Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקרא את כל ההתכתבות, אולי זה יהיה ברור יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

לא, ישבת כמו כבש מול ערוץ 12 וקיבלת את זה כאמת מוחלטת.

תמשיך לאכול אג'נדות של אנשים ותהנה.

בסדר יובל.

בסדר.

אתה לא ראית את הכתבה אפילו.

הביאו שם בעלי חברות שחוקרות את התחום. ויש עוד חברות כאלו.

אני קורא בכל מיני מקומות על התופעה, מקורות שחלקם איזוטריים.

אני קורא מאמרים על שטיפת התודעה בשם הימין ומתעניין בנושאי ההשפעה. זה דבר עולמי.

אין לי ומעולם לא היה לי פייסבוק, תמיד חסמתי כל אפשרות למעקב או שליחת תוכן מותאם.

כל אחד שמספר לי שהוא עשה חיפוש ועכשיו מקבל מלא הודעות בנושא - לי אין את זה. אני ניטרלי. אני לא מקבל פיד. רק בלינקדאין הדפוק. (ולכן אני לא מסמן שום תוכן פוליטי שם כי אז הרשת המקצועית שלי תיעלם וזה יסתיר אותה).

עד לפני כמה זמן (שנתיים וחצי בערך) גם אמרתי על נתניהו שיכל להיות יותר גרוע, שהוא דוגמא להתנהלות מחורבנת של ביטול דעה מקצועית ושאני מקווה שיוחלף בקלפי, אבל ממש לא האמנתי באנשי הרל"ב והאג'נדה שלהם שלדעתי עשתה נזק.

לא עוד.

האיש לא יכול לכהן כי הוא לא דמוקרט, הוא לא מאמין עוד במנהל תקין, וישמיד כל התנגדות בכל אמצעי. לראיה שליחת בוטים בכמויות מסחריות ושטיפת מוח על ידי ערוץ תרעלה 14, ומימון וגב לאנשים אלימים - מרדכי דוד, בצלאל סמוטריץ, ואהוב ליבך קרוקודייל בנגביר דנדי.

כשאני רואה ערוץ 12 אני מקשיב קשב רב גם לעמית סגל. לפעמים מסכים איתו גם, ולפעמים מקווה שבן כספית ישתוק. שום דבר הוא לא אמת מוחלטת, והרתיח אותי שלוקאץ' אומר על השמאל ש"הם לא במשחק" כאמירה שלילית. שטיפת מוח ממוסדת לא צריכה להיות חלק משום משחק.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

התשובה הארוכה - בעולם אידיאלי, לא הייתי רוצה שראש ממשלה המואשם בפלילים, ימנה ראש שב"כ, או אפילו ימשיך לכהן כראש ממשלה.

עולם אידיאלי? 🤣
 יצחק רבין התפטר כי החזיק חשבון דולרים בחו"ל (שבכלל היה על שם אשתו עוד מהתקופה שהיה שגריר).

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ראש ממשלה לשעבר שמתרועע עם עבריין מין ופדופיל

מעניין  איך שלפת ראש ממשלה לשעבר, אבל את הנשיא המכהן של ארה"ב הצלחת לשכוח... 😂

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

תקרא את כל ההתכתבות, אולי זה יהיה ברור יותר.

כמו שאמרו בשר המלחמה - אתה יכול למכור נשק לשני הצדדים, רק לא להיתפס.

בסוף, הבחור שמפעיל את הבוטים לא מתעניין במה הם עושים ולטובת מי.

אם היועץ של לפיד יודע שהוא יכול להפעיל X בוטים אצל המפעיל Y, והיועץ של ביבי יודע את זה, ושניהם מבינים שהROI משתלם, הם יעשו את זה. 

לפני כשעה, פריג'י כתב:

בסדר יובל.

בסדר.

אתה לא ראית את הכתבה אפילו.

הביאו שם בעלי חברות שחוקרות את התחום. ויש עוד חברות כאלו.

