Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה לא שקר כי זה לא מה שטענתי זה מה שאתה מפרש ממה שכתבתי, אבל לא כתבתי את זה.
אני לא מנסה ליצור סימטריה אני בא לענות על השאלה שלך "האם מדינת ישראל שילמה משכורת לגולדשטיין?".
אני כתבתי שכסף של מדינת ישראל הגיע לטרוריסט רוצח. אתה יכול להגיד "בסדר אבל כולם מקבלים את הקצבה הזו/ההטבות הללו", אתה יכול להגיד "אבל זה לא משכורת" (ואז זה דיון פילוסופי), אבל אל תגיד שאני משקר על סמך דברים שלא אמרתי.
לגבי "כולם מקבלים את זה": אם הרשות הפלסטינית תשלם לכל פלסטיני קצבה וגם למשפחה של טרוריסט רוצח אז מבחינתך זה בסדר?

דרך אגב משפחתו של גולדשטיין ניסתה להשיג פיצויים נוספים (נפגע פעולות איבה) ע"פ ויקיפדיה ובית המשפט דחה אותה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אם הרשות תשלם סכום מסוים לכל אזרח פלסטיני אז לא, זה לא יוגדר כמשכורת. זה לא דיון פילוסופי, זאת עובדה.

אם בית המשפט, שפוסק לפי החוק, דחה את התביעה של משפחת גולדשטיין זה מוכיח שמדינת ישראל לא משלמת משכורת למחבלים.

אתה מחפש להיות אקסטרה מוסרי, שוב. זה בסדר, אתה לא באמת חייב את זה.

אין צורך לייצר סימטריה מזויפת.

פורסם

אז מה, ביבי מר משילות החליט לדחות את העבודה על השבשבות בינתיים...

ימין חזק.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

אין צורך לייצר סימטריה מזויפת.

אין סימטריה (עדיין) ולא טענתי לסימטריה.
אם לא היה בית משפט ובן גביר וחבורתו היו צריכים לקבל את ההחלטה האם מגיע להם פיצוי כזה או לא לי יש ניחוש מה היה קורה. הרי בן גביר חושב שהוא גיבור, עזוב את הסיפורים שהוא מספר התמונה שלו הייתה בסלון שלו עד לא מזמן.
מה שאני חותר אליו הוא שהמרחק לסימטריה אל מול הצד השני הוא לא רחוק. הוא קטן. תיכף מבטלים את עילת הסבירות למשל ואז מי יגיד שזה לא סביר להעביר פיצוי כזה?
התגובה של סמוטריץ' על שריפת כפר מראה על הכיוון.
הפרעות שאתה רואה בשטחים והתגובות של ההנהגה מראות על הכיוון.

הכיוון הוא סימטריה. אם אתה חושב שהצד השני הם רוצחים אכזריים תידע לך שבקצב הזה אתה תתעורר עם רוצחים כאלה אצלך בשכונה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

דרך אגב ידעתם שהבן של גולדשטיין היה נווט בחיל האוויר? מודה שגם אני בהלם מזה.
"אחד מילדיו סיים קורס טיס והיה נווט קרב בחיל האוויר"
מר סיטרואן שצועק על אליטות/פרוטקציות/קליקה מה אתה אומר על זה?

הנתונים חושפים: 1 מכל 6 בוגרי קורסי הטיס - בנים או אחים של טייסים (ynet.co.il)

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

אין סימטריה (עדיין) ולא טענתי לסימטריה.
אם לא היה בית משפט ובן גביר וחבורתו היו צריכים לקבל את ההחלטה האם מגיע להם פיצוי כזה או לא לי יש ניחוש מה היה קורה. הרי בן גביר חושב שהוא גיבור, עזוב את הסיפורים שהוא מספר התמונה שלו הייתה בסלון שלו עד לא מזמן.
מה שאני חותר אליו הוא שהמרחק לסימטריה אל מול הצד השני הוא לא רחוק. הוא קטן. תיכף מבטלים את עילת הסבירות למשל ואז מי יגיד שזה לא סביר להעביר פיצוי כזה?
התגובה של סמוטריץ' על שריפת כפר מראה על הכיוון.
הפרעות שאתה רואה בשטחים והתגובות של ההנהגה מראות על הכיוון.

הכיוון הוא סימטריה. אם אתה חושב שהצד השני הם רוצחים אכזריים תידע לך שבקצב הזה אתה תתעורר עם רוצחים כאלה אצלך בשכונה.

ואם לסבתא היו גלגלים היא הייתה אופטימוס פריים.

כל ההודעה שלך היא אם ואם ואם, זה הכי קל לנצח ככה.

הנה, קח משהו - אם תהיה ממשלת שמאל על מלא מדינת ישראל תהיה מדינת כלל אזרחיה, יהיה אסור לחבוש כיפה במרחב הציבורי ויהודים דתיים יסומנו בטלאי צהוב.

ניצחתי.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

די נו. הוא לא הסתכל דרך כוונת של רובה צלפים על ילדה פלסטינאית בת 3 ולחץ על ההדק.

