Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, 3n כתב:

תעברו ממזון ממותג לחברות ולמותגי הבית.

ההתעקשות לשלם על בקבוק קולה 8 שקלים זה ענין של הצרכן ושום רגולציה לא תגרום לו לקנות RC למשל אלא הרצון שלו עצמו להוריד את עלות המחיה של התא המשפחתי.

וזו רק דוגמא אחת מיני רבות שיש בשוק הישראלי , ניתן גם לעבור לקנות ברשתות דיסקואנט כמו אושר עד , המחירים שם נמוכים מהזולה ברשתות החילוניות ועוד ועוד.

אבל הישראלי לא מוכן לעשות את המינימום כדי ללחוץ את יבואני המותגים , אבל לקטר על יוקר המחיה אשר הוא תורם לו ישירות זה בוודאי שכן.

אבל שוב - אתה שוכח שיש עניין עם טעם. 

יש בעיה לעבור מקולה זירו ל-RC, אבל מסכים לגבי לחפש את הקולה באושר עד במקום בשופרסל שלי. במקום 8 ישלם 7, זה לא הכסף הגדול.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

נדמה לי שלפינדר יש בנים בגיל הטורף.

גם אני מגיע לסכומים דומים לפינדר. לכאורה שני גברים ואישה קטנה, מעשית 1-2 ארוחות משפחתיות בשבוע וכמובן לפחות 2 שקיות עם קופסאות לבנים הנשואים ולנכדות - וחשבון תופח.

ההגדרה של "משפחה" גמישה, העלויות בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

גם אם פינדר מתפנק - זה מהתקציב שלו והוא לא מתבכיין על זה. מאחל לו כל ערב אנטריקוט פרימיום ופילה בקר. 

ואם הוא רוצה אנטריקוט - הוא צריך לקנות מהסופר או מהקצב, הוא לא יכול להזמין מאמזון. בגד ים הוא כן יכול, בגלל זה הדוגמא הייתה לא רלוונטית לאירוע שמדברים עליו.

אם הובנתי לא נכון אז לרגע אין לי שום טענה או ביקורת. פשוט כשמדברים על יוקר מחיה לא מדברים על ואגיו עם כבד אווז לצהריים 3 פעמים בשבוע וקויאר רוסי כל יום לארוחת ערב.

אני גם לא בדיוק חסכן והולך לסופר שהכי נוח לי אבל כן מסתכל על המחירים ואם למשל תותים עולים 100 שקל קילו הם יישארו בסופר מטעמי עיקרון.

לפני 14 דקות, sperial כתב:

נדמה לי שלפינדר יש בנים בגיל הטורף.

גם אני מגיע לסכומים דומים לפינדר. לכאורה שני גברים ואישה קטנה, מעשית 1-2 ארוחות משפחתיות בשבוע וכמובן לפחות 2 שקיות עם קופסאות לבנים הנשואים ולנכדות - וחשבון תופח.

ההגדרה של "משפחה" גמישה, העלויות בהתאם.

אני עם 2 בנות אבל 2 ארוחות משפחתיות גדולות בשבוע (שישי שבת) ועושה קניות גם לסטודנטית לכל השבוע. ואני מדבר כולל חומרי ניקוי ומשלימים. כל הקניות בסופר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

לא מדברים על ואגיו עם כבד אווז לצהריים 3 פעמים בשבוע וקויאר רוסי כל יום לארוחת ערב

מבטיח לך שהמקרר שלי מכיל מוצרים שנמצאים בכל סופר ונרכשים על ידי אלפי ישראלים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

מבטיח לך שהמקרר שלי מכיל מוצרים שנמצאים בכל סופר ונרכשים על ידי אלפי ישראלים.

זה בסדר גמור גם אם לא. אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד ובטח שלא להתנצל. לא גנבת מאף אחד.

אצלי גם פעם היינו מגיעים לחשבונות הרבה יותר גדולים בסופר אבל גם היינו זורקים המון. שינוי הרגלי הקנייה צמצם את זה משמעותית.

פורסם
לפני 50 דקות, SlowRide כתב:

אני מתכוון שמחירון של סופר זה חתיכת טבלת אקסל עם 1000 עמודות שאף ישראלי ממוצע לא יטרח לפשפש בטבלה של רמי לוי כמה עולה פיצה מעדנות, ואז ילך לטבלה של שופרסל ויחפש שם.

