Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

תכבוש עד הליטאני, שים גדר ותהפוך את המקום לשטח השמדה.

תכבוש עד הליטאני זה לא לפרק ולחסל את חזבאללה כמו שטענת. וזה גם לא ימנע ממנו להמשיך לרות את הטילים על ישראל בדיוק כמו היום.

לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

להזכירך אנשים כמוך אמרו שאי אפשר לעשות את זה בעזה ובינתיים הקו הצהוב מתפקד יופי יופי, אפילו נכנס עוד טיפה פנימה.

להזכירך, בגלל אנשים כמוך הגענו לבירות, החלפנו את אש"ף בחזבאללה ונשארנו שם 20 שנה שבהן קברנו מדי שנה את חיילנו. בדיוק כמו בעזה כמעט 40 שנה. ומה, כבר חיסלנו את חמאס? מי שולט היום בעזה מעבר לקו הצהוב?  

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

תכבוש עד הליטאני זה לא לפרק ולחסל את חזבאללה כמו שטענת. וזה גם לא ימנע ממנו להמשיך לרות את הטילים על ישראל בדיוק כמו היום.

להזכירך, בגלל אנשים כמוך הגענו לבירות, החלפנו את אש"ף בחזבאללה ונשארנו שם 20 שנה שבהן קברנו מדי שנה את חיילנו. בדיוק כמו בעזה כמעט 40 שנה. ומה, כבר חיסלנו את חמאס? מי שולט היום בעזה מעבר לקו הצהוב?  

לפני 6 דקות, mikyl כתב:

יש לי זמן אבאלה.

נסיים עם איראן וחיזבאללה נחזור לחמאס.

עבודה איטית, משעממת, ובלי הילה, אבל גם חמאס יעלם עוד מעט.

פורסם
לפני 23 דקות, stx כתב:

זה מעניין.

ומה סדר הכוחות שנמצא ליד הקו הזה?

זה לא רק סדר הכוחות אלא גם מספר התקריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

יש לי זמן אבאלה.

בני, אני שומע את הסיפורים האלה כבר למעלה מחמישים שנה, ונדמה שגם אתה תספר אותם לילדיך.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

נראה לי לא גרנו באותה הישראל.

מלחמות, אינטיפדות, 'מבצעים' כול זה היה בתקופה הזאת.

רוב המבצעים האלו שימשו יותר להרמת המורל

עושים בכאילו נלחמים בחמאס, כל המדינה מגויסת לטובת החיילים ומרגישים טוב עם עצמנו לתקופה קצרה (רוב המבצעים היו קצרים)

לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אתה רציני?

ספר את זה לתושבי העוטף ושדרות למשל או לכל הדקורים בירושלים ותל אביב.

היה מישהו מהעוטף שאמר 90 אחוז גן עדן ו 10 אחוז גיהינום 

הזכירו את מלחמת לבנון השניה שזה שכחתי וגם את שומר חומות 

אז כן. יחסית היה שקט 

• מצחיק 1
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:

זה לא רק סדר הכוחות אלא גם מספר התקריות.

בקיצור, מה שהפריע לשמור על העוטף לא היה הקילומטר-שניים של הקו הצהוב, אלא שלא טרחו לשמור על הגבול.

וזה לא שיש לי משהו נגד שטח, אני הייתי בעד לספח לישראל x מטרים בכל שבוע שהחטופים לא פה תחת ההכרזה שהשטח יוחזר, אם בכלל, רק בהסכם שלום מלא. סיפוח סיפוח, לא קו צהוב ולא נעליים ושהאירופאים ילכו לחפש.

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

רוב המבצעים האלו שימשו יותר להרמת המורל

עושים בכאילו נלחמים בחמאס, כל המדינה מגויסת לטובת החיילים ומרגישים טוב עם עצמנו לתקופה קצרה (רוב המבצעים היו קצרים)

היה מישהו מהעוטף שאמר 90 אחוז גן עדן ו 10 אחוז גיהינום 

הזכירו את מלחמת לבנון השניה שזה שכחתי וגם את שומר חומות 

אז כן. יחסית היה שקט 

בעוטף לפחות היה גם גן עדן. בשדרות היה רק גיהנום.

