Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לפחות ש- She had it coming, היא הביאה זאת על עצמה.

היא שחתה בים עם כריש ואחרי כן מתפלאת שחטפה ביס בטוסיק. איפה ההגיון הבריא שלה היה?

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זאת החשיבה הפרימיטיבית הזאת? מותר לה לשכב עם כמה שהיא רוצה בלי שיקראו לה שרלילה. וגם מותר לה להשתתף באורגיות בלי שיפוצו סרטונים שלה. מה שאסור, או לפחות לא הגיוני, זה להיפגע ככה כשסרטונים שלך צצים ברשת לאחר שפירסמת צילומים כאלו במודע.

להגיד לך את האמת, בעיניי הצילומים האלו, במיוחד הצפציפי שהבאתי, הרבה הרבה יותר גרועים מהסרטונים, שהאמת עוד לא יצא לי לראות, חוץ מאשר את הפרודיה. אם למישהו יש לינק שישלח ה"פ, אתם יודעים, כדי שאוכל לשפוט בצורה אובייקטיבית.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

צולמת? אל תתפלא

בדיוק כמו בדו"ח על מהירות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שתלך להזדיין! (רק בלי מצלמה) :lol:

וברצינות, הוא חלאה אבל היא לא נראית בדיוק כמו מישהי שתהיה מוטרדת יותר מדי מזה.

הרי מכירים אותה בסצנה ומי שמכיר אותה באופן אישי זה לא בדיוק אנשים שמרנים, אז לא היה יותר מדי נזק.

זה לא כמו שכל אחד מאיתנו יילך לפרסם את הסרטונים שלו עם האקסית (מעולם לא הראיתי לאף אחד את הסרטונים שיש לי עם שלי).

פורסם
אני מכיר אותה בערך 3 שנים, והיא בחורה מקסימה ועדינה.

אני תוהה, נסיון ההתאבדות כביכול - נבע מה"בושה" הציבורית או ממשבר האמון עם בן הזוג?

פורסם
שתיהן לא הודו בציבור שהן מלכות BDSM ועד כמה שאני יודע הן לא מצטלמות בפוזות פרובקטיביות כאלו.

תקרא לי ציני, תקרא לי שמרן, אבל טיפש אני לא. אני לא מאמין שמישהי שמצטלמת ככה נפגעת עד כדי כך מזה שהתפרסם סרטון סקס שלה.

לא מצטלמות בפוזות פרובוקטיביות ?

אוקיי..

ומה לגבי זה:

new01.jpg

39693713_files_forum.jpg

934_full-bar-refaeli-hot-1822044805.jpg

פורסם

זה עירום אומנותי.

חוץ מזה אם בר רפאלי היתה מנסה להתאבד בעקבות פרסום סרט סקס שלה, היתה אומר שהיא חיה בסרט. ותאמין לי שהרבה יותר אנשים היו רוצים לראות סרטון סקס של בר רפאלי (ואני בטוח שיש כמה איפשהו) מאשר של ים משהו, כבר הספקתי לשכוח את השם משפחה. אני אומר באמת, לא בשביל הפואנטה, באמת הספקתי לשכוח.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אווי , הסרטון עם הגלידה הרג אותי :lol:

ועכשיו ברצינות - כמו שכבר כתבו פה , היא הביאה את זה על עצמה ולפעם הבאה היא תלמד לסמוך רק על עצמה ולא תצטלם עושה סקס.

פורסם

אני אסכם בכך שאני מאחל לך - ולכל החושבים כמוך, שיקחו משהו שעשיתם בטיפשות או בתמימות וישתמשו בזה כנגדכם במדיה הישראלית. - כי זה מגיע לכם. כי עשיתם מעשה טיפשי - כי לא חשבתם עד הסוף - כי אתם מי שאתם. מגיע לכם שינצלו אתכם מגיע לכם שיקחו את הטעות הזו - ויגדילו אותה פי 8,000,000 מיליון.

בהצלחה לכם אנשים טובים.

פורסם

שניר אם התכוונת אלי - תודה על האיחולים.

אבל לי זה לא יקרה(כנראה ) , אני לא עושה מעשים טיפשים , וגם אם עשיתי אני אחשוב 20 פעם על ההשלכות לפני.

היא למדה בדרך הקשה עם כל הצער שבדבר .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דעתי האישית- שניהם לא צדיקי הדור. בטח רבו ונפרדו, הוא רצה להתנקם בה על זה אז הוא פרסם את הסרטים והיא רוצה להחזיר לו אז היא עושה לו את המוות עכשיו.

זה לא ממש שבירת שיא בלהיות חלאה ואני לא מבין על מה כל ההתרגשות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שניהם לא צדיקי הדור.

היא טיפשה.

הוא חלאה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
רק מבקש שתבינו שלא מגיע לה. שהאפס שפסרם את הסרטונים ראוי לשבת בבית סוהר, ואני מקווה שכך גם יהיה.

כן, מגיע לו, הוא פגע בפרטיותה.

יש פער בין לקיים אורגיה בין אנשים שאתה מכיר לבין שתפורסם בכל העולם.

אבל.

אי אפשר להתעלם מכך שעבור הבחורה הזו מין איננו דבר אינטימי ופרטי כמו אצל רב האוכלוסיה. כלומר, היא יותר משוחררת מבחינת החצנת האקט והכללת אחרים, שאינם בני זוגה, בו. זה לא אומר שמותר לכפות עליה לשתף גם את מי שלא בחרה בו ו/או סיטואציות אחרות ממה שחפצה בהם, אבל אם החיים זה רצף, היא התרחקה מהקצה בו מין זה דבר אינטימי ופרטי, לכיוון המקום בו עיסוק במין הוא עניין לחבורה/קבוצה וכו'.

ברגע שאתה מגיע למקום הזה, אתה גם מתחבר לאנשים שמתייחסים למין באופן כזה וזאת התוצאה.

מגיע לה?!

לא מגיע לה.

לא מגיע לאף אחד השפלה פומבית.

אסור היה לו לפרסם את הסרטונים שלה. זו ללא ספק פגיעה בפרטיות, כל זמן שהם לא צולמו במרחב הציבורי לעיני כל שייראו (ומי שרוצה יכול לבדוק את החוק ותקנותיו).

כנראה מדובר בבחורה לא מי-יודע-כמה יציבה ריגשית, שחיפשה איזה משהו בסצינה שגדולה עליה (כוח, פיצוי על משהו... אנע עארף) ונכוותה מאלו שמסתובבים בחוגים הללו.

בסופו של דבר, סיפור עצוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...