Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, ArikM כתב:

לתומכי הימין זה נראה הגיוני לגמרי.

כל הסיטואציה הזו כאילו נלקחה מאיזה סרט פארודי.

הדבר ההזוי זה שלאף אחד בקואליציה זה לא מפריע. להיפך, הם משתתפים במימון של זה

זה לא ימין. אלו תומכים של הממשלה הנוכחית (שהיא בשום פנים ואופן לא "ימין", ולמעשה כמעט קומוניסטית בכל מדד אפשרי....)

אין בעיה עם תמיכה ברפורמה, לכל אחד יש את דעתו, לא אגיד לאחרים מה לחשוב- אני יכול רק לציין האם לדעתי האישית הם צודקים או לא.

אבל- הממשלה מעודדת באופן פעיל הפגנת תמיכה בה? הממשלה מממנת באופן פעיל הפגנת תמיכה בה?

ואז רואים שם מחזות כאלו?

BkG6emXdQ3_143_320_1138_641_0_x-large.jpg

תראו, אני מודע לזה שמדובר בכמה מקרים מבודדים ולא באיזה מנהג כלל ארצי שכרגע כל תומכי הרפורמה הפכו לטקס קבוע, אבל בניגוד, נגיד, למיצג הגיליוטינה בזמנו, פה מדובר בהמשך של מגמה, קעקוע של חיות ושופטי העליון, והלבשת כל חוליי מערכת המשפט על אהרון ברק- עד לרמה של קריאות לפגוע בו/לזרוק אותו לכלא על היותו "בוגד" ומה לא.

ההתארגנות להפגנה הזו, הקולות הנלווים אליה ומה שרואים בה, שום דבר מזה לא מבשר טובות.

שביבי, רוטמן, סמוטריץ' וחבריהם ימכרו את הלוקשים האלו שדמוקרטיה מעניינת אותם למישהו אחר, זה והפארסה של ה "הידברות" בבית הנשיא.

בכל הזדמנות שיש לאחד מהם (למעט ביבי שמנסה לשמור על פרופיל נמוך) לפתוח את הפה הם מבטיחים לקהל שהרפורמה תעבור כפי שהוצגה.

• רעיון טוב! 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אין בעיה עם הפגנת תמיכה בממשלה. רבין נרצח בסיומה של ההפגנה כזו.

מה שמגוחך פה זה שהם מסגרו את זה כהפגנת מחאה נגד הממשלה, שמתעכבת במימוש ה"רפורמה". אז יוצא שחברי ממשלה מפגינים נגד הממשלה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

בן גביר עלה לנאום

הנואם הקודם היה קצת הזיה עם הציפיות שלו לגבי המדינה.. שמעתי בעיקר קומוניזם וסוציאליזם

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שוב נראה כמו מפגן כח בעיקר של דתיים מהימין, כולל חרדים.

בכל תמונה שאני רואה יש בין 0 לאחוז בודד של חילוניים.

בטח כבר כתבתי מאה פעם, אבל אני מניח שבאמת כל אנשי קהלת וארגונים דתיים דומים בטוחים שהם דמוקרטים גדולים, ובטוחים שהקבוצה הזו היא סמל הליברליזם  בישראל וכו'. איך אפשר להסביר למישהו מהם בעברית יפה, שכשאדם ממוצע בעולם המערבי חושב היום על "דמוקרטיה" - פנטים דתיים מהסוג הזה, זה כנראה הדבר האחרון שהוא חושב עליו?

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/hjh3pz007h

באמא שלך גלי תהיי אחות תלכי לעסקת טיעון ותשחררי אותנו מהקומדיה הזאת.

אמן. תנו לו ללכת הביתה, בלי תיקים בלי כלום, רק עם התחייבות ב 23,869 עותקים, הקלטה, תיעוד DNA וכל דבר אפשרי שהוא מתחייב לא לחזור גם "אם העם ממש רוצה".

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

שוב נראה כמו מפגן כח בעיקר של דתיים מהימין, כולל חרדים.

בכל תמונה שאני רואה יש בין 0 לאחוז בודד של חילוניים.

בטח כבר כתבתי מאה פעם, אבל אני מניח שבאמת כל אנשי קהלת וארגונים דתיים דומים בטוחים שהם דמוקרטים גדולים, ובטוחים שהקבוצה הזו היא סמל הליברליזם  בישראל וכו'. איך אפשר להסביר למישהו מהם בעברית יפה, שכשאדם ממוצע בעולם המערבי חושב היום על "דמוקרטיה" - פנטים דתיים מהסוג הזה, זה כנראה הדבר האחרון שהוא חושב עליו?