אני קורא בכל מיני מקומות על התופעה, מקורות שחלקם איזוטריים.

אני קורא מאמרים על שטיפת התודעה בשם הימין ומתעניין בנושאי ההשפעה. זה דבר עולמי.

אין לי ומעולם לא היה לי פייסבוק, תמיד חסמתי כל אפשרות למעקב או שליחת תוכן מותאם.

כל אחד שמספר לי שהוא עשה חיפוש ועכשיו מקבל מלא הודעות בנושא - לי אין את זה. אני ניטרלי. אני לא מקבל פיד. רק בלינקדאין הדפוק. (ולכן אני לא מסמן שום תוכן פוליטי שם כי אז הרשת המקצועית שלי תיעלם וזה יסתיר אותה).

עד לפני כמה זמן (שנתיים וחצי בערך) גם אמרתי על נתניהו שיכל להיות יותר גרוע, שהוא דוגמא להתנהלות מחורבנת של ביטול דעה מקצועית ושאני מקווה שיוחלף בקלפי, אבל ממש לא האמנתי באנשי הרל"ב והאג'נדה שלהם שלדעתי עשתה נזק.

לא עוד.

האיש לא יכול לכהן כי הוא לא דמוקרט, הוא לא מאמין עוד במנהל תקין, וישמיד כל התנגדות בכל אמצעי. לראיה שליחת בוטים בכמויות מסחריות ושטיפת מוח על ידי ערוץ תרעלה 14, ומימון וגב לאנשים אלימים - מרדכי דוד, בצלאל סמוטריץ, ואהוב ליבך קרוקודייל בנגביר דנדי.

כשאני רואה ערוץ 12 אני מקשיב קשב רב גם לעמית סגל. לפעמים מסכים איתו גם, ולפעמים מקווה שבן כספית ישתוק. שום דבר הוא לא אמת מוחלטת, והרתיח אותי שלוקאץ' אומר על השמאל ש"הם לא במשחק" כאמירה שלילית. שטיפת מוח ממוסדת לא צריכה להיות חלק משום משחק.

עצם העובדה שלוקאץ עשה את הכתבה הזאת היא כי *הוא* רוצה לשטוף לך את המוח לכיוון שהוא רוצה.

הוא לא צדיק בדיוק כמו ביבי, והעורך שלו לא צדיק.

אני שונא את כולם בצורה שווה, אתה עןד מאמין שמישהו מהם לטובתך.

עריכה:

רוצה לראות איך כתב בשם ליאור אל חי מנסה לשטוף לך את המוח?

https://www.ynet.co.il/news/article/bk8vepw4ze

"צעירים".

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני כשעה, פריג'י כתב:

קרוקודייל בנגביר דנדי.

:rofl:

קרוקודיל בןגביר :lol:

או קרוקודיל בןדי?

"זה לא שוטר... זה! שוטר."

או משהו. 

המממ. מעניין. נזכרתי במשהו. 

בפעם האחרונה ששידרו את קרוקודיל דנדי בטלויזיה (זה היה בערוץ הראשון), קרה איזה שהוא אירוע משמעותי מאד (שבןדי היה מעורב בו לפחות מבחינת הגדלת האוסף של סמלי המכוניות שלו), מאז לא שידרו שוב את הסרט. וואו, המציאות עולה על כל דמיון. איך שהגלגל מסתובב, זה מחריד ומדהים לפעמים. 

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אני שונא את כולם בצורה שווה, אתה עןד מאמין שמישהו מהם לטובתך.

זו בדיוק ההצלחה של הבוטים וערוצי התרעלה ומכונת הרעל.

השיטה שלהם, שמופעלת בהצלחה גם באמריקה ובאירופה (על ידי רוסיה וסין וקטר וכו׳) היא להציף כל הזמן פייק ניוז ודיסאינפורמציה, עד שהציבור לא ידע מה נכון ומה לא ויאבד אמון בכל אמצעי התקשורת.

