Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, falou כתב:

אולי הוא צריך לכתוב על זה טור דעה באיזה בלוג. מעבר לזה לא יודע מה הקשר שלו לעניין...

קשר שלו שהוא מפכ"ל ופיקודיו שבמקרה הם גם שוטרים הפרו את החוק בשידור ישיר. אני מניח שגם במשמרתם תוך כדי שימוש ברכבים משטרתיים.

מפכ"ל לשעבר נגד "מפגן הכוח" של היס"מ מחוץ למח"ש: "לא ראוי".

ציטוט

מופע אימים. שוטרים לא צריכים לעשות הפגנות הזדהות כאלה והפיקוד לא צריך לתמוך בכך ...  

ברגע שמוגשת תלונה ויש חקירות של מח"ש צריכים מאוד להיזהר בהתערבות בהליכים פליליים, שלא יעברו מסרים סותרים שמבלבלים את הפיקוד. עיקר העבודה צריכה להיות של מפקדים, מהמפכ"ל ומטה, כולל מפקדי השטח. צריך מאוד להיזהר בגיבוי מוחלט שנותן חסד לאלימות או לשימוש לא נכון בכוח. זה עסק מאוד עדין ולדעתי חרגו פה מהקו הנכון. זה תפקידו של המפכ"ל להשתלט מיד על המצב, זה להעביר מסר חד משמעי שמצד אחד יש תמיכה במערכת האכיפה, ומצד שני שיש שלילה מוחלטת של שימוש בכוח לא-סביר ...

הוא מזגזג, הייתי אומר בעדינות. הוא לא מייצג קו ברור ומוחלט ומשדר לפיקוד שלו מה צריך לעשות, והם מתבלבלים בין הכוונות של השר לבין הצרכים בשטח. הצרכים בשטח הם מאוד עדינים, מאוד קשורים באיזונים בין פיזור שצריך לבצע לבין אפשרות של נפגעים

התורם הראשי של פורום קהלת הודיע על הפסקת התמיכה בו: "צו השעה - תיקון הקרעים שנפערו"

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 שעות, דובצע כתב:

לא שחכתי אני לא עוקב אחרי פוליטיקה   אם אתה יכול תעשה לי תקציר מי אמר ומתי

השמאל יכל לחבור לליכוד ולעשות ממשלה בלי ערבים ובלי חרדים ולהניע הרבה דברים 

אבל בגלל רק לא ביבי הם מזבלים מהאופוזיציה 

אז במקום להיתעסק בביבי כול היום שיעשו בדק בית

אתה לא עוקב אחרי פוליטיקה אבל זה לא מפריע לך להפיץ כל מינה שקרים ששמעת בערוץ 14 או כל מקור חדשות אחר של שונאי ישראל.

יפה מאוד, זכית בתגובה הכי צבועה של היום.

האדם היחיד שצריך לעשות בדק בית זה אתה מאיפה מגיע כל השנאת חינם הזה.

פורסם
לפני 11 שעות, Pika007 כתב:

דובצע, בוא נגיד שתקעתי לך סכין בגב 30 פעם.

בא לך לצאת לסיבוב 31?

בנקודה זו זה מגוחך עוד פעם לטעון "יכלו לחבור לביבי". אף אחד לא עושה את זה כי כולם כבר עשו את זה- ולכולם, ללא יוצא מהכלל, הוא תקע סכין בגב. לחלקם יותר מפעם אחת.

כשגנץ ניסה להיות המבוגר האחראי אי שם לפני 2-3 מערכות בחירות פשוט ישבתי וצחקתי, אמרתי לכולם "חכו קצת ובוא נראה באיזו צורה הוא ישקר לגנץ"

פחות מחצי שנה לאחר מכן סיפור הרוטציה התפוצץ. 

אין שום דבר שניתן לעשות עם האיש הזה. מרוב שקרים הוא כבר לא רואה את העולם שלפניו, המילה שלו שווה פחות מהאוויר שנצרך על מנת לנשום אותה החוצה, והבסיס הפוליטי של כל מפלגות האופוזיציה לא יסלח למי שיעשה שוב את הטעות הזו.

*על הדרך, מצחיק שאתה כותב "שמאל", הליכוד 2023 נוקט במדיניות יותר שמאלנית מכל מפלגות האופוזיציה גם יחד.

יש עתיד והמפלגנץ שתיהן ימניות יותר משמעותית לעומת הליכוד כרגע, שממש מרקד על סף קומוניזם מבחינת מה שהם רוצים לקדם.

תודה רבה

לפני 5 שעות, פינדר כתב:

אתה לא עוקב וצריך שיעשו לך תקציר, אז מה אתה רוצה מאיתנו?

ולמה חוסר הידיעה שלך לא מפריע לך לכתוב בנחרצות כזו:

אני אישית משתדל להתרחק מפוליטיקה אבל ישבתי עם חברים שהעלו את הטענה הזו וזה נגע לי אז הנחתי את זה כאן להבין 

פורסם
Just now, דובצע כתב:

אני אישית משתדל להתרחק מפוליטיקה אבל ישבתי עם חברים שהעלו את הטענה הזו וזה נגע לי אז הנחתי את זה כאן להבין 

אז בעצם אין לך שום מושג מה התרחש, אבל שמעת את זה מחברים שלך שהינם ביביסטים אז על פי זה החלטת לקבוע שזה נכון?

פורסם

לפני 3 דקות, דובצע כתב:

חברים

סבבה.

אז תשאל את החברים שלך אם הם מוכנים להכנס שותפות לעסק, עם מישהו שכבר שיקר להם ועבד להם ותיחמן אותם, לאורך הרבה שנים בהרבה מקרים.

