Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

ישראל בעצמה נכשלה כישלון חרוץ מול אידיאולוגיות עוינות בלבנון בשטחים

הצליחה הצלחה גדולה ומהותית. היא קיימת ושולטת בשטח והן, שהמטרה שלהן השמדה של ישראל, לא הצליחו. זה קודם כל.

הכיוון של האידיאולוגיות הללו הוא הכחדה, ולכן, מעט לפני ההסכם עם סעודיה, קרה מה שקרה.

הטעות שלנו הייתה ניסיון לפייס וליצור איתן דו קיום. 

טעות.

מקווה שהנכבה של עזה תתקן את זה, ואם לא נאלץ לשחזר אותה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 19 דקות, sperial כתב:

* קראתי באיזה מקום שהאיסלנדים, לכאורה אבירי איכות הסביבה, מזרימים את השפכים שלהם לים בלי כל טיפול. יש להם עוד כמה מנהגים תואמים

רוב השפכים מטופלים במתקנים גדולים, בטח בערים העיקריות. כפרים קטנים ומפוזרים, לא. וזה גם ברור למה, שטח ענק על אוכלוסיה קטנה. מה גם שזה בעיקר שפכים ביתיים בכמות קטנה. 3.5 איש לק״מ. בישראל זה 400 לק״מ…

פורסם

זה משהו שקראתי לפני כמה שנים, אז חזרתי ובדקתי: מדובר בסינון ראשוני של המים ממוצקים ושומן ואז הזרמה כמה קילומטרים לתוך הים. וזה רק לסביבה של העיר היחידה באי. 

אבל בדיוק כפי שכתבת: זה לא מפריע לאף אחד, כי הם בבדידות מזהירה. זיהום מעזה פוגע בנו ישירות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 שעות, Uri-G כתב:

אז ילדים של 10 אמאות אחרות צריכים לשלם את המחיר "האטוס" כדי שאמא אחת תקבל את הבן שלה כי המחבלים הרגו עשרות אחרי ששוחררו?

מה ההגיון?

אבל זה כל העקרון בשינוי הקונספציה ששלטה כאן. ביבי הביא אותנו למצב שאנחנו במצב תמידי של מגננה וכל אחד יודע שהם צריכים להצליח רק פעם אחד במצב הזה, לצערנו הצליח להם בצורה המחרידה ביותר. ברגע שאתה תוקף ללא הרף הם יהיו במצב של מגננה, הם יהיו במצב של נרדף. ברגע שאתה מקבל את זה שיש ISIS מאורגן ומתאמן באופן פומבי בצד השני ואתה עוד מעביר לו כסף ואתה טוען שזה טוב לנו כי זה מאפשר לחמוק מהסדר, אתה מגיע ל-7 באוקטובר. 

הביביסטים והשופרות טענו לאורך השנים "תראו, ביבי הצליח להעלים את הבעיה הפלסטינית" אז הנה, הבעיה הפלסטינית התפוצצה לנו בפרצוף כי האפס הזה לא מסוגל לקחת החלטה אחת מורכבת בחיים שלו, כי האפס הזה ריסק את המדינה והחברה באמצעות הפרד ומשול. 

• אהבתי 8
פורסם

שאול אמסטרדמסקי כותב על השקרים של סמוטריץ השקרניק.

אני חושב שהוא היה עדין איתו. כפי שאני רואה את זה, בתקופה הזאת העברת כספים לגורמים שלא נושאים בליבה של ישראל - מיסים , חינוך וצבא זה בגידה מוסרית וערכית.

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-16-11-23/m05.html

ציטוט

לפרק את הבלוף של אופק חדש לחרדים
שר האוצר הציג שלל טיעונים בעד העברת כספים קואליציוניים לחינוך החרדי. כל אחד מהם יותר מופרך מהשני. אבל עוד לא מאוחר: סמוטריץ' יכול לעשות היסטוריה

• אהבתי 2
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

שאול אמסטרדמסקי כותב על השקרים של סמוטריץ השקרניק.

אני חושב שהוא היה עדין איתו. כפי שאני רואה את זה, בתקופה הזאת העברת כספים לגורמים שלא נושאים בליבה של ישראל - מיסים , חינוך וצבא זה בגידה מוסרית וערכית.

https://newmedia.calcalist.co.il/magazine-16-11-23/m05.html

בגידה כלכלית במדינה בזמן מלחמה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, falou כתב:

הצליחה הצלחה גדולה ומהותית. היא קיימת ושולטת בשטח והן, שהמטרה שלהן השמדה של ישראל, לא הצליחו. זה קודם כל.

