Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, ברווז כתב:

מעניין, מי דאג לשנות את הנורמות האלו  לאורך השנים האחרונות. 

צריך שניים לטנגו. בוא, הפרקליטות לא הפכה מושחתת או "לא צדיקה" בגלל נתניהו.

בית המשפט איבד את הצפון לא בגלל נתניהו (ודברים דומים על בית המשפט אמרו גם אנשים שהם ההיפך מביביסטים).

התקשורת מעלה בתפקידה לא בגלל נתניהו (הכי זכור לי זה המקרה של אילנה דיין והקצין, שירה בדמות בערפל, שהתבררה כילדה קטנה. מפה לשם, אילנה דיין עשתה לו רצח אופי, אפשר להגיד הרסה לו את החיים, ואז בית המשפט דחה את התביעה שלו, כי מסתבר שיש דבר כזה "אמת לשעתה").

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

וכן, אתה צודק, גם לפני 20 שנה היו פה נורמות אחרות, כמו למשל- ביטחון המדינה קודם לכל. לכן אולמרט הפציץ את הכור שהתחילו לבנות בסוריה, בשקט, בלי לערב אף אחד. לעומת מי שנתן לאיראנים לבנות אחד ואז עוד אחד ועוד אחד. למשל. 

בוא נו. הפרות החיזבאללה החלו עוד בתקופת אולמרט, כנ"ל לגבי התעצמות החמאס, ועוד כשלונות שגם נתניהו שותף להם.

ואין באמת מקום להשוואה בין הכור בסוריה לתכנית הגרעין האיראן.

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

ביבי הוא ה"מיני מי" של טראמפ. אם תסתכל עליו מקרוב בראיונות שלו (רק באנגלית, משום מה- לא הבנתי למה עד עכשיו) תוכל לראות את היד של טראמפ מבצבצת לו מהפה כשהוא מזיז את השפתיים.

זו כנראה הסיבה לניתוח שהוא עבר, כדי לפנות יותר מקום שם בפנים.

כמו שכבר אמרתי - ברגע שמתחילים לדבר או ללעוג לנכות של אדם (הניתוח), או איך הוא נראה או לא נראה בטוקסידו, זה מראה כמה חזקים הטיעונים שלכם.

נתניהו היה פוליטיקאי מוכשר עוד כשטראמפ לא חלם על נשיאות ארה"ב (פוליטיקאי מוכשר, לא בהכרח מנהיג מוצלח, שים לב להבדל).

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

רוצה דוגמא? די טרייה? בבקשה. 

טראמפ אמר "לא!", המטוסים שהיו באוויר בדרך לאיראן, אחרי שספגנו טיל עם הרוגים!!!, הסתובבו כמו שבאו.

וואו, איזה אסון!

הנשיא האמריקאי הראשון מזה כ20 שנה שאשכרה תוקף פיזית את תכנית הגרעין באיראן, יחד איתנו, ונתפסים על זה שהוא ביטל תקיפה אחת.

אתה חושב שהתוצאה הייתה אחרת אם במקום נתניהו היה לפיד או בנט?

לפני 55 דקות, ברווז כתב:

הדבר הזה לא היה רלוונטי כבר מעל 20 שנה. בטח שלא בתחום הפוליטיקה המקומית. 

לא רלוונטי?   הבחור שותף מלא להסתה (או מחאה אם תרצה), ומעורב בנסיונות לבצע פה הפיכה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מעניין 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איזה הפיכה ניסה לעשות פה אהוד ברק?

מי שניסה לעשות פה הפיכה שהוציאה חצי מהציבור להפגנות, לפטר את שר הביטחון, לגרום לאויב לחשוב שאנחנו במצב נח לתקיפה זה ברק?

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

זו בדיוק ההצלחה של הבוטים וערוצי התרעלה ומכונת הרעל.

השיטה שלהם, שמופעלת בהצלחה גם באמריקה ובאירופה (על ידי רוסיה וסין וקטר וכו׳) היא להציף כל הזמן פייק ניוז ודיסאינפורמציה, עד שהציבור לא ידע מה נכון ומה לא ויאבד אמון בכל אמצעי התקשורת.

המנטרות שלך פה שכולם שקרנים וכולם מושחתים, זו ההוכחה שהם מצליחים. והכי מצחיק שבסוף אתה מצטט מקורות ״אמינים״ כמו אבו עלי אקספרס.

זה הקטע - אני יודע שהם כולם זבל.

וגם עם כל הפייק ניוז - אני יודע שביבי והטמבלים שאיתו צריכים ללכת הביתה לא משנה מה, אז אף אחד מהם לא יקבל את הקול שלי, וגם לא כאלה שנראים כאילו יכולים לשבת איתו, כמו יועז הנדל עם כל הצער שבדבר. אם אצטרך לשים יאיר גולן - זה מה שיהיה.

אחלה אבו עלי.

