Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, פינדר כתב:

לא יודע ולא מתיימר לדעת איך נכון לנהל את עניין החטופים. אני כן יודע שקדושת החיים והציפייה שהמדינה לא תשאיר מאחור אף חייל ובטח לא ילד חטוף, היא חלק מהאתוס פה. אם תשאל ישראלים מה  מה ההבדל בין לחיות פה או המדינה אחרת, כנראה שזו אחת התשובות שתקבל. האם הגיע הזמן להפריך ולבטל את האתוס הזה? אין לי תשובה.

מעבר לזה מעניין אותי, האם אני צודק כשאני מנחש שהאב הזה הוא מהציונות הדתית?

תשמע, אי אפשר לחשוד בי שאני איש ימין ואני גם חושב שהחטופים לא צריכים להיות שיקול בלחימה.

אין דבר כזה בכל מחיר ואם אני מהמר על חיי 300 אנשים כדי לא להמר באותם סיכויי "זכייה" על חיים של 3000 אז אני מהמר על ה 300.

ולמען הסר ספק, משפחות החטופים עושות את הצקסימום למען יקיריהן וזה בדיוק מה שהן צריכו. לעשות. אין לי גרם של ביקורת כלפיהן וגם כשאני לא מסכים איתן מחבק אותן ומחזק אותן.

• אהבתי 9

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בהכללה יש דוגמאות בהן אידיאולוגיות הושמדו, ויש לא פחות דוגמאות בהן זה או לא הצליח, או גרוע מזה - הביא לעלייתה של אידיאולוגיה עוד יותר קיצונית.

עקרונית אתה צודק. בכל המקרים בהם זה כן הצליח התלווה למכה הצבאית שינוי אידיאולוגי/חינוכי מלא כמו ביפן וגרמניה. כל עוד יש בעולם עוד אין ספור אידיוטים שימושיים שלא דורשים מהערבים של פלסטין שינוי כזה, לעולם לא יהיה כאן סיכוי לאיזה שינוי. החינוך שלהם על אכלו לי שתו לי (נשמע לכם מוכר?) מתובל בדת והמון והמון שנאה והלל למוות, זה מתכון למלחמה אין סופית. אם זה לא ישתנה, כלום לא ישתנה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 36 דקות, MiniMiz3r כתב:

קשה להצליח כשאתה לא מנסה. 

כן, ישראל לא ניסתה לחסל את החמאס. באופן עקבי נמנעה מזה לפחות בעשור האחרון, כנראה גם לפני. אבל לפני זה היה לנו ניסיון מר של 20 שנה בלבנון ומלחמות באשף, שהסתיימו בהכרה בהם כנציגים של הפלסטינאים למו"מ, ויציאה מלבנון.

אני חוזר על אותה המנטרה. אני לא יודע אם לישראל יש יכולת לחסל את החמאס, בטח בהתחשב בתלות המוחלטת בארה"ב. נניח. אני שואל מה יקרה ביום שאחרי ותוהה אם יש תוכנית. מדגיש שאני חושב שהמלחמה בחמאס כרגע היא מוצדקת, שלא ישמע ולא יקרא אחרת בטעות. אבל מאמין שהיא צריכה להיות מלווה בתכנון פרגמטי ליום שאחרי.

היחידים שנראה שיש להם תוכנית סדורה - אותה תוכנית כבר 50 שנה למעשה - זה הימין הדתי: עוד הסברים על זה שבעצם כל הערבים הם נאצים ועוד הסברים על זה שהפתרון לזה נע בין הקמת מאחזים, לטרנספר. בעייני כמובן שזו לא תוכנית, אלא אם בונים על זה שהפעם המשיח באמת יבוא. אבל זה אני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

והנה רצחו עוד בן ערובה.

אני מאד מקווה שיש סיבה טובה לדלק הזה שהם קיבלו. 

מזמן אני אומר לך, הגישה שלך איכשהו מאוד סובייטית. לא יודע איך. אבל לדעתי אתה חייב לעזוב אותה. אתה חייב כבר לקבל את זה שלא הכול לטובה ולא לחפש בכול מקרה את השביב תקווה היחיד שנשאר AKA בנזין במקום דיזל. לא. שיט סטורם. מנהיג פח שרק הורס.

לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

השאלה היא האם הוא באמת יפעיל מתקני התפלה או לא.

ברור, ביבי בעצמו יבקר.

- חהחה, לא הספקתי להשלים את כול ההודעות ולשלוח את זאת והדיזל כבר זרם למקומות אחרים.

לפני שעתיים, falou כתב:

לחיזבאללה אין אידיאולוגיה, היא קבלן ביצוע של איראן והיא תיעלם אם תחסל את המשטר שם. 

הו כן, אתה מאמין שאם תעלים את איראן / תחליף משטר באיראן, עשרות אלפי (אם לא יותר) מחבלים חמושים יעשו הסבת מקצוע להייטק? במדינת לבנון המתפרקת?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 51 דקות, יבגניפ כתב:

כן, ישראל לא ניסתה לחסל את החמאס. באופן עקבי נמנעה מזה לפחות בעשור האחרון, כנראה גם לפני. אבל לפני זה היה לנו ניסיון מר של 20 שנה בלבנון ומלחמות באשף, שהסתיימו בהכרה בהם כנציגים של הפלסטינאים למו"מ, ויציאה מלבנון

ישראל מעולם לא ניסתה לחסל לא את החמאס, לא את החיזבאללה ולא את אשף. שלושתם ארגונים שאין שום בעיה לחסל כל עוד דבקים במטרה לאורך זמן. 

פורסם
לפני 24 דקות, MiniMiz3r כתב:

ישראל מעולם לא ניסתה לחסל לא את החמאס, לא את החיזבאללה ולא את אשף. שלושתם ארגונים שאין שום בעיה לחסל כל עוד דבקים במטרה לאורך זמן. 

