Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

מודה שזה מאוד תלוי מה יהיה במהלך המלחמה הזו.

אם מה שצריך לקרות יקרה -> חיזבאללה מצטרף לחגיגה, אז בהחלט הולכים להיות פה מראות שלא נראו מעולם במדינה שלנו.

יום כיפור כבר יתגמד לעומת מה שיהיה אם איראן את חיזבאללה את החות'ים יצטרפו לחגיגה וכמובן יתגמד לעומת השבת השחורה.

כן ולא.

אי אפשר כבר להפתיע בצפון, הצבא ערוך והישובים פונו. אין על מה להשתלט.

יכול להיות שישוגרו אלפי רקטות לצפון, אבל:

1. הישובים הקרובים ריקים, ולרחוקים יש זמן להכנס למחסות. מקסימום ישהו שם יומיים ברצף עם מטענים ניידים שכולם קנו ונערכו לאירוע.

2. חיזבאללה מייצג מדינה, ובמלחמה מול מדינה אתה יכול לפרק לה את כל התשתיות בשעתיים הראשונות, בטח מדינה קטנה כמו לבנון בלי אפשרות להתגונן. 

אם איראן והחותים יצטרפו זה כבר אירוע שארה"ב תגיב בו והם יותר פסיכופתים מכולם.

לפני 8 שעות, DareDevil כתב:

איך ננצח את המלחמה הבאה מול איראן/חיזבאללה/חמאס?

זה לא אקדח לכל דורש ולא נשק ארוך לכל תושב גבעות.

זה ליגליזציה מלאה של סמים. לא רק קנאביס. כל הסמים!

הטראומה שהביאה המלחמה לחלק גדול מהאוכלוסיה יעשה עוול נוראי אם החוק ישאר כמו שהוא.

בלי ליגליזציה, מנוע הצמיחה של ארגוני הטרור ומשפחות הפשע, ישאר על כנו והסבב הבא או המלחמה הבאה יהיה בסימן שאלה של מתי ולא אם תהיה מלחמה.

צחוק בצד - כשנגמרת המלחמה החברה האזרחית צריכה חריש עמוק. 

פלוגות גולני צריכות לפשוט על מתחמים של משפחות פשע וכל מי שיעמוד בדרך צריך לקבל כדור. ילדים נשים וקשישים גם אם יהוו סיכון.

זה הזמן לעשות פה סדר במדינה ולהפוך לנורווגיה.

עריכה:

גם עם כל התסכול מהמצב והזלזול בצבא, זה נראה שהכפפות ירדו. מסגדים נופלים על ימין ועל שמאל, כולל אתמול בג'נין, כל תקיפה זה חיסול של 15-20 איש, זה באמת נראה שמנסים להכין את השטח כמה שיותר טוב לכניסה קרקעית.

חמאס נתן ביס לדוב אבל הדוב יוריד לו את הראש. ככה זה שקוראים רק את הסיפורים של המצרים על הניצחון במלחמת 6 באוקטובר.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 8
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת צריך לנצל את ההזדמנות.

עוצרים עכשיו אנשים על פוסטים בפייסבוק, אז קל וחומר לפרק עבריינים חמושים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

הדובדבן שבקצפת מלא סבך צפוף שלא מאפשר לך לראות כלום גם באור יום בהיר.
אני לא גנרל אבל הייתי מצפה שהיו מתחילים בפעולות כדי לחשוף את השטח, להצית שריפות. לא מבין למה לא עושים את זה.

ובדיוק אתמול עשו להם הצגת תכלית כזו בדיוק.

לחיבאללה אין סבך צפוף לעבוד איתו ואתמול הוא הבין את זה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 שעות, farkash7 כתב:

אני תוהה למה אנחנו כל כך מפחדים מהמנהרות? אי אפשר להשתלט על איזה פיר ופשוט להציף אותו באלפי גלונים

זה לא נשמע "פשוט"

זו עיר שלמה, מדובר בכמויות בלתי נתפסות של מים. ולא אתפלא אם יש להם פתרון לכך

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

זה לא נשמע "פשוט"

זו עיר שלמה, מדובר בכמויות בלתי נתפסות של מים. ולא אתפלא אם יש להם פתרון לכך

בים יש כמויות אינסופיות של מים.

