Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

ומה היו התגובות לאותן סירובי פקודה?

"כל הכבוד שאתה שומר על הערכים!!"? או שנשלחו לכלא?

למיטב זכרוני, המעצרים היו פחות אלימים מאשר המעצרים בהפגנות של ימינו. למרות כמות השוטרים הפצועים. 

היום היו אומרים להם את הכל הכבוד הזה, אגב, כי זה מה שבא בטוב לממשלה. 

לפני 14 שעות, פריג'י כתב:

האם 1+1 יהיה שווה ל-2?

1 ועוד אינץ' זה קצת יותר מפאי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/sybbyzwobe

כתב CNN, רשת שלא בדיוק תומכת בישראל, מוציא כתבה ערוכה נגד חיילי צה"ל וכדי ללקק להם הרמטכל מעיף הביתה גדוד שלם שקפץ 5 פעמים מאז ה7.10

איזה החלטה מטומטמת.

עריכה:

כן, זה לא התנהגות תקינה וכל זה, בלה בלה בלה, אבל הלוחמים האלה עברו כל כך הרבה חרא בשנתיים וחצי האחרונות שלא אכפת לי מהכתב תומך הטרור הזה והוא יכול ללכת לחפש אלף פעם.

אתם לא תשנו את הדעה של השונאים שלנו על ידי זה שתשפילו את אלה שעשו את המשימות הכי חרא ומשעממות, כולם מתפעלים בצדק מטייסים שטסים לאיראן אבל מה שבאמת שוחק זה מחסומים באיו"ש בערב חג.

מצביע בן גביר נשאר מצביע בן גביר, גם אם טעה בדרך, אפשר לסמוך עליו שיחזור לדרך "הישר".
מזכיר קצת ביביסטים.

טוב עשה זמיר. כנראה שלהפריד שם את העשבים השוטים זו משימה בלתי אפשרית (במקרה של הגדוד הזה יש מצב שהעשבים השוטים הם בעצם צמחי התרבות), עדיף לפרק ולפזר בצה"ל. כשהחרא לא מרוכז הוא פחות מסריח.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אשחק לרגע את פרקליט השטן. 

אין לי מושג מה באמת קרה שם- לא ראיתי את הסרטונים. ניסיתי, איבדתי עניין מהר מאד. 

אם לא ניכנס כרגע להתנהלות החיילים עצמם:

האם זה לא נכון, לא לאפשר לצלמים לצלם את הפנים של חיילי צה"ל? יש אנשים בעולם שמנסים לצוד אותם, כמו קרן הינד ריג'אב למשל, והם מסתמכים על צילומים כאלו. 

[ברור לי שיש דרכים אחרות- כמו למשל, החיילים יכלו לכסות את פניהם. למשל]

השאלה הינה רטורית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, stx כתב:

אתה רוצה לקרוא לנו רואי שחורות? סבבה

כל מה שאני אומר זה שראיית השחורות המוגזמת הזאת גורמת לכולם להתעלם מהאזהרות ולהתייחס לדברים בגיחוך. הרי בסוף המטרה לעצור את ההידרדרות, לא? 

זה עניין של תקשורת, לא של מי צודק. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשכל דבר סנצסציה, שום דבר סנצסיה

כי המוח כבר לא יודע להבחין בין ״התפתחות מחרידה״ בסדרת טלוויזיה לבין שינוי אמיתי בחיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

כן, זה לא התנהגות תקינה וכל זה, בלה בלה בלה, אבל הלוחמים האלה עברו כל כך הרבה חרא בשנתיים וחצי האחרונות שלא אכפת לי מהכתב תומך הטרור הזה והוא יכול ללכת לחפש אלף פעם.

גם לי לא אכפת מהכתב וגם לא אכפת לי שחטף מכות.

מאוד אכפת לי ההתבטאויות שלהם (שמגובות גם במעשים) ושהכל נעשה מול מצלמה במודע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם ימשיכו להקים בצה״ל גדודים על בסיס אתני/דתי, המצב יתדרדר מאוד מהר. חבל שהממשלה והצבא שכחו את מה שבן גוריון ידע עוד ב-48.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

גם לי לא אכפת מהכתב וגם לא אכפת לי שחטף מכות

למה לא? האם זה לא בדיוק מוכיח טענות לאלימות?

האם העובדה שהגיע צוות צילום לדבר על השתלטות בלתי חוקית בתמיכת צהל והוא חטף על הראש מצהל, לא מוכיח בדיוק את הטענה?

לא אכפת לי מהכתב בקטע אישי, כן אכפת לי שהוא מגיע להוכיח משהו ומספקים לו לא רק את כול החומר שהוא צריך כדי להוכיח את הטענה שלו, אלא נותנים לו אקסטרא. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

למה לא? האם זה לא בדיוק מוכיח טענות לאלימות?

האם העובדה שהגיע צוות צילום לדבר על השתלטות בלתי חוקית בתמיכת צהל והוא חטף על הראש מצהל, לא מוכיח בדיוק את הטענה?

לא אכפת לי מהכתב בקטע אישי, כן אכפת לי שהוא מגיע להוכיח משהו ומספקים לו לא רק את כול החומר שהוא צריך כדי להוכיח את הטענה שלו, אלא נותנים לו אקסטרא. 

אני מדבר באופן אישי.

אין בעיה להוציא צו שטח צבאי סגור ולהעיף אותו אבל זה שלא הוצא צו כזה מרמז שזו יוזמה פרטית של הגדוד להעיף את העיתונאים במקום את המחבלים.

פורסם

בונים גדוד של משיחיים, שהאוכלוסיה בו היא אוסף של שבאבניקים נערי גבעות בדימוס וכו׳. וזו התוצאה, פלנגות. אה בעצם אסור להגיד פלנגות, כי הם לא נוצרים לבנונים ששחטו אלפי פלסטינים במחנות פליטים.

מבחינת גיוס חרדים, אנחנו נמצאים בין הפטיש לסדן. זה לגמרי לוז-לוז סיטואיישן.

לא יגייסו אותם, העומס על המשרתים יפרק את הצבא.

יגייסו אותם, נקבל את צבאות ה׳, פלוגות של חרדים שנשמעים רק לרב שלהם ומקבלים שירות בחממה שמגינה עליהם מפני מגע עם שאר האוכלוסיה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תבחין בין נצח יהודה שזה נוער גבעות ונוער נושר לבין חרדים נורמטיביים. תראה את ההבדלים בין נצח יהודה לחשמונאים.

פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

חרדים נורמטיביים

כמו אלו שדירדרו פח בוער ופצעו אישה, מיידים חיתולים משומשים וכולי וכולי וכך הלאה? 

פורסם
לפני 33 דקות, ברווז כתב:

כמו אלו שדירדרו פח בוער ופצעו אישה, מיידים חיתולים משומשים וכולי וכולי וכך הלאה? 

לא. כמו אלה שעובדים ומשלמים מיסים כמו כולם או אלה שעסוקים בכולל מ 8 עד 4 ואחר כך חיים כמו וכמוני שזה אחוז לא מבוטל מהחרדים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

אז מתי הם מספיקים גם להפגין באלימות?

פורסם
לפני 18 דקות, ברווז כתב:

אז מתי הם מספיקים גם להפגין באלימות?

זה אלה שלא עובדים.

יש הרבה זרמים ביהדות החרדית. הרוב לא כמו הפלג הירושלמי או כמו נטורי קרטא.

• תוכן חדש...