אם הם מוכנים ויש להם כסף, שלח אותם אליי, יש לי אחלה עסקה להציע להם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

חברים, למי שלא עוקב ואיכשהו (למרות שקצת קשה להאמין בשלב זה) לא מודע לאיזו מכונת שקרים הדבר הזה שנקרא "ביבי" ליטש את עצמו טענה שכזו אכן יכולה להישמע הגיונית. אם היינו כרגע במצב שביבי עבד רק על ראש מפלגה אחת באופוזיציה, זה היה קייס.

לצערנו, המציאות הנוכחית היא שהוא כבר שיקר לכולם ללא יוצא מהכלל- לפיד, גנץ, ליברמן, העבודה (למרות שלא מיכאלי ספציפית), ועבאס. לחלקם יותר מפעם אחת.

דובצע, המפלגות באופוזיציה כבר הצהירו לא פעם שבמידה ומזיזים את מלאך החבלה הזה מהכיסא, הם ישבו עם הליכד.

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

קשר שלו שהוא מפכ"ל ופיקודיו שבמקרה הם גם שוטרים הפרו את החוק בשידור ישיר. אני מניח שגם במשמרתם תוך כדי שימוש ברכבים משטרתיים.

זה היה סרקזם, אני מניח.

חזיר דיזל

פורסם

בכל המדינות, אם תשאל את כל הפוליטיקאים אם ראש המדינה שיקר להם אי פעם, כולם יגידו שלא.

הדמוקרטיה דורשת שהוא יפרוש מהפוליטיקה. כך החליט הרוב.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 33 דקות, Pika007 כתב:

חברים, למי שלא עוקב ואיכשהו (למרות שקצת קשה להאמין בשלב זה) לא מודע לאיזו מכונת שקרים הדבר הזה שנקרא "ביבי" ליטש את עצמו טענה שכזו אכן יכולה להישמע הגיונית.

ככה זה כאשר מאמינים באלוהים (וכוונתי לא לחובשי כיפה). יאמינו לכל שטות גם הכי הזויה אם יצא מפיו. כאשר הגענו מטירונות לגדוד ובחור עם דרגות על הכתפיים שלח אותנו לעשות חיסונים נגד כלבת, ערפל ו-SLS (מגבר אור כוכבים) לאף אחד לא היו שאלות. 

לפני 28 דקות, קורן בן אשר כתב:

זה היה סרקזם, אני מניח.

עכשיו קלטתי, מתנצל.

פורסם
לפני 3 שעות, Supertigre כתב:

באוחזים בודדים אבל מה יותר טוב מעוד פופוליזם זול במקום להשקיע בחינוך וקידום? 

חינוך לא יכול לנצח ויטמין P.

כל עוד צה"ל יקבע קריטריונים מקצועיים כמו שצריך ויעמוד בהם - סבבה.

פורסם

הבעיה היא שכדי שהנוער מהפריפריה יישתווה בעמידה בקריטריונים צריך להשקיע הרבה בחינוך ובהשכלה באותם אזורים. ממש לא טריוויאלי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, David32 כתב:

אתה באמת מאמין שאין ''קריטריונים מקצועיים כמו שצריך''?

זו בדיוק הבעיה. 

שלטון הימין גרם לכולם לחשוב שהצבא עובד על חבר מביא חבר, כאילו זה מפלגת הליכוד.

השיטה הזו לא עובדת כשמנסים להפוך אותה למיינסטרים. 

חייבים אחוז מאד גבוה של אנשים מוכשרים כדי שמשהו יצליח.

כמשל, תראה איך נראית הכנסת מול ההייטק. 

במחשבה שניה, תכף יגידו שגם ההייטק זה רק של אשכנזים ופריווילגים. 

עריכה אחרונה על ידי ArikM
  • אהבתי 1

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 21 דקות, David32 כתב:

אתה באמת מאמין שאין ''קריטריונים מקצועיים כמו שצריך''?

אתה באמת מאמין שלילד מדימונה בלי קשרים יש את אותו הסיכוי להגיע ליחידה טכנולוגית כמו מישהו מאיזור המרכז שאבא שלו בכיר ומקושר לאיזה סא"ל בקריה?

יכול להיות גם מקרה הפוך, אבל בוא, כולם יודעים מה הסיכוי לזה, ובכל מקרה גם במקרה ההפוך צריך לראות שיש סיכוי שווה לכולם.

לפני 10 דקות, sperial כתב:

הבעיה היא שכדי שהנוער מהפריפריה יישתווה בעמידה בקריטריונים צריך להשקיע הרבה בחינוך ובהשכלה באותם אזורים. ממש לא טריוויאלי.

מסכים איתך לגמרי בעניין הזה. 

אבל עדיין, העצם העובדה שהאופציה ל"חבר מביא חבר" פתוחה (או אבא של חבר מביא חבר, לא משנה לעניין), פגומה, בטח בצבא שנקרא "צבא העם". אם יהיה צבא מקצועי - שיעשה את הבחירות שלו, קומבינות שלו, להביא מקסימום תוצאות במינימום מחיר, מבחינתי שיגיד שרק אשכנזים יכולים להטיס מטוס ומזרחים צריכים לנהוג ב-M113.

לפני 7 דקות, ArikM כתב:

זו בדיוק הבעיה. 

שלטון הימין גרם לכולם לחשוב שהצבא עובד על חבר מביא חבר, כאילו זה מפלגת הליכוד.

בחייאת, אל תזלזל. כולם יודעים שקישור טוב ישים אותך איפה שאתה רוצה. 

לרוב - השימוש בפרוטקציות האלו משמש בשביל להיכנס ליחידות טכנולוגיות או לחילופין תפקיד יומיות קל"ב. לא ראיתי מישהו מפעיל סא"ל בשביל להגיע ל-401.

• תוכן חדש...