הכיוון של האידיאולוגיות הללו הוא הכחדה, ולכן, מעט לפני ההסכם עם סעודיה, קרה מה שקרה.

הטעות שלנו הייתה ניסיון לפייס וליצור איתן דו קיום. 

טעות.

מקווה שהנכבה של עזה תתקן את זה, ואם לא נאלץ לשחזר אותה.

טענת שאפשר להשמיד אידיאולוגיות וכו'. ישראל לא הצליחה להשמיד את חיזבאללה, והארגון כרגע מנהל מולנו מלחמת התשה שכוללת פינוי של עשרות או מאות אלפי ישראלים. ישראל  לא הצליחה להשמיד את אשף, למרות כיבושה של לבנון ושליטה בשטחי יו"ש ועזה. לא הצליחה להשמיד את החמאס (וכנראה גם לא תצליח). היא בוודאי לא יכולה לפתור את הלאומיות הפלסטינית בהשמדה. 

אני לא יודע מה יהיה אחרי המלחמה בעזה ולא יודע מה אומרת המילה "נכבה" בהקשר הזה. אבל אני מאוד מקווה שמי שמקבל את ההחלטות מתכנן משהו מעבר לזה (טוב הצחקתי את עצמי. ברור שהוא לא). כי להתבסס על זה שפשוט נשמיד את האידיאולוגיה הפונדמנטליסטית וזהו, בעייני, זה לא ככ פרגמטי (אלא אם התכנון זה להתכונן שוב לסבב הבא אחר כך). אנחנו לא ארה"ב והפלסטינאים הם לא גרמנים או יפנים. וגם ארה"ב, כאמור, נכשלה לא מעט פעמים במקומות אחרים. 

עריכה: ראיתי אתמול את אמסטרדמסקי בטוויטר מגיב עם הטור שלו לליבסקינד, שפירסם בדיוק לפני את הטור השבועי הגנרי שלו - "דתיים וחרדים נרדפים בישראל. אוכלים להם ושותים להם. הם מיעוט נרדף בעוד שהערבים והשמאלנים עושים מה שבא להם וכו'". הרענון הפעם היה בזה שליבסקינד "שכח" לשבוע שהאויב הגדול של המיעוט הדתי הנרדף שלו זה מערכת המשפט. ועבר לספר שהאויב זה פקידי האוצר. 

יש לי תחושה שליבסקינד לא קרא \ יקרא את הטור. וימשיך במניפולציות שלו גם שבוע הבא. רק סתם תזכורת או הערה קטנה למי שחושב שמדובר בעיתונאי רציני.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יבגניפ, אתה צודק. ליבסקינד היה פעם עיתונאי עצמאי ורציני, היום נראה שבחר בבירור את אדוניו.

אני חייב לציין משהו , כמישהו שראה בזמנו את המערכונים של "אם תרצו", באיזור 2007 2008 בערך, עם קרוליין גליק, אבישי וכו, אז לי אישית המערכונים של ארץ נהדרת כיום די מזכירים את המערכונים של אם תרצו אז. 

אני לא מצליח למצוא אותם.

הבעיה שלי אישית שאם תרצו אחרי זה הקצינה עוד ועוד והפכה לתנועת ימין משיחסטי סהרורי, במקום להיות ימין מעשי אלטרנטיבי פרגמטי.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בגידה כלכלית במדינה בזמן מלחמה.

אני מתעב את סמוטריץ ואת מה שהוא עושה כרגע באוצר, אבל המילה בגידה לא מתאימה פה.

בכלל, השימוש המרובה במילה הזו ותיוג הרבה אנשים כבוגדים, מרוקן את המילה מתוכן ומהמשמעות שלה.

ואני לא רוצה להזכיר שוב באיזה סוג משטר נהוג לתייג אזרחים כבוגדים.

בתאריך 16.11.2023 בשעה 14:47, פינדר כתב:

מאסק מסכים עם ציוץ אנטישמי

אז אחרי שמאסק תמך בציוץ אנטישמי, חברות הודיעו שיפסיקו לפרסם בטוויטר, בינהן אפל ויבם.

אז מאסק עשה פרסה והודיע שמעכשיו אסור לכתוב בטוויטר  "מהנהר עד לים" או לקרוא לדקולוניזציה של פלשתיין, כי זו קריאה לרצח עם.

