Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

עכשיו הכוח בידיים שלו

יש לך שם 3 אוגדות איך הכוח בידיים שלו?
נקודת המבט שלכם היא "יש לנו מנהיג רופס, יסחטו אותו וילחצו עליו".
טוב אין לי מה לומר זה נכון. אני מקווה ומאמין שמי שעוד נמצא שם בהנהגה ידאג שקו אדום זה קו אדום וימשיכו כרגיל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אין עסקה מושלמת. מי שרוצה את כל החטופים או אף אחד, יודע שיקבל אף אחד. בגלל זה המתנגדים הם בעיקר מתנחלים שלא אכפת להם להקריב חיילים וגם לסכן את הילדים שלהם עצמם, למען אדמת ארץ ישראל השלמה.

ארגון אלמגור, שהיו"ר שלו הוא מאיר אינדור, הגיש עתירה לבגץ נגד קיום העסקה. אותו מאיר לא יוכל לטעון לחוסר סבירות, לאחר שעילת הסבירות בוטלה, בעידוד פעיל שלו ושל הארגון שלו.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 3
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אנחנו עדיין מדינת חוק, ואחרי 10 ימים יש חובה לאשר את המשך ההפוגה בממשלה מחדש. 

אם תהיה פה שכונה ביבי לא יוכל לאשר את ההמשך בקלות, וסינוואר יראה את גולני מחוץ למנהרה שלו.

כאילו, הוא בכל מקרה יראה את גולני, השאלה מתי.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 23 דקות, פינדר כתב:

בגלל זה המתנגדים הם בעיקר מתנחלים שלא אכפת להם להקריב חיילים וגם לסכן את הילדים שלהם עצמם, למען אדמת ארץ ישראל השלמה.

אף אחד לא יכול להאשים אותי בביביזם או אפילו בזה שאני ימין (הצבעתי לגנץ בבחירות האחרונות, אם בנט היה רץ הייתי מצביע לו), אבל ההודעות שלך הן פשוט בושה. אתה מפיץ רעל ושנאה כלפי אנשים שאתה לא בכלל לא מכיר, שחלקם יושבים עכשיו בלב עזה ובגבול לבנון כדי להגן על החיים שלך. תתבייש. 

• אהבתי 9
  • רעיון גרוע 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

אם שעה אחרי ההפסקת אש ישתלם לו לשלוח כמה טילים או להרוג כמה חיילים הוא יעשה את זה. מה אנחנו נעשה? נחרוק שיניים ונספוג או נפוצץ את הפסקת אש ונגיד להורים מצטערים, הבן שלכם לא יחזור מחר.

עכשיו הכוח בידיים שלו.

ברור שבמקרה כזה נפוצץ את הפסקת האש כי זאת הוכחה שאין עם מי לדבר ואין סיכוי לשחרר חטופים. חלק מהתנאים של העסקה שהפרה תגרור תגובה קשה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

אף אחד לא יכול להאשים אותי בביביזם או אפילו בזה שאני ימין (הצבעתי לגנץ בבחירות האחרונות, אם בנט היה רץ הייתי מצביע לו), אבל ההודעות שלך הן פשוט בושה. אתה מפיץ רעל ושנאה כלפי אנשים שאתה לא בכלל לא מכיר, שחלקם יושבים עכשיו בלב עזה ובגבול לבנון כדי להגן על החיים שלך. תתבייש. 

יש לך הסבר אחר לכך שדווקא נציגי המתנחלים בכנסת ונציגי עמותות מתנחלים, הם המובילים בהתנגדות לעסקת חלופי שבויים?

אני פתוח להסברים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כתבו פה כבר, הם חוששים שעסקה כזו תגרום לראש הממשלה החזק שלנו להתקפל ועלולה לסיים את המלחמה לפני שחמאס מחוסל.

• אהבתי 3

פורסם

מיצאו את ההבדלים (הפרש של יומיים!)

פינדר מגיב לקריאות לרצח

מול

פינדר מגיב לקריאות לרצח.

image.png

image.png

• מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

שחלקם יושבים עכשיו בלב עזה ובגבול לבנון כדי להגן על החיים שלך

נציגי המתנחלים בכלא (אסירים ביטחוניים יהודים, חלקם רוצחים מורשעים) מבקשים להתנדב להילחם בעזה. אתה בטוח מצפה שאני אנשק להם את הרגליים לאות תודה.

לפני 6 דקות, Coro כתב:

מיצאו את ההבדלים (הפרש של יומיים!)

אתה יודע לקרוא? ולהבין?

בשני המקרים הייתי נגד קריאות לרצח או הוצאה להורג.

IMG_8504.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

IMG_8504.jpeg

פשוט מאוד, לשלוח אותם למתפרות שיעבדו במשהו מועיל מאשר לשלוח אסירים בטחוניים להיות עם נשקים..

או לשלוח אותם לבדוק פירי מנהרות ואז הם אשכרה בשר תותחים..

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 28 דקות, DareDevil כתב:

פשוט מאוד, לשלוח אותם למתפרות שיעבדו במשהו מועיל מאשר לשלוח אסירים בטחוניים להיות עם נשקים..

או לשלוח אותם לבדוק פירי מנהרות ואז הם אשכרה בשר תותחים..

כבר השתמשו בהם, הם ביצעו את החיפושים בתאים של המחבלים.

אסירים יודעים איפה להחביא דברים.

לפני כשעה, פינדר כתב:

יש לך הסבר אחר לכך שדווקא נציגי המתנחלים בכנסת ונציגי עמותות מתנחלים, הם המובילים בהתנגדות לעסקת חלופי שבויים?

אני פתוח להסברים.

שים לב לטענות שלהם, הם דורשים שיחרור של כולם, לא קצת כל פעם.

גם אם אתה לא מסכים איתם, אתה לא יכול להגיד שאין בזה היגיון, כמו שאי אפשר להגיד שאין היגיון בלשחרר כל פעם חלק העיקר להוציא משם את הילדים. מצב מחורבן, כל אחד עם גישה שונה, כולם רוצים את אותה המטרה.

מפה ועד להפוך אותם למשיחיים שמוכנים להקריב את כולם כולל ילדיהם בשביל ליישב את גוש קטיף, המרחק רחוק ועובר בדרך את בצלם, שוברים שתיקה ומיה קליפה.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 5 שעות, farkash7 כתב:

מה אתה מוכן לשים למקרה שאתה טועה? תעשה עליה ותגור בעוטף?

וואלה כן, למה לא? אם אין יותר חמאס ברצועת עזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אולי מתכננים לעצור אותם שוב וכרגע שיהיו איפה שקל להשגיח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אני פתוח להסברים.

"נציגי המתנחלים" הצביעו בעד העסקה. 

• תוכן חדש...