Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, KipodYam כתב:

והרעיון שביבי הציע את זיני רק כדי לטרללל את המערכת, נשמע כמו קונפספירציה של שמאלנים, אבל לך תדע. 

לא כדי לטרלל את המערכת. 

1-"שמור לי ואשמור לך". הוא  מקושר היטב למשפחת נתניהו למיטב זכרוני. 

2- המינוי יעבור, יהיה חייב לו טובה נוספת; המינוי יטורפד, "זה הדיפ סטייט [תמונה של תינוק בוכה ותנין בוכה והרבה דמעות]

3- המינוי ייפסל, עוד תחמושת נגד ספציפית בתי המשפט, שאחראים על עתידו של הלז. 

4- בגלל אותו ניגוד עניינים (של 1), ראש השב"כ לא באמת יכול לחקור את קטארגייט- מה שמביא לעוד עיכובים, המומחיות שלו. 

נתניהו ייצר פה לעצמו WIN WIN. כמו ברוב המהלכים שלו. אני משוכנע שיש עוד 2-3 רובדים שאני לא יכול לראות...

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

השר מיקי זוהר מרים לממשלה שהוא חבר בה בריאיון למוריה וברקו: ״הביטחון בתקופתנו הכי טוב שהיה בתולדותינו, השמדנו את הגרעין האיראני, פירקנו את חמאס״ עוד שואלים אותו על ה-7, אז הוא אומר להם "אתם רוצים שכל האחריות תהיה עלינו, אני לא אתן לזה לקרות". 

אני באמת מאחל לכל חברי הממשלה הזו, גם לתומכים בה, את כל הרע שיש לעולם להציע. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

כנראה לא קראת מספיק על הירש מפקודים שלו.
הבעיה הגדולה עם גל הירש הייתה שהוא יכל לדבר שעה ואף אחד לא הבין מה הוא רוצה כי הוא לא מחובר למציאות...
תחשוב שיש לך מפקד שנותן לך פקודות שהקשר בינן לבין המציאות הוא מקרי בהחלט, ואז קורה אירוע, ואז הפקודות לא מבוצעות, אז מי אשם פה?
דוגמא: אם גל הירש נתן פקודה של "אם חיזבאללה מנסה לחטוף חייל תשחררו את חד הקרן הוורוד שיעצור אותם" והפקודה לא בוצעה אז החיילים אשמים?

עכשיו אתה חושב שהדוגמא שלי רחוקה מהמציאות? בבקשה תקרא (והוא לא היחיד שאמר את זה אגב):
https://www.themarker.com/news/2015-08-28/ty-article/0000017f-e3a2-df7c-a5ff-e3fa6cc40000

הניסיון להפיל את כל המלחמה על הירש ועל הפקודות שלו זה בדיחה.

הבן אדם כשל כמו כל צה"ל וכל ממשלת ישראל, בדיוק כמו ב-7.10. חטפנו על השאננות.

לגבי האלפקות וכניסה לכל צה"ל - אם זה היה ככה היינו מקבלים מסמכים רשמיים, כנראה שמדובר באיזה יציאה שאמר באיזה תדריך ומישהו רץ על זה.

אם הוא הגיע לתפקיד כזה בכיר כשהוא כזה מטומטם - אל תאשים אותו, תאשים, שוב, את המערכת הגרועה שנקראת צה"ל, ואת הרמטכ"ל הטייס  שמרגיש רק מכה קלה בכנף שאישר לו מינוי למפקד אוגדה.

אם היו פקודות שלא בוצעו האחריות על הדרגים שהיו צריכים לבצע את הפקודות ולא ביצעו. גם אם זה היה לשחרר את החד קרן הוורוד.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

אין דבר כזה אמרתי אז הכל בסדר.

אתה אחראי לאנשים תחתיך שיעשו את עבודתם ואם לא בדקת אתה אחראי.

אל תשכח שהכשל לא היה רק מבצעי אלא גם טקטי עם שטח מת ללא שום תצפית שמאבטחת אותו.

אני גם בטוח שבתקופה בין המינוי שלו לחטיפה היו תרגילים. הוא לא ראה שההוראות לא בוצעו?

ואם כולם עשו את ההוראות כמו שצריך בתרגולים אבל כשעלו לסיור לא היה להם זין לעשות אותן?

למיטב זכרוני הם עלו לסיור האחרון שלהם ללא נשקים כי הם היו צריכים להשתחרר באותו יום, זה גם עליו?