המנטרות שלך פה שכולם שקרנים וכולם מושחתים, זו ההוכחה שהם מצליחים. והכי מצחיק שבסוף אתה מצטט מקורות ״אמינים״ כמו אבו עלי אקספרס.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 55 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה לראות איך כתב בשם ליאור אל חי מנסה לשטוף לך את המוח?

https://www.ynet.co.il/news/article/bk8vepw4ze

"צעירים".

ראיתי, אכן לא תקין שהוא כתב צעירים ולא שוודים. 

אני קורא מעריב ו-וואלה, כותבים שם כמה, מתי טוכפלד, וקלנר מהליכוד, ויינון מגל, ואריה אלדד. אז מה? הם מנסים "לשטוף לי את המוח"? לא. כי אני יודע למי אני מאמין. אני בוחר לאיזה כתבות להיכנס ומה לקרוא.

אם אני אכנס לאתר ולא אראה בן כספית, ולא אראה עוד כמה, וכל הפיד יהיה יינון מגלים ושות', אז אני אאמין לך שהאתרים האלה מנסים לשטוף לי את המוח.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

עולם אידיאלי? 🤣
 יצחק רבין התפטר כי החזיק חשבון דולרים בחו"ל (שבכלל היה על שם אשתו עוד מהתקופה שהיה שגריר).

לפני 50 שנה???

אולי תספר גם מה בן גוריון היה עושה?

מדברים על עכשיו. לפני 50 שנה היו נורמות אחרות, לטוב ולרע.

והוא לא "התפטר", הוא פרש מהמירוץ.

לפני כשעה, mikyl כתב:

מעניין  איך שלפת ראש ממשלה לשעבר, אבל את הנשיא המכהן של ארה"ב הצלחת לשכוח... 😂

יש לך תגובה רלוונטית לדיון?

מדברים על ביבי והמצב הפוליטי בישראל. מה הקשר לטראמפ?

ברק, כמדומני, הוא דמות מרכזית ופעילה כנגד הממשלה, לכן הוא רלוונטי לדיון הפוליטי בישראל.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

ברק הכיר את אפשטיין כמו הרבה מאוד אחרים מהפוליטיקה ומהעולם העיסקי. זה אומר עליהם משהו?

רק מזכיר לך שהירשזון ודרעי הגנבים היו שרים אצל ביבי, אשתו עבריינית מורשעת, יש לו שר טרוריסט ועוד שר שחשוד באונס. זה עושה אותו אנס או גנב?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 35 דקות, פינדר כתב:

המנטרות שלך פה שכולם שקרנים וכולם מושחתים, זו ההוכחה שהם מצליחים. 

[נאנח]

הוא לא לגמרי טועה. 

בוא ונגיד את זה ככה. 

כל ממשלה שתהיה, לא משנה כמה היא תהיה טובה ויעילה, היא לא תהיה לטובת האזרח הקטן, קרי-אני, אתה, יובל מ., נהג לילה, ספריאל, לא לטובתינו. 

לטובת מי כן? 

לטובת כל מי שיש לו הרבה כסף ורוצה הרבה הרבה יותר כסף. 

חוק טבע. 

אולי זה לא יהיה "מהמקפצה", אבל זה עדיין לא יהיה לטובתינו.

לפני 26 דקות, gadik6 כתב:

מדברים על עכשיו. לפני 50 שנה היו נורמות אחרות, לטוב ולרע.

מעניין, מי דאג לשנות את הנורמות האלו  לאורך השנים האחרונות. 

וכן, אתה צודק, גם לפני 20 שנה היו פה נורמות אחרות, כמו למשל- ביטחון המדינה קודם לכל. לכן אולמרט הפציץ את הכור שהתחילו לבנות בסוריה, בשקט, בלי לערב אף אחד. לעומת מי שנתן לאיראנים לבנות אחד ואז עוד אחד ועוד אחד. למשל. 

