Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מצב הרוח שלי בשפל עקב מצבה של הכלבה שלי ,

חשבתי שמדובר בשעלת מכלאות יחד עם הוטרינר לפני חודשיים , הטיפול התרופתי שקיבלה עזר במקצת אך בחודש האחרון

חלה הרעה דרמטית במצבה של הכלבה .

אתמול הפקדתי אותה שוב בידי בית החולים , הפעם ביצעו צילום בית חזה בהרדמה , בדיקת דם , תרבית , זריקות אנטיביוטיקה ,

ומסרו לי שלכלבה יש דלקת ריאות 'מיסתורית' - כלומר , אין להם מושג מהו הגורם לכך והבדיקות לא העלו כלום .

מלבד תוצאות התרבית שאמורים להגיע בעוד מס' ימים.

הכלבה חזרה אליי לאחר יום אישפוז ויחד איתה קיבלתי שקית עם ים של אנטיביוטיקה משלושה סוגים לחודש ימים + מעקבים .

כיצד אני יכול לסייע לכלבה עם הדלקת הזו מלבד התרופות ?

היא סובלת מהשתנקויות , קוצר נשימה , הקאות , מצב רוח חרא . כואב לי הלב לראות אותה כך , מה עוד אני יכול לעשות ?

כל דבר - רק תגידו.

Gn'f'R

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לכנענים והמחלות המיוחדות להם יש לך את המומחית מס 1 בעולם - מירנה שיבולת מחוות שער הגיא.

היא לא וטרינרית! אך בהחלט מכירה את הגזע יותר טוב מכל אחד אחר בארץ.

החתולה שלי גוססת לי בידיים עכשיו, יש לה כמה שעות במצב הטוב.

:-( :-( :-( משתתף בצערך!

לענייננו.

אין הרבה שאתה יכול לעשות.

אתה יכול לנסות לתת לה אוכל קצת יותר טעים. (קופסאות שימורים-איכותיות. יש סוג שנקרא "ריקאברי" זה מאוד טעים להם ומאוד עשיר בחלבונים. בעיקרון זה מיועד להחלמות מניתוחים, אבל אני פינקתי בזה את החתולה שלי כשהייתה חולה. להרטיב לה את האוכל היבש עם מרק עוף).

יש לה בכלל תאבון?

חשוב מאוד במצבים כאלה, לא לתת יותר מידי פינוקים. (וזה הדבר הכי קשה בעולם!!!)

כלבים רבים מסגלים לעצמם התנהגות "חולה" גם לאחר שהבריאו, כי הם מאוד נהנים מתשומת הלב, האוכל הטעים והיחס המועדף.

כן להיות סופר רגיש, בין אם זה בטיולים להיות קשוב לצרכים שלה, לדאוד שיהיה לה נוח וחם וכן להראות לה אהבה.

אך במידה.

בעיקרון בית החולים הוטרינרי מצוייד במכשור הטוב ביותר בארץ, כך שלצד הדיאגנוזי המקצועי דאגת בצורה הטובה ביותר.

עכשיו רק נשאר להחזיק אצבעות.

עודד.

דרך אגב, מאיפה אתה בארץ?

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ואם בכול מקרה תרצה לדבר אם מירנה אז הטלפון שלה 052-3712704, שווה להתקשר בכול מקרה.

אודי A4

דימה.

פורסם

לכלבה שלי ז"ל, היו תסמינים דומים במשך זמן מה, לאחר בדיקה אצל וטרינר התגלה שיש לה אי-ספיקת כליות.

לאחר ניסיון טיפול כושל - היא הורדמה לצערי.

הייתי בודק את זה אצל כלבתך...

פורסם

שלום לכולם ,

לכנענים והמחלות המיוחדות להם יש לך את המומחית מס 1 בעולם - מירנה שיבולת מחוות שער הגיא.

הי , תודה על התגובה המהירה . כרגע איני במצב כלכלי שיכול לאפשר לי חוות דעת נוספת , השארתי סכום נכבד על שולחנו של הוטרינר הנוכחי . הכלבה מטופלת אצלו מראשית ימיה ואני סומך עליהם , אבל המון תודה שוב פעם .

אתה יכול לנסות לתת לה אוכל קצת יותר טעים. (קופסאות שימורים-איכותיות. יש סוג שנקרא "ריקאברי" זה מאוד טעים להם ומאוד עשיר בחלבונים. בעיקרון זה מיועד להחלמות מניתוחים, אבל אני פינקתי בזה את החתולה שלי כשהייתה חולה. להרטיב לה את האוכל היבש עם מרק עוף).

יש לה בכלל תאבון?

חשוב מאוד במצבים כאלה, לא לתת יותר מידי פינוקים. (וזה הדבר הכי קשה בעולם!!!)

כלבים רבים מסגלים לעצמם התנהגות "חולה" גם לאחר שהבריאו, כי הם מאוד נהנים מתשומת הלב, האוכל הטעים והיחס המועדף

בעיקרון בית החולים הוטרינרי מצוייד במכשור הטוב ביותר בארץ, כך שלצד הדיאגנוזי המקצועי דאגת בצורה הטובה ביותר.

עכשיו רק נשאר להחזיק אצבעות.

עודד.

דרך אגב, מאיפה אתה בארץ?

הוא מערד.

