Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אנשים לוקחים את "אחריות אישית" יעני בהחלפה של כוחות הביטחון, אני לא בא להחליף את כוחות הביטחון, אני פשוט אומר שכל אחד צריך לדאוג לעצמו. 

יש לנו כבר מספיק דוגמאות שכוחות הביטחון וההצלה, פשוט לא היו זמינים להצלה ברגע האמת. אז פשוט נסמוך עליהם? וגם אם תקראו בין השורות ותבדקו את הסיפורים של כוחות הביטחון שיצאו בשביעי, תוכלו לגלות שחלק הלכו להציל אנשים שקרובים אליהם. אז וואלה כשאני כותב שצריכים להיות קרובים לצלחת או לבנות מעגלים סביבכם, זה לא כי אני מחפש שתחליפו את כוחות הביטחון, אני פשוט נותן הצעה כנה למי שמבין שכל מה שאני כותב זה פשוט מהיכרות ממקור ראשון מהרבה סיפורים ששמעתי במהלך השנתיים האחרונות. אני מספיק מעריך פה אנשים גם אם הם לא בדיוק הכוס תה שלי, בשביל לזרוק כמה הצעות. 

אמא אדמה ואבא דוב, לא יכולים כל הזמן לדאוג לילדים שלהם שיאכלו..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

אם היית עם אקדח ב 7.10 בעוטף אתה והמשפחה שלך הייתם מתים.

אולי כן ואולי לא, אבל לפחות לא הייתי נשחט בלי להילחם, לא היו אונסים את הבת שלי מול העיניים שלי, אבל אם אתה מעדיף את זה אז זו בחירה שלך. 

• אהבתי 1
פורסם

אולי היית נופח בשבי או מצליח להתחבר ואולי היית נשחט. זה עדיף על להישחט בכל מקרה.

לגבי המשפחה זה לא היה משנה את התוצאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אולי היית נופח בשבי או מצליח להתחבר ואולי היית נשחט. זה עדיף על להישחט בכל מקרה.

אבל אתה שוב מתעלם ממה שכותבים - אם מחבל מגיע לבית עם נשק הוא לא עושב מה שבא לו אלא צריך להילחם.

ואם היו עוד 1000 אקדחים בעוטף אולי היו עוד 1000 מחבלים מחוסלים, ואולי כמה משפחות היו ניצלות כי המחבלים לא היו מגיעים אליהן.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אם אקדח אחד, אולי.

אם היו 400-500 אקדחים ולא היו מחביאים את הנשק של כיתות הכוננות, התוצאה היתה שונה.

---

קראתי את התגובה של י.  קצת באיחור.

אם היתה התנגדות אולי כמה מהמחבלים היו ניצלים.

• אהבתי 1

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בשביל להגן על המשפחה בבית עד שיגיעו כוחות הביטחון זה עדיף מכלום.

הבעיה זה איך הגענו למצב שלא בא אף אחד לעזור לאזרחים במשך שעות, שאנשים חושבים על האפשרות של נשק אישי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

כל אחד מתנהג אחרת במצבי לחץ ובטח במצב אימה כפי שהיה ב-7 באוקטובר ולא שופט אף אחד על מה שבחר. אישית, אני יודע שפשוט הייתי נלחם עם מה שיש ומעדיף למות בדרך אם צריך. זה לא שאני גיבור גדול או משהו כזה וגם לא רואה בזה גבורה, זה פשוט האופי שלי. כך שאם היה לי אקדח בבית הייתי נלחם כמה שניתן ואין ספק שהתוצאה הייתה נוראית פחות או היו לתושבי העוטף יותר נשקים, גם אם זה רק אקדח. 

כמובן שכפי ש- SlowRide כתב, אבוי לנו שהגענו למצב בו 2000 מחבלים דורשים מכל אזרח להתחמש רק כדי לשרוד. 

פורסם

הבעיה היא שאקדח הוא לא ערכת עזרה ראשונה. אף אחד לא באמת בודק לעומק עד כמה אדם מתאים לשאת נשק במרחב הציבורי, אלא אם דווח עליו לרשויות או שהוא נוטל תרופות מסוימות. לא חסרים מקרים שבהם אנשים שלפו אקדחים בגלל ריב על חניה, ויכוח בכביש, סכסוך בבית, או אפילו סתם תאונות. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 17 דקות, mikyl כתב:

הבעיה היא שאקדח הוא לא ערכת עזרה ראשונה. אף אחד לא באמת בודק לעומק עד כמה אדם מתאים לשאת נשק במרחב הציבורי, אלא אם דווח עליו לרשויות או שהוא נוטל תרופות מסוימות. לא חסרים מקרים שבהם אנשים שלפו אקדחים בגלל ריב על חניה, ויכוח בכביש, סכסוך בבית, או אפילו סתם תאונות. 

זה הכל חלק מתהליך ההכשרה שצריך שיפור.

זה לא משנה את הצורך בנשק אצל אזרחים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, mikyl כתב:

זאת בעיה אחרת. יש מצב רצוי שהמדינה מפקחת על מי שנושא נשק אישי ואחראית על שמירת הביטחון והסדר, ויש מצב מצוי שבו נרצחו ונחטפו המון אנשים ואף אחד לא בא לסייע במשך שעות, ובמקביל יש מטורללים בשלטון שמחלקים רשיון נשק כאילו זה הגרלת מחיר למשתכן.

אני גר בגוש דן, בעיר. לא באיזה ישוב מבודד עם גדר. אשתי רואה חדשות ומשגעת אותי פעם בחודש ללכת להוציא רשיון נשק. אני לא מתכוון לעשות את זה כי במצב שלי אני לא רואה שום יתרון בזה. אבל אנשים פשוט לא מרגישים בטוחים. זאת עובדה. כישלון של המדינה. לך תסביר להם שהם צריכים לסמוך על המשטרה והצבא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

יש מספיק סיפורים של אנשים שהגנו בהצלחה על הבית שלהם עם אקדח בלבד.

פורסם
לפני 48 דקות, madmaxx כתב:

כל אחד מתנהג אחרת במצבי לחץ ובטח במצב אימה כפי שהיה ב-7 באוקטובר ולא שופט אף אחד על מה שבחר. אישית, אני יודע שפשוט הייתי נלחם עם מה שיש ומעדיף למות בדרך אם צריך. זה לא שאני גיבור גדול או משהו כזה וגם לא רואה בזה גבורה, זה פשוט האופי שלי. כך שאם היה לי אקדח בבית הייתי נלחם כמה שניתן ואין ספק שהתוצאה הייתה נוראית פחות או היו לתושבי העוטף יותר נשקים, גם אם זה רק אקדח. 

כמובן שכפי ש- SlowRide כתב, אבוי לנו שהגענו למצב בו 2000 מחבלים דורשים מכל אזרח להתחמש רק כדי לשרוד. 

אתה חושב שהיית מתנהג ככה.

במצבים כאלה אף אחד לא יודע איך יגיב גם אם היה בעבר במצב כזה.

לפני 7 דקות, MiniMiz3r כתב:

יש מספיק סיפורים של אנשים שהגנו בהצלחה על הבית שלהם עם אקדח בלבד.

והרבה ששילמו בחייהם וחיי משפחתם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

ואם היו עוד 1000 אקדחים בעוטף

היו צריכים להיות עוד מאות כלי נשק בעוטף. בידיים של חיילים. קוראים לזה צבא. וזה תפקיד של המדינה לדאוג שהם יהיו שם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...