Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי ערן - האם יש חדש ?

היי , למען האמת כן .

היום שוב לקחתי אותה לוטרינר לבדיקת מעקב ,

בימים האחרונים מרגישים שיפור בנשימה שלה , גם הרופא ציין כי אינו שומע רעשים.

היא נמצאת בסוג של 'דאון' אך כנראה שזה בגלל כמות התרופות שהיא צורכת ,

אני מאוד נזהר במילים שלי אך ניתן לומר שהיא מרגישה הרבה יותר טוב - המבחן האמיתי יהיה

בעוד כשבועיים כשנבצע צילום נוסף,

בינתיים אנו משגיחים עליה וערניים לכל שינוי בהתנהגותה.

Gn'f'R

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עכשיו אפשר לומר יותר בביטחה שהכלבה החלימה , ניכר בצילום , ניכר בהתנהגותה , חזרה למה שהייתה ! .

תודה למתעניינים בשלומה, תודה לוטרינרים , תודה לבנקאי .

Gn'f'R

פורסם

איזה כייף לשמוע.

עקבתי במשך השבועות האחרונים... ואני שמח כל כך בשבילך ובשביל הכלבה, שתזכו לעוד שנים רבות של זוגיות מהנה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

גם התארגנת על זהב ירוק, וגם הכלבה החלימה, איזה שבוע! אני מאחל לך שיקרו לך עוד הרבה דברים טובים השבוע :) (למרות שלא נראה לי שאפשר להתעלות על זה)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

המון תודה לכם ! כלבה זו היא לוחמת אמיתית , אמנם רק בת 4 אך עם עבר לא פשוט בכלל .

היא ממש מיוחדת.

גם התארגנת על זהב ירוק, וגם הכלבה החלימה, איזה שבוע! )

נשמע קצת פלילי הזהב ירוק הזה :lol:.

Gn'f'R

פורסם

כואב לי לשמוע על כלבים חולים. אני מרגיש שהכלב הוא כמו אח קטן בשבילי. הייתי גר בעברי בכפר דרום לתקופה קצרה. היה לנו שם כלב גולדן-לברדור בלונדיני מדהים. באחת מהחדירות ליישוב מחבל הרעיל שבעה כלבים, ביניהם הכלב שלי. קראו לו צוציק (למרות שהיה די ענק).

הוא הגיע אליונל אחר שנמצא אי שם ברחובות אשקלון (שבה היה בית הקבע שלי) משוטט ללא בעלים, עצוב ומוזנח. לאחר שקילחנו אותו בפעם הראשונה הוא פשוט הבין שאנחנו אוהבים אותו ומאז הוא היה איתנו.

יהי זכרו ברוך.

אני שמח שהכלבה החלימה! היא עוד תחזיר לכם אהבה, ובגדול!!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
עכשיו אפשר לומר יותר בביטחה שהכלבה החלימה , ניכר בצילום , ניכר בהתנהגותה , חזרה למה שהייתה ! .

תודה למתעניינים בשלומה, תודה לוטרינרים , תודה לבנקאי .

לעולם לא תדע עד כמה היא אסירת תודה לך. ככה זה, אנחנו לוקחים כמובן מאליו את הנאמנות הללא תנאים שהכלבים מעניקים לנו בני האנוש.

אבא עלול לקום ולעזוב אשה וילד, אשה עלולה לבגוד בבעלה עם מישהו (או מישהי), הילדים שאנחנו כה משקיעים בגידולם יזרקו אותנו לבית אבות (במקרה הטוב) אבל כלב תמיד נאמן לבעליו (גם במובן השלילי). מעולם לא שמעתי על כלב שבגד בבעליו.

סליחה שאני מתבטא בצורה כזו. אל תדאג על הכסף שהוצאת עלייה. זה בסך הכל פחות כסף שיהיה לילדים לריב עליו כאשר יגיע הזמן. והנה עצה די משתלמת, הרבה ווטרינרים מאפשרים ביטוח רפואי משלים לכלבים וחתולים תמורת סכום חודשי מסויים. אם אתה אומר שהכלבה שלך עם עבר לא מרשים במיוחד אולי תשקול את זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איזה כיף לראות הודעה כזאת!

אני ממש שמח בשבילך ובשביל הכלבה.

תהנו אחד מהשני.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...