אם הניקוז של תל אביב לא מצליח להחזיק כמויות גשם של חורף ממוצע בלי להפוך לוונציה, אני חושב שהמנהרות שלהם לא יעמדו בהזרמת מי ים. 

מסרטונים שלהם זה מנהרות די פרימיטיביות.

פורסם

סביר להניח שנכון לעכשיו החטופים נמצאים באותן המנהרות, במידה ויכניסו לשם מים/גז מדמיע זה גזירת מוות לחטופים.

מצד שני, סביר להניח שהמנהרות ממולכדות בחלקן והכנסת חיילים לשם יעלה לנו בהמון חיי חיילים.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

חומר מסווג שהגיע אלי

בשבועיים האחרונים היה מבצע של סיירת מטכ"ל לחיבור הביוב של דרום הרצועה לעיר התחתית.

המבצע הושלם בהצלחה ובגלל זה שלחו להם לשם אספקה של מזון ופתחו את שיבר המים. "סיוע הומניטרי".

יש דיווח לא מאומת האוכל מרוסס בחומר משלשל, אבל לא בטוח כי זה חרא של מקור.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • מצחיק 2
פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

הוא לא יפרוש בחיים

ממנו כבר אין לי צפיות.

הכי עצוב זה שמספיקים 4 חברי קואליציה בשביל לשחרר אותו מתפקידו וגם את זה אין.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שאלה רצינית ללא ציניות: הגדר עם לבנון לא אמורה להיות רציפה לכל האורך? אם כן אז איך יש כל כך הרבה חדירות של מחבלים?

פורסם
לפני 34 דקות, yb כתב:

שאלה רצינית ללא ציניות: הגדר עם לבנון לא אמורה להיות רציפה לכל האורך? אם כן אז איך יש כל כך הרבה חדירות של מחבלים?

הגדר לא יכולה להיות רציפה בגלל הטופוגרפיה

פורסם (נערך)
לפני שעה, omerkot כתב:

ובדיוק אתמול עשו להם הצגת תכלית כזו בדיוק.

לחיבאללה אין סבך צפוף לעבוד איתו ואתמול הוא הבין את זה

הייתי מצפה שפעולות כאלה יעשו לאורך כל הגבול כבר שלשום וכל צמחיה בטווח של 5 קילומטר תישרף. לא צריך לחכות, וזה גם לא אקט מלחמתי שמישהו יגיב אליו.

לכל מי שחושש שהחטופים אולי במנהרות כמו שאמרתי קודם המנהרות הללו הולכות להיות מופצצות בין אם יש שם שבויים או לא, אף אחד לא יכניס חיילים למנהרות האלה כדי להיקבר. בואו לא נהיה תמימים.
יש מספיק מים שאפשר להזרים. ככל שאתה מצליח להזרים יותר מים לפיר סימן שמצבך יותר טוב. נראה לי שזה יותר אפקטיבי מפשוט לזרוק פצצות אבל דורש יותר מאמץ ואופרציה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Jeka88 כתב:

סביר להניח שנכון לעכשיו החטופים נמצאים באותן המנהרות, במידה ויכניסו לשם מים/גז מדמיע זה גזירת מוות לחטופים.

מצד שני, סביר להניח שהמנהרות ממולכדות בחלקן והכנסת חיילים לשם יעלה לנו בהמון חיי חיילים.

מניח שגם הבכירים שלהם שלא יושבים במלונות יוקרה בקטאר מסתתרים במנהרות האלה.

ברגע שהצבא יגיע מספיק קרוב לשם עם הפיצוצים נתחיל לשמוע בקשות לשחרור כל האסירים בתמורה להפסקת אש.

לפי מה שאומרים הפציצו כבר הרבה כניסות למחילות האלה וחסמו אותן, ככה שדרכי המילוט שלהם מתמעטות מדי יום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

https://mobile.mako.co.il/news-military/6361323ddea5a810/Article-2abad64d0165b81026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

את האמת, נגמרו לי המילים. אמיתי.

https://mobile.mako.co.il/news-politics/2023_q4/Article-9fd877111b35b81026.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=173113802

מזל שיש לו זמן לשיחות אישיות שחס וחלילה מישהו יעביר עליו ביקורת. אפס מאופס.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...