Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, mikyl כתב:

לא רק. גם 32000 חיילים סובייטים, 3 חטיבות נ"מ פלוס מרכז ללוחמה רדיו אלקטרונית ו-70 מיג 21.

אבל לא נלחמנו נגד אלה ברשימה, אלא רק נגד מיגים רוסים  ורק ביום אחד, ולזכרוני אחרי פחות משעה הקרב הסתיים. זה עדיין לא מלחמה נגד מעצמת העל רוסיה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 52 דקות, מרק10 כתב:

לדעתי כוחות צה"ל יצליחו להחזיר מספר חטופים אם זה בפעולה צבאית או הסדר נוסף עם החמאס.

אין לחמאס שום סיבה להגיע להסדר והחטופים הם הקלף היחיד שיש לו כדי לשחק במוטבציה להלחם וכמגן. מכיוון שאין למדינה כוונה להגיע להסדר שיאפשר לו לשרוד, אנחנו במבוי סתום. אנחנו לא נחוס על החמאס והוא יהרוג את כולם.

האם נצליח לשחרר פה ושם?

הלוואי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אני עדיין סבור שאין שום סיכוי שהוא ימשיך להיות ראש ממשלה אחרי המלחמה

אל תהיה כל כך נחרץ.

הוא מסוגל להכל, ואני באמת מתכוון להכל, כדי להישאר ראש הממשלה, ולא בגלל שהוא איזה גאון פוליטי, אלא בגלל שאין לו מה להפסיד, הוא בטוח שהוא משיח בשר ודם, ומה שמפחיד זו עדת מעריציו, בכנסת ובעם, שלמרות שחלק מהם "התפכחו", אבל הם עדיין רבים, רבים מידי, ועלולים להצביע לו שוב ושוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 53 דקות, קורן בן אשר כתב:

+ משבר כלכלי גדול מאוד, ברמה שלהרבה אנשים לא יהיה כסף לפלאפל.

שזאת גם סיבה מעולה שהציבור ירצה להחליף את ביבי. 

ישראלים לא אוהבים להפסיד כסף. ברגע שהם מרגישים פגיעה בכיס כל האידיאולוגיות זזות הצידה. 

זאת הסיבה שביבי הפסיד את הבחירות בקורונה.

כי אנשים נפגעו בכיס. הוא יודע את זה ולכן הוא דואג לאלה שבצד שלו ולא מעניין אותו אלו שהם לא הקהל שלו.

לדעתי הפעם זה לא יספיק לו כי מיסים יחולו על כולם אבל בעיקר על מעמד הביניים שחלקו גם מצביעיו.

פורסם

לצערי, אני לא אופטימי לגבי החטופים שנותרו. אני מאמין שאת רובם כבר הרגו והם משמשים לתעמולה של חמאס בדיוק כפי שעשו עם סהר ברוך ז"ל. מאמין שהם השאירו כמה בחיים כמגן אנושי שלהם או לאיזו סחיטה רגשית כמו משפחת ביבס לדוגמה. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

+ משבר כלכלי גדול מאוד, ברמה שלהרבה אנשים לא יהיה כסף לפלאפל.

זה בסדר. ביבי יאכיל.

(בטח כבר פרסמתי את זה פה 10 פעמים. קשה לי לתאר במספיק מילים כמה זה דה-הומניזציה בעייני, ומייצג נהדר גם את מה שביבי חושב על המצביעים שלו, וגם איך שהם תופסים אותו)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, falou כתב:

אין לחמאס שום סיבה להגיע להסדר והחטופים הם הקלף היחיד שיש לו כדי לשחק במוטבציה להלחם וכמגן. מכיוון שאין למדינה כוונה להגיע להסדר שיאפשר לו לשרוד, אנחנו במבוי סתום. אנחנו לא נחוס על החמאס והוא יהרוג את כולם.

האם נצליח לשחרר פה ושם?

הלוואי.

אני חושב בקול רם. אולי המחבלים כבר רצחו כבר מזמן חלק גדול מהחטופים ? להזיז כול מספר ימים או כול יום 135 חטופים יחד עם המחבלים ממקום אחד למשנהו נראה לי כמשימה לא פשוטה כאשר צה"ל פועל בשטח.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 12 דקות, שביט כתב:

אל תהיה כל כך נחרץ.

אני לא חושב שמישהו שמשתמש בביטוי ״אני סבור״ אפשר לאמר שהוא נחרץ...

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

יש תחרות קשה, יש גם תפילה המונית שלימור הקוקיה מארגנת בקבר רחל. 

אני רוצה להיות אופטימי. אבל יש שתי סיבות לפחות שיכולות להשאיר את השלטון אצלו.

האחת היא בדיוק מה שכתבתי קודם. המשיחיים למיניהם יעדיפו להתאגד סביבו, כי מבין כל מי שיכול להיות ראש ממשלה בישראל כרגע, הוא הכי קרוב אליהם והכי משרת אותם. ואני רואה כבר לא מעט צייצני ימין דתי כותבים משהו כמו "כן, ביבי גרוע. אבל כל מי שיחליף אותו יקים לנו מדינה נאצית ביו"ש ועזה".

השניה היא שגלגול האשמה על הצבא ומערכת הבטחון עדיין יכול להצליח. בדיוק כמו שזה עבד בהר מירון, כשמסתבר שפשוט אף אחד לא סיפר לביבי שיש בעיה עם האירוע. והשופרות עובדים מאוד מאוד קשה כדי להצליח גם בזה.

