Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

גם התגובה הזו דוחה וגועל נפש אחד מזוקק.

מטופל

האדמין מאפשרים חופש ביטוי נרחב בשרשור הפוליטי, הרבה מעבר למה שהיה נהוג בעבר, מתוך הבנה שמדובר בנווה אשפה שבתוך פורום שהוא כולו נופת צופים.

אבל גם לזה יש גבול.

אנחנו לא נסבול העלבות חוזרות על בסיס אישי, לא משנה מאיזה כיוון יבואו.

בבקשה לא לענות יותר להודעות הללו, המשתמש כבר אינו איתנו.

סליחה ותודה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, MiniMiz3r כתב:

אני לא מסכים. החללים האלו נפלו בשירות מדינת ישראל וזוהי חובתה של מדינת ישראל לחלוק להם כבוד ביום הזכרון הלאומי.

מה שהמשפחות השכולות מעדיפות לא רלוונטי לנושא. 

לא חושב שהתעלמות מרגשות המשפחות השכולות חולק כבוד לחללים.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למשפחות השכולות אין בעלות או זכות על שכול או על יום הזיכרון. 

גם מי שלא שירת בצבע, או מי שלא איבד קרוביו יכול לחוות שכול ולחלוק כבוד לאלו שנהרגו בהגנה על המגינה. 

יום הזיכרון הוא של כל תושבי המדינה, גם אלו שלא רוצים אותו. 

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 6 דקות, ניקו פ. כתב:

מה שנקרא כן ו...לא. הרי אין ״משפחות שכולות״ אחת. יש הרבה, כך שקשה להגדיר אותן כקולקטיב עם דעה. דעתן ורגשותי אילו שאיבדו יקירים חשובה יותר ביום הזיכרון, על זה אין ספק. על כך שאין להתעמת עם הכאב והכואב, אני חושב שגם אפשר להסכים על זה.

מכאן עדיף להיות יותר חכם מצודק, ודווקא הכיוון החרדי, שמחפש להמנע מעימותים היכן שניתן, נראה לי נכון ומכבד יותר, למרות שגם אני חושב שהעדר ייצוג ממלכתי הוא בעיה. לכן, אם נציג ממלכתי בוחר כן להופיע, שיהיה מסוגל לספוג גידופים בשלווה. זה גם חלק מהתפקיד, אפילו אם המגדפים מתנהלים באופן לא ראוי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, ניקו פ. כתב:

זה לא עניין של בעלות, אם נציג ציבור יגרום למעמד להפוך לבזיוני בגלל הנוכחות שלו הוא צריך להיות חכם ולא צודק. 

הקדים אותי פאאלו...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

לא חושב שהתעלמות מרגשות המשפחות השכולות חולק כבוד לחללים.

מה עם המשפחות השכולות שרוצות נציג מהממשלה? האם עשו סקר בקרב 100% מהמשפחות? מה עם חללים שאין להם משפחות או שהמשפחות לא מגיעות לטקס? 

זה טקס *ממלכתי* ולכן חובה שתהיה בו נציגות של הממשלה. מי שלא מתאים לו שלא יבוא. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להחליט על נציג שיהיה מקובל על כולם.

אפשר גם לא להגיע.

אבל להגיע על אפם ועל חמתם של חלק מהמשפחות זה יותר מדי לדעתי.

כמו שאמרתי, אני לא רואה שום פסול בזה שחרדים יבואו לטקסים, להפך.

• רעיון טוב! 1

פורסם

@SlowRide הבעיה שאין נציג שמקובל על כולם (או לפחות אין מספיק, כי אי אפשר לשכפל את ברקת, גלנט ודיכטר ל100 בתי עלמין במקביל).

הבעיה שבממשלה הבאה, שאולי תהיה מהצד השמאלי של המפה, תוכל לקום משפחה שכולה (אולי אפילו ביביסטית), ולצעוק שאם יאיר לפיד יגיע לטקס זה פגיעה בשכול שלהם והם ימחו עם דגל שחור על הקבר.

