Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 45 דקות, Night Driver כתב:

אז בגדול יש מלחמה של העולם החרדי בישראל נגד מדינת ישראל.

אתה יכןול להגיד כן אבל חרדי בסדר ויש חרדי חרא כמו שיש ישראלי לא חרדי בסדר וישראלי לא חרדי חרא אבל זה לא משנה את התמונה בגדול.

אתה כותב שטויות 

אם תגיד שהחרדים לא שותפים לאתוס הציוני אז אתה צודק

לפני 53 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

לא. יש מוסלמים שנלחמים לצד מדינת ישראל, וראית את זה במלחמה מול איראן. יש לך את איחוד האמירויות, ירדן סייעה לנו, יש מוסלמים שמשרתים בצה״ל והם בכלל לא זניחים.

ההכללות הגנריות האלו מאפשרות לפסול קבוצות אחרות בקלות במקום לראות באופן אמיתי את המצב. 

גם חרדים יש בצבא אז מה?

ומדינות כמו איחוד האמירויות דבר ראשון משתפות פעולה עם ישראל כי הם פוחדות על עצמם.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

אתה כותב שטויות 

כתבתי את אותן השטויות שאתה כתבת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 58 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

אני גם לא כל כך מבין איך ימין על מלא מלא מלא יכול לממן ארגון טרור מוסלמי במשך שנים,לתת דריסת רגל למדינה מוסלמית עוינת בלב הלשכה החשובה ביותר, לתת נשק ולאמן צבאית מוסלמים אחרים בעזה (אלא אם הכוחות הללו שייכים לדת הבאהאית) ועדיין לטעון שהבגידה הכי גדולה היא לשבת עם מוסלמי בקואליציה 

https://main.knesset.gov.il/mk/pages/mkpersonaldetails.aspx?mkid=90

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

כתבתי את אותן השטויות שאתה כתבת.

ממש לא

פורסם
לפני 7 דקות, עדי-אל כתב:

ממש לא

מה ההבדל?
הפלג הירושלמי, נטורי קרטא וחצרות נוספות הרבה יותר קיצוניות נגד המדינה מהפלג הצפוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

גם חרדים יש בצבא אז מה?

ולכן אין שום בעיה לשבת איתם בכנסת ושיקבלו את כל הזכויות שיש לאחרים. ההגיון שלי אומר שמי שעובד ומשרת ופועל במסגרת החוק הוא לגיטימי. הבעיה היא שרבים מהח״כים החרדים תומכים באי שירות והתחמקות מעבודה. זה לא מצב שיכול להחזיק את עצמו.

לפני 21 דקות, עדי-אל כתב:

ומדינות כמו איחוד האמירויות דבר ראשון משתפות פעולה עם ישראל כי הם פוחדות על עצמם.

שלחו לך מכונות הנשמה בקורונה , לא קשור למלחמה, הם משתפים איתך פעולה כי יש לנו אינטרסים משותפים. את אותם אינטרסים משותפים תוכל למצוא עם ערבים ישראלים 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

אז בגדול יש מלחמה מצד האיסלטם בסביבתנו (ולא רק. איראן וקטאר לא קרובים אלינו) לבין מדינת ישראל.

לא. יש מלחמה עם מספר מדינות מוסלמיות. אבל ממש לא עם "האיסלאם". למעשה, רוב המדינות המוסלמיות לא נמצאות במצב מלחמה עם ישראל ואפילו לא עוינות אותה. חלקן מקיימות יחסים דיפלומטיים מלאים (ועסקיים) עם ישראל, חלקן פורמלית נייטראליות לישראל (אבל לפעמים כן מתקיימים יחסים עסקיים, כמו שהיה עם איחוד האמירויות עד להסכמים), ומיעוטן - לבנון, אירן, תימן - ממש במצב מלחמה עם ישראל.

אז לא, ממש אי אפשר לומר שאנחנו במלחמה עם "האיסלאם" שמסביבנו. אם כבר, אנחנו מסתדרים איתו לא רע, חוץ ממיעוט עוין (ומשמעותי, אין ספק. את זה אי אפשר להכחיש).

בתאריך 28.5.2026 בשעה 06:03, עדי-אל כתב:

שהציבור החרדי מזיק למדינת ישראל 

כן.

הציבור החרדי - ואין דרך לייפות את זה, אני מצטער - מקיים יחסי טפילות עם החברה הישראלית. אני מציע לך לקרוא ולהבין את ההגדרה של טפיל (פרזיט) כדי להפנים שזה בדיוק המצב פה. בהגדרה, הפרזיט גורם למארח נזק, וזה המצב גם כאן. 

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, עדי-אל כתב:

אז בגדול יש מלחמה מצד האיסלטם בסביבתנו (ולא רק. איראן וקטאר לא קרובים אלינו) לבין מדינת ישראל.

אתה יכול להגיד כן אבל יש מוסלמי בסדר ומוסלמי חרה כמו שיש יהודי בסדר ויהודי חרא אבל זה לא משנה את התמונה בגדול 

אתה מודע לעובדה שבחלק גדול מהמלחמות שלנו, לאורך עשרות שנים, המשטר במדינות האויב היה חילוני?