בחיי, לא יודע אם הוא טרול או גאון או דוש או גם וגם וגם.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

טענת שאפשר להשמיד אידיאולוגיות וכו'. ישראל לא הצליחה להשמיד את חיזבאללה, והארגון כרגע מנהל מולנו מלחמת התשה שכוללת פינוי של עשרות או מאות אלפי ישראלים. ישראל  לא הצליחה להשמיד את אשף, למרות כיבושה של לבנון ושליטה בשטחי יו"ש ועזה. לא הצליחה להשמיד את החמאס (וכנראה גם לא תצליח). היא בוודאי לא יכולה לפתור את הלאומיות הפלסטינית בהשמדה. 

הצלחנו או לא, זה עניין של פרטיקה ואילוצים, אבל בהכללה, אפשר להשמיד אידיאולוגיות, כמו הדוגמאות שנתתי, ויש עוד הרבה.

לחיזבאללה אין אידיאולוגיה, היא קבלן ביצוע של איראן והיא תיעלם אם תחסל את המשטר שם. 

אידיאולוגיות רצחניות הן כמו עשבים שוטים. איפה שיש הרבה צריך חריש עמוק ושאר הזמן צריך לנכש. אלא אם אתה רוצה לחכות בסבלנות את שהן תתמוססנה מעצמן.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, פינדר כתב:

אני מתעב את סמוטריץ ואת מה שהוא עושה כרגע באוצר, אבל המילה בגידה לא מתאימה פה.

בכלל, השימוש המרובה במילה הזו ותיוג הרבה אנשים כבוגדים, מרוקן את המילה מתוכן ומהמשמעות שלה.

ואני לא רוצה להזכיר שוב באיזה סוג משטר נהוג לתייג אזרחים כבוגדים.

אם בזמן רגיל אני יחסית אדיש כלפי המעשים האלה (ואתה יודע שאני לא מתרגש מזה), היום לא. בגידה על מלא.

כל משאב של מדינת ישראל חייב להיות מופנה למאמץ המלחמתי, סיוע לתושבים מפונים ושיקום הכלכלה והחברה לאחר המלחמה. 

אם מאות אלפי אזרחים, ביניהם שמאלנים ואנרכיסטים שהוא וקרעי שלחו לעזאזל, עזבו הכל והלכו להילחם, סמוטריץ יכול לעצור את כספי השוחד.

להתגאות בזה ש"הציבור שלי הלך להילחם" הוא יודע למרות שהוא היה כלום ושום דבר במערכת הצבאית. אפס.

עריכה:

אונר"א העבירה חלק מהסולר להפעלת גנרטורים של חברות התקשורת. יופי ביבי.

העיקר מכרו לנו שזה נגד מגפות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, falou כתב:

הצלחנו או לא, זה עניין של פרטיקה ואילוצים, אבל בהכללה, אפשר להשמיד אידיאולוגיות, כמו הדוגמאות שנתתי, ויש עוד הרבה.

לא הצלחנו. אפשר לנתח למה. אבל לא הצלחנו. זה given. 

בהכללה יש דוגמאות בהן אידיאולוגיות הושמדו, ויש לא פחות דוגמאות בהן זה או לא הצליח, או גרוע מזה - הביא לעלייתה של אידיאולוגיה עוד יותר קיצונית. ובהקשר הזה צריך להזכיר שוב, שישראל לא חיזקה את החמאס מתוך תקווה לדו קיום, או משהו כזה,  אלא כדי להפוך את הרשות הפלסטינאית לעוד פחות רלוונטית. וזה לא התחיל אפילו עם הגאון ביבי. זה ניסיון בן 40 שנה בערך, עד כמה שאני יודע, עם הרצון לייצר ארגון מתחרה לאשף. ואפשר גם להזכיר בהקשר הזה גם את מלחמת לבנון הראשונה ובטח עוד.

לפני 46 דקות, falou כתב:

אידיאולוגיות רצחניות הן כמו עשבים שוטים. איפה שיש הרבה צריך חריש עמוק ושאר הזמן צריך לנכש. אלא אם אתה רוצה לחכות בסבלנות את שהן תתמוססנה מעצמן.

מה אני רוצה אמרתי: יעדים ריאליסטים וגם לדעת מה עושים ביום שאחרי. אם השמדת החמאס זה יעד ריאלי לישראל? אני לא בטוח. אם מישהו, חוץ ממי שמפנטז על הקמה מחדש של גוש קטיף או טרנספר, חושב על היום שאחרי? אני בטוח שלא. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...