Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

לא מלביש עליך כלום. כתבתי אם אתה מאמין בתיאוריית "ההחלפה הגדולה" – אז כן. אם לא – אז לא. 

כמו ההוא שניגש ושואל: אולי את זונה? 

לא סתם רציתי לדעת... 

לפני 16 דקות, mikyl כתב:

להיות בעלי השפעה גדולה בעולם יחסית לגודלם, ולשלוט בעולם, אלה שני דברים שונים לחלוטין

הם לא שונים. זה על אותו רצף. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 15 דקות, mikyl כתב:

שטויות. תראה לי היכן ייחסתי לך משהו. תראה לי גם מה ייחסתי לקירק שלא נאמר במפורש על ידו. וגם – איפה בדיוק כתבתי שמי שמאמין בקיום "מרקסיזם חברתי" הוא נאצי? כל אלה הן המצאות שלך שאתה מייחס לי.

רני נהנה לראות איך מצד אחד מרץאשימים אותך שאתה מתעלם מניואנסים קטנים בהבנת הנקרא של קירק ומאשימים אותך גם בייחוס דברים בגלל התעלמות מאותו גודל ניואנסים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, mikyl כתב:

במקרה הזה לא מדובר במאבק בגזענות. האם אתה מכיר ארגונים יהודיים שקראו לפגוע בלבנים, להתפרע ברחובות או לבזוז עסקים? זה בערך כמו לקחת אנרכיסטים וטייסים, לשים את כולם באותו שק ולקרוא להם "קפלניסטים

קהילה יהודית כלשהי מצהירה שהיא תומכת בארגון שמעודד שחורים לפגוע בלבנים. גם אם זה נעשה מתוך רצון לשדר שהם נגד גזענות ואין להם שום עניין באלימות, המסר שהם מעבירים זה שהם בעד האלימות של הארגון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא צוהל מהסיטואציה אבל בחייאת זוםזום, איך הגענו למצב הזה כשהיה לנו גב יותר חזק אחרי השביעי לאוקטובר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

כמו ההוא שניגש ושואל: אולי את זונה? 

לא סתם רציתי לדעת... 

אולי יש סיבה לכך?

לפני 22 דקות, falou כתב:

הם לא שונים. זה על אותו רצף.

זו בדיוק הטענה החוזרת של כל האנטישמים מאז 1917 ועד היום. 

לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

רני נהנה לראות איך מצד אחד מרץאשימים אותך שאתה מתעלם מניואנסים קטנים בהבנת הנקרא של קירק ומאשימים אותך גם בייחוס דברים בגלל התעלמות מאותו גודל ניואנסים.

אין כאן שום ניואנסים. הנרטיב ברור ושקוף: לא משנה אם מדובר באדם עם דעות אנטישמיות, כמו במקרה של קירק או מאסק, או אפילו עם עמדות נאונאציות, כמו במקרה של "אלטרנטיבה לגרמניה". מה שחשוב הוא שהם "אנטישמים משלנו" – כלומר, תומכים בישראל. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

אני לא צוהל מהסיטואציה אבל בחייאת זוםזום, איך הגענו למצב הזה כשהיה לנו גב יותר חזק אחרי השביעי לאוקטובר?

איזה מצב?

שתקפנו את מנהיגי חמאס בקטאר וכל מנהיגי מדינות ערב עושים ישיבת וועד בית דחופה ומתלוננים כמה גרועים ורעים אנחנו?

שטראמפ אומר להם, נכון שזה לא היה נחמד אבל צריך להיפטר מהטרוריסטים?

הבעיה היחידה פה זה שעשו את כל זה שנתיים ולא חודשיים אחרי האסון.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 דקות, DareDevil כתב:

כמו שאמר דויד לוי פעם.

אנחנו על סף תהום. אנחנו חייבים לשלב ידיים ולצעוד יחד קדימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה אתם שליליים.

יהיה לנו משק אוטרקי, וסוף סוף נוכל לפתח פרארי משלנו.

מנותקיהו הפך לאיש חזון בערוב ימיו.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

איזה מצב?

שתקפנו את מנהיגי חמאס בקטאר וכל מנהיגי מדינות ערב עושים ישיבת וועד בית דחופה ומתלוננים כמה גרועים ורעים אנחנו?

שטראמפ אומר להם, נכון שזה לא היה נחמד אבל צריך להיפטר מהטרוריסטים?

הבעיה היחידה פה זה שעשו את כל זה שנתיים ולא חודשיים אחרי האסון.

אתה נשמע כפרשן של ביבי.

התהליך מתרחש כבר שנה, אבל נתניהו היה הראשון לזהות אותו, כבר היום.

תתחיל לקרוא מה מתרחש בעולם. אפילו אצל טראמפ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 23 דקות, DareDevil כתב:

איך הגענו למצב הזה כשהיה לנו גב יותר חזק אחרי השביעי לאוקטובר?

אבל אנשים אמרו את זה. ואמרו שהם שמאלנים. שהם בוגדים. מה לא. 

ואז גם פה רשמנו שזה מתקדם למקום לא טוב. והיינו סמולנים בוגדים, ודוד האפס הזה וחברים שלו. 

ועוד, ועוד ועוד. זה לא רק דבר אחד, כמו הרבה דברים בחיים - סכימה לאורך זמן. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

אתה נשמע כפרשן של ביבי.

התהליך מתרחש כבר שנה, אבל נתניהו היה הראשון לזהות אותו, כבר היום.

תתחיל לקרוא מה מתרחש בעולם. אפילו אצל טראמפ.

התהליך מתרחש שנה? אנחנו כבר שנתיים במלחמה הזאת בלי שום תקווה לסיום. נראה לי שיש לך חסימה בקולטני הציניות.

אני קורא מה מתרחש בעולם, לאו דווקא מהתקשורת הישראלית שחושבת שאנחנו מרכז העולם.

פורסם

היום "הראיס" אמר "משק אוטרקי , כלכלה סגורה" זה כבר מפחיד מאוד וישפיע בצורה ישירה על מחיר של כל דבר ודבר במדינה .

וזה מה שהגברת חושבת על המצב :

מאי גולן אצבע משולשת.webp

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
:fadein:
פורסם

היתה בהתחלה הרבה תמיכה בישראל.אני לא יכול לשחזר כרגע מתי בדיוק התחילה המפולת, אבל המעבר די חד. אבל הקולטנים של ממשלתֶישראל פשות נותקו.

אגב, אין לי ספק שחלק מהעניין הוא השנאה בעולם לנתניהו באופן אישי, שנובעת מהשקרים האינסופיים שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...