פורסם

חילוניתף ליברלית, דתית ומסורתית זה כמו אחראי אבל לא אשם?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

את הרמטכ"ל הטייס  שמרגיש רק מכה קלה בכנף 

מה בדיוק רצית שיענה באותו ראיון, כשנשאל מה הוא מרגיש לגבי הרג?

"זה נורא" = שמאלני בוגד. "מוות לערבים" =ימנאצי. 

"מכה קלה בכנף" = תשובה טכנית... בלי לחשוף את דעתו האישית. פוליטיקלי קורקט, והתשובה הכי נכונה שיכל להוציא באמבוש שעשו לו עם השאלה האדיוטית הזו. 

לפני 2 דקות, madmaxx כתב:

אין על מפלגת השלטון:

מיי גוד. 

image.png.420d1be04ae410920b6d6bf37bcac266.png

Kelsey Yes I am vegan. yes I eat meat. we exist Xavier I am an atheist. Yes  I believe in god. Yes we exist David I am a virgin. Yes I have

• רעיון טוב! 2

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, madmaxx כתב:

הביטחון בתקופתנו הכי טוב שהיה בתולדותינו, השמדנו את הגרעין האיראני, פירקנו את חמאס

אמירה הזוייה במיוחד בימים האלה שלא ברור אם איראן תחליט לשחרר עלינו את כל הטילים שנותרו לה יחד עם מה שנותר לחיזבלה ולחותים.

לגבי חמאס, הבן אדם חי במציאות אלטרנטיבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם במקרה, בטעות, בלי כוונה היה עד עכשיו למישהו ספק לגבי "האם המשטרה נפלה" והפכה פוליטית, הנה התשובה שלכם.

כן, המשטרה נפלה, may god save us all.

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, ברווז כתב:

מה בדיוק רצית שיענה באותו ראיון, כשנשאל מה הוא מרגיש לגבי הרג?

"זה נורא" = שמאלני בוגד. "מוות לערבים" =ימנאצי. 

"מכה קלה בכנף" = תשובה טכנית... בלי לחשוף את דעתו האישית. פוליטיקלי קורקט, והתשובה הכי נכונה שיכל להוציא באמבוש שעשו לו עם השאלה האדיוטית הזו. 

מיי גוד. 

הביקורת נגד דן חלוץ היא לא על התשובה עצמה, אלא על הניתוק שהיה לבן אדם מצה"ל הירוק, זה שהולך ברגל וקובע את הגבול האמיתי.

אם תקרא את הכתבות שצורפו פה, תגלה שבתקופתו לוחמים שתימרנו חיפשו אוכל בבתים של לבנונים/עזתים, כי מה זה כבר גולנצ'יק צמא הוא יהיה בסדר איכשהו.

לפני 4 דקות, ברווז כתב:

אם במקרה, בטעות, בלי כוונה היה עד עכשיו למישהו ספק לגבי "האם המשטרה נפלה" והפכה פוליטית, הנה התשובה שלכם.

כן, המשטרה נפלה, may god save us all.

באיזהשהו קטע אני מסכים איתם.

כל דבר פה עובד עקום, אם צריך לצאת פה למבצע לכידת עריקים שיכול לגרור מהומות ענק, שיעשו את זה עד הסוף, אחרי תכנון נורמלי במקום כל יומיים לקבל הפגנה במקום אחר.

ומבחינתי שיחסמו אחרי זה כבישים ושיידרסו אחד אחד על ידי אזרחים, לא מפריע לי.

אין פה מספיק שוטרים, אין פה מספיק חיילים, רק ג'ובים למקורבים יש מספיק יימח שמם.

עריכה:

המשטרה זימנה את מרדכי דוד לחקירה, זה לא בדיוק "משטרה פוליטית". אחרי שיגישו נגדו כתב אישום שיבוא יצחק עמית וישחיל אותו במקום לוותר לו כמו טיפש.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני מסכים עם רוב מה שכתבת. 

היי, שימו לב לקטע מעניין- 

מחאות בסגנון חרדי משום מה, נראה שעובדות! זה גורם למשטרה לסגת. 

אולי גם הציבור הרגיל, העובד, השפוי, המגוייס, השחוק והגמור, צריך לעשות הפגנות באותו סטייל? אולי משהו יתחיל לזוז פה? סתם תהיה הזוייה שכזו. 

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

הניסיון להפיל את כל המלחמה על הירש ועל הפקודות שלו זה בדיחה.