ערן, אל תמהר לוותר. quote]

תודה פנדוב , אנחנו לוחמים אנחנו .

גם הכלבה רוקיסטית ושמה "ברי" על שם סחרוף , רק שלא יהיה לה סוף טרגי כשל כוכב רוק.

עודד ,

המון תודה על העצות , מחר אצא לחפש את המזון שהזכרת .

בקשר לתאבון - תכלס היא אוכלת אך כנראה שפחות משום שהיא ירדה 2 קילו ממשקלה , לקחתי שלל דוגמיות מזון פרמיום בכדי

למצוא לה ברנד חדש ומזין יותר .

קשה לי מאוד עם הכדורים , היא צריכה לקחת 6 כדורים ביום וזו משימה לא פשוטה - יש לך טריק נחמד ?

אני דוחף אותם בתוך קציצה אך בשל מצבה היא מקיאה הכל .

במנוחת עולמים משעה 7 בבוקר..

ערן בת כמה הכלבה? באיזה בית חולים שמת אותה?

צר לי מאוד לשמוע ! מה היה לה ?

הכלבה מטופלת בבית החולים בתל - שבע בהנהלת ד"ר ריצ'ארד וד"ר לואי , היא בת 4 שנים .

ואם בכול מקרה תרצה לדבר אם מירנה אז הטלפון שלה 052-3712704, שווה להתקשר בכול מקרה.

תודה ,אשמור לשעת חירום .

לכלבה שלי ז"ל, היו תסמינים דומים במשך זמן מה, לאחר בדיקה אצל וטרינר התגלה שיש לה אי-ספיקת כליות.

לאחר ניסיון טיפול כושל - היא הורדמה לצערי.

הייתי בודק את זה אצל כלבתך...

תודה על הכיוון , ייבדק בהתאם.

Gn'f'R

פורסם

צר לי מאוד לשמוע ! מה היה לה ?

הכלבה מטופלת בבית החולים בתל - שבע בהנהלת ד"ר ריצ'ארד וד"ר לואי , היא בת 4 שנים .

כשל כליות שהוביל לכשל מערכתי. החתולה תוך חצי יממה הפכה מחתולה שמחה ומשועשעת (אמנם אחת שמקבלת עירוי פעמיים ביום אבל עדיין) לחתולה גוססת. הרדמנו אותה אצל הוטרינר, לא שנשאר לה הרבה.

תמסור לכלבה שלך ד"ש ושתהיה בריאה!

פורסם

מירנה לא תיקח כסף על ייעוץ. כל מה שיכול לקרות עם כנעני היא ראתה מאות פעמים. גם אם תגיד לך דבר רע יש בזה טוב. תפסיק לזרוק כסף.זה הקטע הנורא בהחזקת כלב, הייתי כמה פעמים - כשאתה נתלה בתקוות שווא ודוחה את הקץ. הוטרינרים, בייחוד בית דגן לא יגידו לך שחבל על הכסף בשביל להאריך חיי סבל בכמה שבועות.

פורסם
מירנה לא תיקח כסף על ייעוץ. כל מה שיכול לקרות עם כנעני היא ראתה מאות פעמים. גם אם תגיד לך דבר רע יש בזה טוב. תפסיק לזרוק כסף.זה הקטע הנורא בהחזקת כלב, הייתי כמה פעמים - כשאתה נתלה בתקוות שווא ודוחה את הקץ. הוטרינרים, בייחוד בית דגן לא יגידו לך שחבל על הכסף בשביל להאריך חיי סבל בכמה שבועות.

מסכים, מנסיון של לפני מספר חודשים בבית החולים בבית דגן.

רשמתי פה את הסיפור על כלב הגולדן של חברה שלי, היה בין 13, הריאות שלו היו מתמלאות בנוזל שהיה גורם לו להחנק.

כל מספר שעות אם לא היה עובר ניקוז הוא היה מתחיל להחנק.

המליצו לעשות ניתוח קשה מאוד,שכולל פתיחת בית חזה. לא ידעו אם כלב בגילו יחזיק מעמד ויצליח לקום או להשתקם מניתוח כזה.

הצעת המחיר שקיבלתי בעבור הניתוח הייתה בסביבות ה 15 אלף שקלים.

אבל עדיין לחצו לבצע את הניתוח.

אנחנו אנחנו יודעים שבחרנו נכון, ההחלטה להרדים הייתה החלטה קשה בטירוף, אבל המחשבה שיצטרך לעבור ניתוח כל כך קשה בגיל כזה לא הותירה הרבה ברירות.

שילמנו בסביבות הארבעת אלפים שקלים בעבור הבדיקות.

אבל גם לא חסכנו בקבורה, דאגנו לו לקבורה בכבוד,עם מצבה,הקדשה ואפילו תמונה שלו על המצבה.

פורסם

מסכים, מנסיון של לפני מספר חודשים בבית החולים בבית דגן.

.

לקחתי את דבריכם לתשומת ליבי , מאוד רוצה להאמין שדברים יסתדרו . קשה לי לחשוב שיכול להיות שמדובר בתחילת הסוף

יש בי עדיין חלק קטן ואופטימי , מחר אנחנו הולכים לביקורת המעקב הראשונה אצל הוטרינר .

אור ,אני זוכר את הפוסט שלך היטב.

Gn'f'R

• תוכן חדש...