Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, Night Driver כתב:

תקבע כללים ברורים שלא מבוססים שרירותית על מקום מגורים ולא תהיה בעיה.

אבל בשביל זה צריך מערך ארצי שלם שבוחן מועמדים ועורך בדיקות תקופתיות...

למה שלא פשוט נגדיר את האזורים בהם גרים רוב המצביעים שלנו כאזורים מסוכנים ונתן רק שם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

למה שלא פשוט נגדיר את האזורים בהם גרים רוב המצביעים שלנו כאזורים מסוכנים ונתן רק שם?

אם כבר, צריך לתת לכל מי שבסביבת היישובים האלו, ולא להם...

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

אני מבקש סליחה, אבל אני חושב שבשל מגבלת שפה אתה לא מצליח להבין את מה שכתבתי ואת ההקשר של זה. 

אל תתאמץ להתנצל, לי אין הגבלות שפה, וגם הבנתי מצוין את ההטרלה המטופשת שלך. השאלה אם אתה זה שמוגבל פה.

בבקשה אל תיקח את זה אישית כמו שאתה נוטה, 4 אנשים שונים כתבו לך ונדמה שהנקודה לא עוברת. 

4 אנשים, ביניהם גם אתה, שלא טרחו לבדוק מי כתב מה? כדי להעביר משהו, כדאי קודם להבין על מה מדברים. שום דבר אישי, רק ביזנס.

העניין היה הדיון בנשק, ואתה התעלמת מכל החלק הזה שוב ושוב רק כדי לצאת צודק בנקודה שהיא טכנית לחלוטין. 

לא התעלמתי מכלום, אפילו כתבתי מה דעתי. לפני שאתה ממהר להעביר ביקורת, לפחות תלמד על מה מדובר. אני מבין שנוח לך לראות הכל כעניין טכני כדי לצאת צודק, אבל אם בשבילך החיים של כמעט 200 אנשים הם רק "נקודה טכנית",  לא הייתי רוצה להיות חבר שלך.

קשה לנהל כך דיון שכלתני ולא אמוציונלי (היחס שלי למשפחה שלי והצלילה החופשית שלך למסקנות לא מבוססות, למשל). 

שום אמוציות. לפעמים, כדי שאנשים יתחילו להפעיל את החומר האפור, חייבים לתת ניעור.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

דוגמא מצויינת, רק שהיא לא קשורה לטרור ג'יהאדיסטי איסלאמי ולמטרות של אותו סוג של טרור, שאיתו אי אפשר לדבר בהיגיון. 

השאלה הייתה: "אתה מוזמן למצוא דוגמה אחת בהיסטוריה שבה "יצירת תהליכים מדיניים" מול ארגוני טרור הצליחו."
וכשמדברים על "דוגמה אחת בהיסטוריה", ברור שלא מדובר בהגבלה לטרור ג’יהאדיסטי-איסלאמי בלבד.
דרך אגב, הטרור של פת"ח בזמנו היה חילוני לחלוטין, ודווקא אנחנו היינו אלה שנתנו יד לתנועה האסלאמית בתחילת דרכה, כמשקל נגד לפת"ח החילוני.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אני זה אותו אני,

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אני שב ואומר, שבמקרה שאני אחטף

יש לך נטייה לגרור את הדיון למקרה הפרטי שלך. עם כל הכבוד, ככה לא מנהלים מדיניות ציבורית וזה הופך לויכוח סתמי. אז תסלח לי, אבל לי (!) אין סבלנות הפעם לחפירה הזו.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

ככה לא מנהלים מדיניות ציבורית

איזה מזל שאני לא מנהל מדיניות ציבורית!!! אלא רק את זו של עצמי.

נכון. אתה צודק. אני יכול לדבר רק על עצמי. 

אני לא יכול לדבר בשם אף אחד אחר. גם לא בשמך. גם לא בשם נהג לילה או ספריאל או סלואורייד. 

אם הייתי בתפקיד שבו אני אמור לנהל מדיניות ציבורית, מכלול השיקולים והמחשבות שלי היה שונה. וכך גם הדיבור שלי. וכנראה שזה לא היה פה בפורום בכל מקרה.

אבל אני בסך הכל ברווז, מה אני כבר יודע. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

יש לך נטייה לגרור את הדיון למקרה הפרטי שלך. עם כל הכבוד, ככה לא מנהלים מדיניות ציבורית וזה הופך לויכוח סתמי. אז תסלח לי, אבל לי (!) אין סבלנות הפעם לחפירה הזו.

ברווז אני אתרגם עבורך את התשובה..(של  פינדר)

"הוא, הוא אומר שזה גפן במובן גראפן"

בקיצור - הוא אומר כי מאחר והעלתה טענה הגיונית "אני זה אותו אני" - ואין לו תשובה לכך.
 הוא מעדיף לשלול את כלל התגובה שלך, כאילו היא לא הופיעה על גליונות הפורום..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז... אתה מדבר בשמו? :rofl: 

זה יותר מורכב מזה. אבל לך תמצא את הציטוט ממשהו כמו מעל 100 עמודים אחורה.