מדברים על ביבי והמצב הפוליטי בישראל. מה הקשר לטראמפ?

ביבי הוא ה"מיני מי" של טראמפ. אם תסתכל עליו מקרוב בראיונות שלו (רק באנגלית, משום מה- לא הבנתי למה עד עכשיו) תוכל לראות את היד של טראמפ מבצבצת לו מהפה כשהוא מזיז את השפתיים.

זו כנראה הסיבה לניתוח שהוא עבר, כדי לפנות יותר מקום שם בפנים.

רוצה דוגמא? די טרייה? בבקשה. 

טראמפ אמר "לא!", המטוסים שהיו באוויר בדרך לאיראן, אחרי שספגנו טיל עם הרוגים!!!, הסתובבו כמו שבאו.

ברק, כמדומני, הוא דמות מרכזית ופעילה כנגד הממשלה, לכן הוא רלוונטי לדיון הפוליטי בישראל.

הדבר הזה לא היה רלוונטי כבר מעל 20 שנה. בטח שלא בתחום הפוליטיקה המקומית. 

פורסם
לפני 6 דקות, ברווז כתב:

בוא ונגיד את זה ככה. 

כל ממשלה שתהיה, לא משנה כמה היא תהיה טובה ויעילה, היא לא תהיה לטובת האזרח הקטן, קרי-אני, אתה, יובל מ., נהג לילה, ספריאל, לא לטובתינו. 

לטובת מי כן? 

לטובת כל מי שיש לו הרבה כסף ורוצה הרבה הרבה יותר כסף. 

חוק טבע. 

אולי זה לא יהיה "מהמקפצה", אבל זה עדיין לא יהיה לטובתינו.

לא מסכים.

לא הכל נמדד בנטו בבנק. מה עם מערכת בריאות עם תורים זמינים, חינוך שלא מצריך שיעורים פרטיים בכמויות, תח"ץ יעילה, חניה זמינה וכו'?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

לא הכל נמדד בנטו בבנק. מה עם מערכת בריאות עם תורים זמינים, חינוך שלא מצריך שיעורים פרטיים בכמויות, תח"ץ יעילה, חניה זמינה וכו'?

אלו תופעות לוואי, שמאפשרות את המשך החגיגות בלי שהאזרח הקטן ירצה להפיל את הממשלה. 

ציני ביותר, כן. 

אני לא מאמין שיש מישהו אחד היום בכנסת ששווה יריקה מבחינת יושר ורצון אמיתי לעשות. 

הכל מושחת. הכל פוליטי. הכל רקוב. כל ה-120 צריכים לעוף לקיבינימוטי ולהתחלף עם דם חדש. כזה שעוד לא הספיק לעשות קומבינות עם אף אחד אחר. 

אחרי שזה נאמר, בחייך. בוא ותאמר לי בבקשה- מתי בפעם האחרונה ראית ממשלה שמנסה לדאוג למקומות חנייה.

נעזוב את זה שמדובר באחריות של מועצה מקומית ולא של הממשלה, למיטב ידיעתי. 

תורים זמינים בבריאות, מה הקשר בין זה לבין ממשלה. הקשר היחיד שיש כרגע הוא הפוך, כל אלו שהבינו לאן המדינה הולכת וברחו מפה-  כולל רופאים, שעכשיו אלו שנותרו פה צריכים להתמודד עם הרבה יותר עומס.

תח"צ יעילה מנוגד! לאינטרס! של! הממשלה!, כל! ממשלה! כי כך לא יוכלו לחלוב את בעלי הרכבים מכל הכיוונים. 

וחינוך. בחייך... קודם שיעשו צעדים כלשהם (אמיתיים) לחינוך בסיסי לכל האזרחים (ליבה). 

