Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערן,

מצטער לשמוע על המצב של כלבתך. אני יכול להציע לך להרים טל' ולהתייעץ עם שני וטרינרים שאני מכיר.

ד"ר יובל סמואל, איש קצת קשה וחסר סבלנות אבל רופא מדהים.

ד"ר סיני דברת, המרפאה שלו נקראת ד"ר D. גם הוא רופא אדיר ויש לו הרבה יותר סבלנות, הוא גם שם דגש יותר גדול על רווחת הכלב/חתול.

רק בריאות

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לי מאוד עם הכדורים , היא צריכה לקחת 6 כדורים ביום וזו משימה לא פשוטה - יש לך טריק נחמד ?

אני דוחף אותם בתוך קציצה אך בשל מצבה היא מקיאה הכל .

אפשר לפורר אותם בעזרת שתי כפיות ואת האבקה לשים במעט אוכל רטוב מקופסאת שימורים. (תנסה בהתחלה עם חצי כדור כדי לוודא שהטעם המר של הכדור לא גובר על הטעם של המזון הרך).

נסה לתת לה את הכדור עם כמה שפחות מזון אחר, כדי שלא יכביד עליה ולא תקיא אותו.

אפשר לעטוף חצי כדור (או שלם. תלוי בגודלו), במעט גבינה צהובה. הם אוהבים את זה.

מקווב לטוב!

עודד.

נ.ב

כשכתבתי על המקצועיות של בית החולים, התכוונתי לבית דגן. את בית החולים שציינת אינני מכיר. :oops:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הכלב שלי ז"ל, לא היה מוכן לקבל כדורים בשום צורה. לא משנה לאיזה אוכל היינו מכניסים את הכדור, הוא היה מצליח לאכול הכל ולירוק את הכדור החוצה.

בסוף הטריק היה פשוט - חתיכה קטנטנה של מרגינה או חמאה לציפוי הכדור ואז הוא פשוט היה בולע את זה...

פורסם

אני הייתי משפשף את הכדור עם נקניק כדי שיקבל את הריח, ואז הייתי פותח לה את הפה וזורק כמה שיותר עמוק, וסוגר לה אותו לכמה שניות, היא קצת נאבקת, אבל בולעת.

לא הכי נעים, אבל הכי יעיל.

פורסם

העלת בי געגועים לכלב שלי ז"ל שמת לפני כ7 שנים, פרשת נוטרה נאגטס למי שזוכר :evil::evil::-(

הוא גסס שבוע בבית דגן, אבל היה ידוע מהתחלה שאין סיכוי שישרוד מהפטריה הארורה הזאת במזון, כמו כמעט הרוב המוחלט של שאר הכלבים שאכלו מהמזון :-( מאז אני לא נוגע בשום מוצר של כצט...

רפואה שלמה לכלבה שלך!

פורסם

שלום לכולם ,

תודה על הבעת ההתעניינות - זה עוזר .

דחיתי את הביקור שהיה אמור להיות היום אצל הוטרינר עקב מזג האויר הבעייתי , לא רציתי להוציא אותה החוצה כך .

הסתדרתי עם הכדורים , סבתא הכינה תבשיל בשר והכלבה לא הקיאה אותו ! .

חתכתי לקוביות וטמנתי את הכדורים ,ממש שמחתי .

היא מושבתת רוב היום , כנראה שהכדורים משפיעים . הוטרינר ביקש שלא להוציא אותה לטיולים לתקופה הקרובה .

נאמר לי שלא להגיש את התרופות עם מוצרי חלב .

בית החולים הוטרינרי

Gn'f'R

פורסם

בנושא הכדורים אני תמיד השתמשתי בשיטה של לשים את הכדור בחלק האחורי של הגרון ואז לסגור לכלב את הפה, להרים לו את הראש לשניה וזהו הכדור נעלם.

זה עובד לי גם עם החתולים למרות שהם הרבה יותר קשים (כי איזה חתול יתן לך לפתוח לו את הפה ועוד לדחוף שם משהו).

בכל מקרה, אני מקווה שהיא תהיה בסדר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

שלום לכולם ותודה רבה ,

חזרנו מהבדיקה .

תוצאות בדיקת התרבית גילו חיידק אלים ועמיד לרוב סוגי האנטיביוטיקה ,

אם כי הרופא שמח והתפלא לגלות שהכדורים עוזרים ,אך לנוכח הממצאים כנראה שיבוצע שינוי במרשם ביום א' .

Gn'f'R

פורסם

היי,כמוצא אלטרנטיבי לרפואה המודרנית הייתי מציע ללכת לתחום הרפואה האלטרנטיבית לכלבים.

ממליץ על מרכז אנימה

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
בנושא הכדורים אני תמיד השתמשתי בשיטה של לשים את הכדור בחלק האחורי של הגרון ואז לסגור לכלב את הפה, להרים לו את הראש לשניה וזהו הכדור נעלם.

זה עובד לי גם עם החתולים למרות שהם הרבה יותר קשים (כי איזה חתול יתן לך לפתוח לו את הפה ועוד לדחוף שם משהו).

בכל מקרה, אני מקווה שהיא תהיה בסדר.

לחתולים: http://www.4ourpets.com/img/pill_gun.jpg

ניתן להשיג אצל כל וטרינר

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

• תוכן חדש...