• משעמם 1
פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

צריך שניים לטנגו. בוא, הפרקליטות לא הפכה מושחתת או "לא צדיקה" בגלל נתניהו.

בית המשפט איבד את הצפון לא בגלל נתניהו (ודברים דומים על בית המשפט אמרו גם אנשים שהם ההיפך מביביסטים).

אתה צודק וטועה ביחד. 

לא, הפרקליטות לא הפכה מושחתת. 

לא, בית המשפט לא איבד את הצפון. 

התקשורת מעלה בתפקידה לא בגלל נתניהו (הכי זכור לי זה המקרה של אילנה דיין והקצין, שירה בדמות בערפל, שהתבררה כילדה קטנה. מפה לשם, אילנה דיין עשתה לו רצח אופי, אפשר להגיד הרסה לו את החיים, ואז בית המשפט דחה את התביעה שלו, כי מסתבר שיש דבר כזה "אמת לשעתה").

לא זוכר. לא יכול להגיב.

בוא נו. הפרות החיזבאללה החלו עוד בתקופת אולמרט, כנ"ל לגבי התעצמות החמאס, ועוד כשלונות שגם נתניהו שותף להם.

כן, ולא. אולמרט יצא למלחמה אחרי שחיזבאללה ניסו לחטוף לנו חייל. לא "הפרות".

כמו שכבר אמרתי - ברגע שמתחילים לדבר או ללעוג לנכות של אדם (הניתוח), או איך הוא נראה או לא נראה בטוקסידו, זה מראה כמה חזקים הטיעונים שלכם.

מישהו לעג לניראות? דיברתי על האופי. מעולם לא כתבתי פה משהו שקשור למראה חיצוני של אדם כחלק מטיעון כלשהו.

נתניהו היה פוליטיקאי מוכשר עוד כשטראמפ לא חלם על נשיאות ארה"ב (פוליטיקאי מוכשר, לא בהכרח מנהיג מוצלח, שים לב להבדל).

כן, זו הבעייה הכי גדולה שלנו. זה שהוא פוליטיקאי מוכשר. את העלות אנחנו משלמים.

אתה חושב שהתוצאה הייתה אחרת אם במקום נתניהו היה לפיד או בנט?

אם במקום נתניהו היה בנט, הכורים באיראן היו מותקפים כבר לפני שנים.

לא רלוונטי?   הבחור שותף מלא להסתה (או מחאה אם תרצה), ומעורב בנסיונות לבצע פה הפיכה.

ניסיון פתאטי להיות שוב רלוונטי. כלום ושום דבר. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

אנחנו חיים בעולם בו

חברי כנסת הובילו פריצות לבסיסים צבאיים, כדי לאיים על מי שלקח חלק בחקירות של חיילים שנחדשו בהתעללות באסיר, וחברי הכנסת האלו לא שלמו על כך שום מחיר.

בניגוד לפצרית שסיימה את הקריירה שלה ומחכה למשפט.

לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

ולסיום יש את תיקי נתניהו - פעם זה הצוללות, פעם זה חמגשיות, עכשיו זה סיגרים ושמפניות.

עד היום קראתי את הטענות האלו מעשרות ביביסטים, כולל כאלו שהם כאילו לא ביביסטים אבל בעצם כן, כי פשוט כולם חרא אז ביבי המלך.

לא קיבלתי אפילו בדל של רמז להסבר סביר מי ומה עומד מאחורי הפרקליטות המרושעת והמשטרה - כולל מפכל מתנחל דתי יוצא שבכ, שמונע על ידי המלך בעצמו - שגורם להם להתנהג ככה לא יפה, כמו שאתה מתאר. זה פשוט קורה לבד. מעצמו. או מכוח הטבע. 

מה שכן - שכחת את באגס באני. תפרו לו תיק בגלל באגס באני. התיקים קרסו. והוא חיכה 8 שנים לספר את האמת שלו. אבל מסתבר שאת האמת שלו הוא מעדיף לספר בסרטונים באנגלית המשובחת לטראמפ ותומכיו. כי לא עוצרים משפט באמצע. אלא אם ממש רוצים וצריכים. נכון?

לפני 8 שעות, gadik6 כתב:

על היועצת המשפטית, שבלי קשר לדעתה, עושה שכונה או קייטנה על חשבון משלם המיסים, אני בכלל לא מדבר.

נכון. היא צריכה ללמוד ממירי רגב איך לעבוד קשה. סוגרת טיסה מס' 15 לחול, אם אני לא טועה. שזה יותר ממה שרוב הישראלים טסים בכל החיים שלהם כנראה. אבל היי, מה זה משנה? כולם קקות. אז מותר לה. מה אנחנו? אלוהי המוסר?

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, ברווז כתב:

פה יש כל כך הרבה אינטרסים נגד, שפשוט אין לזה היתכנות ממשית, מצד אף ממשלה לדעתי... MOOT POINT

מבחינתי מערכת החינוך היא המדד לאם הממשלה חושבת על העתיד או לא.