הבן אדם כשל כמו כל צה"ל וכל ממשלת ישראל, בדיוק כמו ב-7.10. חטפנו על השאננות.

לגבי האלפקות וכניסה לכל צה"ל - אם זה היה ככה היינו מקבלים מסמכים רשמיים, כנראה שמדובר באיזה יציאה שאמר באיזה תדריך ומישהו רץ על זה.

אם הוא הגיע לתפקיד כזה בכיר כשהוא כזה מטומטם - אל תאשים אותו, תאשים, שוב, את המערכת הגרועה שנקראת צה"ל, ואת הרמטכ"ל הטייס  שמרגיש רק מכה קלה בכנף שאישר לו מינוי למפקד אוגדה.

אם היו פקודות שלא בוצעו האחריות על הדרגים שהיו צריכים לבצע את הפקודות ולא ביצעו. גם אם זה היה לשחרר את החד קרן הוורוד.

לא הייתי פה חודשיים והפכת לקשקשן בלתי נלאה.
לתת פקודות כל אחד יכול, לוודא שהפקודות מובנות, ניתנות לביצוע והכוחות מבצעים אותן, למשל על ידי תרגילים שגם חושפים את המוכנות ואת הקשר של תאוריה למציאות, זה כבר ההבדל בין מפקד לבין סתם אחד שמדבר באוויר.

לפי הלוגיקה שלך אני יכול להיות רמטכ"ל, אני פשוט נותן פקודה "אני פוקד עליכם לדאוג לזה שאף ישראלי לא ימות כתוצאה מפעילות מלחמתית, אף שטח של ישראל לא יכבש, אף אוייב של ישראל לא יבנה יכולת השמדה ושהחיים שלנו יהיו תותים".
זהו נתתי פקודה, עכשיו אם הדרגים שצריכים לבצע אותה לא מבצעים אותה זה בעיה של הדרגים, אני יצאתי בחמש, ביי, הלכתי לישון.

אז גם גל הירש יכול לבקש מהפקודים שלו לסחוב את הציוד שלהם עם אלפקות, ולהכניס אוגדות של טנקים בחשכה בלי שהאוייב שם לב לזה.

אתה מבין כמה זה בליל של שטויות? ולידעתך האלפקות היו גם היו! שמעתי את זה ממקור ראשון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

ולידעתך האלפקות היו גם היו!

אני אשכרה פוחד לשאול בשלב הזה. 

פורסם
Just now, farkash7 כתב:

לא הייתי פה חודשיים והפכת לקשקשן בלתי נלאה.
לתת פקודות כל אחד יכול, לוודא שהפקודות מובנות, ניתנות לביצוע והכוחות מבצעים אותן, זה כבר ההבדל בין מפקד לבין סתם אחד.

לפי הלוגיקה שלך אני יכולן להיות רמטכ"ל, אני פשוט נותן פקודה "אני פוקד עליכם לדאוג לזה שאף ישראלי לא ימות כתוצאה מפעילות מלחמתית, אף שטח של ישראל לא יכבש, אף אוייב של ישראל לא יבנה יכולת השמדה ושהחיים שלנו יהיו תותים".
זהו נתתי פקודה, עכשיו אם הדרגים שצריכים לבצע אותה לא מבצעים אותה זה בעיה של הדרגים, אני יצאתי בחמש, ביי, הלכתי לישון.

שטויות, אתה צריך לחזור לאיזה שנתיים לצה"ל של לפני המלחמה כדי להיזכר מה זה צה"ל. בעצם שבוע יספיק לך.

לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

אתה מבין כמה זה בליל של שטויות? ולידעתך האלפקות היו גם היו! שמעתי את זה ממקור ראשון.

שמעתי ממקור ראשון שיש פילים ורודים באפריקה.

פורסם (נערך)

היו לאמות. שוב ממקור ראשון, ואם תגגל קצת תמצא גם תמונות של לאמות על מבצעי.
במבחן המציאות הם לא תפקדו, לא רק באשמת הלאמות, אבל זה בדיוק ההבדל בין תאוריה למציאות וזה למה חשוב לבחון פקודות ברמת הביצוע ולתרגל ביצוע שלהן.

גם אני יכול לשבת בחדר עם חרבות על הכתף ולבקש מהחיילים שלי "תגניבו אוגדות שריון ללבנון בלי שחיזבאללה ישים לב".
זה לא הופך אותי לאוגדונר, זה הופך אותי לפנטזיונר.

No photo description available.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...