Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שבממשלה הבאה, שאולי תהיה מהצד השמאלי של המפה, תוכל לקום משפחה שכולה (אולי אפילו ביביסטית), ולצעוק שאם יאיר לפיד יגיע לטקס זה פגיעה בשכול שלהם והם ימחו עם דגל שחור על הקבר.

על זה נאמר חחחחחחחח

image.thumb.png.e21b1527ddbe898c52d8ec4015943909.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, sperial כתב:

המחאה אינה נגד נציגות הממשלה.

המחאה היא נגד שתי קבוצות נציגים (עם חפיפה ביניהן):

1. מי שלא שרת כלל.

2. מי שמחרפים את המשרתים.

שלשום רואיין אב שכול שצעד בין המשפחות השכולות שהדליקו נרות זכרון בקפלן והסביר יפה מאד. אין לינכרגע אפשרות לאתר את הריאיון אבל ההסברים שלו חדים מאוד.

אתה מחפש תירוצים.

אם ככה, המחאה נגד בנט לא הייתה נגד נציגות הממשלה, אלא נגד קבוצת נציגי "הנוכלים שגנבו קולות מהימין".

אתה מחפש להכשיר את מה שמתאים לך פשוט. כשזה יהיה הפוך, ומישהו יימחה נגד מירב מיכאלי (מרב מיכאלי: "לא לשלוח ילדים לצבא" (ynet.co.il)), אתה תגיד שזה בושה.

דרך אגב, במהלך החיפושים צץ משהו מעניין:

מרב מיכאלי: "מתנגדת לגיוס חרדים לצה"ל" - וואלה! חדשות (walla.co.il)

סתם מצחיק אותי איך הדברים מתהפכים כשנוח.

לפני 4 דקות, פינדר כתב:

על זה נאמר חחחחחחחח

image.thumb.png.e21b1527ddbe898c52d8ec4015943909.png

אתה משווה מודעה בעיתון שאלוהים יודע מאיפה הקרצת לקמפיין המטורף שמתחולל פה?

בסופו של דבר זאת מודעה של 44 משפחות כולה (שגם איתה לא מסכים בעליל), אבל חוץ מזה שמעת משהו? עשו איזה כתבות בערוץ 12 נוגעות ללב עם המשפחות? תלו דגלים שחורים על הקבר?
מישהו פירסם את הרשימת שרים והתחיל להסתכל על העבר הצבאי שלהם? 

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה משווה

תראה, לשמחתי אני לא משפחה שכולה ולא פוליטיקאי, אז מעולם לא הייתי בטקסים האלו.

אני באמת לא יודע מי ה״צודק״ פה וכמו שכבר כתבו זה ממש עצוב מה שקורה השנה סביב הטקסים האלו. עצוב בשביל המשפחות השכולות מימין ומשמאל, ביביסטים ורל״ביסטים.

אבל הטענה שלך לגבי ״מה יהיה בממשלה הבאה״ היא שטות גמורה, אחרי שבזמן הממשלה הקודמת האופוזיציה שברה כל גבול של ממלכתיות. מי שסרב להעביר חפיפה לראש הממשלה הנכנס, לא הגיע לטקס המשואות, עודד את מעריציו לבזות בכל דרך את בנט ולפיד וכו׳, יכול לבוא בטענות רק אל עצמו. אין יותר ממלכתיות. הספינה הזו הפליגה.

• אהבתי 5
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 40 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה בכלל לא מעניין נגד מי המחאה. אין למחאה, לאף מחאה, מקום בטקס יום הזכרון, נקודה. תמחו בבית.

על הנייר אתה צודק. אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שהטקס הוא ממלכתי, ושמשהו מהממלכתיות עדיין קיים. למה?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

היום האיתי אם אבא שלי בבית חולים. לצורך מעקב. שהרופאה יצאה מהחדר לקמה דקות.

צד את עניי הסטיקר הזה.

1141165279_.thumb.jpg.ca8c9033ca0de78f1be4801181b61dc4.jpg

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בסופו של דבר זאת מודעה של 44 משפחות כולה (שגם איתה לא מסכים בעליל),

אגב ״לא מסכים בעליל״, על הקשקוש וההסתה של ״ממשלה של תומכי טרור״ שמופיע במודעה, גם אתה התעקשת וחזרת פה שוב ושוב.

ומי שחושב שהממשלה תומכת טרור, יכול להצדיק כמעט כל דבר, אז אל תבלבל במח על ״כולה 44 משפחות״.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה למה אין הסכמה על כלום, במקום לקחת אחריות רק מחפשים להראות כמה הצד השני יותר גרוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כפי שנאמר כבר מספר פעמים-

הכל מטומטם.