רק פעם אחת. 

כל מה שצריך זה רק פעם אחת. 

לקחת את הטבלאות ולפצל לפי מוצרים בצריכה שוטפת.

וכמו שענו אין בעייה גם לקחת איזה צ'יפופו שיעבור על הנתונים ויחלץ את הזול פר מוצר ויחלק אותם כמו שתגדיר לו. בזה הם די טובים. 

לפני 36 דקות, 3n כתב:

תעברו ממזון ממותג לחברות ולמותגי הבית.

בעעעע, בחלק גדול מהמקרים. ניסיתי.

לפני 36 דקות, 3n כתב:

ההתעקשות לשלם על בקבוק קולה 8 שקלים זה ענין של הצרכן ושום רגולציה לא תגרום לו לקנות RC 

אני מאלו שמבדילים גם בטעם של מים. אוקי? 

לא מצליח להביא את עצמי לשתות משהו אחר. 

הצלחתי לסבול את הטעם של פפסי זירו. זה עשה לי בעייה כלשהי. השאר, פשוט דוחה או שאין "זירו". 

לפני 25 דקות, sperial כתב:

@ברווז דוק שחור יש אחד. כבר לא זוכר את תפקידו, אבל יד לו תפקיד.

אני חייב לדאול אותך בדלב הזה אם זה מכוון או דזה פדוט דגיאת כתיב.

לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

יש בעיה לעבור מקולה זירו ל-RC, אבל מסכים לגבי לחפש את הקולה באושר עד במקום בשופרסל שלי. במקום 8 ישלם 7, זה לא הכסף הגדול.

זו גם לא הבעייה. 

קוקה קולה לפני כמה שנים- מארז שישייה, קצת יותר מ-30 ש"ח. 

קוקה קולה בתקופת ממשלת השינוי- נכנס מס שתייה מתוקה- מעל 45 ש"ח לשישיה.

בוטל המס שתייה מתוקה - קוקה קולה בימינו אנו, 45 שקלים לשישייה :evil::bad-word::mad:

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

אני חייב לדאול אותך בדלב הזה אם זה מכוון או דזה פדוט דגיאת כתיב.

מנחש ששמאלי שמקליד באלפון עם האגודל ביד אחת.

פורסם (נערך)

יד לך בעייה עם דמאלללם? :lol:

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם (נערך)
לפני שעה, Night Driver כתב:

זהו שזה כבר מזמן לא בועדת הכנסת אלא בועדה שמוקמת אד הוק על ידי יור הכנסת.

הליכוד החליט על דעת עצמו להקים ועדה?

נראה לי שאתה פשוט עושה סלט עם השמות. גם בחוק זה עובר דרך יושב ראש הכנסת.

אבל כל זה בכלל לא משנה ולא קשור לדיון - במקום לדון בעניין עצמו, אתם מתחילים להיתפס לשטויות לא רלוונטיות.

כל הדיון פה הוא על מי "אשם" בכך שלא קורה כלום לאותם חברי כנסת שפרצו לבסיס.

והתשובה היא - הפרקליטות והייעוץ המשפטי לממשלה. אין שום קשר למשטרה כמו שמישהו קשקש, וגם לא לועדה ש"מוקמת" על ידי יו"ר הכנסת.

אם יש טענות על כך שאותם חברי כנסת לא עומדים לדין, זה רק לפרקליטות וליועצת שגוררים רגליים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

כל הדיון פה הוא על מי "אשם" בכך שלא קורה כלום לאותם חברי כנסת שפרצו לבסיס.

והתשובה היא - הפרקליטות והייעוץ המשפטי לממשלה. אין שום קשר למשטרה כמו שמישהו קשקש, וגם לא לועדה ש"מוקמת" על ידי יו"ר הכנסת.

אוקי. אז. א- מתוך ויקיפדיה-

image.thumb.png.7426ee07f638486d7082740dae12b388.png

לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

אם יש טענות על כך שאותם חברי כנסת לא עומדים לדין, זה רק לפרקליטות וליועצת שגוררים רגליים.

