Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצבר וולתה בן שמונה חודשים לא תקין. לא ידוע היכן נרכש ואין חשבונית או תעודה כלשהי.

האם נהוג להחליף בחדש עם הגבלת אחריות או במשומש? היכן ולמי לפנות?[ עדיפות לאזור פתח תקווה והמרכז]

תודה.

פורסם

בד"כ בודקים טעינה ובמידה ואכן המצבר תקול, מחליפים לחדש והאחריות ממשיכה מהמצבר התקול.

איפה? אני אישית פניתי לחשמלאי רכב בירושלים (גם אצלי היה מדובר במצבר שנרכש אצל בעלים קודמים ולא ידעתי איפה) והוא החליף בלי לדבר יותר מידי.

באיזור המרכז, לא מכיר.

תבדוק אם יש להם אתר ומי המשווקים המורשים. לדעתי כל אחד כזה יעשה את העבודה.

פורסם

ללא תעוד או יכולת הוכחה, צפויים להסתמך על תאריך שהוטבע על המצבר. בדוק אותו!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שורה ראשונה:

http://www.volta.co.il/?categoryId=57704

ברשימת הסניפים שלהם אין משהו בפתח תקווה אבל אולי קשר טלפוני איתם יניב מקומות נוספים.

יש לי נסיון לחיוב עם ד.ש שיווק, למרות שאיני יודע אם הם מתעסקים עם מצברים של Volta.

יושבים ברח' השפלה 4 (פינת גיסין 96) פ"ת, טלפונים 03-9230773, 03-9224951.

כמו כן, אוטו דיפו מתעסקים עם מצברים אלו ויתכן ויוכלו לסייע.

פורסם

מתגובותיו של מנכ"ל וורטא בישראל בעבר עולה כי הנוהג בתחום, וכנראה גם בוולטה, הוא להחליף מצבר תקול במצבר משומש, אלא אם אין כזה באותו הזמן בתחנת ההחלפה.

הוא ייצג את וורטא בתגובותיו אך הציג שזהו הנוהג בכל הענף.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

תודה שי, קצת חיפשתי אתמול ונתקלתי בשרשור ההוא.

תום 22 תודה, לא פעם ראשונה שאתה מוצא לי משהו שחיפשתי. מצאתי אתמול תוצאות אחרות איכשהו. אטלפן להם ביום א .

פורסם

האם נבדקה מערכת הטעינה של הרכב לפני החלפת המצבר ?

האם הרכב נוסע מספיק זמן בכדי לטעון את המצבר ?

אולי שכחתם אור דולק או קיימת צריכת זרם פרזיטית שגורמת להתרוקנות המצבר.

איזה כייף לי :)

פורסם
מצבר וולתה בן שמונה חודשים לא תקין. לא ידוע היכן נרכש ואין חשבונית או תעודה כלשהי.

האם נהוג להחליף בחדש עם הגבלת אחריות או במשומש? היכן ולמי לפנות?[ עדיפות לאזור פתח תקווה והמרכז]

תודה.

היי

הכי טוב שתפנה למחלקת השירות שלהם.

הם ידעו לענות לך הכי טוב ולהפנות אותך לבעל מקצוע שנותן להם שירות .

באיזור פתח תקוה.

למיטב ידיעתי יש להם שירות טוב ואם הבעיה באמת במצבר אז יחליפו לך.

השאלה היא אם יש בעיה אחרת של טעינה או מגעים.

או זליגה .

אבל רק בעל מקצוע יוכל לבדוק ולקבוע.

פורסם

תודה לכל אלו שענו. להלן עדכון לאלו שיתקלו בבעייה דומה: טילפנתי למרכז שרות וולתא בתל אביב. מאחר וביקשתי פתרון עם עדיפות לפתח תקווה, הופניתי לשמש מצברים באזור סגולה. המצבר הוחלף במצבר משומש של וולתא.

• תוכן חדש...