היה ילד טיפש תלש סמלים וחילק פלאיירים, בסדר, אז צדיק הוא לא, אבל הוא גם לא סמיר קונטאר.

גם כאשר הוא גדל ורץ לכנסת על הקיר בסלון שלו התנוססה תמונה של "גולדשטיין מחבל ברמה הגבוהה ביותר". זה רק מראה מאיפה הוא לוקח את ההשראה.  היום בטח שם את תמונתו מתחת לכרית. וחברו הטוב סמוטריץ' לא שונה ממנו.

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אם תהיה ממשלת שמאל על מלא

לא נשאר שמאל במדינת ישראל 😂

לפני 16 דקות, CX25GTI כתב:

על גנטיקה שמעת?

פורסם
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

על גנטיקה שמעת?

לא יודע עד כמה גנטיקה,אבל חינוך מהבית בטוח משחק פה תפקיד גדול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, CX25GTI כתב:

וואוו איזה בכיינות, כמו הכתבות שמתבכיינים שנשים מרוויחות פחות מגברים.

אתה לא מבין שהמטרה של כתבות כאלה זה לפלג את הציבור לצרכים של פוליטיקאי כזה או אחר? עכשיו אדון cx25gti חם על איזו אליטה דמיונית ואנחנו יכולים להמשיך לקחת ממנו ומהילדים שלו לטובת חברים שלנו בלי שהוא ישים לב.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 14 דקות, CX25GTI כתב:

אלוף F1 הנוכחי הוא בן של נהג עבר. נהג המשנה של פרארי הוא בן של אלוף עבר בראלי. 

שחקן הכדורסל הכי משפיע של העשור האחרון הוא בן של שחקן עבר, וכך עוד שחקנים רבים ב-NBA. כנ"ל ברוב הענפים שדורשים איזושהי הצטיינות.

אבי מהנדס, אני (ובן דודי) אמנם עורכי דין, כבשים שחורות במשפחה, אבל רובם המכריע מהנדסים. אשתי מהנדסת, אמה מהנדסת.

אין מה לעשות, יש סקיל-סט מסוים שככל הנראה יש לו גם בסיס גנטי.

עכשיו לשלילה:

מכיר אישית בן של טייס שהיה מפקד טייסת שלא הצליח לעבור קורס טייס.

לא חסרות גם דוגמאות של טייסים מפורסמים שלא הצליחו לעבור את הקורס, ולא חסרות כאלה שכן.

בסופו של דבר, צריך אנשים טובים מספיק כדי לתפעל 60-80 מיליון דולר. זה מה יש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 36 דקות, CX25GTI כתב:

זה לא מפתיע בכלל.
נתחיל מהברור מאליו, גנטיקה.
נמשיך בזה שטייסים יודעים איך לגדל טייסים. הם יודעים מה התכונות הנדרשות, מה האיכויות הנדרשות, מה הכישורים הנדרשים, איך המסלול מה חשוב במסלול על מה נופלים במסלול וכו'...
חלק מהדברים האלה זה לא משהו שאפשר לבנות ברגע באיזה קורס הכנה לצה"ל. אלו תכונות ואיכויות שבונים במהלך החיים.
ממש ממש לא מפתיע ולהיתלות בזה כ"הנה אתה רואה קליקה סגורה" אומר יותר עליך מאשר על "הקליקה".

• אהבתי 1

פורסם
לפני 41 דקות, CX25GTI כתב:

מעניין כמה בנים של נתמכי רווחה גדיץלים להיות נתמכי רווחה, כמה בנים של מהנדסים ממשיכים להנדסה וכו'.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

יש מקצועות שעוברים במשפחה - כנראה שילוב של גנטיקה וחינוך. לאו דווקא דברים מודעים.

סתם, לדוגמה, אני מכיר משפחה שבה שלוש בני דודים טייסים, אבל לא היו טייסים בדורות קודמים. כנראה שבכל זאת יש משהו במשפחה שדחף איתם לטייס.

גם רפואה נחשבת מקצוע שעובר במשפחה - אבל מרבית הרופאים שאני מכיר אינם בני רופאים, והכרתי גם בן של מנהל מחלקה בכיר ביותר שלא עבר את מבחני הקבלה לרפואה בישראל (אבל למד בחו"ל חהתגלה כרופא מבריק).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, yd b-4 כתב:

שרובם המוחלט עסוק בלגדל משפחה ילדים ותרומה למדינה ולכל גוף התנדבותי שרק קיים.

שהם המעסיקים הכי גדולים של פלסטינים בישראל. 

שהם המטרה הראשונה לטרור לאומני והנטבחים הכי גדולים בישראל כתוצאה מהסכסוך.

ענו לך לגבי המתנחלים האלימים.

אני אישית חושב שכל מי שגר ביו"ש, תוך שהוא זוכה לפריוולגיות אדירות, על חשבון אוכלוסייה שחיה תחת כיבוש צבאי, הוא שותף לפשע. גם אם מבחינתו הוא פיסניק רוחניקי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...