Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M135 -נעים מאד

rubycoupe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אנסה להסביר לך.

אינני יודע באיזה מחיר נמכרת בפועל ה- 135, אבל אני יכול די בבטחה להניח שה- R נמכרת בפועל משמעותית בפחות מ- 300. ובאמת שעד לפני יום חמישי האחרון בכלל לא ראיתי אחת. וגם כשראיתי אותה, שמתי לב שמשהו בה שונה, אבל לא הבנתי מה, ולא הבנתי בתחילה שזה רכב של 300K ש"ח. רק כשהסתכלתי מאחור, ראיתי את האגזוז והסמל, הבנתי - ואני משוכנע שפחות מ- 1% מהאוכלוסיה בכלל יודע להבחין בזה - שזה רכב שעולה 300K ש"ח. והנה לך הסיבה.

מה זה משמעותית? 260? אני לא מאמין. גם אם כן, מחיר המחירון של שתיהן זהה. אני מניח שגם את ה 135 אפשר להשיג בפחות אם כך. גם הבדל של 20K לא מצדיק.

פורסם

לדעתי מדובר ב300K, אבל במחיר הזה אתה מקבל את האבזור שנכתב "כאילו מתנה".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מאובזרת כמו ולוסטר :wink: (כמובן שזה מספיק בהחלט). אגב, המחירים מאוד גבוהים לתוספות השונות, ולפי דעתי הקניה הכי משתלמת היא של הדגם ה"בסיסי" (שהוא לא כזה בסיסי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה זה משמעותית? 260? אני לא מאמין. גם אם כן, מחיר המחירון של שתיהן זהה. אני מניח שגם את ה 135 אפשר להשיג בפחות אם כך. גם הבדל של 20K לא מצדיק.

לא אמרתי שזה מצדיק. שאלת למה שמישהו יעדיף, קיבלת שתי תשובות. שלי התייחסה לכך שיש אנשים שלא רוצים שהשכנים ידעו שיש להם 300K להוציא על רכב, או שלא רוצים להיראות במותג הזה. אם נסתכל לרגע על סגמנט נמוך יותר, נניח משפחתיות ב- 200K, בו אפשר כבר להשיג C או 320, עדיין יש מי שיעדיף פאסאט, רק כדי שלא יגידו שהוא נוסע במרצדס או במוו, בעוד שיש מי שבדיוק מסיבה זו דווקא כן ירכוש אותן. האם זו בחירה מוצדקת? לא יודע. אבל היא קיימת. לגבי בחירת רכב ספורט ב- 300K, לא נהגתי על אף אחד מהם כדי לחוות דעה, אבל קראתי שה- 135, שיצאה כשנתיים אחרי ה- R, מעולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אין ספק ה 135 היא מכונית פולחן. טוב, הגזמתי - בישראל היא הופכת למושא של רבים....

לטעמי נראית טוווב!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רכב מדהים אין ספק, חבל שאין נסיעות מבחן, רכב שאותו קונים משיקול אחד מבחינתי, הנאה מנהיגה.

אגב BIG Y אני קיבלתי הצעה עדיפה, כך שאם אתה מתכוון לקנות יש לך עוד משחק למטה.

ולפותח השרשור(תתחדש ותהנה), בקשה קטנה, סקירה מקיפה על הרכב.

תודה

פורסם

נחמד מאוד שגם כשהמחיר לא יקר (ביחס לקודמת) עוד יש לאן למתוח למטה. מעניין :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא אמרתי שזה מצדיק. שאלת למה שמישהו יעדיף, קיבלת שתי תשובות. שלי התייחסה לכך שיש אנשים שלא רוצים שהשכנים ידעו שיש להם 300K להוציא על רכב, או שלא רוצים להיראות במותג הזה. אם נסתכל לרגע על סגמנט נמוך יותר, נניח משפחתיות ב- 200K, בו אפשר כבר להשיג C או 320, עדיין יש מי שיעדיף פאסאט, רק כדי שלא יגידו שהוא נוסע במרצדס או במוו, בעוד שיש מי שבדיוק מסיבה זו דווקא כן ירכוש אותן. האם זו בחירה מוצדקת? לא יודע. אבל היא קיימת. לגבי בחירת רכב ספורט ב- 300K, לא נהגתי על אף אחד מהם כדי לחוות דעה, אבל קראתי שה- 135, שיצאה כשנתיים אחרי ה- R, מעולה.

אני מאמין שמי שקונה רכב ספורט, לא מחפש שלא ידעו שיש לו כסף.

בד"כ הרכבים האלה מנקרי עיניים. הרכב שלי ושלך אולי הכי פחות מנקרים שיש.

• תוכן חדש...