Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזה שלפני ההתנתקות לא היתה ״2 ג׳יפים כדי לעצור מחבל״. היא היתה מלכודתֶמוות עם הרבה חללים שלנו.

גם איו״ש ל5 בדיוק נוחה - ראה מא קורה בשנה האחרונה, אבל אני זוכר גם מילואים לפני 30 שנה - גדוד שלם שנכנס לכפר כדי לעצור 3 חשודים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, יובל .מ. כתב:

לא בציניות - ביידן הבן אדם הכי מוזר בעולם.

רגע אחד מחליק במדרגות/לוחץ ידיים לאוויר/נתקל בדלת חסומה ורגע אחרח נותן את אחד הנאומים היותר עוצמתיים.

ביום אחד מביע דאגה ממספר ההרוגים בעזה ורוצה הפוגות ומיד אחר מכחיש כל סיכוי להפסקת אש.

לך תבין.

תראה, האיש באמת לא צעיר (הלוואי על כולנו להיות כמהו בגיל הזה) ואלו תופעות שכיחות לגיל הזה. אני לא רואה סתירה בין ההבנה שלו שאת חמאס חייבים לחסל ולכן הוא אומר שלא תהיה הפסקת אש וסיפק לנו (מעל ומעבר) את כל הכלים האפשריים כדי שנוכל לעשות את זה, לבין דאגה לאוכלוסייה האזרחית שם. 

פורסם
לפני 34 דקות, Supertigre כתב:

תראה, האיש באמת לא צעיר (הלוואי על כולנו להיות כמהו בגיל הזה)

גם לא כזה זקן... עדיין עם קידומת 7 (יסגור 80 עוד שבועיים).

אני מכיר כמה וכמה מבוגרים ממנו בגיל שנראים צעירים ממנו באיזה 10-20 שנה.

אבל הנאום שלו בתחילת המלחמה - שפתיים יישקו!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

צריך להכניס לפה את העולם, שיקחו את פיסת האדמה המצחינה הזו שנקראת "רצועת עזה" ויפטרו אותנו מהאחריות על האוכלוסיה שם אם באמת כל כך איכפת להם.

זהו שלאף אחד לא אכפת מהם. אכפת להם רק כשהיהודים נלחמים בחזרה.

התוצאה הסופית שם כנראה תהיה יו"ש עם חוף ים, בתקווה שבלי מתנחלים. רחוק מאידאלי אבל עדיף בהרבה מחמאסטן שנתנו להם להקים שם.

הסכסוך לא יפתר לעולם כל עוד ישראל קיימת.

הרשות הפלסטינית זה גוף אנטישמי שנותן יד חופשית להטפה לרצח יהודים מהנהר ועד הים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

עזה שלפני ההתנתקות לא היתה ״2 ג׳יפים כדי לעצור מחבל״. היא היתה מלכודתֶמוות עם הרבה חללים שלנו.

גם איו״ש ל5 בדיוק נוחה - ראה מא קורה בשנה האחרונה, אבל אני זוכר גם מילואים לפני 30 שנה - גדוד שלם שנכנס לכפר כדי לעצור 3 חשודים.

זה בדיוק מה שהתכוונתי - אם עזה לפני ההתנתקות, עם פיגועים כל שני וחמישי וטנקים מפוצצים - בעיה.

אם המצב יהיה כמו איוש היום - שלצהל יש מידע מודיעיני מאוד חזק, ואפשר לבצע מעצרים בפשטות יחסית, יהיה בסדר.

בסופו של דבר באיוש של היום כל כניסה של צהל נגמרת עם 10-12 מחבלים מחוסלים.

פורסם
לפני 5 שעות, מרק10 כתב:

הבנתי ממך שאתה מטפל גם בבקשות של מתן מעמד מול רשות ההגירה והאוכלוסין מכול מיני סיבות לכן השאלה שלי פשוטה.

מה הסטטוס החוקי לפי נהלים או מדיניות רשות האוכלוסין של "פליטים" מאוקראינה ?

אתה מחפש סולם לרדת מהעץ? רוצה שאענה על שאלה שבגדול אמורה להסביר את הקביעות חסרות השחר שלך?