וכן, גם בשנים קודמות היו ויכוחים בנוגע לפולטיקה וטקסים, פוליטיקה בטקסים, טקסים פוליטיים וכו' וכו'

אבל השנה, וואו.

אני לא מרגיש את יום הזיכרון כיום הזיכרון. זה הפך לכזה קרקס ומופע של הטלת רפש, אין לי מושג מה לומר כבר.

כמה נמוך עוד אפשר לשקוע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

אתה באמת חושב שזה היה אקט חכם לסלק אותם מבתי העלמין ביום הזיכרון? 

את אף אחד לא סלקו. פשוט לא רוצים לשמוע אותם. יכולים לבוא ולעמוד או לשבת כמו כולם. לא מדובר בחוכמה או טיפשות. אבל ישנם משפחות שלא רוצות לראות בטקס של יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל וחללי פעולות האיבה שר שהיה חבר בארגון טרור, הורשה בתמיכה בארגון טרור וגזענות ושם על הקיר בסלון ביתו תמונה של טרוריסט רוצח. או שר אחר ששולח לעזאזל אנשים אשר עושים בהתנדבות פי כמה יומי מילואים בשנה ממקסימום מוגדר בחוק. או את הראש הממשלה שקורא לאותם אנשים סרבנים ואנרכיסטים. או את הח"כים שקוראים לאותם אנשים בוגדים וניאו נאצים.  או את האנשים שמקדמים את החוק ההשתמטות משירות צבאי ואומרים שיותר חשוב לשבת בישיבה מלשרת בצבא.

זכותם. 

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אני לא חושב שיש מה להדיר אותם, הם באים לחלוק כבוד לחללים. מה זה משנה אם הם משרתים או לא?

אף אחד לא מדיר אותם. רוצה לחלוק כבוד? תעמוד כמו כולם. רוצה לדבר? את הזכות הזאת צריך להרוויח. 

לפני 3 שעות, falou כתב:

מכאן עדיף להיות יותר חכם מצודק, ודווקא הכיוון החרדי, שמחפש להמנע מעימותים היכן שניתן, נראה לי נכון ומכבד יותר, למרות שגם אני חושב שהעדר ייצוג ממלכתי הוא בעיה. לכן, אם נציג ממלכתי בוחר כן להופיע, שיהיה מסוגל לספוג גידופים בשלווה. זה גם חלק מהתפקיד, אפילו אם המגדפים מתנהלים באופן לא ראוי.

הכיוון החרדי מחפש להמנע מעימותים היכן שניתן? פשוט מאוד. אין להם מה להגיד לאותם משפחות. תגיעו אם אתם רוצים לכבד ותעמדו בשקט. רוצים ייצוג ממלכתי? אין בעיה. שישלחו קציני צה"ל. מה רע בזה?

לפני 3 שעות, MiniMiz3r כתב:

זה טקס *ממלכתי* ולכן חובה שתהיה בו נציגות של הממשלה. מי שלא מתאים לו שלא יבוא. 

*ממלכתי* זה לא בהכרח פוליטיקאים. כמו שכתבתי קציני צה"ל יעשו את המלאכה הרבה יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

אתה באמת חושב שזה היה אקט חכם לסלק אותם מבתי העלמין ביום הזיכרון? 

אתה רואה כאן גרם של תועלת ממשית?

אני לא הייתי מסלק אותם. אני לא חושב שצריך לריב סביב יום הזכרון, מתוך כבוד בסיסי למשפחות. 

אני חושב שמתחיל כאן תהליך שהוא באמת יותר גדול מהרפורמה המשפטית, של מיאוס. אני קורא עכשיו גם כתבים חרדים, שמחרטטים על "תהליך התקרבות". בין אם ממקום תמים, לבין אם ממקום ציני - לא יודע, לא איכפת לי. נניח שבאמת יש לכם קושי להבין את הפער. בסדר. אבל  אין כאן שום התקרבות. ובגדול נמאס לנו מכם -  סלח לי, אין לי את האנרגיה לנסח את זה בצורה יותר יפה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא חושב שצריך לריב סביב יום הזכרון, מתוך כבוד בסיסי למשפחות. 

זאת יוזמה של משפחות עצמן. יותר נכון של חלק מהן.

פורסם

בתור חבר במועדון שאיש לא רוצה להיות חלק ממנו אני יכול להגיד את דעתי האישית והיא שאני לא הייתי רוצה לשמוע שום פוליטיקאי בטקס יום הזכרון בבית העלמין שבו אחי טמון.

למזלי (מילה משונה בהקשר הזה) מעולם לא הגיע אלינו פוליטיקאי לדבר (למיטב זכרוני) וכנראה לעולם לא יגיע. 

(יש לי הרגשה שאצטער שכתבתי בשירשור הזה)

• אהבתי 7

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...