ב- לא. אותם חברי כנסת מנפנפים בחסינות שלהם (לפחות חלק מהם), מה שתוקע את כל החקירה של כולם, ומאחר ואין היתכנות בכנסת הזו לביטול חסינות הכל תקוע ואין יותר מדי אפשרויות להתקדם. לא ניתן לחקור רק חלק מהנאשמים, כי אז יהיה ניתן לבטל את הכל בעילת "אכיפה בררנית". הנושא עלה כבר בעקבות, אלא מי, גוטליב. בהקשר אחר. 

image.thumb.png.04e626548ef0ad320a91097b42e57633.png

אז לא. הטענות צריכות להיות נטו כלפי הממשלה. אותה ממשלה שלא מכירה בשלטון החוק ושמונעת ושתמנע בעתיד כל אפשרות שהיא רק תצליח למנוע של חקירות. 

בדיוק כמו עם חוק הרוגלות- הסיבה היחידה!!! שהוא תקוע זה כי היועמ"שית מתעקשת, בחוצפתה, משום מה, שהוא יכלול גם אפשרות לחקור חדש לשוחד אצל חברי כנסת- מי היה מאמין. משום מה ולא ברור למה הכנסת לא מוכנה לאשר את הסעיף הקטן הזה, לך תבין, ולכן החוק תקוע- וכמובן, מי אשם בזה. לשיטתך, זו היועמ"שית. לא? שהיא מתעקשת על מנהל תקין וחוקיות, שזו בעצם העבודה שלה?

אז בוא, סובבת פה כמה עובדות יופי, אבל הפעם זה לא עבד לך. העובדות יישארו עובדות.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 4.1.2026 בשעה 14:49, gadik6 כתב:

לפני 50 שנה???

אולי תספר גם מה בן גוריון היה עושה?

למה בן גוריון? אתה זוכר מי אמר:

"מדובר בראש ממשלה ששקוע עד צוואר בחקירות. אין לו מנדט מוסרי וציבורי לקבוע דברים כל כך גורליים למדינת ישראל, כי קיים חשש אמיתי, ולא בלתי מבוסס, שהוא יכריע הכרעות על בסיס ההישרדות הפוליטית שלו ולא על בסיס האינטרס הלאומי"?

והוא לא "התפטר", הוא פרש מהמירוץ.

בשנת 1977 נבחר רבין למועמד המערך לראשות הממשלה, אך בעקבות חשיפת פרשת חשבון הדולרים, החליט להתפטר ממועמדות המפלגה לראשות הממשלה.

מדברים על ביבי והמצב הפוליטי בישראל. מה הקשר לטראמפ?

הזכרת את החבר המשותף של ברק וטראמפ, אך משום מה נמנעת מלהזכיר את טראמפ.

ברק, כמדומני, הוא דמות מרכזית ופעילה כנגד הממשלה, לכן הוא רלוונטי לדיון הפוליטי בישראל.

ברק, בדיוק כמו אולמרט, רלוונטי לדיון הפוליטי בישראל רק בתיאוריות ובמוחם הקודח של הביביסטים ומספר עיתונאים. לעומתם, הרלוונטיות של טראמפ לישראל גדולה משל ברק פי אלף.

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

זה משעשע לראות איך גם כאשר זה לא קשור בכלל לממשלה, עדיין תמצאו תירוצים למה זה בעצם אשמתם.

עוד רגע תספר שבישראל יש באמת הפרדה בין הרשות המחוקקת למבצעת. בדיחה טובה 🤣

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

תעבור לקרוא חוקים, ככה תוכל להבין בעצמך מה אומר החוק, בלי מתווכים.

אני חייב להגיד לך תודה, זו עצה נהדרת. 

קראתי שוב היטב את החוק על חסינות חברי הכנסת

image.thumb.png.7e85bf763c8db3a3e26f8c692d2d92a9.png

נראה שכן ניתן להעמיד את גוטליב לדין לפי "בגידה", כי אם חשיפה של איש שב"כ בזמן מלחמה זה לא בגידה, אז אני לא יודע מה כן; ואני די בטוח שהתפרצות וכניסה בכח של חבר כנסת לתוך בסיס צבאי עונה על סעיף "הפרעת השלום". 

אשלח לליכוד פתק עם השם שלך עליו ובו אני מודה לך על שעזרת לי לפתור את הפלונטר של כיצד ניתן להעמיד חברי כנסת לדין, למרות חסינותם. אני בטוח שהם יצ'פרו אותך על היותך פטריוט ציוני ואזרח למופת או משהו כזה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, ברווז כתב:

אוקי. אז. א- מתוך ויקיפדיה-

image.thumb.png.7426ee07f638486d7082740dae12b388.png

מה הנקודה שלך?   אתה שמת לב שעברו כ-8 חודשים עד שהם "אישרו" לחקור?