תתחיל בלענות למה ששאלו אותך ולבסס את הטיעון שלך. את הבחינה של הידע המקצועי שלי תשאיר לבתי המשפט.

לנוחות שאר באי הפורום, אני אשוב על השאלה - מהן הוצאות המדינה על הפליטים?

לפני 5 שעות, מרק10 כתב:

הלוואי. לצערינו יש כבר עורכי דין יהודים וכנראה גם חבורת "בצלם" אשר מגישים עתירות לבג"צ בכדי להתיר ביקורים למחבלים.

ורוב העתירות בעניין הזה נדחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

אתה מחפש סולם לרדת מהעץ? רוצה שאענה על שאלה שבגדול אמורה להסביר את הקביעות חסרות השחר שלך?

אני ממש לא מחפש סולם או דרגש בכדי לרדת מהעץ. אבל כן רציתי לשמוע ממך את הפרוש לגבי המעמד החוקי של הנמלטים מאוקראינה בעקבות המלחמה ללא שום כוונות נסתרות.

איזה כייף לי :)

פורסם

מורה בישראל.

https://www.ynet.co.il/news/article/rkxnkqoqa

תמך במעשי האונס של חמאס: מורה להיסטוריה חשוד ב"גילוי החלטה לבגוד"

מאיר ברוכין מירושלים נעצר לאחר ששלח הודעות ובהן הצדיק את פשעי האונס שביצעו מחבלי חמאס במתקפת הטרור על יישובי הדרום. ב-2020 הוא פוטר מביה"ס בראשון לציון בעקבות התבטאויות נגד צה"ל. הוא עשוי לקבל עד 10 שנות מאסר.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

למה אתה לא עונה אבל על השאלה שלו?

------------

מה שמצחיק זה שיכולת להביא טיעונים אחרים לגמרי ואף אחד לא היה אומר לך מילה. אבל בחרת את הלא נכונים.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 25 דקות, מרק10 כתב:

אני ממש לא מחפש סולם או דרגש בכדי לרדת מהעץ. אבל כן רציתי לשמוע ממך את הפרוש לגבי המעמד החוקי של הנמלטים מאוקראינה בעקבות המלחמה ללא שום כוונות נסתרות.

מיד אחרי שתואיל בטובך לענות על השאלה שנשאלת, על ידי ועל ידי אחרים, מספר לא מבוטל של פעמים.

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 29 דקות, yor2 כתב:

מורה בישראל.

מאיר ברוכין מירושלים נעצר לאחר ששלח הודעות ובהן הצדיק את פשעי האונס שביצעו מחבלי חמאס במתקפת הטרור על יישובי הדרום. ב-2020 הוא פוטר מביה"ס בראשון לציון בעקבות התבטאויות נגד צה"ל. הוא עשוי לקבל עד 10 שנות מאסר.

אסנן את דבריי לגבי מה שאני באמת רוצה שיקרה לו, אבל לפחות מאחורי סורג ובריח אני מקווה שיפול לו הרבה פעמים הסבון.

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

מורה בישראל.

בינתיים לא ראיתי פוסטים שלו שבהם הוא תומך בחמאס ומעודד טרור.

לבקר את פעולות צהל, זו הבעת דעה ולא בגידה.

את זה הוא כתב ב11.10:

IMG_8476.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם מישהו מוציא הצהרות כאלה, אפשר להבין שדברים שהוא אמר היו קיצוניים.

כמו "וחיילים לא אנסו פלסטיניות?" זה לא משפט תמים, זה משפט שאומר שגם אם חמאס אנסו זה לגיטימי כי חיילים ישראלים גם עושים את זה(לא חושב שזה בכלל נכון).

לקרוא לטייסים רוצחים זה לא ביקורת, זו האשמה חד צדדית מאוד.

אפשר אפילו לקחת אמרה שלו שאומרת שלעם נכבש מותר להם כל מה שהוא רוצה, ולהגדיר אותה בגידה ברמה כלשהי.

יפה שהוא פרסם פוסט בפייסבוק. אם הייתי מפרסם פוסט שאומר "אני רוצה להבהיר אני לא שונא אנשים שחורים" 

כנראה שבדיוק אמרתי משהו סופר גזעני ואני מנסה למזער נזקים

• תוכן חדש...