העניין מה אחוז הפוסט טראומטיים בשדרות לפני ה 7.10.

לפני 6 דקות, stx כתב:

בקיצור, מה שהפריע לשמור על העוטף לא היה הקילומטר-שניים של הקו הצהוב, אלא שלא טרחו לשמור על הגבול.

זה היה ברור כבר בשעה 10 בבוקר של אותו יום נורא.

לא משנה כמה שטח תחזיק תמיד יהיה מישהו מעבר לגבול שירצה לפגוע בנו ולמישהו הזה תמיד צריך להיות ערוכים.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

בפועל נכון לעכשיו חמאס מתעצם, מגייס אנשים נוספים ומחזק את הדומיננטיות שלו בעזה. אז כן, אולי אין לו רקטות ומשגרים והוא הפסיד חצי משטח הרצועה, אבל הוא כבר מתכונן לסבב הבא.

עם הממשלה הנוכחית קשה לי להאמין שנסיים עם חיזבלה, נעשה בדיוק מה שעשינו בסיבוב הקודם. נחסל את נעים קאסם, נעשה להם כל מיני טריקים של המוסד, כל פרשני החדשות יאוננו על זה במשך שבועות ובזה זה יגמר. ניתן להם לזחול חזרה למערות שלהם בהרים ולהתאושש.

עם איראן אני מקווה שהפעם נשים לזה סוף, בעיקר בגלל שזה לא נתון רק להחלטתנו. ראית את הראיון עם ביבי. הבן אדם לא מסוגל להתחייב אפילו על מטרה קונקרטית אחת. 

מה זה העולב הזה לעומת טראמפ, שאומר לציבור שלו המשטר האיראני יפול, אולי יקח קצת זמן אבל יפול.

מה שיפה זה שאם נסיים את איראן בפקודת האמריקאים, חיזבלה יתפורר מעצמו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

אולי אין לו רקטות ומשגרים

אני די בספק שהוא לא התחיל כבר לייצר רקטות בעיר עזה שבתכלס נותרה די שלמה, אולי מהסוג הפשוט יותר אבל הוא ממש לא צריך יותר מזה, טווח שדרות/עוטף זה מספיק לו. מתי הוא ישתמש? ניחוש שלי זה ברגע שייכנס לשם כוח זר. הוא לא צריך לירות עשרות רקטות ביום, למעשה עדיף לו שלא, מספיקה אחת, יום כן יום לא. על רקטה אחת יפרקו את ההסכם? ישראל תוכל להגיב כאשר יש שם כוח זר? יספרו לנו שזה "ארגון סורר"? 

• מבאס 1
פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

עם איראן אני מקווה שהפעם נשים לזה סוף, בעיקר בגלל שזה לא נתון רק להחלטתנו. ראית את הראיון עם ביבי. הבן אדם לא מסוגל להתחייב אפילו על מטרה קונקרטית אחת. 

מה זה העולב הזה לעומת טראמפ, שאומר לציבור שלו המשטר האיראני יפול, אולי יקח קצת זמן אבל יפול.

מה שיפה זה שאם נסיים את איראן בפקודת האמריקאים, חיזבלה יתפורר מעצמו.

מה שטראמפ אומר, נכון לנקודת הזמן הנוכחית, לא שונה מבחינתי בהרבה מ"עד לניצחון המוחלט" של ביבי. מתישהו (כנראה שלא בעוד הרבה זמן מעכשיו) הוא יישבר וייקח את הכלים שלו חזרה מערבה. אפשר רק לקוות שאני טועה ושהעבודה באיראן תסתיים, אבל אני יותר נוטה להאמין שעידן הסבבים מול איראן רק החל (למעשה, הוא כבר החל ביוני 2025) ושאת הסבב הבא הם אלו שיפתחו וכנראה שבהפתעה.

