Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אל תהיו יפיופי נפש

לבחורה קוראים ים קרטל, היא "מלכת" סאדו, שטוענת שהייתה עם אי אלו סלבריטים.

א. קוראים לה לפי מה שהבנתי ים קאטל;

ב. היא בת 22 מירושלים;

ג. הרבה מדי גברים מכירים אותה, לטוב ולרע;

ג. אני לא מכיר אותה, וטוב שכך;

ד. הסרטון של המלכה אסתר הוא לא פארודיה עליה?

ה. מה את מצפה? שיצלמו אותך חבורה של גברים חרמנים ומזיעים בב**3ים, שחושבים כמו ילדים, ולא יפיצו את זה? אם כן - זבש"ך.

ו. תנו לה לה****ן בשקט. אם היא אוהבת את זה - So let her go for it.

ז. המשטרה בעניין.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מצד אחד זה פוגע בפרטיות שלה, מצד שני אני לא יודע כמה זה אוכל במדינה שלא ממש אכפת לה מפרטיות האזרח (כל הקטע עם המאגרים הביומטריים שרוצים להקים). בנוסף, הבחור לא בסדר בכך, שהוא פגע לה בפרטיות, והיא פשוט מטומטמת. מה היא ציפתה? שמצלמים אותה 80 אנשים על השולחן, באורגיות ובמשרד ושזה לא יתפרסם בשום מקום?

היא מחרטטת על התקפעם פסיכותיים, זה נראה לי מצוץ מהאצבע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני קראתי על הפרשה במאקו נדמה לי. סופר שהיא ניסתה להתאבד 3 פעמים מאז.

אין ספק שמדובר בזבל של בחור, וזה לא רלוונטי בכלל גם אם היא מלכת סאדו וחובבת אורגיות. היא סמכה עליו שהסרטון נשאר בניהם או בתוך הקבוצה שלהם ולא יוצא החוצה והזבל הזה בגד באמון שלה. עם זאת גם כן מדובר בבחורה שכנראה חיה בסרט, אז הפיצו סרט סקס שלך, ביג פאקינג דיל, בגלל זה להתאבד? אם זאת היתה נערה בת 16 אולי היה אפשר להבין למה היא חיה בסרט, אבל בגיל 22? תתבגרי, פדיחה ללא ספק, אבל אפשר לחשוב. מי שבאמת אשם פה זה החינוך השמרני שאומר שלנשים אסור לההנות ממין. ועם קול הצעקה שהיא הרימה היא הפכה את זה להרבה יותר גרוע, נראה לכם שמישהו היה עושה פרודיה של סרט סקס ביוטיוב אם לא היה כל הפרסום הזה?! אז מה התוצאה הסופית? במקום שרק מי שחיפש סרטוני סקס היה מגיע לזה, עכשיו רוב האנשים נחשפו לזה נחשפו דרך תגובות באתרי חדשות "לגיטימיים".

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

זה שהיא מטומטמת שהיא הלכה עם זה ל"תקשורת" זה חד משמעי.

הבחור אכן חלאה לא קטן, השאלה שני שואל עכשיו אבל, היא האם לא צולמו הסרטונים בכוונה לפרסם אותם, בידיעה מוחלטת של הבחורה, כדי לפרסם את אותו מכון סאדו או וואטאוור?

כי הרי כמו בכתבה שדריש פרסם, רואים בצורה דיי ברורה שלא אכפת לה לצטלם עם הפטמות וכל הטרללה (כמעט) בחוץ לכתבה שעולה לאינטרנט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אין עשן בלי אש. צר לי, לא קניתי במאת האחוזים את הגרסה של הבחורה.

במקרה נשלחו אלי שלושת הסרטים דרך חברים בוואטס-אפ.

הסרטונים נראים ערוכים בקפידה ועפ"י המלל והסגנון, נראה גם נראה שהבחורה ידעה טוב מאוד שמדובר בסרט מצולם.

היא הביאה זאת על עצמה.. חוכמה גדולה אח"כ לבוא ולהתבכיין על זה "שיצאתי שרמוטה". בפעם הבאה, שתבחר ביתר שאת

את חבריה לחדר השינה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

למי שתיקן אותי, התכוונתי לכתוב קאטל, כתבתי מהפלאפון ולא ממש שמתי לב לערבוב ר\א :) תודה

בכל מקרה, חוץ מקאטל יש עוד כמה "אופס שיחררנו לרשת" כאלה, אז אל תתפלאו כשזה יגיע אליכם.

BDB- שתאיים, זה חרטה בשביל התקשורת

כל אחד רוצה היום את ה15 דקות זנות שלו

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
למי שתיקן אותי, התכוונתי לכתוב קאטל, כתבתי מהפלאפון ולא ממש שמתי לב לערבוב ר\א :) תודה

בכל מקרה, חוץ מקאטל יש עוד כמה "אופס שיחררנו לרשת" כאלה, אז אל תתפלאו כשזה יגיע אליכם.

BDB- שתאיים, זה חרטה בשביל התקשורת

כל אחד רוצה היום את ה15 דקות זנות שלו

בדיוק ככה. בעולם שכולו אנטרנט, תמצא דגנרטים בשפע שימכרו את אמא וסבתא שלהם בשביל לקבל קצת חשיפה תקשורתית.

ובאותה הנשימה, חבר ותיק תמיד היה אומר לי: "מי שמרחם על אכזרים, סופו שיתאכזר לרחמנים".