למה לוקח ליועצת המשפטית ולפרקליט המדינה 8 חודשים לאשר לחקור חבר כנסת שפרץ לבסיס צבאי, אם זה אכן כל כך חמור?

ובאותו נושא - למה לא חוקרים חברת כנסת שמציתה מדורות באמצע איילון?

לפני 33 דקות, ברווז כתב:

ב- לא. אותם חברי כנסת מנפנפים בחסינות שלהם (לפחות חלק מהם), מה שתוקע את כל החקירה של כולם, ומאחר ואין היתכנות בכנסת הזו לביטול חסינות הכל תקוע ואין יותר מדי אפשרויות להתקדם.

איזה סיפורים אתם אוהבים לספר לעצמך.

נתחיל מהדבר הפשוט - היועץ המשפטי יכול להגיש כתב אישום גם בלי ביטול חסינות. משם זה כבר עובר לכנסת שיכולה לאשר או לא לאשר את זה.

לאור העובדה שהכל מצולם ומתועד, ניתן להניח שאפשר להגיש כתב אישום גם בלי "חקירה", בהנחה וזאת עבירה חמורה כל כך לדעת היועצת המשפטית.

ואני מזכיר לך שיש גם את בית המשפט, שגם יכול כמובן להתערב.

אז התירוץ של "זה תהליך ארוך וקשה, בואו נוותר מראש" זה קשקוש.

מעניין שהיועצת המשפטית יכולה "לדרוש" לפטר שר, יכולה לעצור החלטות של הממשלה ו/או הכנסת, אבל לא יכולה להניע תהליך של הגשת כתב אישום או ביטול חסינות של חבר כנסת?   תעשה לי טובה.

לפני 33 דקות, ברווז כתב:

אז בוא, סובבת פה כמה עובדות יופי, אבל הפעם זה לא עבד לך. העובדות יישארו עובדות.

יש עובדה אחת ויחידה - מי שאחראי על חקירה והגשת כתבי אישום כנגד חברי כנסת סוררים זה הפרקליטות והיועצת המשפטית.

אם אכן מדובר בעבירה כה חמורה, אפשר לבוא בטענות רק אליהם.

אין שום קשר למשטרה או לבן גביר בנוגע לקבלת ההחלטות. המשטרה רק מבצעת מה שאומרים לה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעתיים, 3n כתב:

האשם העיקרי הוא הצרכן הישראלי

אין ספק שהצרכן הישראלי הוא צרכן די עצלן שלא מוכן לוותר לרגע על הנוחות שלו. לדוגמה הזו אני לוקח את ההצלחה של רשתות הנוחות כמו יילו עם מחירים מופרכים לכל המוצרים אך ישראל ישראלי לא יוותר על פחית קולה גם אם היא עולה 10 שקלים כמו בחוף באילת (לא יודע באמת, שנים שלא הייתי באילת). 

מצד שני, תחום הקמעונות הוא תחום שאם נרכז את סוכני המכירות ומנהלי השיווק מכל החברות באולם אחד, אף אחד לא יצא משם חי. יש אין ספור מניפולציות על הצרכן והתחרות אכזרית, אתה חושב שמוצר מסוים נמצא סתם על מדף מסוים בגובה מסוים? המוצרים לפני הקופה.... שום דבר לא מקרי ומעורב בזה גם לא מעט כסף מאחורי הקלעים. 

מצד שלישי? זה באמת כסף קטן לעומת הר הכסף שאנחנו נאלצים לשלם בתחומים אחרים כמו דירה, רכב, טיפולים ברכב, מסלולי חיסכון שתכלס פשוט נעלמו לחלוטין כמעט ועוד ועוד. המדינה היא המקור העיקר לכך שיקר פה מאוד. אז חסכנו אולי 500 שקל בחודש על מוצרי צריכה שונים שהזמנו מחו"ל? זה כסף קטן, גרעינים. 

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

די כבר לחשוב שישראלים מיוחדים. 

גם בחול אנשים לא מוותרים על הנוחות שלהם. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...