מודע לזה שהיו ארגוני טרור פלסטינים נוצרים?

וגם אם נניח שהיום למאבק יש מאפיינים יותר דתיים, גם מצד האויב וגם מצידנו, איך זה קשור לכך שלאזרחי ישראל שהם במקרה ערבים ואולי גם מוסלמים, לא אמור להיות יצוג בקואליציה לדעתך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 28 דקות, פינדר כתב:

איך זה קשור לכך שלאזרחי ישראל שהם במקרה ערבים ואולי גם מוסלמים, לא אמור להיות יצוג בקואליציה לדעתך?

עצם השאלה הזו מעצבנת. 

תקשיב. הייצוג לאוכלוסיות השונות במדינה אמור להיות איכותי ושויוני ע"י הממשלה הנבחרת. בלי קשר למי מרכיב את הקואליציה. נראה לי שכבר הספקת לשכוח את זה. 

העובדה שזה אף פעם לא המצב בפועל זו בעייה שצריך לפתור, אבל זה לא הולך לדעתי לקרות ב-50 השנים הקרובות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

האתוס הציוני זה בסך הכל שתהיה פה מדינה ליהודים. 

עכשיו בבני ברק חוסמים את התנועה ועושים חגיגה ברחוב לכבוד שחרור מהכלא של עריק. 

העיתונים של החרדים מאיימים ב"מלחמה" ומחאה עוצמתית.

זה הרבה מעבר ללא להיות שותף.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 42 דקות, SlowRide כתב:

העיתונים של החרדים מאיימים ב"מלחמה" ומחאה עוצמתית.

זה הרבה מעבר ללא להיות שותף.

מהר! תיראה מופתע!!.

תהיה פה מהומת אלוהים כשיתחילו באמת לאכוף את הגיוס. אני מאד מקווה שהממשלה הבאה תהיה מוכנה לכך ותיערך לזה מראש. 

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

נראה לי שכבר הספקת לשכוח את זה. 

לא הבנתי מה אתה רוצה ממני.

אני מתייחס לעדיאל שטען שהמפלגות הערביות מייצגות מוסלמים שרוצים להשמידנו ולכן לא צריכות להיות חלק מהקואליציה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני בכנות לא יודע אם הוא טועה או לא.

אבל יצוג הולם זו חובתה של כל ממשלה, לכל אזרחיה. בלי קשר למוצא\דת\לאום של הנציגים בה או של האזרחים. 

אידאלית, נציגים כמו כמה מאלו שמוזכרים בכתבה, לעולם לא יוכלו להיות חלק מהממשלה; זה לא אומר שהנציגים האחרים לא צריכים לפעול גם למען התושבים הערבים. 

ואני חוזר ואומר. מנסור עבאס הוכיח, במעשים, שהוא יותר ציוני מסמוטריץ' ומבן גביר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ברווז כתב:

מהר! תיראה מופתע!!.

תהיה פה מהומת אלוהים כשיתחילו באמת לאכוף את הגיוס. אני מאד מקווה שהממשלה הבאה תהיה מוכנה לכך ותיערך לזה מראש. 

יום שישי אחר הצהריים, אני לומד למבחן קרוב  במשרד שלי, עיר דרומית מנומנמת כמה שעות לפני שבת, אני שומע מהומה מתחת לחלון המשרד מציץ החוצה ורואה מחזה משעשע.

חרדי הגיע יחד עם אשתו להגיש תלונה נגד אלימות משכן ו....למרות הנחיית המפכ"ל נעצר והוסגר למשטרה הצבאית, מכאן זה כבר היה משעשע שוטרים עם פרצוף של "איך יוצאים מזה עכשיו"

בהיסטריה מנסים לוודא  שלא יכנסו מפגינים לתחנה-והיה מדובר בהפגנה אולטרה אולטרה לייט.

המפכ"ל כמה דקות אחרי זה הוציא הודעה על בדיקה דחופה של הנהלים, והעצור כמובן שוחררלאחר שהוא כבר הוחזק במשטרה הצבאית במעצר!!! תוך שעתיים.

אני מניח בעדינות שזו תהיה הפעם האחרונה בזמן הקרוב, והשוטר "שהגדיל ראש" קיבל "על הראש" מהממונים עליו.

אגב התכנון העכשווי של הפלג הירושלמי (המפגינים הארדקור שמצולמים בדרך כלל) להיעצר קולקטיבית כמה אלפים ודה פקטו לפתוח ישיבה על חשבון הצבא.

המעצרים האלו כל כך לא יעילים שלא ברור לי מה המטרה בהם גם ככה כל עצור משוחרר מקסימום אחרי 20 יום.... 

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם
לפני 9 דקות, yd b-4 כתב:

המעצרים האלו כל כך לא יעילים שלא ברור לי מה המטרה בהם גם ככה כל עצור משוחרר מקסימום אחרי 20 יום.... 

המטרה היא לא המעצר. המטרה היא גיוס.

במקום לעצור אותם - ישר לבקו"מ. עדיף.

• תוכן חדש...