Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים שזה לגיטימי להפגין גם מצד השני. הם בסה"כ משתמשים באותם כלים. אבל לא מאמין בשיט ברצון של ביבי/לוין/רוטמן לנהל את משא ומתן. הביאו אותם לשם בכוח והם רק מורחים את הזמן, מחכים שהתנגדות תמתן ולהזדמנות להאשים את הצד השני בכישלון השיחות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 34 דקות, arturkopit כתב:

שרים שהינם משתמטים, תומכי טרור ושונאי ציון שעולים לבתי העלמין ביום הזיכרון זה הגועל נפש הכי גדול שיש.

גם התגובה הזו דוחה וגועל נפש אחד מזוקק.

• אהבתי 4

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

די עצוב לקרוא מאתמול עיתונאים חרדים בטוויטר מוציאים ציוץ כל עשר דק, איך מי שדחק את חברי הכנסת החרדים מבתי העלמין היום, בעצם פגע ועצר את התשלבות החרדים בחברה הישראלית.

כל פעם אני חושב שהם לא יכולים להיות יותר מנותקים מהמציאות, וכל פעם מגלה שהם דווקא כן. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

די עצוב לקרוא מאתמול עיתונאים חרדים בטוויטר מוציאים ציוץ כל עשר דק, איך מי שדחק את חברי הכנסת החרדים מבתי העלמין היום, בעצם פגע ועצר את התשלבות החרדים בחברה הישראלית.

זה בטח לא תורם. 

פורסם (נערך)

@arturkopit

לא זכור לי שהוא חרדי או משהו כזה.

לגבי הטקט בתגובות שלך אני מרחם על הסובבים אותך ובמיוחד עליך.

לפני 2 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה בטח לא תורם. 

זה לא נכון בעיניך? 

בא תחשוב איך זה מתקבל אצל החרדי המצוי. 

מדהים עד כמה המחנה הלבן מוכן לשרוף ולשבור הכל בשביל להפיל שלטון.

יש דברים שאי אפשר לבנות בחזרה או שקשה מאוד.

תחשבו פעמיים אם זה חכם.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 2 דקות, yd b-4 כתב:

@arturkopit

לא זכור לי שהוא חרדי או משהו כזה.

לגבי הטקט בתגובות שלך אני מרחם על הסובבים אותך ובמיוחד עליך.

למה?

אתה זה שמתגאה בכך שהוא משתמט  ושילדיו ישתמטו, לא אני.

מה הקשר אם הוא חרדי או לא?

תסביר לי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא חושב שיש מה להדיר אותם, הם באים לחלוק כבוד לחללים. מה זה משנה אם הם משרתים או לא?

מצד שני, אם זה מה שהמשפחות מעדיפות צריך לכבד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

זה לא נכון בעיניך? 

מה? 

אני מסכים עם הטענה שנסיון ההדרה של חרדים מטקסי יום הזיכרון הוא גול עצמי מובהק של מי-שזה-לא-יהיה שמעודד את הדבר הפסול הזה. 

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מצד שני, אם זה מה שהמשפחות מעדיפות צריך לכבד.

אני לא מסכים. החללים האלו נפלו בשירות מדינת ישראל וזוהי חובתה של מדינת ישראל לחלוק להם כבוד ביום הזכרון הלאומי.

מה שהמשפחות השכולות מעדיפות לא רלוונטי לנושא. 

• אהבתי 1
פורסם

כאילו שאין משפחות שכולות שכן מעוניינות בנציגי הממשלה.

חבל פשוט כך.

מהפעם הקודמת שמשפחות יצאו על בנט כאילו הוא אשם בכל. היה ברור שזה כדור שלג שימשיך.

השנה זה צובר תאוצה מפחידה ואני מנחש שבשנים הקרובות לא משנה איזו ממשלה תכהן יום הזיכרון יהיה יום חבטות לאומי בחסות "כיפת ברזל" של משפחות שכולות שמנוצלות צינית למטרה שפשוט לא שווה את זה.

(ולפני שיעופו עליי "מי אתה שמדבר על יום הזיכרון" לצערי השנה אנו מציינים את שנת ה50 לנפילתו של דודי ביום כיפור למרבה הפלא ישנן משפחות נופלים שגם יש בהם חרדים)

פורסם

מי שהדליק את המדורה הוא הממשלה, כאשר עניין יום הזכרון הוא תגובה להתנהלות הפוליטיקאים החרדים. השילוב של סחטנות כספית עם התנגדות לכל השתלבות בחברה (למשל הסירוב להוראת מקצועות ליבה, שמשמעותו חוסר תרומה לכלכלה) ומבול חוקי אי הגיוס הציתו כאן את כל אדי הדלק שפיזרו נתנינו, לוין ורוטמן.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...