את הגדר בלי שאף אחד מזהה את ההכנות ואיך אין כוחות במרחק גג רבע שעה כדי לפגוש אותם.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

@Night Driver

אז מה יקרה שיריחו יתהפכו ויצאו לכיוון ורד יריחו ואחר כך למצפה ירחו ואחר כך יכנסו למעלה אדומים?

זה יקרה.

היום , מחר, טיוטה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני כשעה, garicho כתב:

בשבילם - זהה

אני לא מבין מה אתה רוצה. הם רצחו וחטפו לא ישראלים לא יהודים, וגם ערבים ישראלים, בדואים, שלא ממש תואמים להגדרה של יהודים. זה מצולם ואין על זה עוררין.

מה מעניין אותי איזה דוקומנטרי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אני לא מבין מה אתה רוצה. הם רצחו וחטפו לא ישראלים לא יהודים, וגם ערבים ישראלים, בדואים, שלא ממש תואמים להגדרה של יהודים. זה מצולם ואין על זה עוררין.

זאת לא הנקודה. ברור שהם רצחו וחטפו גם לא יהודים ולא ישראלים. הנקודה היא שמבחינתם (ומבחינת מוסלמים רבים בעולם) ההבחנה בין יהודי לישראלי (או ציוני) לא באמת קיימת. הם נלחמים נגד היהודים.

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

רצחו יהודים ומשתפ"ים של יהודים.

לא ישראלים ולא נעליים.

עוד לא הבנת את השפה.

• רעיון טוב! 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...