Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 45 דקות, DareDevil כתב:

ספיראל טועה לרשום "ימין/שמאל". הכוונה יותר לקפיטליסטי/סוציאליסטי.

צריך להתחיל לכתוב את זה בגלוי יותר ולא להישען על מונחי אמורפיים מדי כמו ימין/שמאל.

אני רק 3 יח' אנגלית. לא מבין בחמז'מז'ים..

• מצחיק 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 43 דקות, ezuf כתב:

עדכנו נא את הלא מעודכנים כמוני.

אנחנו לא יודעים, אנחנו מתגעגעים ולא מצאנו דרך ליצור איתו קשר.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

אנחנו לא יודעים, אנחנו מתגעגעים ולא מצאנו דרך ליצור איתו קשר.

אפשר עם אותות ומופתים. לך תדע אולי זה יעבוד

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אוכל ואגיו עם טרנספורטר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, Gosser1860 כתב:

מה אתם חושבים?

זה מאוד אישי.

חייתי באיטליה הרבה שנים. דיברתי איטלקית, חשבתי באיטלקית, עקבתי כל יום אחרי חדשות כמו בארץ (ונדמה לי אפילו באותה שעה). היו לי חברים איטלקים עם אינטרסים משותפים, יצאנו ביחד, נפגשנו בבתיהם ולפעמים גם חגגנו ביחד. לא הייתה לי שום בעיה עם תרבות איטלקית, הטבע במיוחד בצפון הרבה יותר עשיר מהארץ, דברים מעניינים אותי הרבה יותר מתקדמים באיטליה, אפשר גם לקפוץ לרכב ולנסוע לכל מקום באירופה. אבל בכל זאת חזרתי ארצה. למה? כי כאן אני מרגיש בבית. למרות שגדלתי בלי לדעת מה זה פסח ויום כיפור. למרות שירושלים בשבילי זאת עוד עיר שאני לא הכי אוהב. למרות שכאשר נוחתים בבן גוריון אני ישר חוטף מכה של צבע צהוב בעיניים כאשר אפילו ירוק הוא צהוב ולמרות שאין לי געגועים לנגב, מדבר יהודה, גליל ויער בן שמן.  עניין של הרגשה. כמו אחרי טיול ארוך במקומות נפלאים וארוחות בוקר אירופיות שלא אכלתי בשום בית מלון בארץ אתה רוצה לחזור.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 14 שעות, יובל .מ. כתב:

פשוט טיפשים, נתנו דלק לרשות הפלסטינית ולארגוני החרם.

אתה יודע, מותר לגנות רצח גם על זה שרצח זה רע.

אם זה כן או לא מועיל למאבק שלך, זו שאלה לגיטימית, אבל היא מישנית בד״כ.

הם שוב ושוב מצדיקים את הכינוי שאתה כ״כ שונא:  מתנחבלים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוי נו הכינוי הזה מתאים לאותו רוצח, לא לכל מי שגר בישוב שנחשב התנחלות.

למה זה טוב הטמטום הבינארי הזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אתה מאפשר את זה במיסים שאתה משלם, אז? כל מי שגר במקומות כמו אריאל למשל, הם מנרמלים ותומכים בטרור? בחייאת.

פורסם

הם לא כולם תומכי טרור, אבל גם הם לא איזה גיבורים מגיני הארץ כמו שהרבה מתומכי הקואליציה (החילוניים הגמורים) שאני מכיר טוענים.

סיפורים על כמה שבזכותם יש לנו שליטה באיו״ש, בלעדיהם היינו מופקרים ביטחונית וכו׳..

אז כמה דברים-

1. הם לא דואגים לנו, הם משיחיים פנאטיים שמאמינים שאלוהים הבטיח להם (אז שהוא יביא לכם, מה אתם רוצים מאיתנו?).

2. הם לא לוחמים אמיצים, סה״כ ילדים משועממים עם פאות וחיבה לזריקת אבנים. ואולי גם בנזין?

3. בלי צה״ל, הם לא היו שורדים שם יום, ואני לארג׳.