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אחרי שראיתי את התמונות והכתבה בדוגרי ואת הסרטון שלה בפנים חשופות במועדון BSDM הגעתי למסקנה שכנראה מדובר או בתרגיל PR או בצימצום נזקים לאחר שהסרטון הגיע גם לאנשים שלא רצתה שיגיע עליהם. בשני המקרים הקורבן פה הוא הבחור שעכשיו הפך להיות marked man של המשטרה, הפרקליטות וכל אישה בארץ. העובדה שהשם המלא שלה ידוע בתוך פחות משבועיים מאז שהפרשה הגיעה לידיעת הציבור (האמת ששמעתי על זה רק השבוע) לא נראית לי מקרית גם כן.

כמובן יכול להיות שאני טועה, אבל מה שבטוח הסיפור כמו שהיא מספרת אותו, עם נסיונות התאבדות ותרופות פסיכאטריות, לא הייתי נותן יותר מ-1% שהוא אמיתי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שראיתי את הטופיק רציתי להתעלם, אבל כמובן היצר לא נתן, אז קראתי.

אז כמה דברים

קודם כל, קוראים לה ים קטאל , לא קרטל כמו שכתב כאן מישהו.

דבר שני, אני מכיר אותה בערך 3 שנים, והיא בחורה מקסימה ועדינה.

כן. היא לא תמימה. בכלל לא, היא מוכרת בסצינת ה BDSM (אני אגיד ממש בקיצור שהבנות ש"מתעסקות" בנושא אינן זונות, ולמעשה אין שום מגע מיני בשום מצב. אלא אם כן בא לך לקבל חתיכת פלסטיק עמוק בישבן - וזה רק לכיוונך.)

הבחורה היא מה שאפשר להגדיר כבחורה "פרועה" אוהבת לעשות מה שהיא אוהבת לעשות - ונדגיש כאמור שזו זכותה.

הבחורה הכירה את האפס שצילם את הסרטון, התאהבה בו דיי קשות, והם היו חברים בערך חצי שנה. הסרטון במעלית הוא משהו אישי של שניהם, העובדה שזה במעלית לא פוסלת שום דבר (כמה מכם פירסמו תרדים על מקום חשוך שאפשר להגיע עם האוטו? כמה מכם לא חלמו על "סקס במעלית" ?).

גם הסרטון בסנוקר צולם במסיבה פרטית שכל הנוכחים מכירים אחד את השני, ואם מישהו חושב שלעשות "אורגיה" זה פסול - אז שיתעורר ויזיז את עצמו לכיון המאה הנוכחית. אני בטוח שיש פה אנשים שהקטע המיני שלהם קיצוני הרבה יותר.

לא אתייחס לסרט השלישי כי הוא דיי ברור.. במיטה בחדר.. אין צורך.

אין ספק שלאף אחד מהאנשים ובעיקר לים לא היה אפילו מושג זעיר שהסרטון עלול להתפרסם. ואם היה לה מושג הריי שלא הייתה מעיזה להצטלם.

אני פחות רוצה להגן עליה כמו שאני רוצה שתבינו - שאין טעם לשפוט אותה ולהגיד "מגיע לה" כי לא מגיע לה.

היא בחורה שבגדו באמונה, זו בחורה שעשתה מה שעשתה דבר שהוא לגטימי לדעתה, ואיננו משהו שהתוצאה הסופית היא להיות כוכבת בטלפונים של כל עם ישראל.

זכותה הייתה לעשות סקס במעלית עם החבר שלה - לא הגיע לה שזה יפורסם ברבים.

אז אנא מכם - אחסוך מכם את הדמעות על זה שהיא כרגע מאושפזת עם ניסיון התאבדות בגלל מה שארע.

רק מבקש שתבינו שלא מגיע לה. שהאפס שפסרם את הסרטונים ראוי לשבת בבית סוהר, ואני מקווה שכך גם יהיה.

פורסם

אני לא יודע עד כמה טוב אתה מכיר אותה. ושיהיה ברור שאני לא שופט אותה בשום פנים ואופן, אני לחלוטין מפרגן ואף מעודד. כמה שיותר נשים כנות מינית יותר טוב. אני בכוונה לא אומר משוחררות או מופקרות, אלא כנות, כלומר אחת שאין לה בעיה להודות במה שהיא אוהבת. ארחיב ואומר שלא הייתי פוסל בת זוג פוטנציאלית בגלל אי אלו סרטים שהתפרסמו, כן גם בתפוצה ארצית.

אם אתה חושב שאמור להגיע אבל גדול אז הינה הוא. אני לא מאמין שבחורה שהופיעה עם רגלים מפושקות כאשר 3 ס"מ של בד מפריד בין תמונה במגזין דו"ג לתמונה באתר פורנו, שמפרסמת את עצמה כמלכת BSDM, נפגעת עד כדי אישפוז במחלקה פסיכיאטרית עם מספר נסיונות התאבדות, בגלל שפירסמו כמה סרטוני סקס שלה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

שתיהן לא הודו בציבור שהן מלכות BDSM ועד כמה שאני יודע הן לא מצטלמות בפוזות פרובקטיביות כאלו.

Cont466doogri_010__long_b.jpg

תקרא לי ציני, תקרא לי שמרן, אבל טיפש אני לא. אני לא מאמין שמישהי שמצטלמת ככה נפגעת עד כדי כך מזה שהתפרסם סרטון סקס שלה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...