Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כתבה על בחור שפרסם סרטון שלו ושל חברה שלו (לשעבר) עושים סקס במעלית ונחרדתי (חיפשתי ילה פחות גייז אבל לא מצאתי).

איך בן אדם יכול להיות כזה בן של זונה וחסר לב? ראיתי מלא סרטונים של ילדות סיניות מתעללות בארנבים וטינאייג'רים ששורפים חתולים. אני לא אגיד שזה בסדר, כי זה לא (no shit) וגם להם מגיע שיכרתו את הידיים.

אבל לעשות כזה דבר למישהי, ועוד מישהי שסמכה עלייך, שנכנסה איתך למיטה ועוד נתנה לך לצלם אותה?

מגעיל, פשוט מגעיל.

אני יודע שהתמונה הבאה מקורה בהומור, אבל מימיי לא הרגשתי שהיא הייתה כל כך נכונה

i_dont_want_to_live_on_this_planet_anymore_20.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת שלא ראיתי את הסרטונים, אבל ממה שהבנתי, הבחורה לא ממש תמימה.

אולי אני טועה.

בכל מקרה, אני לא מצדיק את המעשה. גם אם הבחורה לא תמימה, אין לו אישור לפגוע בפרטיותה.

אתה סומך על מישהו, ובסוף יכול לגלות את הצד הרע שבו.

כמו שנאמר בסרט הג'וב האיטלקי - "אני סומך על כולם, פשוט לא סומך על יצר הרע שבהם".

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

בוא אני אחריד אותך עוד קצת:

הוא פרסם שני סרטונים, ואז אחרי שזה התפוצץ פרסם עוד אחד.

אז יש סה"כ 3.

באחד מהם היא על שולחן בתנוחה שבע"ח אוהבים, תוך כדי ש"חברה" מצלמת אותה קלוז אפ מכל הזוויות ויש איזה בחור מסתובב ברקע.

כל זה לצלילי השיר "אהבה" של אפרת גוש, שגרם לאמא שלי לבקש להנמיך את הפורנו כששמתי אותו פעם.

הבחורה גם התפרסמה כדוגמנית סאדו-מאזו.

בקיצור אין שם תמימות, אבל בהחלט לא מגיע לה.

לצערי זאת לא הפעם הראשונה.

מסתובב במעמקי הרשת סרטון של ילדים בני 13-14 שצולם ביודעין והופץ.

בקיצור - עם כל הטוב שבקדמה, כמו כל דבר, יש גם צדדים שליליים.

והיום כשלכל אחד יש מצלמת HD בכיס, דברים כאלה יקרו - כי בני אדם הם חארות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מנחש שבחורה שעושה סקס במעלית (עריכה: ובמשרד עם עוד אנשים בפנים) ומצלמת את עצמה בטלפון היא לא קליינט קבוע של כנסייה ביום ראשון (אלא אם כן אתה מתכוון שההפצה של הסרטונים היא כתגובה למשהו). לא זאת הנקודה, הנקודה היא להפיץ את הסרטונים האלה ומה התוצאה של ההפצה הזאת.

אין לי מושג כמה סרטונים יש, לא ראיתי אותם ולא מעניין אותי לראות אותם. סקס זה כיף ואנשים עושים אותו בכל מקום, הבעיה היא הפגיעה באמון, גם אחרי שנפרדים.

פורסם

3 סרטונים ? אחד במעלית, אחד באורגיה על הסנוקר ו...:?:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

רוצה להרחיב? מעבר לזאת שזו לא הנקודה, כי הרי נזירה לא היית מצטלמת, מדובר על כמה חלאה צריך להיות כדי להפיץ את זה.

*יש לי (או היו לי, אני אפילו לא יודע כבר) כמה וכמה תמונות של בחורות שהיו חברות שלי, התהייה היחידה שעברה לי בראש אחרי שנפרדנו היא אם למחוק אותן. להפיץ מעולם אפילו לא עבר קרוב לראש שלי.

כאילו ברצינות, WTF?

פורסם

ההודעה שלי לא באה להצדיק אותו.

אבל כשבאחד מהסרטונים רואים אותה על שולחן בדוגי ומישהו אחר מצלם אותם ועוד מישהו אחר עובר מאוחריהם בעירום אתה מבין שכנראה שמה שהלך בינהם לא היה כזה פרטי ואינטימי.

שוב, גם לי יש תמונות וסרטונים ומעולם לא אפיץ אותם, אז אני ממש לא מצדיק אותו, אבל היא הייתה צריכה לדעת שיש מצב שזה מה שיקרה.

פורסם

אין ספק, נערה צנועה וחסודה:

http://www.doogri.co.il/MainSite/ContentInfo.aspx?ContentID=466

בסרטון המעלית רואים בבירור שהיא שיכורה מהת*ת, לכן ספק אם זכרה בכלל שצולמה. בסרטון של הסנוקר נראה שהיא כבר הייתה בעניינים והתנהגה באופן טבעי לגמרי, מה שרומז על כך שזו לא הייתה הפעם הראשונה שהחבורה מצלמת את מעלליה. וזה סבבה, כי בחורות ליברליות שמחוברות למיניות שלהן זה דבר חיובי לדעתי, אבל בשלב מסויים צריך להחליט - או שאת פרוגרסיבית ומשוחררת (ואז תעמדי מאחורי מה שעשית), או שאת ילדה טובה (ואז תשמרי את הסקס לחדר השינה).

לדעתי זו פשוט גרסה קצת שונה של אותם סרטונים שרצים אצלנו בפורום של ערסים הנוסעים במהירויות תלת ספרתיות ומבצעים עבירות תנועה. בסופו של דבר, אל תבכי כמו ילדה על טעויות שעשית כמו אישה.

פורסם

ראיתי את הכתבה, גם נתקלתי בסרטון ביו-טיוב שבה הבחורה מגלמת מלכת סאדו.

מתחיל להראות מוזר כל הסיפור הזה, אני מתחיל לחשוב שאולי אפילו מדובר ב"קמפיין" לקדם את המכון (או וואטאוור) שהיא מפעילה.

אני מתחיל לחשוב שרב הנסתר על הגלוי בסיפור.

פורסם

אל תהיו יפיופי נפש

לבחורה קוראים ים קרטל, היא "מלכת" סאדו, שטוענת שהייתה עם אי אלו סלבריטים.

הסרטונים הופצו בכוונה ברשת, כל זה נועד לפרסומת לא הכי מתוחכמת.

יש לה 5 סרטונים שמסתובבים בוואטסאפ.

היא לא תמימה.

אממה, יש עוד כמה סרטונים של בחורות, בין אם בתשלום או שלא, שגם מסתובבים בוואטסאפ.

ולא, לא מתכוון לשלוח לאפחד.

שבת שלום תמימים חמודים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תמימה או לא זה לא העניין פה.

הבחור שהפיץ את הסרטונים הוא חלאה אמיתי מהסוג הנחות ביותר.

אם הסרטונים האלה הצליחו להגיע עד הונג קונג אז אני משער לעצמי שרוב מדינת ישראל (לפחות אלא שמחוברים למה קורה סביבם) כבר ראו את הסרטונים האלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא משנה אם הבחורה מלכת הסאדו/שרלילה/כל ביטוי אחר או לא, המעשה של אותו בחור פשוט נתעב,אולי עשה את זה כנקמה על משהו אבל עדיין, אין לו שום זכות להפיץ את הסירטון ברשת. זו אכזריות לשמה. מקווה שהוא יקבל מה שמגיע לו.

• תוכן חדש...