Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

אני מעריך שחלק אפילו לא פשיסטים. השד העדתי פועל יופי ואנשים לא קולטים שהם עצמם יינזקו.

כוכבית - הפייסבוק די מסנן ממני את תומכי המהפיכה, התומכים שאני רואה כולם בני עדה אחת.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, garicho כתב:

עצוב שכל כך הרבה פשיסטים מפגינים בישראל. 🤷‍♂️

הם לא פשיסטים, מכרו להם שהם מקופחים, שלא סופרים אותם ושבג"צ מנהל את המדינה. הם פשוט תמימים, עבדו עליהם.

אני בטוח שאם היית מסתובב שם ושואל אנשים למה הם בעד הרפורמה, היית מקבל סיסמאות כמו רצון העם/צדק למקופחים וכל מיני שטויות כאלה במקום דברים קונקרטיים. מצד שני גם הרבה מפגינים נגד הרפורמה הם כאלה.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הם מטומטמים לא תמימים.
תמימות זה משהו שעובר בגיל 16.
זה כמובן נוגע לחלק מהאנשים שם. אצל החלק השני דמוקרטיה זה פשוט Nice to have.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הקיפוח העדתי, עובר דור כמו שהפליטות הפלסטינית עוברת דור -> זה לא באמת קורה

נ.ב.

אפשר לצאת מהקיפוח ותחושת אכלו לי שתו לי. צריך פשוט לא לייחס לזה חשיבות אחרי 75 שנים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, garicho כתב:

עצוב שכל כך הרבה פשיסטים מפגינים בישראל. 🤷‍♂️

הם לא פשיסטים, הם מטומטמים שקל לנצל אותם וביבי יודע איך לעשות את הזה. כמו שאמר נתן אשל "הציבור הלא-אשכנזי שונא הכול .... השנאה הזאת היא מה שמאחד את המחנה שלנו". ראיתי שם בן אדם שצעק: "אני כאן כדי שנכדים שלי יהיו טייסים ולא נהגים". הוא חושב שאים במקום אסתר חיות תשב חבר של ביבי נכדים שלו יהיו טייסים. ולא קולט שכבר היום ישנם לא רק טייסים בני עדות המזרח אלא גם הרמטכ"לים ושרים. החלק השני זה באמת מתנהלים משיחיסטים, אנשי 2 גדות לירדן של סמוטריץ'.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, Pika007 כתב:

אמן. תנו לו ללכת הביתה, בלי תיקים בלי כלום, רק עם התחייבות ב 23,869 עותקים, הקלטה, תיעוד DNA וכל דבר אפשרי שהוא מתחייב לא לחזור גם "אם העם ממש רוצה".

כמו דרעי? שהבטיח, אבל לא הבטיח לקיים?

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הבן אדם אשם, הוא צריך להענש.

איזה מין מסר זה מעביר שמוותרים למישהו על עונש כדי שלא יתמודד יותר בבחירות? צריך איזו כאפה שתוריד אותו למציאות.

• אהבתי 2

פורסם

אני גם נגד עסקאות עם נבחרי ומשרתי ציבור.

אם אשם שישלם את מלוא המחיר ואם לא אז שלא ישלם כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שאלה לא קלה, כיצד מפחיתים את הנזק למדינה למינימום.

הבעיה היא שכל עוד יש לו גישה כלשהי לתקשורת לא נקבל שקט, הוא ימשיך להרוס כל דבר במדינה. ויקבל גיבוי מהטיפוסים שראינו אתמול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין מה לעשות, אם הוא יצא זכאי, אתה לא יכול למנוע ממנו להמשיך בפילוג וההסתה כל עוד זה לא מעבר למה שמותר בחוק.

אם הוא יורשע, שישב בכלא תקופת צינון ויצא משם זקן מדי בשביל להמשיך.

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

ראיתי שם בן אדם שצעק: "אני כאן כדי שנכדים שלי יהיו טייסים ולא נהגים".

שיילך לראות את הראיון שהיה השבוע ב-12 עם מפקדי חיל האוויר ושישלח את הילדים של הילדים שלו לחמש יחידות מתמטיקה ופיזיקה ושנת שירות.

פורסם
לפני 14 שעות, יבגניפ כתב:

שוב נראה כמו מפגן כח בעיקר של דתיים מהימין, כולל חרדים.

בכל תמונה שאני רואה יש בין 0 לאחוז בודד של חילוניים.

בטח כבר כתבתי מאה פעם, אבל אני מניח שבאמת כל אנשי קהלת וארגונים דתיים דומים בטוחים שהם דמוקרטים גדולים, ובטוחים שהקבוצה הזו היא סמל הליברליזם  בישראל וכו'. איך אפשר להסביר למישהו מהם בעברית יפה, שכשאדם ממוצע בעולם המערבי חושב היום על "דמוקרטיה" - פנטים דתיים מהסוג הזה, זה כנראה הדבר האחרון שהוא חושב עליו?

איזה חרדים בראש שלך. 

מכל המגזרים יצאה הורא לא לצאת.

אם הייתה הוראה לצאת היית צריך להוסיף להפגנה עוד 700 אלף בערך.

• מצחיק 2
  • תוכן חדש...