Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אני לא הייתי מסלק אותם. אני לא חושב שצריך לריב סביב יום הזכרון, מתוך כבוד בסיסי למשפחות. 

אני חושב שמתחיל כאן תהליך שהוא באמת יותר גדול מהרפורמה המשפטית, של מיאוס. אני קורא עכשיו גם כתבים חרדים, שמחרטטים על "תהליך התקרבות". בין אם ממקום תמים, לבין אם ממקום ציני - לא יודע, לא איכפת לי. נניח שבאמת יש לכם קושי להבין את הפער. בסדר. אבל  אין כאן שום התקרבות. ובגדול נמאס לנו מכם -  סלח לי, אין לי את האנרגיה לנסח את זה בצורה יותר יפה.

הספינה כבר הפליגה מזמן....

הקרקס ביום הזיכרון החל לטעמי בשנה שעברה עם בנט. למרות של אתמכתי במעשיו צרם לי לראות ראש ממשלה מבוזה כאילו הוא מחבל.

השנה זה כנראה  יהיה פי 100 ומכאן אין לדעת היכן זה יעצור.

מצב הזוי 

הציבור שתומך באופוזיציה מתוסכל וממורמר.

והציבור שתומך בקואליציה נמצא באותו מצב בדיוק.

מעניין מה יצא מזה בסוף כי כרגע זה נראה שזה הולך לפיצוץ.

לא יודע על איזה התקרבות מזויפת/צינית אתה מדבר.

"יתד נאמן" על גירוש השרים החרדיים מבתי העלמין: "רגע של יקיצה מכוננת למי שהיה עשוי ללכת שולל אחרי סוכני השינוי. ההתפתחויות טובות לחרדים, הן מסייעות להפנים שהמלחמה היא בבורא עולם ואת מאמיניו ידחו וירדפו בכל מצב ובכל הנסיבות. זה יסייע להשיב בנים תועים שיתפכחו משכרון ההשתלבות".

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

גירוש פוליטיקאים מבתי העלמין הוא צעד נכון ולא משנה מאיזה צד הם.

למשפחה הכולה יש רק קבר אחד להגיע אליו והם לא יכולים להזיז אותו. תשאירו את הפוליטיקאים לטקסים בכותל/יד לבנים/כחכר העיר. שם למשפחות יש בחירה אם לבוא או לא.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 47 דקות, yd b-4 כתב:

יתד נאמן" על גירוש השרים החרדיים מבתי העלמין: "רגע של יקיצה מכוננת למי שהיה עשוי ללכת שולל אחרי סוכני השינוי. ההתפתחויות טובות לחרדים, הן מסייעות להפנים שהמלחמה היא בבורא עולם ואת מאמיניו ידחו וירדפו בכל מצב ובכל הנסיבות. זה יסייע להשיב בנים תועים שיתפכחו משכרון ההשתלבות".

בדיוק זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

אבל ישנם משפחות שלא רוצות לראות בטקס של יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל וחללי פעולות האיבה שר שהיה חבר בארגון טרור, הורשה בתמיכה בארגון טרור וגזענות ושם על הקיר בסלון ביתו תמונה של טרוריסט רוצח

ויש משפחות שלא רוצות לראות בטקס שר שמסר שטחים של א״י.

אז?!

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 32 דקות, falou כתב:

אז?!

בגלל זה בבתי קברות לא צריכים להיות פוליטיקאים משום צד 

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 5 שעות, yor2 כתב:

היום האיתי אם אבא שלי בבית חולים. לצורך מעקב. שהרופאה יצאה מהחדר לקמה דקות.

צד את עניי הסטיקר הזה.

1141165279_.thumb.jpg.ca8c9033ca0de78f1be4801181b61dc4.jpg

נו?

Be water זו עצה מצוינת.

• מצחיק 1
פורסם

לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

בגלל זה בבתי קברות לא צריכים להיות פוליטיקאים משום צד 

ראש הממשלה הוא לא רק ״פוליטיקאי״ הוא גם ראש הממשלה של המדינה. כנ״ל שר הביטחון. כנ״ל כל שר. שרי ממשלת ישראל הם השרים של מדינת ישראל. הנוהג הממלכתי הוא שהם משתתפים באירועים השונים ונושאים נאומים ממלכתיים, לא פוליטיים, וכך ראוי.

גם אני לא אהיה באירוע בו בנגביר ינאם, אבל זה כל אחד והבחירה האישית שלו.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נוהג ממלכתי? הממשלה הנוכחית דרסה כל מוסכמות ומנהגים שהיו פה 75 שנה והחליטה "לשבור את הכלים", אז כן, תשמרו את הנאומים שלכם עם המילים המגעילות והדיבור המסית למקום שאתם אוהבים - הכנסת. תנו לנו שקט יום אחד בבתי הקברות, נמאס מחברי כנסת מכל סוג שהוא, "נבחרי העם" עלאק, חבל שילדים שומעים את הוויכוחים בכנסת וחושבים שככה מתנהגים. הפוליטיקה הרסה כל דבר טוב שהיה פה

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 29 דקות, Michazzz כתב:

נוהג ממלכתי? הממשלה הנוכחית דרסה כל מוסכמות ומנהגים שהיו פה 75 שנה והחליטה "לשבור את הכלים",

יש לך את זה ביותר דרמטי? חבל שאי אפשר לצרף מוזיקת רקע לתגובות בפורום. 