עדיין מפגן כוח מרשים של הימין.

לא בגודל של הצד השני אבל עדיין מאוד מרשים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 16 דקות, Pika007 כתב:

אמן. תנו לו ללכת הביתה, בלי תיקים בלי כלום, רק עם התחייבות ב 23,869 עותקים, הקלטה, תיעוד DNA וכל דבר אפשרי שהוא מתחייב לא לחזור גם "אם העם ממש רוצה".

בול.

שיעשו חוזה נורמלי ולא חוזה בתחום אפור כמו של דרעי, ושילך לשתות קוקטיילים עם שרה על הים.

פורסם (נערך)

שילך לכלא לכמה שנים טובות, זה מה שמגיע לאיש המבחיל הזה.
שום עסקת טיעון. ללכת עד הסוף. יצא זכאי לבריאות, אני מאחל לו לשבת.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

עדיין מפגן כוח מרשים של הימין.

לא בגודל של הצד השני אבל עדיין מאוד מרשים.

אני לא מזלזל בזה בכלל.

אני חרד ממה שעומד מאחורי זה.

כשרוטמן ודומיו ואני ודומיי אומרים "דמוקרטיה", אנחנו לא מייחסים למושג הזה משמעות שהיא אפילו דומה.

אי אפשר להתגבר על זה. והדרך היחידה שבה אולי זה יעצור, זה אם החילוניים שעדיין תומכים ברוטמנים, אלוהים יודע למה, יצליחו להבין את זה גם.

פורסם (נערך)

הערכה שלי 80% חובשי כיפה שם.
מאמין שיש מעט מאוד חילונים שהם לא חברי כת שתומכים בדבר הזה.

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

שילך לכלא לכמה שנים טובות, זה מה שמגיע לאיש המבחיל הזה.
שום עסקת טיעון. ללכת עד הסוף. יצא זכאי לבריאות, אני מאחל לו לשבת.

הייתי בפאזה הזו, תראה לאיזו טרפת זה הכניס את המדינה.

די, זה לא שווה את זה.

פורסם

אני חושב שאפילו יותר מ80%. כמעט ולא רואים חילונים בתמונות. ראיתי עד עכשיו אחת שבה היה רוב של חילוניים.

אני באמת חוזר על עצמי, אבל באמת קשה לי לתאפר במספיק מילים כמה נוראי זה בעייני לשמוע מישהו כמו רוטמן משווק את עצמו כאביר הדמוקרטיה ומגנה. ומה שעוד יותר נוראי, זה שהוא כנראה באמת מאמין בזה שאין דמוקרט גדול יותר בישראל מתושב מאחז לא חוקי בשטח כבוש, שרץ לכנסת ברשימה שכוללת תומכי טרנספר, סיפוח, מדינת הלכה ועוד. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

הייתי בפאזה הזו, תראה לאיזו טרפת זה הכניס את המדינה.

די, זה לא שווה את זה.

אתה חושב שאם תילך על עסקת טעון משהו השתנה?
אתה חושב שהאיש המבחיל הזה לא ימשיך לעשות נזקים שמובילים את המדינה לאבדון?
אתה לא חושב שהוא יעשה תרגילים?

רק כלא ישתיק אותו. 5 שנים בפנים ולא נשמע ממנו יותר. 5 שנים בפנים וכל חברי הכת שלו יכנסו מתחת לשטיח.

כן יבגניפ אלה "האחים" שלנו. חובבי הטרנספר.
הייתי מטרנספר את כולם מכאן אם זה תלוי בי בלחיצת כפתור ובלי שום דילמה.

• רעיון טוב! 3

פורסם (נערך)

כשלא מסכימים על ההגדרה של המילה דמוקרטיה, ברור שכל צד יאמין שהוא הדמוקרט הכי גדול.

אם תומכי ההפיכה חושבים שהרוב קובע זאת דמוקרטיה ותו לא, אז יש להם קייס - יש להם רוב בכנסת.

הבעיה שדמוקרטיה לא נגמרת ברוב קובע, פה רובנו מבינים את זה אין סיבה להרחיב, אבל מפה לדעתי נובעת הסיבה שהם כל כך בטוחים בצדקת דרכם. כל עוד תומכי מדינה יהודית-דתית הם רוב, החקיקה של כל החוקים בנושא הם 100% דמוקרטים מבחינתם ובגצ הוא הדיקטטור שמפריע.

אני לא חושב שלוין ורוטמן באופן אישי חולם על הגבלת בחירות או שינויים בשיטת הבחירות כמו בהונגריה, אלא על חוקי עליונות יהודית, ופגיעה של ביבי בשיטה היא מחיר שסביר לשלם.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...