Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 49 דקות, Pika007 כתב:

שאלת תם- אנחנו בשיפא כבר יומיים שלושה, הציגו סליק נשק קטן שנמצא.

איפה המפקדה המטורפת עם מאות הלוחמים, מצבורי הנשק ומחסני הרקטות שהצגנו לעולם הדמיות שלהם? המערך התת קרקעי המפואר שדחפנו סרטון שלו לכל פינה?

אני מקווה שהסיפור הזה יתגלה מאוד בקרוב כי כרגע אנחנו נראים מאוד מטומטמים (שלא לומר שקרנים) בעיני העולם

זה פשוט לוקח זמן. אם אני לא טועה, צריך לעשות בדיקה בבית החולים למעלה ואז להתחיל לרדת - והחלק של הלרדת לוקח זמן..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, נקודה טובה כתב:

ואני לא אופתע אם גם שנים אחרי שנתניהו ילך אנחנו עדיין נמשיך לשמוע את השיח הזה על לאן הוא גרר אותנו וכמה כל הצרות שהיו ושיהיו זה בגללו.

יש שרשור שכן על יום הכיפורים. מוזמן לקרוא קצת על הביקורת שאנשים מעבירים על אלו ששלטו באותה תקופה..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש שמועה נוראית שרצה כרגע על שיפא, שחמאס קבר את החטופים במנהרות, בין אם חיים או מתים עם בטון טרי.

בגלל זה צה"ל נכנס עם דחפורים שחופרים שם הכל, צוותי רפואה וזק"א וכל פעם מגיעים דיווחים על "כוחות הכיבוש חטפו גופות".

מקווה שזאת סתם שמועה.

לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

איפה המפקדה המטורפת עם מאות הלוחמים, מצבורי הנשק ומחסני הרקטות שהצגנו לעולם הדמיות שלהם? המערך התת קרקעי המפואר שדחפנו סרטון שלו לכל פינה?

אני מקווה שהסיפור הזה יתגלה מאוד בקרוב כי כרגע אנחנו נראים מאוד מטומטמים (שלא לומר שקרנים) בעיני העולם

רוצה שאלה יפה?

חמאס קיבל התראה של שבוע לברוח, צירים הומניטריים, בריחה בכיסוי של אזרחים, ועדיין מצאו טנדר ממולכד עם כמות תחמושת של גדוד, גופות של חטופים ישראלים ומנהרות. תחשוב מה היה שם בזמן רגיל.

ואם יש עיתונאי אחד בעולם שאומר "טנדר ממולכד בבית חולים זה בסדר", וואלה הוא יועץ של היטלר.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, נקודה טובה כתב:

ואני לא אופתע אם גם שנים אחרי שנתניהו ילך אנחנו עדיין נמשיך לשמוע את השיח הזה על לאן הוא גרר אותנו וכמה כל הצרות שהיו ושיהיו זה בגללו.

כמה שנים אנחנו מציינים את תשעה באב?

האיש הזה מטרלל את המדינה ואנשים כמוך עיוורים לנזקים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

קראת את הכתבה או רק שתי שורות?

לגבי נשיאי צרפת ואיטליה - אז כאשר ישראל תהיה מעצמה כמו צרפת או איטליה - שהן בעלות התמ"ג מס 7 ו-8 בעולם (ישראל 29 לפני ההדרדרות שנתניהו סידר לנו ב-2023). יחי ההבדל הקטן. אגב, לראש ממשלת בריטניה אין מטוס צמוד אלא הסכם חכירה למטוס אח"מ מחברה פרטית, ולחיל האוויר הבריטי מטוס תובלה שיכול לשמש את בית המלוכה והשרים.

שנית - אותם 200,000 ש"ח הם עלות שולית, אבל אם מכניסים לתחשיב את עלות בנית המטוס מגיעים לתוספת בת למעלה מ-2.5 מיליון ש"ח לנסיעה (חייב לומר שלא הבנתי מה היקף השימוש שהובא בחשבון).

שלישית - הוצאות של עשרות מיליוני שקלים לשדרוגי נוחות שנדרשו על ידי הזוג המלכותי אחרי שהמטוס היה לכאורה מוכן.

כנראה שאם ראש ממשלת ישראל היה "מסתפק" באיזה גאלפסטרים או מטוס מנהלים ארוך טווח אחר לציבור היה יותר קל לבלוע את הגלולה הזו אבל נתניהו, כמו נתניהו, צריך גינונים ברמה של מלך אנגליה או נשיא צרפת. כנראה אפילו יותר.