פורסם
לפני 14 דקות, ברווז כתב:

אחרי שזה נאמר, בחייך. בוא ותאמר לי בבקשה- מתי בפעם האחרונה ראית ממשלה שמנסה לדאוג למקומות חנייה.

נעזוב את זה שמדובר באחריות של מועצה מקומית ולא של הממשלה, למיטב ידיעתי. 

תורים זמינים בבריאות, מה הקשר בין זה לבין ממשלה. הקשר היחיד שיש כרגע הוא הפוך, כל אלו שהבינו לאן המדינה הולכת וברחו מפה-  כולל רופאים, שעכשיו אלו שנותרו פה צריכים להתמודד עם הרבה יותר עומס.

תח"צ יעילה מנוגד! לאינטרס! של! הממשלה!, כל! ממשלה! כי כך לא יוכלו לחלוב את בעלי הרכבים מכל הכיוונים. 

וחינוך. בחייך... קודם שיעשו צעדים כלשהם (אמיתיים) לחינוך בסיסי לכל האזרחים (ליבה). 

תקני בנייה פותרים בעיות חניה, תקצוב בתי חולים והקמת נוספים פותרת את בעיות התורים (גם פרסום מדד רבעוני של זמן ממוצע לתורים לרופאים מומחים ולבדיקות בכל קופה לפי איזורים יעזור מאוד כי יעודד את התחרות), תחץ יעילה חוסך השקעה בתשתיות.

ולגבי חינוך יש הרבה מה לעשות בכל המערכותגם כסף לא צריך להוסיף אלא רק לשנות גישה.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, Night Driver כתב:

תקני בנייה פותרים בעיות חניה,

תקני בנייה הולכים במכרזים תפורים, אם לא שמת לב לפרסומים בחדשות בשנים האחרונות, שלא לדבר על זה שבהם נותנים תיעדוף להפחתת מקומות החנייה עבור הזזת האנשים לשימוש בתחב"צ שלא באמת קיימת ונותנת מענה הולם.

תקצוב בתי חולים והקמת נוספים פותרת את בעיות התורים (גם פרסום מדד רבעוני של זמן ממוצע לתורים לרופאים מומחים ולבדיקות בכל קופה לפי איזורים יעזור מאוד כי יעודד את התחרות),

א- אזכיר לך משפט, ציטוט אם תרצו, ידוע ומפורסם בהקשר של בתי חולים: "את משעממת אותנו". 

ב- אזכיר לך משהו הרבה יותר עדכני: את השיקום של בית החולים שנפגע מטיל איראני, היה צריך לממן מתרומות- המדינה השתתפה רק בחצי אם אני זוכר נכון. 

יכול להיות שמה שאתה אומר זה נכון, לא שולל- אין מידע. אבל זה לא אומר שחברות כמו טבע לא יהיו מעורבבים היטב בתוך זה. וחזרנו לנקודה של לטובת מי הדברים עובדים.

תחץ יעילה חוסך השקעה בתשתיות.

את ההשקעה בתשתיות חסכו כבר הרבה שנים. זה בסדר. 

אומר את זה שוב:

אין לאף ממשלה אינטרס אמיתי שהתח"צ יהפוך חלילה להיות יעיל.

ולגבי חינוך יש הרבה מה לעשות בכל המערכותגם כסף לא צריך להוסיף אלא רק לשנות גישה.

פה יש כל כך הרבה אינטרסים נגד, שפשוט אין לזה היתכנות ממשית, מצד אף ממשלה לדעתי... MOOT POINT. 

פורסם

אתה אשכרה לוקה בתסמונת האישה המוכה.

זה שאותו אחד חירבן עליך 20 שנה לא אומר שמישהו אחר גם יחרבן עליך. יכול להיות שכן אבל יכול להיות שיחרבן פחות, יכול להיות שישתמש גם במטהר אויר ויכו להיות שעאפילו לא יחרבן עליך בכלל. 

אם לא תנסה לא תדע.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...