Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התשובות שלכם על אף ההתראות, מסבירות בהגיון שלכם  (קונספציה) .. מדוע מצריים מפרה את ההסכם.
זה היה גם המצב לפני ה 7.10.2023 - הקונספציה הייתה, החמאס לא מסכן אותנו, החמאס מורתע
כך היתה הקונספציה גם לפני מלחמת יום כיפור על אף ההתרעות - מצריים לא מוכנה למלחמה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

בוא נגיד ככה אני מקווה שמערכת הביטחון לוקחת בחשבון את מצרים כמו שלקחו בחשבון את איראן וחיזבאללה ופחות כמו שלקחו בחשבון את חמאס

אני גם לא מצפה ולא רוצה שיגידו את זה בקול

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, ליין מן כתב:

התשובות שלכם על אף ההתראות, מסבירות בהגיון שלכם  (קונספציה) .. מדוע מצריים מפרה את ההסכם.
זה היה גם המצב לפני ה 7.10.2023 - הקונספציה הייתה, החמאס לא מסכן אותנו, החמאס מורתע
כך היתה הקונספציה גם לפני מלחמת יום כיפור על אף ההתרעות - מצריים לא מוכנה למלחמה.

אייל.

כן, כי מצרים לפני יום כיפור בתמיכה של ברית המועצות ומצרים ב2025 בתמיכת ארה"ב זה אותו דבר...

תראה, אם אתה מעדיף להאמין בתיאוריות קונספירציה תוצרת "מדינה מורכבת", זכותך. להזכירך, ארגון האחים המוסלמים הוא בן בית של קטאר, לעומת זאת תגיד שאתה תומך בו במצרים ומהר מאד תמצא את עצמך חוטף מכות באיזה מרתף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 26 דקות, ליין מן כתב:

אייל.

לא, התשובות מסבירות את השינויים שחלו גם בצד שלנו וגם בצד שלהם. אתה גם מתעלם מזה שהיכולות של שני הצדדים "קצת" השתנו מאז 77' והיום השטחי המפורז בסיני לא מונע תקיפה אם יחליטו לתקוף. ע"ע חמאס שאתה כל כך אוהב להשוות אליו שברגע שהחליט הוריד את תל אביב למקלטים ואפילו תקף בחיפה. ועכשיו תכניס למשוואה שהיכולות והחימוש של מצרים קצת שוני מחמאס במיוחד עם הצוללות המתקדמות שביבי נתן להם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 24 דקות, ליין מן כתב:

ב7.10 הקונספציה הזו שירתה את ראש הממשלה וגם את האינטרסים של... קטאר.

היום לחרחר סכסוך בין ישראל למצרים משרת שוב את האינטרסים של... קטאר.

אתמול טענת שכלי תקשורת בינ״ל נכבדים מפרסמים את העובדות, אבל כלי התקשורת הבינ״ל היחידי שציינת הוא אל ג׳אזירה בעטיפה שונה.

אז אולי במקום להטיף לנו, תבדוק מאיפה אתה מקבל את האינפורמציה שלך ואת האינטרסים של מי הם משרתים?

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

האם בדקתה את הנושא, ואתה בטוח ב 1000% כי זו תאוריית קונספירציה.
צריך להיות לך  הרבה מידע  לשלול דברים בתואנת - להאמין בתיאוריות קונספירציה תוצרת "מדינה מורכבת".

אתם בטוחים כי אין חשש למתקפה על מדינת ישראל, עקב הפרת ההסכם והצבת כוחות צבא
ונשק שובר שיוויון , קרוב לגבול ישראל באזור האמור לפי הסכם השלום להיות מפורז.
אלו לא טילי קרקע אוויר לפגיעה בכתב"מים. 
מדובר על מערכות טילי קרקע אוויר כבדים, לטווח המכסה את שטח מדינת ישראל, ואת בסיסי חיל-האוויר.

ישראל אישרה רק למסגרת זמן נתונה, למלחמה בטרור, להכניס עוד כוחות צבא לסיני.
האישור ניתן  בתנאי שיצאו כאשר תסתיים הלחימה כנגד הטרור, או כאשר ישראל תבקש להוציאם
ולחזור להסכם הפירוז המקורי.
הלחימה בטרור בסיני הסתיימה לפני כ 3 שנים.
  ישראל בקשה  ממצריים להוציא את כוחות הצבא הנוספים מהאזורים המפורזים בסיני -  מצריים מסרבת
ולא מסכימה,  זו הפרה של ההסכם השלום.

הדבר המוזר - ראו כיצד אתם מבינים את הצד השני (מצריים)  על אף הפרות ההסכם הברורות
כאשר אתם יודעים על היסטוריית הפרות ההסכמים הקודמים של מצריים, והמלחמות שפרצו מכך.
ובכל זאת אתם נותנים אמון  מלא במצריים, ומסבירים אותם יותר טוב מהם..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 3 דקות, ליין מן כתב:

האם בדקתה את הנושא, ואתה בטוח ב 1000% כי זו תאוריית קונספירציה.