לא מבין את הרצון המוזר להציג אותם כאיזה מתווי דרך או צדיקים, אתם בשלטון 40 שנה, ת-ס-פ-ח-ו כבר.

אה בג״צ לא מרשה? מוזר, לא שמעתי את ביבי מבטיח שישמע לפסיקת בג״צ על עילת הסבירות המסכנה, פתאום זה מה שמונע ממנו לספח?

עם רציני, מדינה רצינית, קובעים גבולות ושמים צבא לאבטח אותם, לא אוסף נערים אנרכיסטים משיחיים, זה לא רציני וזה גורם ללוחמים שלנו להיות ביביסיטרים שלהם.

ברגע שהציבור בישראל ישמע את מחיר הסיפוח, גם 25% תמיכה לא יהיו למהלך כזה. אבל למה שישמע? הכי קל להבטיח, לא לקיים ולהאשים את כל העולם ואישתו בזה.

ולא, אין לי חיבה מיותרת לפלסטינים, לא באיו״ש ולא בעזה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, MZN כתב:

הם לא דואגים לנו, הם משיחיים פנאטיים שמאמינים שאלוהים הבטיח להם (אז שהוא יביא לכם, מה אתם רוצים מאיתנו?).

זה שהם לא דואגים, הם מזלזלים. מבחינתם, השלטון בישראל הוא גם האוייב. הם באמת אנרכיסטים על מלא. באמת צריך לחיות קצת בקרב מתיישבים אידיאולוגים כדי להבין עד כמה הם חיים עמוק בנרטיב של ״המערב הפרוע״, בו הם חוד החנית המפצח את הספר על אויביו, כשהם בחזית המאבק, גם מולם וגם מול ״הממשל הפדרלי״.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, MZN כתב:

הם לא כולם תומכי טרור, אבל גם הם לא איזה גיבורים מגיני הארץ כמו שהרבה מתומכי הקואליציה (החילוניים הגמורים) שאני מכיר טוענים.

סיפורים על כמה שבזכותם יש לנו שליטה באיו״ש, בלעדיהם היינו מופקרים ביטחונית וכו׳..

אז כמה דברים-

1. הם לא דואגים לנו, הם משיחיים פנאטיים שמאמינים שאלוהים הבטיח להם (אז שהוא יביא לכם, מה אתם רוצים מאיתנו?).

2. הם לא לוחמים אמיצים, סה״כ ילדים משועממים עם פאות וחיבה לזריקת אבנים. ואולי גם בנזין?

3. בלי צה״ל, הם לא היו שורדים שם יום, ואני לארג׳.

לא מבין את הרצון המוזר להציג אותם כאיזה מתווי דרך או צדיקים, אתם בשלטון 40 שנה, ת-ס-פ-ח-ו כבר.

אה בג״צ לא מרשה? מוזר, לא שמעתי את ביבי מבטיח שישמע לפסיקת בג״צ על עילת הסבירות המסכנה, פתאום זה מה שמונע ממנו לספח?

עם רציני, מדינה רצינית, קובעים גבולות ושמים צבא לאבטח אותם, לא אוסף נערים אנרכיסטים משיחיים, זה לא רציני וזה גורם ללוחמים שלנו להיות ביביסיטרים שלהם.

ברגע שהציבור בישראל ישמע את מחיר הסיפוח, גם 25% תמיכה לא יהיו למהלך כזה. אבל למה שישמע? הכי קל להבטיח, לא לקיים ולהאשים את כל העולם ואישתו בזה.

ולא, אין לי חיבה מיותרת לפלסטינים, לא באיו״ש ולא בעזה.

אתה מדבר על נערי גבעות במאחזים לא חוקיים שמתגרים בפלסטינים, לא על "מתנחלים".

פורסם

רק אציין ששמחה רוטמן גר במאחז לא חוקי ויש צו הריסה לבית שלו. ולפני הכל, זה מלמד מה שווים החירטוטים של המשיחיים על שלטון חוק וכו.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מספיק לראות איך הבן אדם הזה מדבר ומתנהג כדי להבין שחוקים מעניינים לו את הביצה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...