Jump to content

dariozfx

  • הודעות

    23
  • כאן מאז:

הנקודות של dariozfx

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. אנשים. מה לדעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/Complete-Auto-Remote-Passive-keyless-entry-car-alarm-system-Button-Start-PG003-/261117739494?pt=US_Car_Alarms_Security_Systems&hash=item3ccbd481e6 יש לי אמבולייזר.. זה יתאים..? ניתן לסמוך על זה? שווה את הכסף?
  2. תחנה את האוטו 5 דקות הליכה מהבית.. כה אני עושה בגלל חתולים ובגלל העצים המעצבנים...
  3. אני קניתי לדים לאיתותים.. עם שקע של מנורה רגילה.. וזה לא עובד טוב.. האיתות עובד מהר מידי.. צריך לעקוב את מערכת החשמל כדי לחבר אותו.. וזה לגעת בחשמל מקורי של האוטו לכן ויתרתי..
  4. אני לא יכול לפרסום לינקים פה.. אני די חדש. אבל תחפש Car Steering Wheel Universal Remote Control Learning for Car DVD Player New
  5. אני קניתי מאי ביי שבוע שעבר שליטה מההגה למערכת מולטימדיה.. ממליץ לך לחפש שם
  6. רכב חדש.. הייתי רוצה לקבל רכב נקי כמו שהוא צריך להיות לפחות מבפנים.. מן הסתם.. מבחוץ הם מלוכלכים כי מן הסתם שומרים אותם במחסנים ולפנים בשטחים פתוחים כמו באילת.. אבל זה שטיפה חיצונית בלבד.. אני ממצליץ לך מאוד לא לשים חומרים עד שבאמת תצרך.. תתחדש..!
  7. אני עשיתי את זה בשברולט שלי.. תראה תמונות. אם צריך עזרה תגיד לי.. מצרף תמונות
  8. שלום חברים. היה לי טסט עכשיו בדצמבר. היה לי אורות כאלה באורות חנייה גם באורות של הלוחי רישוי והורידו אותי על זה.. כמובן שלקח 2 ד' להחזיר רגילים. אתה יכול להחליף אבל תחזיק בתא כפפות סט במקרה, לא יקרה כלום. מקסימום במקרה של מפגש של שוטר מניאק (כי בדרך כלל לא שמים לב) אתה פשוט מחליף.
  9. את האמת לא חשבתי שיצא כזה יפה לכן אין לי תמונות של לפני.. אבל היה הכל ירוק כזה כמו בכל רכב סטנדרטי. לקונסולה של המזגן ביררתי יש לדים קטנתנים.. אבל זה עניין של חיפוש מעמיק ואת האמת שיפה כמו שזה זה.. עכשיו. לא מומלץ לגעת בזה יותר מידי..
  10. אז ככה.. פירקתי את הלוח השעונים וכל השעונים באים בחתיכה אחת. סגורה. וכל מיני חריצים שפותחים אותם ויש את הנורה אצלי זה רכב 2005 ככה שמדובר בנרות קטנות כמו אורות חניה. פשוט פתחתי את החריצים שבמקרה שלי זה 5. פירקתי את ה"קודום" הירוק שזה מה שבעצם עשה את התאורה ירוקה הרגילה שרגילים לראות. ואז את הנורה עצמה. וישר התקנתי את הלדים. בלי צורך לגעת יותר מידי כי זה עדיין לשנות את הטבע של הרכב. זה יצא ממש טוב.. אבל בלוח של המזגן זה קצת שונה כפי שאתם רואים. מכיוון שזה נרות ממש קטנות לא היה לי לדים של זה באותו רגע. פשוט הוצאתי את ה"קונדום" הירוק.. ועשה לי אור בהיר יותר.. ככה שלא נאלצתי להזמין חלקים.. או לעשות דברים ש"ערסים" עושים ללוח שעונים. כמו שאני עשיתי אין שום תקלות ושום דבר כי השארתי את הטבע של הרכב. חשוב: אני לא אחראי למעשה שלכם במידה אתם מנסים אצלכם.
×
×
  • תוכן חדש...