הסוף של התגובה שלך מראה בדיוק למה אנחנו במצב הזה.

אף פעם הטענות לא היו "אפשר להסתפק במטוס זול יותר" אלא "ביבי מושחתתתתתת בשביל מה מטוס יש לואוקוסט הנה תראו ריבלין גבר ישב לידי במטוס ביקש סיגריה".

*היקף השימוש היה 20 טיסות בשנה לפי מבקר המדינה, אם ניקח בחשבון שזה מטוס של המדינה ולא של ביבי אפשר להניח שגם הנשיא יטוס בו ואז העלויות יהיו יותר משתלמות.

• אהבתי 1
פורסם

למדינה יש תקציב מוגבל. צריך לוודא שהוא מחולק נכון.

כשמדובר בעצמו נתניהו לא עושה חשבון לאף אחד. כפי שכתבתי - המטוס הוא רק סימפטום. כמה כסף בזבז על 4 מערכות בחירות מיותרות? כל מערכת כזו היא כמה מיליארדי שקלים - רק לטובתו, לא לטובת בתי חולים, בתי ספר או תחנות משטרה. 

מדינת ישראל זקוקה להטסה של ראשיה. לא למטוס לראשיה. אבל נניח שהוחלט לרכוש מטוס למטרה זו - למה לא לקנות משהו יותר צנוע? קרא מה שנכתב שם - אחרי שהמטוס כבר היה מוכן באו דרישות חדשות לשיפור תנאי ראש הממשלה (ריהוט, מקלחת) בכ-50 מיליון ש״ח. זה לא כסף קטן, וזה רק לנוחות.

נתניהו מושחת לגמרי ועם ישראל משלם על כך ביוקר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

מדינת ישראל זקוקה להטסה של ראשיה. לא למטוס לראשיה. אבל נניח שהוחלט לרכוש מטוס למטרה זו - למה לא לקנות משהו יותר צנוע?

לגמרי מסכים. אני כן חושב שצריך מטוס לראשי ממשלה, מקום מגורים ראוי וכמובן שראש הממשלה לא יצטרך להתעסק בדברים זוטרים כגון תשלומים והוצאות על מחיה.

הבעיה עם האיש שהוא לא יודע שובע ( וזה לא מעניין אם זאת אישתו או הבן). למה צריך להחזיק להם את 2 הבתים בנוסף למעון ראש הממשלה?

לא יכלו למצוא מטוס זול יותר שיעשה את העבודה?

כל האבטחה שהוא דאג לאישתו ולבן.

הרבה שנים אני אומר שהם פשוט התאהבו בכח ובמה שמתלווה לזה והם מרגישים כמו במשפחת מלוכה ולכן הם לא מוכנים לוותר על זה בשום מצב.

שימו בצד האם נתניהו אשם או לא אשם במשפט.

ראש ממשלה צריך להיות דמות נקיה ככל הניתן, דמות צנוע ועם זאת כרזמטית. ראש ממשלה צריך להיות מנהיג שיגע לסחוף אחריו אנשים שלא יוצא להם משהו מזה ( ג'ובים וטובות הנאה).

ראש ממשלה צריך לראות קודם כל את טובת המדינה ולא לדאוג לטובתו האישית - ראו את הרפורמה המשפטית. אין שם דבר וחצי דבר אשר נוגע לאזרח הפשוט ולחיי היום יום. יש שם רק כח, כבוד והרבה כסף. הרפורמה הזאת מאפשרת לנטרל אנשים שמטילים ביקורת על המערכת הממשלתית, יש שם אפשרות לשים אנשים שונים בתפקידי מפתח גם אם לא עומדים בקריטריונים ( ונוכחנו לראות מה קורה שיש אנשים לא מתאימים בתפקידי מפתח), יש שם אפשרות לחלק ג'ובים למקורבים ללא ביקורת ( כמו שמפא"י עשו אבל עכשיו גם אין מי שיפקח), יש ברפורמה הזאת נטרול של מערכת התקשורת והטבה רק עם מערכת תקשורת של הממשלה אבל הרפורמה הזאת נועדו בראש ובראשונה - לשלוט בתוצאות המשפט של הראיס.

ב 7 באוקטובר רוב העם גילה ( מתמוכיו) שמאחורי המותג נתניהו אין כלום. לא בטחון, לא כלכלה ולא מנהיגות. יש הרבה כלום. מר כלום ושום דבר. יש לו מזל שגנץ נכנס איתו מתחת לאלונקה ( שאמרתי בזמנו שזאת טעות).