אני חושש שפספסת את הטענה שלי. לא נורא.

פורסם
Just now, יבגניפ כתב:

אני חושש שפספסת את הטענה שלי. לא נורא.

הטענות שלך היו:

- ישראל לא הצליחה להשמיד את חיזבאללה

- ישראל לא הצליחה להשמיד את אשף

- ישראל לא הצליחה להשמיד את חמאס

לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

טענת שאפשר להשמיד אידיאולוגיות וכו'. ישראל לא הצליחה להשמיד את חיזבאללה, והארגון כרגע מנהל מולנו מלחמת התשה שכוללת פינוי של עשרות או מאות אלפי ישראלים. ישראל  לא הצליחה להשמיד את אשף, למרות כיבושה של לבנון ושליטה בשטחי יו"ש ועזה. לא הצליחה להשמיד את החמאס (וכנראה גם לא תצליח).

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, MiniMiz3r כתב:

הטענות שלך היו:

הטענות שלי היו שלא תמיד אפשר להשמיד אידיאולוגיות, שזו גישה שנכשלה ותמשיך להכשל ממגוון סיבות וזה לא משהו שאפשר להמר עליו. וגם אם מהמרים עליו, כדאי לקחת בחשבון מה יקרה ביום שאחרי - משהו שישראל נמנעת מלעשות כרגע באופן די עקבי, עד כמה שאני מבין.

אי היכולת של ישראל לחסל את החמאס או החיזבאללה זה דוגמאות. נתתי גם אחרות. "לא ניסינו" זה תרוצים \ הסברים. ואפשר לעסוק גם בהם עד מחר. במבחן התוצאה אשף קיים, אחרי מלחמות, מבצעים, כיבוש לבנון וגירוש מלבנון. חיזבאללה קיים וישראל לא מסוגלת לנהל מלחמה איתו. ובפעם האחרונה שניסינו, השגנו מאזן אימה הדדי בערך שמחזיק עד היום. אבל, שוב, זה לא העיקר. נניח שישראל מעצמת על מהחלל, ויכולה לכבוש את כל המזרח התיכון מהים עד לפרת. מה עושים ביום שאחרי?

פורסם
לפני 44 דקות, יבגניפ כתב:

אי היכולת של ישראל לחסל את החמאס או החיזבאללה זה דוגמאות. נתתי גם אחרות. "לא ניסינו" זה תרוצים \ הסברים

לפי ההגיון הזה נכשלתי בלהכין פיצה בתנור, וזה שלא ניסיתי זה בסך הכל תירוץ. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, MiniMiz3r כתב:

לפי ההגיון הזה נכשלתי בלהכין פיצה בתנור, וזה שלא ניסיתי זה בסך הכל תירוץ. 

כן, מלחמת לבנון השניה וכו' זה בדיוק כמו זה שלא ניסית להכין פיצה. אנלוגיה מופלאה כזו לא ראיתי מאז הפוסט האחרון של ליאור פה.

בכל מקרה, אני מחזיק ממך בחור חכם מספיק להבין בנקודה הזו שאין לי ככ עניין בויכוחי סרק על עוצמתה הצבאית של ישראל. אני, בפעם החמישית, מודאג יותר מהיום שבו נגמרת המלחמה. 

פורסם

תשמור את הדאגות האלו לעוד כמה חודשים. אני מניח שבסוף הלחימה השליטה האזרחית תעבור לכח רב לאומי בשלב הראשון ומאוחר יותר לרשות הפלסטינית בכובע כזה או אחר. 

פורסם
לפני 3 שעות, David32 כתב:

הו כן, אתה מאמין שאם תעלים את איראן / תחליף משטר באיראן, עשרות אלפי (אם לא יותר) מחבלים חמושים יעשו הסבת מקצוע להייטק? במדינת לבנון המתפרקת?

יעברו להיות תושבים מפורקים מנשקם במדינה מפורקת. למה מה קרה ל-IRA שנגמר הכסף מלוב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 17.11.2023 בשעה 16:02, פריג'י כתב:

לא מודע? אתה מאמין לעצמך?

גוף מקצועי ונטול פניות. 

30 מיליון זה בשביל האמצע של השיפוץ?!

מה זה קשור?

חלאס עם הפייק ניוז שאתה מפיץ.

אתה ביביסט שמאלני.

האמת אף פעם לא מענינת כל עוד היא משרתת את הנרטיב הפוליטי שלך.

בתאריך 17.11.2023 בשעה 15:59, sperial כתב:

סיפור שיפוץ המעון בבלפור הוא סאגה בלתי נגמרת - משפחת נתניהו מנעה את ביצוע השיפוצים שנדרשו על ידי השב"כ משך שנים, בנט אפשר אותם ועל כן עבד מביתו הפרטי.

כתבה על הוצאות המעונות נמצאת כאן. והיום נתקלתי בכתבה שמדברת על הדרישות של משפחת נתניהו שאינן יודעות שובע.

לגבי הוצאות הביטחון, שנטען כי עמדו בתקופת בנט על 50 מלש"ח - למספר האבסולוטי אין משמעות ציבורית, צריך להשוות לתקופות מקבילות בבלפור או מעונות אחרים.

בנט לא אישר את זה

ולכן זה היה תקוע עד עכשיו.

האיש שדד את משלם המיסים בגלל שאשתו לא היתה מוכנה לעבור לירושלים.

לפיד לא הוציא כאלה סכומים.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

יעברו להיות תושבים מפורקים מנשקם במדינה מפורקת.

מי יפרק אותם מנשקם? אנחנו?

אז זה אומר מלחמה עם לבנון...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...