Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, flytomars כתב:

יושב איתי מישהו בקיוביק שטוען שנתקל ממקור ראשון כבר בשלושה אנשים שונים שקיבלו כסף (בין 500 ל750 שקל) ושגם ראה צילום מסך של ההעברות, איך מתווכחים עם כזה דבר?

תגיד לו שיש לו פה ביזנס. אתה מארגן לו כמה אנשים, מינימום חמישה, שיעשו את זה ב 300 לראש ושישמור לו את הרווח.

יש לי תחושה עמומה שהוא לא יצליח.

יש לי גם תחושה שזה לא ישכנע אותו כהוא זה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 49 דקות, flytomars כתב:

יושב איתי מישהו בקיוביק שטוען שנתקל ממקור ראשון כבר בשלושה אנשים שונים שקיבלו כסף (בין 500 ל750 שקל) ושגם ראה צילום מסך של ההעברות, איך מתווכחים עם כזה דבר?

שלח לו שקל ותכתוב בהערה שזה להפגנה ותגיד לו הנה עכשיו גם לי יש צילום מסך יאנרכיסט

• אהבתי 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש "ממומנים". ארגון של מחאות ענק של מאות אלפי אנשים זו לוגיסטיקה מטורפת, בטח במקרה שמדובר בדברים על בסיס שבועי.

יש אנשים שיורדים קצת במשרה בעבודה ומתנדבים לארגון המחאות. יש ממש חפ"קים וחמ"לים עם שלל תפקידים, כמו למשל למנוע בכל מחיר פגיעה בסמלי מדינה גם בהפגנות הלהוטות ביותר (כמו בעת פיטורי גנץ)

אותם אנשים לעתים מקבלים כמה גרושים.

מאות אלפי המפגינים שיוצאים מהבית? אפילו לא אגורה. 

אגב, בעבר כבר נחשפו טענות שקריות שבהן הוצגו "תשלומים למפגינים מטעם", מהר מאוד התברר שמדובר בפברוק מוחלט, תוצר לא איכותי במיוחד של yours truly מלכחי פינכת מלך הספינים והשקרים.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

מי שמאמין לכזה דבר, לא חושב שיש מה להתווכח איתו. 

הייתי זורם ומספר לו שראיתי שיש איזה אי מבודד באוקיינוס השקט שחיים בו דינוזאורים.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם יש לבחור בקיוביק זמן לשטויות האלה תמכור לו סיגריה אלקטרונית. עם מילוי. מיוחד של חבר, אין כאלה. עוד רגע מגיע. אם כבר ביזנס על הצד, אז עד הסוף.

• מצחיק 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 26 דקות, hans כתב:

אם יש לבחור בקיוביק זמן לשטויות האלה תמכור לו סיגריה אלקטרונית. עם מילוי. מיוחד של חבר, אין כאלה. עוד רגע מגיע. אם כבר ביזנס על הצד, אז עד הסוף.

אז זהו, שהבחור סאחי בלאטה, אולי פה טמונה הבעיה. 

פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

... למנוע בכל מחיר פגיעה בסמלי מדינה גם בהפגנות הלהוטות ביותר (כמו בעת פיטורי גנץ)

התכוונת גלנט, כן? 

לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

רק שאנשים לא הבינו שבהש"ם שהוא  כניראה התכוון אולי ל: "הטלת שלל מיסים" לכיסוי הגירעון...

חזק.

זה גם מסתדר עם זה שהישועה תגיע מהשמי"ם...

פורסם
לפני 25 דקות, פריג'י כתב:

התכוונת גלנט, כן? 

כן, זה. אני מצטער אבל באמת שכל חוליית הגנרלים האלו בראש שלי הם קצת interchangeable, למעט כוכבי שאני מצליח לזכור את השם שלו באופן ספציפי משום מה.

פורסם
לפני 14 שעות, flytomars כתב:

ערוץ נשיונל ג'אוגרפיק ממני והלאה, אבל זה לא בדיוק מה שסנאים עושים לפני החורף?

לא. הם אוגרים. זה אינסטינקט. גם אם תשים אותם בסביבה שתמיד יש מלא אוכל, הסנאי ימשיך לאגור. הוא גם לא יירעב היום כדי לאגור למחר. הוא אוגר את מה שהוא לא אוכל.

• מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הקבינט הבטחוני שקשה מאוד לכנס כשיש בעיות בטחון רציניות, מקבל החלטה על שינוי סידורי האבטחה לרעייתי וילדי.

הקבינט הכלכלי בימים של יוקר מחיה רצחני דן בעבודות ברכבת בשבת, ושר האוצר הכושל מציע לסגור את איילון באמצע השבוע (בשביל להעניש את המפגינים שסוגרים אותו בשבתות).

יוקר המחיה? יהיה בסדר בעזרת השם. מעניין את הגרנדמייזר שלו.

ממשלה כושלת על מלא מלא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 שעות, flytomars כתב:

אז זהו, שהבחור סאחי בלאטה, אולי פה טמונה הבעיה. 

אז תבוא עם סיר פויקה, סנדלי שורש, שעון קאסיו ומשקפי רודי פרוגקט. בטח על אחד מהם הוא יידלק וייבקש ממך לקנות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 שעות, פריג'י כתב:

זה גם מסתדר עם זה שהישועה תגיע מהשמי"ם

מהשמיים נקבל בעיקר רקטות של חיזבאללה וחמאס

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

מהשמיים נקבל בעיקר רקטות של חיזבאללה וחמאס

ליתר דיוק -> במימון איראן

באסה שיש את איחוד הזירות.. עדיין ביבי לא מעקל שאי אפשר לעשות סבב קצר בעזה ולהרוויח את אמון הציבור שלו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

https://www.mako.co.il/news-politics/2023_q2/Article-874a61cca9fa781027.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

מישהו עדיין מאמין שעצירת החקיקה הייתה אמיתית וכנה? אחדות העם מעניינת אותו כקליפת השום.

כן. זה מו״מ. התארגנות המונית זה כלי לחץ פוליטי במו״מ. לא רואה בזה בעיה, בייחוד שהצד הנגדי מפגין גם.

כלומר, אני לא אוהב את ההפגנה גם נגד החקיקה, בזמן שמדברים, אבל אין לי דעה ברורה בעניין.

מה שביבי רואה, לדעתי, זו נסיגה ברורה בכוח המחנה, הנרטיב והתדמית שלו ועל זה הוא נלחם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...