יש משהו בחיים שלך שאתה בטוח בו ב1000%?

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 9 דקות, ליין מן כתב:

מצריים מסרבת
ולא מסכימה,  זו הפרה של ההסכם השלום.

כשאתה לא מסיג כוחות שלך ומגרש את האו"מ בניגוד להסכם אז על מה אתה בא בטענות?

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

יש משהו בחיים שלך שאתה בטוח בו ב1000%?

כן - :wink: אני יודע מראש ב 1000% , מה תהיה התשובה אשר תרשם בדיון
  של 6 חברים בדיון..
נהג הלילה ברכיבה איטית , מפתיעים  אותי לטובה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אסור לסמוך על אף אחד ב1000 אחוז. השאלה במה מתמקדים. לפי מה שראינו עד עכשיו קטאר היא זו שמממנת טרור ומספקת הגנה לטרוריסטים. 

פורסם
לפני 24 דקות, Night Driver כתב:

כשאתה לא מסיג כוחות שלך ומגרש את האו"מ בניגוד להסכם אז על מה אתה בא בטענות?

כניסת צה"ל לרצועת עזה אינה מהווה הפרה של הסכם השלום עם מצרים משום שהסכם זה, שנחתם ב-1979,
עוסק בפירוז והגבלות צבאיות בחצי האי סיני, ולכן אינו מתייחס לרצועת עזה.
כוחות האו"ם אינם חלק  מהסכם השלום בין ישראל למצריים.

לפיקוח על הסכם השלום הוקם כוח משקיפים מיוחד, מחוץ למסגרת האו"ם

כוח המשקיפים הרב-לאומי (באנגלית: Multinational Force & Observers - MFO

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אישית אני קצת יותר מודאג ממה שקורה פה אצלנו.

יורם כהן, איש ימין דתי, שמונה ע״י נתניהו לראשות השב״כ, מעיד שנתניהו פנה אליו וביקש ממנו להכריז שבנט לא אמין (על סמך איזו ידיעת פייק לגבי הטירונות שלו) ולכן צריך להסיר לו את הסיווג הביטחוני והוא לא יוכל לשבת בועדת חוץ ובטחון. עוד הוא מעיד, שנתניהו פנה לנדב ארגמן וביקש ממנו להכריז גנץ הוא ״סחיט״ (בגלל הפריצה לטלפון שלו) ולכן לא יכול לרוץ לראשות ממשלה.

עכשיו אותו נתניהו ממנה את זיני לראשות השב״כ, תוך תקווה שהפעם כן יקבל שיתוף פעולה בבקשות מהסוג הזה.

זה מעלה (שוב) תהיות וחששות לגבי ההוגנות של הבחירות הבאות.

• רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

בנוגע לדיון על המצרים, כללי המודיעין אומרים לבצע הערכה לפי מעשים ויכולות, לא לפי כוונות. 

כלל האצבע הזה דחף את צה"ל להיכנס לסוריה כדי להשמיד את היכולות מיד לאחר נפילת אסד. 

לא אומר שצריך להתחיל להפציץ בסיני, אבל אני לא ישן בשקט. 

בכלל, את המשפט "הם כרגע לא מעוניינים במלחמה" צריך למחוק מהלקסיקון. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 29 דקות, פינדר כתב:

הבחירות הבאות.

*אם יהיו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, SurfHigh כתב:

בנוגע לדיון על המצרים, כללי המודיעין אומרים לבצע הערכה לפי מעשים ויכולות, לא לפי כוונות. 

כלל האצבע הזה דחף את צה"ל להיכנס לסוריה כדי להשמיד את היכולות מיד לאחר נפילת אסד. 

לא אומר שצריך להתחיל להפציץ בסיני, אבל אני לא ישן בשקט. 

ממעשים ויכולות מסיקים על כוונות.

אם אני ארגון טרור שבונה מנהרות ומטמין משגרים בכל השטח שלי, מה זה אומר על הכוונות שלי? בגלל טימטום ויהירות מכרו לנו שזה רק לשואו ושהם מעדיפים לקבל כסף ולא לעשות כלום.

מה המעשים והיכולות של מצרים?

מצרים לא רוצה שבסיני יהיו ארגוני טרור אז היא מחזיקה שם נוכחות צבאית משמעותית. מצרים לא רוצה שפלסטינים יחדרו את הגבול, אז היא בונה מולם חומה עם תיל דוקרני. מצרים מעוניינת לשמור על השלטון הנוכחי, אז היא לא מאפשרת לאחים המוסלמים (מקטאר) להתפתח בשטחה. מצרים לא רוצה שכל מיני פעילי זכויות אדם מאירופה יבואו בשיירות לגבול עם עזה, אז היא עוצרת ומגרשת אותם בכח. 

לישון בשקט בישראל אף פעם לא היה חלק מהתכנית, רק שבמשך השנים היהירות והטימטום קיבלו זריקות חיזוק.

• רעיון טוב! 2

• תוכן חדש...