פורסם
לפני 48 דקות, falou כתב:

ראש הממשלה הוא לא רק ״פוליטיקאי״ הוא גם ראש הממשלה של המדינה. כנ״ל שר הביטחון. כנ״ל כל שר. שרי ממשלת ישראל הם השרים של מדינת ישראל. הנוהג הממלכתי הוא שהם משתתפים באירועים השונים ונושאים נאומים ממלכתיים, לא פוליטיים, וכך ראוי.

שינאמו אבל בטקסים שמשפחה שכולה לא תצטרך לוותר על ביקור בקבר בשבילם.

זה כמו לבוא לנאום מהמרפסת הפרטית שלך.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, falou כתב:

אז?!

יש הבדל בין לקראו ללוחמים בוגדים וניאו נאצים ובין לא לקבל החלטות פוליטיות. לא משנה אם זה מסירת שטחים או יציאה לא מוצדקת לפי דעתו של מישהו למלחמה. אבל עזוב. כבר אמרתי, אם רוצים טקס ממלכתי בבתי קברות צבאים שישלחו קציני צה"ל במקום פוליטיקאים.

לפני 22 דקות, falou כתב:

טקסים בבתי קברות צבאים הם קודם כל של משפחות שכולות. ואם מישהו צריך לא להגיע לשם אלה פוליטיקאים ולא הורים שיכולים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, mikyl כתב:

טקסים בבתי קברות צבאים הם קודם כל של משפחות שכולות. ואם מישהו צריך לא להגיע לשם אלה פוליטיקאים ולא הורים שיכולים.

זה שתמשיך לקרוא לחברי הממשלה פוליטיקאים לא ישנה את העובדה הפשוטה שהם מגיעים לטקס מתוקף תפקידם כחברי הרשות המבצעת של המדינה. זו לא זכותם להגיע לטקסים האלו, זו חובתם. 

אדם שקשה לו לראות אדם אחר שבא לחלוק כבוד לחללי צה"ל, שיישאר בבית ויבוא לבית העלמין ביום אחר, בפעם האחרונה שבדקתי בתי העלמין פתוחים כל השנה. 

פורסם
לפני 32 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה שתמשיך לקרוא לחברי הממשלה פוליטיקאים לא ישנה את העובדה הפשוטה שהם מגיעים לטקס מתוקף תפקידם כחברי הרשות המבצעת של המדינה.

זה שתקרא להם חברי הרשות המבצעת לא ישנה את העובדה הפשוטה שהם פוליטיקאים.

זו לא זכותם להגיע לטקסים האלו, זו חובתם. 

מי אמר? רוצים שעם ישראל יתאחד סביב הנופלים? פוליטיקאים זאת אנטיתזה של אחדות. במיוחד בתקופה הזאות.

אדם שקשה לו לראות אדם אחר שבא לחלוק כבוד לחללי צה"ל, שיישאר בבית ויבוא לבית העלמין ביום אחר, בפעם האחרונה שבדקתי בתי העלמין פתוחים כל השנה. 

יום הזיכרון לחללי צה"ל הוא יום של התאחדות עם המשפחות הנופלים ולא יום של נאומי פוליטיקאים. אתה אומר עדיף שיגיעו פוליטיקאים ומשפחות שכולות יישארו בבית ויבואו לבתי העלמין ביום אחר? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, falou כתב:

גם אני לא אהיה באירוע בו בנגביר ינאם, אבל זה כל אחד והבחירה האישית שלו

המשפחות השכולות לא בחרו להיות משפחות שכולות. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

זה שתקרא להם חברי הרשות המבצעת לא ישנה את העובדה הפשוטה שהם פוליטיקאים.

לפני 7 שעות, MiniMiz3r כתב:

לא ביום הזכרון.

לפני 6 שעות, mikyl כתב:

מי אמר? רוצים שעם ישראל יתאחד סביב הנופלים? פוליטיקאים זאת אנטיתזה של אחדות. במיוחד בתקופה הזאות.

לפני 7 שעות, MiniMiz3r כתב:

כבר עברנו תקופות קשות יותר. לצערי זו שיטת הממשל שלנו, בה חברי הממשלה הם גם פוליטיקאים. זה מה יש.

לפני 6 שעות, mikyl כתב:

יום הזיכרון לחללי צה"ל הוא יום של התאחדות עם המשפחות הנופלים ולא יום של נאומי פוליטיקאים. אתה אומר עדיף שיגיעו פוליטיקאים ומשפחות שכולות יישארו בבית ויבואו לבתי העלמין ביום אחר? 

הוא יום של התאחדות עם הנופלים, לא עם המשפחות שלהם (שכבודן במקומו מונח). לא בכדי כל המדינה עוצרת בשעה 11:00. וביום כזה, מי שקשה לו לראות נציג ממשלה בבית העלמין, שאפילו לא בא לנאום אלא רק להניח זר,  חד משמעית שיישאר בבית.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • תוכן חדש...