Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחרי שהרכב אצלי שנה החלטתי להחליף צבע לללוח השוענים ללבן כמו ברכבים החדשים.

שברולט אוואו סדאן LT תמונות..

20130123_181226.jpg

20130123_181251.jpg

20130123_181307.jpg

CHEVROLET AVEO LT A/U SEDAN

פורסם

אז ככה..

פירקתי את הלוח השעונים וכל השעונים באים בחתיכה אחת. סגורה. וכל מיני חריצים שפותחים אותם ויש את הנורה אצלי זה רכב 2005 ככה שמדובר בנרות קטנות כמו אורות חניה. פשוט פתחתי את החריצים שבמקרה שלי זה 5. פירקתי את ה"קודום" הירוק שזה מה שבעצם עשה את התאורה ירוקה הרגילה שרגילים לראות.

ואז את הנורה עצמה. וישר התקנתי את הלדים. בלי צורך לגעת יותר מידי כי זה עדיין לשנות את הטבע של הרכב.

זה יצא ממש טוב.. אבל בלוח של המזגן זה קצת שונה כפי שאתם רואים. מכיוון שזה נרות ממש קטנות לא היה לי לדים של זה באותו רגע. פשוט הוצאתי את ה"קונדום" הירוק.. ועשה לי אור בהיר יותר..

ככה שלא נאלצתי להזמין חלקים.. או לעשות דברים ש"ערסים" עושים ללוח שעונים.

כמו שאני עשיתי אין שום תקלות ושום דבר כי השארתי את הטבע של הרכב.

חשוב: אני לא אחראי למעשה שלכם במידה אתם מנסים אצלכם.

פורסם

שלשום פרקתי את לוח השעונים והחלפתי למנורות רגילות

התר'ד הזה גירה לי את התאבון לכן החלפתי שוב ללדים. 2 יחידות במחיר של 35 ש"ח

בנוסף פתחתי את לוח שעונים לרכב נוסך ששם יש ארבע מנורות והשארתי פתוח לבדוק

מחירים לפני שאני מרכיב גם שם לידים.(לא מפריע לי מכוון שהרכב כרגע עומד)

כאמור כרגע בודק מחירים.אנסה גם להסיר את הכיסוי של המנורות הקטנים (אין לדים עבורם) ונראה מה התוצאה.

פורסם

את האמת לא חשבתי שיצא כזה יפה לכן אין לי תמונות של לפני.. אבל היה הכל ירוק כזה כמו בכל רכב סטנדרטי.

לקונסולה של המזגן ביררתי יש לדים קטנתנים.. אבל זה עניין של חיפוש מעמיק ואת האמת שיפה כמו שזה זה.. עכשיו.

לא מומלץ לגעת בזה יותר מידי..

פורסם

אני מחפש לדים קטנים שיש בלוח שעונים -מישהו יודע אם יש בכלל כאלו? (עשיתי חיפושים בגוגל לא מוצא)

אני לא מתכוון לגדולות (את אלו החלפתי כבר) אלא הממש קטנות. (שמפוזרות מאחורי הלוח שעונים)

פורסם
אני מחפש לדים קטנים שיש בלוח שעונים -מישהו יודע אם יש בכלל כאלו? (עשיתי חיפושים בגוגל לא מוצא)

אני לא מתכוון לגדולות (את אלו החלפתי כבר) אלא הממש קטנות. (שמפוזרות מאחורי הלוח שעונים)

אתה מתכוון לזה:

אני התקנתי. נראה מדהים.

פורסם

לי יש שברולט אופטרה, בטוח לוח השעונים שלנו די זהה ( אולי לא בעיצוב ) אבל ברכיבים .

אשמח אם תוכל לעלות תמונות של הנורות הלבנות שקנית , שאקנה גם כאלה.

אגב בכללי החלפת הנורות מסובכת ממש ?

אגב כמו שציינתי לוח השעונים שלנו זהה ברכיבים, כנל גם נורות של המזגן\בקרת אקלים ...

לכן אחסוך לך את הזמן ואתן לך לינק לנורות שאני קניתי עבור הרכב שלי :

http://www.ebay.com/itm/2Pcs-White-SMD-2LED-Plate-Dashboard-Side-Car-Light-Bulb-/370568613492

קניתי 4 סטים של נורות עד שמצאתי את הסט הנורות המתאימות לרכבי דייהו ...הנורות האלה נמדדים במילימטרים, וכל מילימטר שונה יגרום למצב שהנורה לא תיכנס לתוך החור המיועד לנורה

יפני זה הכי אחי

• תוכן חדש...