מזל שלנסיך ממשפחת המלוכה יש הרבה זמן לצייץ שם במיאמי במקום לחזור ארצה ולשים כתף ( שחס וחלילה לא תזוז שערה משערו שמאלה):

image.thumb.png.bf4aae32f49db9cd12bec1bb4c24158b.png

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, asix כתב:

ראש ממשלה צריך להיות דמות נקיה ככל הניתן, דמות צנוע ועם זאת כרזמטית. ראש ממשלה צריך להיות מנהיג שיגע לסחוף אחריו אנשים שלא יוצא להם משהו מזה ( ג'ובים וטובות הנאה).

ראש ממשלה צריך לראות קודם כל את טובת המדינה ולא לדאוג לטובתו האישית - ראו את הרפורמה המשפטית. אין שם דבר וחצי דבר אשר נוגע לאזרח הפשוט ולחיי היום יום. יש שם רק כח, כבוד והרבה כסף

בכנות, אתה לא חושב שהדרישות שלך גבוהות מדי? אתה מתאר פה משהו שאין בנמצא, ואם יש, הוא לא ירצה להיות ראש ממשלה.

יש לך איזה צדיק כזה להציע?

או שזה רק תוספת לטענה המרכזית, נניח שאירועי ה7 באוק' אירעו במשמרתו (שזה גם איפשהו הימין מסכים אם השמאל לא מגזים) או השוחד או...

• רעיון גרוע 7
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לו רק 13 אלף עוקבים? חשבתי הוא איזה אושיה רצינית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, נקודה טובה כתב:

בכנות, אתה לא חושב שהדרישות שלך גבוהות מדי? אתה מתאר פה משהו שאין בנמצא, ואם יש, הוא לא ירצה להיות ראש ממשלה.

או שזה רק תוספת לטענה המרכזית, נניח שאירועי ה7 באוק' אירעו במשמרתו (שזה גם איפשהו הימין מסכים אם השמאל לא מגזים) או השוחד או...

אני לא חושב שהדרישות האלה גבוהות מדי. זאת דרישה לגטימית מכל מנהל בחברה במשק. למה ראש ממשלה לא יכול להיות כזה?

התרגלת לסטנדרטים של רפובליקת בננות אז אל תתפלא ששום דבר לא מתפקד פה. דרך אגב? על האסון ( שמקרה הזה זה האוכולוסיה החרדית שהולכת אחריו באש ובמים) במירון מישהו שילם? לפי הנחת היסוד שלך אף אחד לא צריך לשלם כי במקרה זה היה במשמרת שלו?

לגבי מישהו להחליף אותו, תאמין לי שברגע שהוא יצא מהמערכת יחד עם כל המכונת רעל שלו יגיעו אנשים איכותיים למערכת. נוכחנו לדעת איזה אנשים מדהימים יש במדינה הזאת בתקופה האחרונה.

כרגע שום אדם איכותי לא מוכן להתמודד עם המכונת רעל המגעילה שלו ושל הבן שלו.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

בישראל דיברו על הגעה לשיפא בלי הפסקה, זה ברור שחמאס עשה הכל כדי להעלים ראיות וכדי להפוך את כל האזור הזה למלכודת מוות. לצערנו, אין לנו תמיכה מארה"ב להוריד את בית החולים הזה אז כך שאין ברירה אלא לעשות את זה לאט ואולי עם רמת הסכנה, גם לעולם לא להיכנס פיסית למטה. 

לפני 21 דקות, נקודה טובה כתב:

התרגלת לזבל של הליכוד וביבי ובגלל זה אתה חושב כך.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, נקודה טובה כתב:

כן. יאיר גולן.

ותחסוך לי את התגובה האוטומטית שהוא מוכשר אבל לא מספיק פוליטיקאי.

נמאס כבר מזה ש'פוליטיקאי' זו מילה נרדפת לעסקן נהנתן שמסדר ג'ובים לחברים

ועיקר כשרונו הוא לצעוק ולשקר ולשרת את אדוניו ולא את המדינה.

ראינו לאן זה הוביל אותנו ואיזה תפקוד אפסי יש להם בשעת חירום.

והוא לא היחיד.

יש עוד רבים וטובים שהיום בכלל לא חושבים להתקרב לסביבה הבאושה הזו שנקראת פוליטיקה.