בתאריך 2.1.2026 בשעה 18:12, Night Driver כתב:

הוא פה בשביל כל אחד שחושב שנעשית לו עוולה שלטונית. זה בדיוק התפקיד שלו.

בתאריך 2.1.2026 בשעה 18:14, MiniMiz3r כתב:

מקור הבלבול שלך נובע מכך שאתה מאמין שישראל היא מונרכיה, בעוד שבפועל היא דמוקרטיה פרלמנטרית.

"החלטות ממשלה" הן לא דברי אלוהים חיים, וכמו כל דבר - כפופות לביקורת שיפוטית, ולבג"ץ יש סמכות לדון בכל נושא, ולתת סעד בכל נושא, לפי חוק יסוד: השפיטה. 

יש לכם טעות גדולה. 

כאזרח יש לך את הזכות לדון בנושא ולקבל תמיכה מבית המשפט אם נעשה לך משהו בלתי חוקי. 

נראה לכם אזרח איראני (בוא נגיד שאפילו תיאורטית יש לו גם אזרחות ישראלית) יכול לעתור נגד מלחמה מול איראן?

פורסם
לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

מבחינתי מערכת החינוך היא המדד לאם הממשלה חושבת על העתיד או לא.

1+.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 18 דקות, עדי-אל כתב:

יש לכם טעות גדולה. 

כאזרח יש לך את הזכות לדון בנושא ולקבל תמיכה מבית המשפט אם נעשה לך משהו בלתי חוקי. 

נראה לכם אזרח איראני (בוא נגיד שאפילו תיאורטית יש לו גם אזרחות ישראלית) יכול לעתור נגד מלחמה מול איראן?

יש לך טעות. בגץ דן בעוולות שלטוניות גם נגד לא אזרחים. 

אם מחר המדינה תחליט להלאים את כל הנכסים של לא אזרחים אסור להם לשיטתך לפנות לבג"ץ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי יש תנאים מסויימים שכן אפשר לפנות אבל הגיונית אין שום סיכוי שאזרח של מדינה זרה יקבל תמיכה משפטית ויצטרכו לדחות את הסף עתירות שלו.

אם אזרח זר יבצע כאן פשע כלשהוא ברור שהוא יצטרך להיענש ויוכל לעתור על העונש. אבל לא יכול להיות שאזרח זר יקבל סיוע. אתה מתאר לעצמך אזרח זר יעתור לבגץ על פעולות של הממשלה בגלל שהוא קנה מניות של חברות ישראליות והוא נפגע מזה? או שליט איראן יעתור על זה שפגעו בבריאות שלו?

פורסם (נערך)
בתאריך 2.1.2026 בשעה 06:07, יובל .מ. כתב:

לא מת על ברקת בליכוד - יסמן של ביבי. אבל מבחינה כלכלית? גבר אחו**מוטה. לא לוקח שקל מהמדינה,

כמו שכתבתי, הוא עולה לנו ביוקר. 50 מליון שקל הוא הולך לחלק לרשת שיווק שתעמוד בתוכנית הדבילית הזו.

מהמר שהכסף יגיע לליכודניק כמו רמי לוי. או לויקטורי שבקשר אליה הוא מצוי בניגוד עניינים. ככה יוצא שהוא גם כאילו נלחם ביוקר המחיה, בצורה הכי עקומה שיש וגם מזרים כסף בתמורה לכח פוליטי. ואתה תמשיך להתלהב מזה שהוא לא לוקח שקל.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בחיי שהדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות זה דווקא לחפש איפה אפשר לחסוך ואיפה נכון להשקיע.

חבילת פרסום ב50 מיליון שקל, זה לא חסכון.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מחיר למשתכן עובר בסופר?

אגב, הסיפור של התמ״ל - מוציאים את מלאי החירום למכירה ״בגלל שינוי מודל״. לא ברור לי מה זה אומר על מלאי החירום - וממשלת ישראל הנוכחית תמיד חשודה בעיני - אבל, כמובן, הזוכה הגדול הוא רמי לוי (יחד עם מחסני השור, שלא ברורים לי קשריהם).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר מדברים על סל קניות זול, אז ממליץ על אפליקציית פרייסז, יש באפליקציה קטגוריה של המוצרים במחירי מציאה ספציפית לסופר שנמצאים בו. 

לפעמים יש מציאות שפשוט שווה לקנות בסטוק בשביל לחסוך כסף בעתיד.

רק אומר שקניתי סטוק של משחות שיניים לכמה שנים קדימה ב80 אחוז הנחה לשפורפרת.

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

ואישתי קונה סוכרזית בכמויות מסחריות בחו״ל. השיא היה ברומניה, סוכרזית ישראלית בשבריר המחיר.

אבל סוכרזית או משחת שיניים לא תופסים מקום. ניסית לאגור 500 גלילי נייר טואלט בדירת שיכון? בקורונה למדתי שזה ״מבצע שלום הגליל״.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...