כמו במקרים קודמים (דריסת מחנה הימין-דתי בועדות, העברת הסכם עם לבנון בלי הצבעה בכנסת [כן, היה חוקי, בלה בלה בלה], חסימת איילון להפגנות), השמאל פותח פתח למשהו שינוצל על טורבו על ידי הימין. בפעם הראשונה משתמשים בגלל "תירוץ ערכי X", בפעם השנייה משתמשים כי היה תקדים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז שיגיעו לטקס ויסתמו את הפה. לא חייבים לנאום, יכבדו את המעמד בנוכחות וזה מספיק לדעתי. הרי כל הבלאגן תמיד מתחיל כשהם מנסים לדבר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה שבממשלה הבאה, שאולי תהיה מהצד השמאלי של המפה, תוכל לקום משפחה שכולה (אולי אפילו ביביסטית), ולצעוק שאם יאיר לפיד יגיע לטקס זה פגיעה בשכול שלהם והם ימחו עם דגל שחור על הקבר.

צר לי לבשר לך אבל השמאל (*) לא המציא פה שום דבר. זה כבר קרה בדיוק לפני שנה בטקס שבנט הגיע אליו.

* אין פה שום קשר לשמאל. כמישהו שמזדהה רוב הזמן עם מה שאתה מכנה "השמאל", אני חושב שמדובר בהתנהגות דוחה שמבזה את זכר הנופלים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

העניין הוא שלא מדובר במדפחה אחת, אלא במסה גדולה.

בימים כתיקונם כל הכעס הזה לא היה מתפרץ.

המפתח הוא שהתכנסו כאן כל כך הרבה מרכיבים עד שנגרם הפיצוץ. גם המהפיכה המשפטית שפוגעת בשכבות רחבות, וגם ההתנהלות הדורסנית של החרדים, הן בשוד הקופה והן בחוקי אי הגיוס, ועוד החוצפה לחוקק חוק יסוד שמשווה "לימוד תורה" לשירות צבאי 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

אז שיגיעו לטקס ויסתמו את הפה. לא חייבים לנאום, יכבדו את המעמד בנוכחות וזה מספיק לדעתי. הרי כל הבלאגן תמיד מתחיל כשהם מנסים לדבר.

הם לא תמיד נואמים ויש משפחות שכולות שאיימו על נציגי הממשלה לא להגיע בכלל לטקס.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

גם את זה רוצים למנוע מהם. 

Just now, MiniMiz3r כתב:

צר לי לבשר לך אבל השמאל (*) לא המציא פה שום דבר. זה כבר קרה בדיוק לפני שנה בטקס שבנט הגיע אליו.

* אין פה שום קשר לשמאל. כמישהו שמזדהה רוב הזמן עם מה שאתה מכנה "השמאל", אני חושב שמדובר בהתנהגות דוחה שמבזה את זכר הנופלים.

לפני מספר שנים התחילו קריאות במהלך הטקס נגד ביבי, הימין למד וקרא קריאות נגד בנט.

שוב, אתה מחזק את מה שאמרתי.

בממשלה הבאה יקראו למנוע הגעה בכלל.

מסכים איתך לגבי השמאל-ימין, יותר נכון היה להגיד מחנה ביבי-מחנה רק לא ביבי. 

בכל מקרה אני איתך, כל מי שעושה שימוש בזכר הנופלים לצרכים פוליטיים כלשהם, גם אם זאת אחות של טייס שנפל במלחמת יום הכיפורים, צריך לקבל נגיחה באותו רגע. זה ביזיון ברמה אחרת.

אני לא אגיד למשפחה איך לזכור את הקרוב משפחה שלהם, אם רוצים ללכת לטקס משותף עם פלסטינאים לדוגמא זאת זכותם למרות שאני לא מסכים, אבל שלא ינצלו את זה כדי להשיג רווח פוליטי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

המחאה אינה נגד נציגות הממשלה.

המחאה היא נגד שתי קבוצות נציגים (עם חפיפה ביניהן):

1. מי שלא שרת כלל.

2. מי שמחרפים את המשרתים.

שלשום רואיין אב שכול שצעד בין המשפחות השכולות שהדליקו נרות זכרון בקפלן והסביר יפה מאד. אין לינכרגע אפשרות לאתר את הריאיון אבל ההסברים שלו חדים מאוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

המחאה היא נגד שתי קבוצות נציגים (עם חפיפה ביניהן):

1. מי שלא שרת כלל.

2. מי שמחרפים את המשרתים.

זה בכלל לא מעניין נגד מי המחאה. אין למחאה, לאף מחאה, מקום בטקס יום הזכרון, נקודה. תמחו בבית.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...