Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M135 -נעים מאד

rubycoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש. יפה מאוד.

אם ניקח 300K ש"ח וננסה לקנות בהם מרצדס או מאזדה כלשהי (אני בכוונה מקצין). אם נקנה מאזדה, בטח נקב ביצועים יותר טובים אבל מרצדס זה מרצדס. אין מה לעשות. למה כל ההקדמה הזאת? עד כמה שאני זוכר, גולף R ושירוקו R עולות 300K +\-

איזה סיבה יש לי לקנות אותן ולא את ה BMW הזאת? היא BMW, יותר כוחות סוס, הנעה אחורית, יותר מהירה ל 100. אני אופתע אם התנהגות הכביש שלה פחות טובה משל הגולף\שירוקו.

מישהו יכול להסביר?

פורסם

רובי תתחדש היא מדהימה.

אהבתי את הצבע, נמאס כבר מכל השחור,לבן, אפור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מישהו יכול להסביר?

אולי היבואן של VW יסביר לך, כי לנו אין הסבר :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה איתה! כייף לראות שיש מכוניות כאלו בארץ.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
קודם כל תתחדש. יפה מאוד.

אם ניקח 300K ש"ח וננסה לקנות בהם מרצדס או מאזדה כלשהי (אני בכוונה מקצין). אם נקנה מאזדה, בטח נקב ביצועים יותר טובים אבל מרצדס זה מרצדס. אין מה לעשות. למה כל ההקדמה הזאת? עד כמה שאני זוכר, גולף R ושירוקו R עולות 300K +\-

איזה סיבה יש לי לקנות אותן ולא את ה BMW הזאת? היא BMW, יותר כוחות סוס, הנעה אחורית, יותר מהירה ל 100. אני אופתע אם התנהגות הכביש שלה פחות טובה משל הגולף\שירוקו.

מישהו יכול להסביר?

אני אנסה להסביר לך.

אינני יודע באיזה מחיר נמכרת בפועל ה- 135, אבל אני יכול די בבטחה להניח שה- R נמכרת בפועל משמעותית בפחות מ- 300. ובאמת שעד לפני יום חמישי האחרון בכלל לא ראיתי אחת. וגם כשראיתי אותה, שמתי לב שמשהו בה שונה, אבל לא הבנתי מה, ולא הבנתי בתחילה שזה רכב של 300K ש"ח. רק כשהסתכלתי מאחור, ראיתי את האגזוז והסמל, הבנתי - ואני משוכנע שפחות מ- 1% מהאוכלוסיה בכלל יודע להבחין בזה - שזה רכב שעולה 300K ש"ח. והנה לך הסיבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
קודם כל תתחדש. יפה מאוד.

מישהו יכול להסביר?

ברשותו של בר72, גם אני אנסה.

אז ככה, חשוב שתבין כמה דברים, מחיר של מוצר לא נקבע לפי כמה הוא טוב, אלא בראש ובראשונה על פי עלות הייצור שלו. לאחר מכן מצטרפת שורת גורמים בבחירת התמחור של מוצר מסויים.

לכן זה שמוצר מסויים לדעתך טוב יותר (ב.מ.וו), לא בהכרח מכריחה הפרש מחירים אסטרונומי.

GOLF R - הדגם הפורש, תעלה לנו באנגליה - החל מ-31,770 פאונד ושירוקו R, על אתר VW האנגלי תתומחר החל מ-31,135 . לעומתן ב.מ.וו M135 תעלה החל מ-32,480. הפרש לא משמעותי בסכומים אלו של כ-5000 ש"ח. פחות או יותר כמו בארץ.

בנוגע למיתוג - אתה חייב גם להבין - שהמצב בחו"ל שונה מאוד מהמצב בארץ. מותגי היוקרה בחו"ל לא נתפסים כבלתי מושגים כמו בארץ. אם יצא לך להיות קצת בחו"ל אתה מבין מהר מאוד שב.מ.וו/מרצדס ושות' זה לא מחזה נדיר שם, אתה יכול לראות כזאת בכל שכונה בכל מקום, לא רק בשכונות יוקרתיות.

בארה"ב בכלל המצב הפוך ודווקא VW היא הנדירה יותר, ואילו הב.מ.וו נפוצות שמה כמו זבל (מאזדה 3 בארץ).

ואם בנצי יעבור בת'רד הזה למרות שאף אחד לא ביקש עצות על איך לספק בחורה או איך לבנות בית, אני בטוח שהוא יישמך לספר לך איך בארה"ב אתה יכול לקנות M135 עם מקדמה של 9.99$ ועוד כמה גרושים כל חודש. כי זאת השיטה האמריקאית.

ושלא תבין לא נכון, אני לא אומר שהייתי בוחר דווקא בואגיות. אבל אני לא רואה כמוך בתדהמה מוחלטת את התמחור שלהן.

פורסם

אף אחד לא יודע לענות על השאלה שלי ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כמה שטויות.... האוטו מגיע מאובזר יפה בהחלט -

ב.אקלים מפוצלת

מסך 6.5 אינץ וגוי סטיק לשליטה על כל מערכות האוטו לרבות-

בולמים

הגה

מצערת

קסנון עם אנגל אייז

מושבי אלקנטרה עם קיפול גב חשמלי

סאן רוף

בלוטוף

סטראו אימתני 7 רמקולים 207 ואט

חיישני גשם ותאורה אוט

חיישן לחץ אוויר

שליטה מלאה מההגה {כולל פלאפים באוט]

כל הקיט של הM ספורט כולל ספים ודוושת רגל שמאל אלומיניום,חישוקי 19 וקליפרים כחולים.

לה לה לה

משכנתא זה קל

פורסם
אף אחד לא יודע לענות על השאלה שלי ?:)

ריפוד עור 19,200 מצלמת רוורס 5,100 מגן שמש בשמשה???? 1,100 רשת הפרד לתא מטען 2000 קיפול מראות כולל חימום וזכרון+ מראות נגד סינוור 6,600 כסאות קדמיים חשמליים 15,100 תמיכה חשמלית בגב הנוסע 3400 חימום מושבים 4000 גימור אלומניום 4,000 חישנים אחוריים+ קדמיים 9,000 מפקח מהירות כולל פונקציית בלימ. 5,500 מערכת 12 רמקולים הרמן קרדון 9,600 יש עוד כמב אבל אלו המחירים פחות או יותר.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
ריפוד עור 19,200 מצלמת רוורס 5,100 מגן שמש בשמשה???? 1,100 רשת הפרד לתא מטען 2000 קיפול מראות כולל חימום וזכרון+ מראות נגד סינוור 6,600 כסאות קדמיים חשמליים 15,100 תמיכה חשמלית בגב הנוסע 3400 חימום מושבים 4000 גימור אלומניום 4,000 חישנים אחוריים+ קדמיים 9,000 מפקח מהירות כולל פונקציית בלימ. 5,500 מערכת 12 רמקולים הרמן קרדון 9,600 יש עוד כמב אבל אלו המחירים פחות או יותר.

רגע, רגע, רגע.. אז לכמה הגענו עם כל התוספות והפינוקים? משהו בסביבות ה-100K ש"ח?

הממ... בכסף הזה הייתי משפץ את הדירה!

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...