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 שעות, MiniMiz3r כתב:

תשמור את הדאגות האלו לעוד כמה חודשים. אני מניח שבסוף הלחימה השליטה האזרחית תעבור לכח רב לאומי בשלב הראשון ומאוחר יותר לרשות הפלסטינית בכובע כזה או אחר. 

כן, זה מה שהייתי רוצה לקוות שיקרה כי זה הרע במיעוטו.

אבל בינתיים ביבי פוסל את האפשרות שהשליטה תעבור לרשות, ושותפיו מהציונות הדתית עוד רגע יוצאים לדרך להקים מחדש את גוש קטיף.

אני אנסח את מה שאמרתי אתמול בצורה קצת אחרת. ראיתי כל הסופש אנשי ימין מפרסמים סקר תורן אצל הפלסטינאים, שהראה ש-80% ביו"ש ו63% בעזה הזדהו עם מה שעשה החמאס ב7.10 או משהו כזה. המסקנות הצפויות הן ש"השמאל טעה. צריך להתפכח מאשליות השלום" ו"צריך לעשות דה נאציפיקציה אצל הערבים". אני לא רוצה לדבר על הטון הפוטיניסטי משהו של המסקנה השניה ועל המשמעות הפרקטית של זה, בייחוד כשזה מגיע מאנשים כמו עמית סגל ומתנחלים דתיים אחרים. אבל אפשר להתרכז רגע במסקנה הראשונה.

המטרה המוצהרת, פחות או יותר, של כל ממשלות הימין שהיו כאן מאז שאולמרט הלך לכלא, היו למנוע כל סיכוי למו"מ עם הפלסטינאים וכל סיכוי למשהו שיוכל להגיע להסדר קבע. זו המדיניות שבשמה ביבי וחבריו חיזקו את החמאס (ולפי עדויות מנעו את השמדתו עוד ב-2009), סמוטריץ' סיפר שמדובר בנכס. חלק מהזמן, כשזה התאפשר, ישראל ניהלה סיפוח זוחל של יו"ש במקביל. חלק התאפיין בסתם עמידה במקום. בימי הזוהר של טראמפ ביבי אף כמעט סיפח חלקים מיו"ש בפועל. בממשלה הזו גם ביטלו את חוק ההתנתקות, מה שיאפשר להקים מחדש את המאחזים הצמודים לג'נין ועוד.

המדיניות הזו "הצליחה". רעיון שתי המדינות לשני עמים פחות או יותר מת. היחידים שאולי עוד מאמינים בזה, זה בעיקר אנשים מבוגרים יותר. רק שבניגוד לציפיה של נתניהו, מותו של הרעיון הזה לא פשוט העלים את הבעיה הפלסטינאית, גם לא דרך הסכמי שלום עם מדינות ערב סביב. ובניגוד לציפיות של שותפיו הדתיים, לא נראה שמדינת הלכה ומשיח קרובים אלינו יותר ממה שהיו אז, או כך לפחות אני רוצה להאמין. ובגדול מה שיש כאן, זה שתי אוכלוסיות ששונואת זו את זו יותר מאי פעם, כשמה שמנבאים לנו זה עתיד נוראי, שהאפשרויות בו זה מלחמת אזרחים או משהו דומה לה, או מה שיזכיר את המראות של 2002, עם אוטובוסים מפוצצים עי מחבלים מתאבדים בערי ישראל.

עכשיו, שיהיה ברור: אני לא חושב שלישראל יש ברירה שלא להלחם בחמאס, וכנראה היה צריך לעשות את זה עוד לפני 15 שנה. אני לא יודע אם יש פרטנר בצד השני. בספק אם יש. אני לא יודע אם יש לנו סיכוי למשהו שהוא לא מלחמה מתמשכת, עם עוד אירועים קשים כמו הטבח של ה7.10, אינטיפדות ומלחמות. אבל אני יודע שהימין על מלא מלא עם עוד קצת מלא פעל באופן גלוי לחלוטין במשך 15 שנה, כדי למנוע כל סיכוי, קלוש ככל שלא יהיה, למשהו אחר. וכשהאנשים האלו, בתצורה הכי מוקצנת שלהם אי פעם (מי היה מאמין שפעם חשבתי שבנט קיצוני? לא הכרתי את צבי סוכות ב-2013) הם אלו שאמורים להציע תוכניות אסטרטגיות בעזה ליום שאחרי - אני אישית מפחד.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...