פורסם
לפני 11 שעות, madmaxx כתב:

אני די בספק שהוא לא התחיל כבר לייצר רקטות בעיר עזה שבתכלס נותרה די שלמה, אולי מהסוג הפשוט יותר אבל הוא ממש לא צריך יותר מזה, טווח שדרות/עוטף זה מספיק לו. מתי הוא ישתמש? ניחוש שלי זה ברגע שייכנס לשם כוח זר. הוא לא צריך לירות עשרות רקטות ביום, למעשה עדיף לו שלא, מספיקה אחת, יום כן יום לא. על רקטה אחת יפרקו את ההסכם? ישראל תוכל להגיב כאשר יש שם כוח זר? יספרו לנו שזה "ארגון סורר"? 

לפי צה"ל בשבוע שעבר השמדנו משגר של חמאס בעזה

https://www.c14.co.il/article/1491007

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 14 שעות, ALÞћÃ כתב:

מה שטראמפ אומר, נכון לנקודת הזמן הנוכחית, לא שונה מבחינתי בהרבה מ"עד לניצחון המוחלט" של ביבי. מתישהו (כנראה שלא בעוד הרבה זמן מעכשיו) הוא יישבר וייקח את הכלים שלו חזרה מערבה. אפשר רק לקוות שאני טועה ושהעבודה באיראן תסתיים, אבל אני יותר נוטה להאמין שעידן הסבבים מול איראן רק החל (למעשה, הוא כבר החל ביוני 2025) ושאת הסבב הבא הם אלו שיפתחו וכנראה שבהפתעה.

מי זה הם? איראן או ארה"ב?

וכנראה שאתה צודק,התרגלנו לסבבים של "זבנג וגמרנו" עד הפעם הבאה עם כל ההישגים.

מלחמה לא תהיה (אבל העיקר לפמפם את המושג,ולהשלות את העם שלא יתמרד חלילה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני 16 שעות, ALÞћÃ כתב:

יישבר

דווקא עם ההתקפה על האי ממנו איראן מייצאת את רוב הנפט שלה מתקבל אצלי הרושם שזה עוד מהלך אסטרטגי בתחום האנרגיה (במקרה הזה נפט) המיועד קודם כל להחליש את סין (ומכאן את שאר חברות הציר). המפרציות כבר עם טראמפ, אבל איראן לא ויש לה את היכולת לפגוע בייצוא דרך מיצר הורמוז. ארה"ב מעוניינת בנפט האיראני, או יותר נכון, שליטה במיצרים. אני מניח כמנוף לחץ על סין.

לא מפגינים איראנים, לא ישראל ולא גרעין. הכל שטויות. כן, תוקפים את משמרות המהפכה, הבסיג', תעשיות צבאיות וכו' אבל זה מעניין את ישראל הרבה יותר מאשר את ארה"ב. מה שמעניין את ארה"ב זה להחליש מספיק את המשטר כדי שהוא יסכים לשליטה אמריקאית בזרימת הנפט.

כשסנאטור אחד התבטא בכך שארה"ב מעוניינת בנפט האיראני הרמתי גבה. אחרי ההתקפה אתמול אני די בטוח שזה לב העניין.

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות, אבל בשביל זה צריך להשתלט פיזית על האי. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 31 דקות, Gosser1860 כתב:

עוד מהלך אסטרטגי בתחום האנרגיה (במקרה הזה נפט) המיועד קודם כל להחליש את סין

זה היה ברור שאירן תהיה הבאה בתור אחרי ונצואלה. טראמפ מנקה את השולחן לקראת עימות עם המדינה היחידה שמאיימת על ההגמוניה של ארה"ב. 

• מבאס 1
  • תוכן חדש...