Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשש בבוקר( עדיין חשוך),שוטר שעמד על המדרכה עם הניידת סימן לי לעצור וביקש מסמכים.:roll:

לאחר שקיבל את המסמכים אמר לי "האם אתה יודע שצריך לעצור בתמרור עצור"?:roll::cry::shock:.

כמובן שתחילה הייתי מבולבל כי התמרור עצור האחרון שהיה הוא 200 מטר לפני בכביש מעוקם שלא ניתן לראות אותו בכלל ממקום העמידה של הניידת,כמובן שבתשובה עניתי ישר שכן עצרתי!

"עצרתי,באמת,פעמיים ביום אני נוסע כאן ותמיד עוצר,תבדוק את העבר שלי ותראה שאין לי אפילו עבירה אחת".

השוטר כמובן טוען שלא עצרתי ואומר בזלזול ניפגש בבית משפט.:?

נתן לי דו"ח 250+4 נקודות ואמר לי אם אתה רוצה תבוא אליי למשרד נבדוק אם אפשר להמיר לך באזהרה.

על מה ולמה?! אני בטוח בצדקתי ובטוח שתמרור העצור לא נראה במרחק שהוא עמד בו למרות שרשם בדו"ח "לאחר קשר עיין רציף עם הנאשם...".

צילמתי את מקום העמידה של הניידת לכיוון הצומת שבה מוצב התמרור ורואים בבירור שאין שום קשר עיין.

מה עושים? ראש בראש? הולכים למשפט?

תודה לכולם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מאוחר יותר מכיוון שאני בעבודה.

התמונות לא ברורות לגמרי בגלל המרחק הרחוק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ביצעתי עריכה מגוגל סטריט.

ניתן לראות את כמות התמונות והמכשולים שיש בכביש וכמה שהוא מעוקל.

גם כאשר הכביש פנוי לא ניתן לראות את התמרור מהמרחק בו עמדה הניידת.

2.jpg

1.jpg

פורסם

אני לא מצליח להבין כלום מהתמונות.

אבל זה פשוט מאד

אם אתה יכול להוכיח שאין ראות יש לכתוב בקשה לביטול הדוח בצרוף התמונות .

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

איפה שעומדת הניידת לא אומר כלום,אלא אם ישב בה כשהגעת לצומת - נדיר לאכיפת עצירה בעצור.

אנחנו (מתנדבים) עומדים מחוץ לניידת במקום ממנו רואים טוב את התמרור וקו העצירה.כשאנחנו שניים עומדים בנפרד משני צידי הצומת. תמיד עדיפה גם נקודה בה לא ייראה השוטר לנהג המתקרב לתמרור - עצירה כשרואים שוטר היא לא המטרה.

פורסם

נסה את מזלך וכתוב בקשה מנוסחת היטב למרכז לפניות נהגים. כתובת תוכל למצוא באתר של המשטרה.

במידה ולא תקבל מענה לשביעות רצונך, צא לרחוב המדובר, צלם תמונות איכותיות ופתח אותן. הגש בקשה להישפט, הבא איתך את התמונות והצג את העובדות.

כנראה שכל הפרוצדורה תעלה לך יותר מ-250 ₪ אבל מצד שני הרקורד שלך יישאר נקי, וכשבאמת תרצה להמיר דוח לאזהרה תהיה לך האפשרות.

פורסם

השוטר היה מחוץ לניידת אך זה לא אומר כלום,במקום ההוא אין שום נקודה שממנה ניתן לראות בבירור את התמרור או קו העצירה.

בין שני הנתיבים יש גדר הפרדה ככה שלא נראה לי שהספיק לקפוץ מעלייה בשביל למקום הניידת ולעצור אותי.

פורסם

אם מטיילים ב - Google Street, לפי דעתי אין שום סיכוי שבין התמרור עצור שציינת לבין איפה שהניידת עמדה, שהשוטר יכול לראות האם רכב עוצר או לא.

ועוד שאין שם קו עצירה, כך שכך נהג יכול להחליט על דעת עצמו איפה הוא יעצור כך שתהיה לו ראות טובה על הכביש החוצה.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

המגיב שמעליי טועה. במקומות בהם אין קו עצירה אין שיקול דעת חופשי היכן לעצור. העצירה צריכה להיות בקו העצירה, וכשאין כזה, אזי בקו הבלתי מסומן בין המדרכות משני צדי הכביש.

פורסם

מזכיר לי מקרה על בחור שהתקין מצלמת דשבורד...ושוטר "המציא" שלא עצר

אולי זו דרך מתאימה להבא - מומלץ

פורסם

המרחק לפי גוגל בין שני הנקודות הוא 190 מטר! בכביש לא ישר עם חניות במקביל למדרכה.:evil:

פורסם

אכן עושה רושם כזה שאם באמת נכנסת לשדרות צה"ל בפניה ימינה מרח' אליהו גולומב, אז לשוטר אין שדה ראיה לקו העצירה והתמרור (או לפחות באופן מוגבל ביותר). אלא אם מדובר על הגעה מההמשך ההפוך של השדרות מרחוב הרצוג שגם שם יש תמרור עצור ונראה כי ניתן להבחין בו מהמיקום של השוטר לפי דבריך.

האם תוכל לצרף את הדו"ח או את נוסחו המתאר את דבר העבירה?

אגב, רזולוציה טובה יותר ל"מבט על" ניתן למצוא במפות של בזק:

http://maps.b144.co.il/route_map.aspx?cityMap=%D7%9C%D7%95%D7%93&StreetMap=%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%A6%D7%94%22%D7%9C&StreetNoMap=31&_lang=HE

פורסם

אז זהו שלא הגעתי מהמשך הרחוב,פניתי מאליהו גולומוב ימינה.

אצרף בהמשך את הדו"ח כשאחזור מהעבודה.

הניידת עמדה על מהדרכה בדיוק לפני גוש 22 ואני הגעתי מכיוון צפון(ימינה מאליהו גולומוב),ניתן לראות שבנובף לכל התנאים (רכבים חונים,כביש מעוקל) יש עוד הצטלבות לכביש מרחוב בורוכוב שגם בו יש תמרור עצור.

• תוכן חדש...