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אל תתאמץ להתנצל, לי אין הגבלות שפה, וגם הבנתי מצוין את ההטרלה המטופשת שלך. השאלה אם אתה זה שמוגבל פה.

4 אנשים, ביניהם גם אתה, שלא טרחו לבדוק מי כתב מה? כדי להעביר משהו, כדאי קודם להבין על מה מדברים. שום דבר אישי, רק ביזנס.

לא התעלמתי מכלום, אפילו כתבתי מה דעתי. לפני שאתה ממהר להעביר ביקורת, לפחות תלמד על מה מדובר. אני מבין שנוח לך לראות הכל כעניין טכני כדי לצאת צודק, אבל אם בשבילך החיים של כמעט 200 אנשים הם רק "נקודה טכנית",  לא הייתי רוצה להיות חבר שלך.

שום אמוציות. לפעמים, כדי שאנשים יתחילו להפעיל את החומר האפור, חייבים לתת ניעור.

השאלה הייתה: "אתה מוזמן למצוא דוגמה אחת בהיסטוריה שבה "יצירת תהליכים מדיניים" מול ארגוני טרור הצליחו."
וכשמדברים על "דוגמה אחת בהיסטוריה", ברור שלא מדובר בהגבלה לטרור ג’יהאדיסטי-איסלאמי בלבד.
דרך אגב, הטרור של פת"ח בזמנו היה חילוני לחלוטין, ודווקא אנחנו היינו אלה שנתנו יד לתנועה האסלאמית בתחילת דרכה, כמשקל נגד לפת"ח החילוני.

שוב, תסתכל על הצורה שבה אתה מנהל דיון. 

אפס חשיבה ביקורתית ומקסימום ביטחון (דאנינג קרוגר קלאסי). 

אפס נימוס. 

אתה יורד לפסים אישיים וכותב לגופו של אדם ולא טיעון (חומר אפור וכו'). 

הרי זה לא שיש איזו חכמה או אומץ גדולים לשבת מאחורי מקלדת ולכתוב בפורום אנונימי דברים שבחיים לא היית אומר לאנשים בפנים, אבל מה שמציף לך את הסירה, לבריאות. 

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, ליין מן כתב:

ברווז אני אתרגם עבורך את התשובה

תנאי הכרחי למי שרוצה לתרגם, הוא הבנת הנקרא.

(וכן אני מבין שמבחינתך אני מתחמק גם מדיון מרתק איתך)

לפני 4 שעות, ברווז כתב:

יזה מזל שאני לא מנהל מדיניות ציבורית!!! אלא רק את זו של עצמי

אתה מוזמן לפתוח עוד שרשור מני רבים, שבו אתה מדבר על עצמך. וכמובן שאתה גם יכול להמשיך לדון על זה פה, רק לא איתי.

אני חושב שבפורום שדן בפוליטיקה ושאר ירקות, יותר מעניין לדון במדיניות ציבורית ופחות בי או בך, באופן פרטני.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני חייב להגיד לכם, בחיים 72 שעות לא עברו לי כל כך לאט.

סעמק.

אמרתי את זה לחבר קרוב, אבל גם למתקין שהיה אצלי אתמול ואמר לי "זהו, נפתר נגמר"

כשהם יחזרו - נחגוג. עד אז? כלום, כאילו זה לא קורה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני חייב להגיד לכם, בחיים 72 שעות לא עברו לי כל כך לאט.

סעמק.

תאר לעצמך שיש כאלה שצריכים להגיע מחר לעוטף ולא יודעים מתי בכלל אמורים להיות חסימות ואם בכלל יעבירו אותם ברכב או בכלל במסוק ישירות לאורים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עד שהם לא עוברים לידיים ישראליות אין מה לחגוג. 

בכל רגע עלול לקרות משהו שישבש את הכל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

שוב, תסתכל על הצורה שבה אתה מנהל דיון. 

אפס חשיבה ביקורתית ומקסימום ביטחון (דאנינג קרוגר קלאסי). 

מעניין, מה גורם לך לחשוב שאתה מוסמך לשפוט אחרים? אל תגיד לי שאתה פסיכיאטר דיגיטלי אונליין.

לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

אפס נימוס. 

אני נוהג לדבר עם כל אחד בשפתו, וזה תמיד עדיף על הנימוס המזויף שאתה מנסה למכור.

לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

אתה יורד לפסים אישיים וכותב לגופו של אדם ולא טיעון (חומר אפור וכו'). 

צודק, בדיוק כמוך. הרי כבר אמרתי, אני מדבר עם כל אחד בשפתו. ותעשה טובה, תסתכל במראה מדי פעם.

לפני כשעה, ניקו פ. כתב:

הרי זה לא שיש איזו חכמה או אומץ גדולים לשבת מאחורי מקלדת ולכתוב בפורום אנונימי דברים שבחיים לא היית אומר לאנשים בפנים, אבל מה שמציף לך את הסירה, לבריאות. 

דבר ראשון, אין לי בעיה להגיד לך ולכל אחד אחר בפנים כל מילה שאני כותב. ומי אתה, לוחם מקלדת מדופלם שרץ בסמטאות עזה דרך ה־Wi-Fi?

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...