המון אנשים מהציונות הדתית או סתם ימין חטפו מכות קשות. פצועים, נרצחים, נופלים בקרב. כמות מטורפת.

עכשיו אפשר להתראיין בתקשורת, לקבל חיבוק, לקבל הכרה. כשתיגמר המלחמה, הם ישבו לבד בבית עם הכאב שלהם, בלי כתבות של ערוץ 12, בלי חברי כנסת שיתחנפו אליהם, רק המשפחות לבד עם הסביבה הקרובה שלהם.

משם יבוא הפיצוץ.

כל הצייצנים האלה לא מעניינים, יש איזה 500 איש בטוויטר שמבלבלים את השכל ופרשנים מטעם עצמם, שילכו לחפש. השאלה זה מה קורה בשטח, בסביבה שבה אנחנו חיים ובחברה הישראלית.

כיפור 73 קטן לעומת מה שיקרה פה.

אם נלך אחורה לסרטון שפורסם על אנשים בשדרות שתומכים בביבי עדיין, נראה אותם מדברים עוד חודש חודשיים כשהמענקים ימשיכו ללכת לחרדים קיצוניים ולחברים של סמוטריץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

זה בסדר. ביבי יאכיל.

(בטח כבר פרסמתי את זה פה 10 פעמים. קשה לי לתאר במספיק מילים כמה זה דה-הומניזציה בעייני, ומייצג נהדר גם את מה שביבי חושב על המצביעים שלו, וגם איך שהם תופסים אותו)

נראה אותו בא היום לאשקלון לעשות את זה. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, מרק10 כתב:

אני חושב בקול רם. אולי המחבלים כבר רצחו כבר ממזמן חלק גדול מהחטופים ? להזיז כול מספר ימים או כול יום 135 חטופים יחד עם המחבלים ממקום אחד למשנהו נראה לי כמשימה לא פשוטה כאשר צה"ל פועל בשטח.

זה מה שאמרו מההתחלה בערך. בגלל זה גם רצה לפוצץ את העסקה, אין לו מספיק חטופים "שמישים" (מילה נוראית לתאר, אבל זאת האמת). לשחרר אישה שנאנסה פעם אחר פעם הוא לא יכול בתחילת המלחמה כי זה יתדלק את העולם נגדו, לשחרר גופות לפני חטופים חיים ישראל לא מסכימה, אז ניסה לגרום לנו לירות ראשונים. לא הצליח.

אין לו שום סיבה הגיונית להשאיר את משפחת ביבס בשבי, זה הקלף הכי חזק להמשיך בכתישת הרצועה.

*כל יומיים יש איזו אמירה על הפסקת האש, בתאכלס ישראל עושה מה שבא לה והתחמושת ממשיכה להגיע. לא היה לנו כזה גיבוי כבר 60 שנה נראה לי.

פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

אני לא חושב שמישהו שמשתמש בביטוי ״אני סבור״ אפשר לאמר שהוא נחרץ...

סבבה.

כוונתי היא שבמקרה של נתניהו ומעריציו, שום דבר לא יפתיע, והסיכוי שהוא יקבל רוב וימשיך לכהן כראש ממשלה גם אחרי הבחירות הבאות, לא נמוך בכלל וזה לא נשמע ממש מופרך.

ומזה אני אישית מאוד מפחד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

אם נלך אחורה לסרטון שפורסם על אנשים בשדרות שתומכים בביבי עדיין, נראה אותם מדברים עוד חודש חודשיים כשהמענקים ימשיכו ללכת לחרדים קיצוניים ולחברים של סמוטריץ.

ביבי יקנה להם פלאפל ומיץ ענבים כדי שלא יהיו חמוצים.

לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

לא היה לנו כזה גיבוי כבר 60 שנה נראה לי.

וזה עוד מממשל אמריקאי שמתעב את ביבי. תחשוב שאם היה מישהו בשלטון שהממשל האמריקאי  היה תומך נלהב.

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

נראה אותו בא היום לאשקלון לעשות את זה. 

הוא לא בא כי הוא מפחד שתהיה אזעקה והוא ושרה יצטרכו לשכב על הרצפה עם שאר הנתינים.

פורסם
לפני 4 דקות, שביט כתב:

סבבה.

כוונתי היא שבמקרה של נתניהו ומעריציו, שום דבר לא יפתיע, והסיכוי שהוא יקבל רוב וימשיך לכהן כראש ממשלה גם אחרי הבחירות הבאות, לא נמוך בכלל וזה לא נשמע ממש מופרך.

אני חושב שהסקרים מראים שאין לו מספיק מעריצים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, שביט כתב:

סבבה.

מרגיש לי שאנשים אוהבים להפחיד את עצמם. 

צה"ל לא יכנס לעזה, המלחמה תיפסק אחרי הפסקת האש, יהפכו את זה לעוד סבב, ביבי ימשיך להיות ראש ממשלה...

ברור שאם הוא ימשיך לכהן זה חרא בלבן אבל צריך לזכור א' שמספיק שרק שליש ממצביעי הליכוד יתעוררו (ואין סיכוי שבעולם שכל המנדטים שלו בבחירות האחרונות זה רק אידיוטים חסרי תקנה) וב' שאחרי משבר הקורונה הציבור החליף אותו. הקורונה זה גן עדן לעומת מה שקרה ב7.10.

לפני 6 דקות, asix כתב:

הוא לא בא כי הוא מפחד שתהיה אזעקה והוא ושרה יצטרכו לשכב על הרצפה עם שאר הנתינים.

אל תדאג, יש לו איש קשר בעזה שיגיד להם לא לירות כשהוא באזור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...