Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, ברווז כתב:

נדמה לי שג'ורג' קרלייל אמר את זה פעם הכי טוב- 

הדתי הכי דתי בעולם, הוא ואני תואמים במידת האתאיזם שלנו ב-99.9%; יש סביב 4000 ישויות עליונות ואמונות בעולם הזה. 

אני לא מאמין באף אחת מתוך ה-4000 האלו,  והאולטרה-דתי לא מאמין ב-3999 מהן. זה כל ההבדל.

אני חושב שהתכוונת ג'ורג' קרלין?

הוא אמר הרבה דברים על הדת:

אבל לדעתי הציטוט שייך בכלל לריקי ג'רבייס,ומסתבר שמתבסס על ציטוט של ריצ'ארד דוקינס, אליבא דה גפט

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 6 שעות, motior כתב:

בתור מי שגדל במשפחה דתית ולמד בבתי ספר דתיים (והיום אתאיסט מוחלט) אני יכול להעיד שאין סתירה עקרונית בין האמונה שהעולם נברא בשישה ימים לפני 6,000 שנה ובין המדע - יש גם פרשנות דתית שמדובר באלגוריה בלבד, או שמדובר בשישה "עידנים" ויש עוד הסברים המתיישבים עם המדע

לי נראה שכל עניין הסתירה בין האמונה לבין המדע התחיל בכלל מהכנסייה הקתולית 

היו בעבר חכמים יהודים שהתעסקו בחוכמות שונות אבל לא בהקשר דתי

פורסם
לפני 10 שעות, mikyl כתב:

האדם הקדמון

אתה יכול לדייק לאיזה בדיוק אדם קדמון התכוונת?

לפני 10 שעות, sperial כתב:

עם זאת, אנחנו חיים בעידן של הקצנה דתית שאצל היהודים והמוסלמים במיוחד קיצונית, לפחות אצלנו זה כולל הרבה מוזרויות.

אני בכלל לא בטוח שיש עכשיו הקצנה דתית יותר מבעבר.

ההקצנה אולי יותר מרעישה אבל לא יחסית לעבר. לדוגמא בעבר הרחוק גם באיסלם היתה יותר פתיחות למדע ופילוסופיה (בית החוכמה לדוגמא) ובאיזה שלב מכל מיני סיבות הדברים השתנו

פורסם
לפני 14 דקות, עדי-אל כתב:

מה זה איזה בדיוק?

כול האמונת אלילית ותפילה לשמש וכאלה, מה זה? זה לא חדש....

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, עדי-אל כתב:

עניין אותי לדעת מי מהם התעניין בדת

חווה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מצחיק 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ידעתי שעשיתי טועות, לא התכוונתי לפתוח דיון תיאולוגי :-) נושא לשרשור נפרד. 

אתמול והיום חידדו שוב מדוע כל חברי הממשלה והכת רוצים שנשכח מהתאריך הזה. איזה מחדל, איזו הפקרה, אי אפשר לסלוח על זה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

לא לאותם ממש שבמאה שערים ובני ברק, כמה שנים לפני. נדמה לי שקראו להם ניאנדרטלים והומו ספיינס.

• רעיון טוב! 1
פורסם

ראיתי סרטון של עינב צגאוקר מחייכת ושואלת אם יש הוראות איך מקבלים ילד מהשבי אחרי שנתיים.

מבחינתי שישחררו גם את ברגותי רק שיסיימו את הסאגה עם החטופים כבר.

עוד שנה שיחשבו איך להמשיך להרוג מחבלים. 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

למדינה יש קודם חובה לשמור על החיים של האזרחים שלה. להרוג תמיד אפשר, רק צריך ביצים וחזון.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת שהשאלה שלה במקום, ואני גם מקווה שהמדינה דאגה למשפחות החטופים לפחות לפגישה אחת עם איש או אשת צוות מקצועיים שידעו להנחות אותם, לפחות לתקופה ההתחלתית. כי לא כל אדם חוזר אותו דבר, וכל אחד צריך את העיבוד שלו בתוך החזרה בזמן, צורה ודרך אחרונים.  

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 44 דקות, ניקו פ. כתב:

האמת שהשאלה שלה במקום, ואני גם מקווה שהמדינה דאגה למשפחות החטופים לפחות לפגישה אחת עם איש או אשת צוות מקצועיים שידעו להנחות אותם, לפחות לתקופה ההתחלתית. כי לא כל אדם חוזר אותו דבר, וכל אחד צריך את העיבוד שלו בתוך החזרה בזמן, צורה ודרך אחרונים.  

חשבתי שבעבודתך תדע ממקור ראשון. יש ליווי מקיף לתקופה ממושכת. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, ניקו פ. כתב:

יש כבר ניסיון עבר

• אהבתי 1
פורסם

זה אומר שבינימין נתניהו יזכה בבחירות שוב בגלל שבזכותו החטופים חזרו?

או שעכשיו כל אחד יזקוף לזכותו את הצלחת החזרת החטופים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...